Butterfly therapy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Butterfly therapy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterfly therapy Original
Bob
50
Actief
“I don’t know... Everything? Is that an answer? ...Everything.”


CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crickethill
BerichtOnderwerp: Butterfly therapy   Butterfly therapy Icon_minitimedo 25 apr 2019 - 12:40

Voorzichtig, stapje per stapje. Daar ging ze dan. Haar kopje ging laag en haar bek was leeg. Het jagen kon ze maar niet onder de knie krijgen. Het was alsof het niet in haar zat, ze was leeg en hopeloos. Kort wiegde haar dunne, fragiele staartje heen en weer voordat ze met een neerbogen houding het kamp binnen kwam. Sinds ze de woorden van haar zuster had gehoord had ze zich afzijdig gehouden. Soms kon ze het niet laten en vroeg ze stil en terughouden aan katten wie Dimlight was. Velen zeiden haar dat de zwarte kattin niet veel speciaals was. Ze was een pikzwarte poes met een enkele zilveren poot en goudgele ogen... En een persoonlijkheid die zo zuur als wat was. Altijd in een slechte mood en vooral graag op zichzelf zijnde. Het was dan ook vreemd dat ze een dochter had gekregen, maar niet bepaald raar dat ze die meteen weg had gegeven aan een meer capabel koppel. Nu was het aan Cricket om verder te zoeken naar haar bloed en familie; haar vader. Niemand wist meteen wie of wat deze kater was maar velen hadden haar gezegd dat het waarschijnlijk geen shadowclanner was. Tijdens de journey was het niet vreemd dat sommige katten onder elkaar kwamen en elkaar beter leerden kennen... Zo ook blijkbaar haar moeder. Volgens sommigen was Dimlight echter geen slechte kattin. Ze deed alles volgens de regels en ondanks dat er misschien her en der iets niet goed snik was bij haar, was het toch duidelijk dat ze gewoon anders was. En anders kon goed of slecht zijn, of ook gewoon neutraal. Even slikte de grijze poes waarna ze even langzaam ging zitten en haar schouders liet zakken. Voorzichtig bracht ze haar kopje op haar voorpoten en sloot ze haar ogen. Geen idee waarom, maar tranen prikten alweer in haar ogen. Ze voelde zich zo alleen en achtergelaten, niemand die er nog voor haar was. Uiteraard was er nog de familie van haar tante, Sinclaw.... Maar de gevlekte poes was echt supereng... Ondanks dat ze soms zag dat zij en Acefray best close waren. De medicine cat had de zorg van het weesje zo goed als op zich genomen en was eigenlijk een vader voor haar. Maar Cricket wist dat hij niet de vader kon zijn die zij wilde en nodig had... Het zou immers tegen de regels zijn, niet? Even slikte ze, wat volgde op een snik. Kortstondig lichtte ze verbaasd haar kopje op. Ah... En met een vlotte stille beweging bracht ze haar fijn staartje voor haar mond, waarbij ze zich ietwat meer op krulde in haar eigen veilige wereld.

- Open. w e b e l i e v e & h o p e .

for unicorns & stardust to be real
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterfly therapy Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Butterfly therapy   Butterfly therapy Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 11:01No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

De kitten sprong triomfantelijk uit de Nursery. Ha! Het was hem gelukt! Hij was ontkomen aan de havikogen van een van de queens die aan het opletten was! De kitten stak zijn borstje vooruit en leek te wachten op een denderend applaus, maar natuurlijk kwam die niet, want niemand keek op of om naar de kleine gekrulde kitten. Niet dat het hem heel erg leek te boeien, hij leek veel te blij te zijn met zijn prestatie. Vrolijk stapte hij door de Nursery, zijn kittenblauwe ogen begonnen langzaamaan tekens te krijgen van een verandering in kleur, al zou het nog wel even duren voordat ze de gele kleur bereikten die hij van zijn moeder had geërfd. Hij was net van plan richting de, in zijn ogen, grote stapel prooi te lopen, toen hij opeens een geluid hoorde dat hij nog maar een keer eerder had gehoord. Een blauwkleurige kattin snikte zachtjes, ze hief haar hoofd even op en daarna leek ze zielig in een te kruipen. Shedded fronste. Was ze ook op haar lip gevallen?

Hij benaderde haar rustig en voorzichtig, waarna hij zijn hoofdje wat nieuwsgierig schuin kantelde. "Waarom jij huilen?" Vroeg hij voorzichtig. Hij wist nooit zo goed wat hij ermee moest doen als iemand huilde. Hij vond het eigenlijk maar een vervelend geluid. En hij wist niet of hij de ander moest troosten of gewoon met rust moest laten. Hij had ook niet geweten wat hij ervan moest vinden toen Shrewkit aan het huilen was; want ergens was het toen ook wel haar eigen schuld geweest. Zat deze kattin ook te janken, terwijl het gewoon haar eigen schuld was?


chin up kid, they'd kill to see you fall
Butterfly therapy 12497073_ZZoqD7FwdYVNtoT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Butterfly therapy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: