Lavender down 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Lavender down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cobradusk
Member
Lavender down DToZYXtE_o
Lianne
108
Actief
Every wound will shape me
Every scar will build my throne!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobradusk
BerichtOnderwerp: Lavender down   Lavender down Icon_minitimema 29 apr 2019 - 13:13

De namiddag liep op zijn einde. De kou begon zich weer tussen de bomen te nestelen, terwijl de duisternis in aan het dalen was. Cobradusk sloop tussen de hoge bomen door van het kleine vennetje dat in het territorium lag. Hij snoof de geuren op van prooi, die vaag en schaars was. Hij slaakte een zucht en zag hoe een wolkje uit zijn bek opdoemde. Hij rilde. Prooi schaarste.. het stopte maar niet. New leaf was officieel aangekondigd, en toch bevroren elke nacht de knoppen en de bloemen nog voor ze konden bloeien. Het frustreerde hem mateloos. Hij keerde zijn kop om toen hij de geur van een clankat opving. Ongetwijfeld een ziel die opzoek was naar voedsel.

Tag: @Quietcreek


Lavender down 2Kg1M0q
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lavender down NQMHIIB
Dorian
108
Actief
Avatar and signature made by: Kip
Mini avatar made by: Jamie


CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Quietcreek
BerichtOnderwerp: Re: Lavender down   Lavender down Icon_minitimewo 1 mei 2019 - 14:37


Stilletjes wandelde Quietcreek door het territorium. Gewoonlijk zou hij ‘s avonds bij de Nursery zijn om de andere Queens te helpen. Maar nu het voedsel schaars was moest ook hij op zoek. Echt vechten zoals een warrior, dat zou hij niet meer kunnen doen voor de clan. Maar jagen kon hij nog. En elk beetje hielp om de prooi stapel in het kamp nog enigszins aan te kunnen vullen. New leaf liet nauwelijks iets van zich blijken. Het was nog koud voor de tijd van het jaar en de prooi schaarste bleef pijnlijk aanwezig. Blijkbaar was hij niet de enigste die in dit gebied op zoek was gegaan naar prooi. Quietcreek vertraagde zijn pas. De geur van een andere clan kat hing in de lucht. Het leek hem dat ze elkaar niet bepaald in de weg zouden zitten. Uiteindelijk zou toch alle gevangen prooi weer eerlijk over de clan verdeeld moeten worden. Wellicht zou hij kunnen vragen of deze clangenoot openstond voor de mogelijkheid om samen te jagen. Als daarmee hun kansen om een grotere prooi te vangen zouden toenemen dan was dat het waard wat Quietcreek betrof. Stilletjes volgde hij het geurspoor. Om uiteindelijk Cobradusk tegen het lijf te lopen. Deze was zichtbaar ook niet al te opgewekt over de situatie waarin de clan zich bevond. “Goedenavond Cobradusk.” Begroette hij hem en ging op een klein afstandje in het gras zitten. “Lijkt het je wellicht iets om samen op jacht te gaan?” Voegde hij eraan toe, zijn spontane verschijning verklarende.    
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobradusk
Member
Lavender down DToZYXtE_o
Lianne
108
Actief
Every wound will shape me
Every scar will build my throne!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobradusk
BerichtOnderwerp: Re: Lavender down   Lavender down Icon_minitimezo 5 mei 2019 - 18:18

Toen hij op keek en de kat zijn blik ontmoette herkende hij hem. Quietcreek, een clangenoot die ongeveer even oud was als hij. Maar natuurlijk. Hij knikte naar hem toen Quietcreek hem begroette. “Goeienavond, Quietcreek.” Zei hij terug. Cobradusk hoefde niet lang over zijn voorstel na te denken. “Allicht,” bromde hij dus ook “Wat had je in gedachten? Hier jagen? Bij de grenzen jagen? .. Bij de twolegs jagen?” Hij verbrak zijn serieuze blik niet met die van Quietcreek, benieuwd hoe de kater zou reageren op dit voorstel. Hij had een gerucht opgevangen over twolegs die kippen hielden. Kippen zouden katten niet kennen en dus gemakkelijke prooi zijn. Tenminste, als Quietcreek die uitdaging zag zitten.


Lavender down 2Kg1M0q
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lavender down NQMHIIB
Dorian
108
Actief
Avatar and signature made by: Kip
Mini avatar made by: Jamie


CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Quietcreek
BerichtOnderwerp: Re: Lavender down   Lavender down Icon_minitimema 13 mei 2019 - 14:59


Hij had er eigenlijk wel geluk mee een clangenoot tegen het lijf te lopen, aangezien hij in z’n eentje niet helemaal voor volledige Warrior doorging. Hij kon zeggen wat hij wilde maar de kans dat hij met deze prooi schaarste in zijn eentje wat zou vangen was niet groot. En dus lag samenwerken wel voor de hand. Echter zou het nog even afwachten zijn of de ander dat ook zag zitten. Eenmaal dichterbij gekomen kon hij opmaken dat het Cobradusk was. Hij kende deze kater bij naam maar verder wist hij eigen maar weinig over hem. Ergens ook wel weer logisch aangezien ze beide in verschillende rangen werkte. Quietcreek ging op een klein afstandje van hem zitten en begroette de kater. Daarop kreeg hij een ‘goeie avond’ terug. Vervolgens stelde hij voor of Cobradusk het zag zitten om samen op jacht te gaan. Hij wilde immers niet te lang om het punt heen blijven draaien, hij was hier met een reden. Echt tijd voor praatjes hadden ze beide niet. “Allicht.” Bromde de kater.  “Wat had je in gedachten? Hier jagen? Bij de grenzen jagen? .. Bij de twolegs jagen?” Klonk het voorstel. Quietcreek fronste. Hij wist van de geruchten af. Een of meer kippen, daar kon je wel mee thuiskomen. Echter was het nog wel een behoorlijk eindje naar de twolegs en het kwam zeker niet zonder risico's. Echter leek het hem dat hij niet veel keuze had. Of Cobradusk kon hem gebruiken op deze jacht missie of hij zou het verder alleen moeten proberen en hoogstwaarschijnlijk met niets thuiskomen. “Bij de twolegs hm? Op zoek naar die kippen bedoel je?” Vroeg hij. “Wel, als je mijn hulp kunt gebruiken ga ik graag mee.” Voegde hij er met een klein glimlachje aan toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Lavender down   Lavender down Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lavender down
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: