Chaos theory 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Chaos theory

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Outrage
Member
Chaos theory Tumblr_omcueqXSSX1sandloo2_r1_400
Sean
289
Actief
I may be as pretty as an angel, but I sure as hell ain't one.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Outrage
BerichtOnderwerp: Chaos theory   Chaos theory Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 20:37

De kater was niet ontwaakt uit de klap die hem knock out had geslaan. Hij had er gelegen en gelegen, maar toch een iemand van zijn patrouille had hem gezien. De grijze she-cat, Chillybreath, had de rode kat zien vallen en was meteen in actie gegaan om een pad naar beneden te zoeken. Eenmaal dat gedaan te hebben had ze hem eigenhandig weer naar boven gedragen. Pure, raw girl power style. Hoe dan ook ontwaakte hij nog steeds niet en de spanning was gestegen bij zijn clanmate. Ze had een beslissing genomen, volledig op haarzelf, om de rode kater naar het kamp terug te brengen. Hij bloedde immers aan het hoofd en haar kennis van kruiden en plantjes was niet hoog genoeg om hem te helpen. Zo snel als ze kon, met deze lading, liep ze dan ook richting het kamp... Om daar dan ook al snel aan te komen.
Met een zucht liet Chillybreath de grote, brede kater vallen. Hij ademde nog, maar wat was hij zwaar by starclan wat een vetzak. Even slikte de poes waarbij ze kort opkeek, zoekende naar hulp om de rode kater te helpen. "Outrage is in de gorge gevallen tijdens de patrol! Hij heeft hulp nodig!"

- Volledige toestemming van Bo om Chilly zoveel te godmodden aangezien ze het redelijk druk heeft atm. Dit topic is open <3


AND IN THEIR EYES HE WAS THE BAD GUY

THEME I, II, III
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Chaos theory BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Chaos theory   Chaos theory Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 20:27

Hij was op jacht geweest, maar had enkel een magere waterrat en muisje weten te vangen. Eigenlijk was het armzalig, maar goed het was beter dan niks. Hij wilde zijn prooi net bij de prooistapel leggen toen hij gesleep bij de ingang van het kamp hoorde. Hij schoof zijn prooien snel bij de prooistapel en draaide zich toen om. Zijn helderblauwe ogen werden groot toen hij Chillybreath Outrage het kamp in zag slepen. Geschrokken rende hij naar ze toe. Hij was toch niet dood? Dat was een broer van Coyotepaw en dus een neef van hem. Outrage was een stuk ouder, dus hij ging meer respectvol met hem om dan vriendschappelijk. Zoals dat met Coyotepaw het geval was. “Ik ga Chivysniff en Coyotepaw halen.” Miauwde hij haastig terwijl hij snel naar de medicine cat’s den rende. In de hoop dat ze er op het moment waren. Hij was zelf ook pas net in het kamp, dus zeker weten deed hij dat niet. “Coyotepaw je broer is buiten bewustzijn!” Riep hij terwijl hij de den zo ongeveer binnen vloog.


Chaos theory Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
StarClan
Chaos theory Beertjeava
Beertje
1581
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: Full of stars (33 moons) ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Chaos theory   Chaos theory Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 20:45

De zilveren Medicine Cat was bezig met haar kruiden te ordenen. Er was weer een razende wervelwind doorgegaan. Waarom. Dit kostte haar zoveel moeite. Ze had alleen gezegd, ja neem dit en dat. Toen ze terug kwam lag alles op de grond. De warrior nergens meer te vinden. Hij had zijn vrouw laten onderzoeken die weer zwanger was. Ze was blij voor Mudpuddle en Otterbrook, maar ergens deed het pijn. Meer monden om te voe... Haar kop ging opzij. “Coyotepaw je broer is buiten bewustzijn!” Dat kon zowat elke broer zijn. Gealarmeerd stond ze op. Even blikte ze naar haar apprentice. "Ga maar al, ik neem de kruiden mee, maar jij leid." Ze gaf een bemoedigende knipoog, aanvoelend dat Coyote dit wel aankon. Hopelijk was het niets ernstig.


Chaos theory 9UZX2E2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chaos theory Tumblr_o6vun6dNKP1vn0ci8o4_400
Bo~
928
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Chillybreath
BerichtOnderwerp: Re: Chaos theory   Chaos theory Icon_minitimedo 2 mei 2019 - 22:13


Paniek had door haar lichaam gestroomd toen ze de kater zag vallen. Er was geen tijd geweest om de rest van de patrouille te waarschuwen. Ze was meteen een weg naar beneden gaan zoeken, de snelste weg. De gevaarlijkste wel, maar ze moest snel helpen. Als ze te laat zou zijn zou ze dat zichzelf nooit vergeven, echt nooit. Eenmaal bij hem gekomen had ze hem meegesleept, hoe zwaar hij ook wel niet was geweest.

Ze had niet eens de patrouille op de hoogte gebracht, ze was gewoon direct naar het kamp doorgegaan. Er was geen tijd voor chit-chat, Outrage was buiten westen en had direct hulp nodig. Hij was fiks aan het bloeden en starclan, ze had geen idee wat ze moest doen. Chivy, starclan ze had Chivy nodig. Chivy zou weten wat te doen. Ze voelde wat bloed op haar witte vacht komen, Mousedung dat zou ook lekker blijven plakken. Waarom moest deze dombo nou naar beneden gaan? Hij was al eerder bijna gevallen en toen vond hij het ook nog eens slim om te gaan springen??

Eenmaal in het kamp dumpte ze zowat de rode kater van haar rug af, waarna ze rondriep dat de kater hulp nodig had, dit was geen grap, dit was serieus. Bloedserieus. Hij was aan het bloedden van zijn kop en dat was nooit goed, zoveel wist ze wel. Icepaw kwam al naar haar toegerend, geschrokken was hij zeker, maar wie zou dit niet zijn? ”Ik ga Chivysniff en Coyotepaw halen.” miauwde de kater, voordat hij weer weg spurtte.

Fijn, wat moest ze nu doen? Ze stond er een beetje ongemakkelijk bij het bewusteloze lichaam van de kater. Ze zwiepte even onzeker met haar staart, ze wist niet goed wat ze moest of kon doen. Weinig, waarschijnlijk. Maar het voelde zo nutteloos.. Ze keek even naar het rode lichaam van de kater. Beter overleefde hij het wel, anders had ze al die moeite voor niks gedaan.


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Chaos theory
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: