[Event] Ugly monsters 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Event] Ugly monsters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Event] Ugly monsters XQXA7Xt
Sean
2088
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: [Event] Ugly monsters   [Event] Ugly monsters Icon_minitimema 22 apr 2019 - 18:17

Even trok ze haar wenkbrauw op. Sinds wanneer was de wandeling over het hoogland zo moeilijk en o zo zwaar? Nou sinds vandaag blijkbaar. Aldrei, de rogue die haar had gered, had afscheid genomen bij de grens. Ze was nog niet half zo erg, die bruine feeks. Misschien zou ze haar wel meer opzoeken, het klikte namelijk wel nog wat. Even snoof de bleekkleurige kattin. DIe kittens stonken nog een eindje hoor mijn starclan. Even schudde ze haar pels, maar haar lijf was zodanig van slag dat ze haast haar balans verloor. Hoe dan ook deed ze het, ze was er. Een zwaar gehijg kwam van haar lippen af waarbij ze het kamp zowat melodramatisch binnenstormde. Haar pootjes trilden en haar hart beefde, maar ze was er. Het was zo koud... Ze wilde slapen. O zo moe. Even zuchtte ze waarbij ze de twee jonge kittens neer plaatste in het kamp en vervolgens door haar poten zakte. Ze was doodop.. Ze kon echt niet meer.

- Dit is twee/drie dagen nadat Burnet der straf heeft ontvangen in Ruckus doordat ze op Shadowclan gebied is gekomen (De straf is besproken OOC). Aangezien dat topic nog gaande is gelieve niet teveel details daaruit te verwerken om verwarring te voorkomen. Dit topic is open voor iedereen en alles. Burnet lacteert niet (geen melkgeur) en is ongeveer een halve dag weg geweest (Valavond).
Geef Routnose en Abysshowl de tijd om hierop te posten, zij spelen een speciale rol hierin.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erminepaw
Member
[Event] Ugly monsters DPKsfdL
Mark
18
Actief
''I'm not weird. I'm just different.''

CAT'S PROFILE
Age: 26 weken
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Erminepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Ugly monsters   [Event] Ugly monsters Icon_minitimewo 24 apr 2019 - 19:19

Een pasgeboren kitten tot 10 dagen oud is erg kwetsbaar omdat belangrijke functies nog onvoldoende ontwikkeld zijn. Een kitten is in deze periode volledig afhankelijk van de moeder voor onder andere warmte en voeding. De meest voorkomende doodsoorzaken bij pasgeboren kittens zijn dan ook vaak onderkoeling, zuurstoftekort of een trauma. In principe verzorgt het moederdier na de bevalling zelf haar kroost maar bij deze kit was dat niet zo. Zijn broertje en hij waren de twee dagen van hun leven niet behandeld als een normale moederpoes zou doen bij haar kinders, hun moeder was hen namelijk ook liever kwijt dan rijk- liever helemaal nooit geboren. Al helemaal omdat beide zoons een afwijking hadden, zo was zijn tegenovergestelde gekleurde broertje geboren zonder een achterpoot en hij.. dat zou later wel duidelijker worden wat er nou precies mis was met de nog naamloze kit. Een gezond kitten in de juiste omgevingstemperatuur zal ook actief zijn en zelf in staat zijn om de tepel van het moederdier te vinden maar de witte slaphangende kit had vanaf zijn eerste minuut dat hij geboren was niet bewogen. Zelfs ook niet gedronken. Door het drinken van melk stijgt ook hierdoor de lichaamstemperatuur maar omdat de kit niks naar beneden had gekregen was hij erg koud en stijf. Hij hing dan wel slap tussen de kaken van zijn moeder maar zijn spieren leken vastgevroren te zijn. Stroef als een verroeste schroef. Hij zal de eerste dagen dan ook moeilijk op gang komen, al zou de clan waar hij in zal gaan opgroeien er alles aan doen om hem op het juiste pad te zetten. Om er voor te zorgen dat hij normaal zou gaan functioneren zoals een normale kitten. De kit werd na een lange koude toch neergelegd op de grond waardoor hij wou mauwen maar door zwakte kwam er geen geluid van zijn stembanden af. De trillingen die hij daarna voelde door zijn compromisloze lijf vertelde hem dat er iets naast hem plofte, maar wat dát ene mocht zijn kon de jonge kit natuurlijk niet weten- Alles wat er nu afspeelde kon hij niet plaatsvinden, al deze slechte dingen.. gelukkig worden de eerste herinneren niet behouden bij jonge dieren, omdat het geheugen nog niet stabiel is tijdens de eerste momenten van het leven.


[Event] Ugly monsters Ermine11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Ugly monsters DPKsfdL
Sean
42
Actief
Het leven is rot.

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Annuletpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Ugly monsters   [Event] Ugly monsters Icon_minitimedo 25 apr 2019 - 19:21


Het katertje had na zijn liefdeloze geboorte amper nog bewogen. Het was net alsof hij dood was, ware het niet dat zijn hartje bleef kloppen; koppig zoals niets anders aan hem. Nu hing hij bijna levenloos in de bek van de moeder die geen moeder zou zijn. Zijn zwarte vacht schuurde tegen de vacht van zijn broer. Ze waren een schril contrast met elkaar. Zijn broer,  lichtgekleurd zoals zijn moeder - en hij, zwart, misschien van de vader die hen onbekend was? Wie zou het zeggen. Het constante geschuur, op en neer, en de ademhaling van zijn moeder was de enige bron van warmte die hij had; maar hij had het bibberen al lang geleden opgegeven. Plots veranderde iets. Hij werd neergelegd op de grond, opnieuw op de koude harde aarde die hem nu al meer bekend was dan de geur van zijn moeder. Het driepotige katertje trok even met zijn pootjes alsof hij zich meer op zou krullen, maar had niet genoeg energie om verder een teken van leven te geven. Hij deed niet eens zijn snuitje open om te proberen piepen, zoals zijn broer wel nog deed - misschien had hij nu al door dat het toch nutteloos was. Waarom proberen als je toch zou falen?


[Event] Ugly monsters BBTAdb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Ugly monsters XQXA7Xt
Sean
2088
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Ugly monsters   [Event] Ugly monsters Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 20:46


Altijd leuk om te zien als drie stervende katten geen hulp kregen. In ieder geval kende Burnet het verhaal maar al te goed. Ze zou voor haarzelf moeten opstaan en sterk staan, anders werd ze opgevreten door deze egoïsten die niks alleen konden. Nee, zij was beter dan hun, halfclan of niet. Met een hevige beweging werkte ze zichzelf op en kuchte ze even waarna ze even haar kop optilde. Kon haar niks schelen wat er gebeurde, ze had ze eruit gehaald en nu waren ze haar business niet meer. "Ik heb deze kittens gevonden, geen idee waar ze vandaan komen," zei ze even, haar stem schor maar stevig. "Ze hebben een zoogmoeder nodig. Ik heb mijn plicht gedaan en de kittens veilig gesteld, meer kan ik niet doen," zei ze scherp waarna ze even schuin keek naar de twee broers. Ze hadden nog geen namen... Misschien dat dat belangrijk was. In haar ooghoek zag ze even een schimmering van de eerste vlinder die over kwam vliegen. Fragiel. Het zou niet lang leven. Kort slikte ze even en draaide ze haar kop lichtjes terug naar de twee jongens. En op dat moment zag ze het. Twee nachtvlindertjes, fragiel. Iets waar niemand naar uitkeek of van zou opkijken. Altijd in de schaduw en niks waardig. "Hun namen zijn Erminekit en Annuletkit," klonk er kalm van de poes af, maar wel luid genoeg zodat de rest van het kamp haar kon horen. Kort zwiepte ze even met haar staart, ze trilde op haar poten. Ze voelde zich zwak... Alsof ze elk moment kon instorten voor altijd. Ze was mager, ondervoed. En nu die twee dingen eruit waren... Zag ze er nog erger uit dan ooit tevoren. "Doe met ze wat je wil, ik ga jagen," zei ze vervolgens, ietwat zwakker... Waarna ze zich wankel omdraaide en naar de kampuitgang wandelde... Vrij instabiel.

DIt is nog steeds open :')
Laatst aangepast door Burnetbliss op zo 28 apr 2019 - 22:19; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Abysshowl
Member
[Event] Ugly monsters 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Ugly monsters   [Event] Ugly monsters Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 21:08

De grijze kattin werd wakker uit een vreemde slaap door remoer buiten de den. Haar humeurigheid was al enorm verhoogd sinds haar zwangerschap en ze kon nog weinig velen van iedere levensvorm om haar heen. Laat staan als het ook nog eens geluid durfde te maken of in haar nabije omgeving ademhaalde. Misschien was een groot deel hiervan gewoon haar instinct. Ze was alleen opgegroeid en met zo iets belangrijks in haar buik wilde ze het risico niet wagen dat ze in gevaar zouden lopen. Zelf was ze immers ook aangevallen als een kit. Een clan bood misschien veiligheid aan voor bepaalde dingen... maar bracht ook nieuwe gevaren met zich mee. Het grijze dier schudde de slaap en diepe dromen van zich om hierna uit de nursery te lopen, het kamp in. En daar stond Burnetbliss, dochter van haar partner en iemand een absolute hekel had aan haar. Maar ze had twee kittens bij zich, twee hulpeloze wezentjes die niks te zoeken hadden hier. Burnetbliss claimde dat ze deze jongen gevonden had bij een rogue die niet meer in staat zou zijn om ze te voeden. Een gevoel knelde in haar borstkast. Ze moest iets doen. Haar eenogige blik gleed rond het kamp, maar niemand anders deed wat. Ze wilde het niet doen. Ze wilde niet deze verstotelingen die roken naar dood op zich nemen maar het was haar taak. Het was haar taak als een queen in een clan om voor jongen te zorgen en zij droeg melk. Dus stapte ze naar voren, haar kop hoog in de lucht en haar blik hard. "Ik zal ze voeden en opvoeden naast mijn eigen nest" Abysshowl liep dichter naar Burnet toe, om kort aan de jongen te snuiven. Ze roken inderdaad naar Rogue. Een wilde geur waar ze soms nog naar verlangde. Nog voor ze meer kon vragen over de afkomst van deze kinderen wilde de flamepoint al vertrekken. "Burnetbliss, je bent niet in staat om te jagen. Wacht en rust uit" Niet wetende of de poes haar zou horen of haar woorden zou aannemen schudde ze haar kop, om hierna naar de twee kleintjes aan haar poten te kijken. Ze waren nog onschuldig, konden nog goede clanmates worden. Ze zouden niet worden zoals zij was. Voor altijd een rogue in haar hart. "Erminekit en Annuletkit" Wat een afschuwelijke namen. Ze hielt zelf van kort en krachtig, maar goed, het zei zo. "Vanaf nu ben ik jullie moeder" mompelde ze zacht tegen de twee wezens die haar toch niet zouden verstaan. Ergens voelde ze zich verplicht om het aan de kleintjes te melden. Ze vroeg zich af waar hun moeder nu was. Of ze gemist zouden zijn door wat er nog van haar over was. Of hier een kater was in dit kamp die wist dat deze twee van hem waren. Ze vroeg zich af hoe iemand zo laf kon zijn ze niet toe te eigenen. Nee, de elder hief haar kop en duwde haar verscheurde oren meer naar achteren. "IEMAND. Zorg dat hier een medicine cat komt om deze jongen na te kijken" Sneerde ze hierna weer luid door het kamp heen, weinig vriendelijkheid in haar stem te vinden. Maar daar zouden deze kittens al snel aan moeten wennen, ze was een goede kat, maar ze was niet zachtaardig. De wereld zal onzettend hard voor ze worden en ze zal ervoor zorgen dat ze het aankonden.


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
[Event] Ugly monsters BXcdW76
Kip
3302
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Ugly monsters   [Event] Ugly monsters Icon_minitimema 29 apr 2019 - 13:41

[Event] Ugly monsters D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Ze was kort het kamp even uit geweest om, nu de zon iets warmer aan de hemel stond weer, hier en daar wat kruiden te plukken. Zoals altijd moest ze voorzichtig zijn niet meteen alles mee te nemen, voordat hun land in de zomer al ontdaan zou zijn van al haar planten. Toch was ze tevreden met haar buit, de goudsbloemen in haar bek hadden niet bepaald een lekker smaakje, maar ze zouden goed nut hebben voor de clan. Haar goede humeur werd echter direct de kop ingedrukt toen ze een vreemde geur rook en eenmaal in het kamp Burnetbliss zag. Haar hart zonk in haar poten toen ze de twee levenloze hoopjes aan haar poten zag liggen. Haar nare voorgevoel was waar geweest, er was iets mis geweest met de poes. Alleen dat het dit was... Meteen liet de bruin-witte tabby haar kruiden vallen en rende naar de poes toe, die net het kamp mee deelde dat ze de kits gevonden had en niet wist wat ermee te doen. Routnose, die al langer haar rang bezat en een voorgevoel voor dergelijke dingen begon te krijgen, keek haar vriendin gepijnigd aan. Iets klopte niet, maar ze durfde er niet over te beginnen. Burnetbliss zou dat soort bemoeizuchtigheid niet waarderen. Half hoorde de poes nog hoe Burnetbliss wilde jagen, waarna een kreet om een Medicine cat al door het kamp ging. Dat was niet meer nodig, want net toen kwam Routnose tot stilstand bij de twee katten. "Burnetbliss, jij gaat nergens heen," haar stem trilde, van bezorgdheid en de wirwar van emoties die toch al door haar lijf heen gingen. "Je kan amper staan, ik wil dat je naar mijn den gaat en nergens anders heen, roep om Lizardpath," er was geen woede in haar stem, maar ze hoopte dat haar zekere woorden haar over zouden halen. Toen ze de poes echter weer aan keken stonden haar groene ogen wat verloren. ".. Alsjeblieft," langer kon ze niet aan de poes besteden, zij zou blijven leven, dit overleven... Maar de kits? Routnose fermde zich over de twee jongen, die koud en stil waren. De poes slikte een brok weg in haar keel en voelde voorzichtig met haar post over hun borstjes. Er was een hartslag, oh Starclan, ze leefden nog. "Abysshowl, ze moeten eerst goed warm worden, als we ze tegen de haren in likken helpen we ze daarbij. Daarna hebben ze melk nodig, maar één drupje per keer," Ze hield er niet van om de veel grotere poes, waar ze zowel ontzag als angst voor had, rond te commanderen, maar dit was een nood situatie, dat zou ze wel snappen, toch? De poes legde haar staart om de kitten heen om ze warm te houden en begon met haar ruwe tong ze tegen de haren in te likken. Tegelijk ging haar oog over het kamp, opzoek naar Burnetbliss. Waar was Lizardpath? Of iemand die zich over de flame point ontfermde?
ze moeten als allereerste warm worden


It is both a blessing and a curse
[Event] Ugly monsters B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Ugly monsters   [Event] Ugly monsters Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Event] Ugly monsters
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: