We made a deal, remember? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We made a deal, remember?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
We made a deal, remember? DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 19:40

Dragonpaw werd die ochtend al vroeg wakker. Hij wist dat hij geen training had met zijn mentor omdat deze hun gisteren had gezegd dat ze vandaag vrijaf hadden. En dus had hij eigenlijk niet veel te doen, buiten wat rondlopen in het territorium en kijken of hij wat taken kon vervullen voor de elders. En dat zag hij nu niet bepaald zitten. Zijn ogen keken de apprentices den door en bleven kort hangen op de apprentice die hij had gesproken toen hij nog maar een kitten was. Dat was nog geen anderhalve moon geleden, maar het leek wel al zo. Even trok hij kort met zijn oortje. Ze hadden een deal gemaakt dat ze met elkaar gingen jagen, maar tot dusver hadden ze beiden nog geen tijd gehad om zich aan die deal te houden. Misschien werd het voor Dragonpaw deze keer wel eens tijd om zichzelf aan een deal te houden? Hij haalde zijn schouders kort op, stond vervolgens recht en trippelde in de richting van de tom. Hij gaf hem een zetje met zijn poot en boog zich vervolgens over hem heen. Hij had inmiddels vernomen dat de tom Settledpaw noemde; iets wat hij niet had geweten toen hij nog maar een kitten was geweest. “Settledpaw,” bromde hij. “Herinner je onze deal nog? We zouden samen gaan jagen.” Daarna grinnikte hij, om de scherpte van zijn stem er een beetje af te nemen. “Als je dat nog steeds wilt gaan doen, dan sta je maar het beste op, haarbal.” En na nog een zetje te hebben gegeven, draaide hij zich weg en liep hij in de richting van het kamp. “Ik sta buiten op je te wachten,” bromde hij nog over zijn schouder, waarna hij zich naar de prooistapel begaf en snel een muis voor zichzelf en voor Settledpaw pakte. Ze zouden met hun tweeën dan maar extra moeite moeten doen om de prooistapel weer bij te vullen, maar Dragonpaw kon zich onmogelijk concentreren met een lege maag.


+ Eerste post voor Settledpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? Original
Renske
1377
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 20:32


Settledpaw had een enorme gaap toen hij de apprentice den uitliep. Het was druilerig weer, maar het was nog droog. Een frisse wind gierde door zijn vacht en hij rilde kort voordat hij zijn vacht uitsloeg. Hij moest even wakker worden hoor. Met lange streken begon hij zijn vacht te wassen, vooral gefocust op de witte vacht op zijn borst. Daar was het immers het meest duidelijk als hij smerig was. Maar zijn momentje van rust werd al snel verstoord toen hij een por in zijn zij kreeg. Hij knipperde enkele keren verward met zijn ogen en werd begroet door een kop van een jonge apprentice boven hem. Zijn naam werd al snel gesteld en hij slikte eens door het plotselinge binnendringen van zijn aura van de apprentice. Al snel herkende hij het als Dragonpaw, een kit waarmee hij niet lang geleden een goed maar beetje ongemakkelijk gesprek mee gehad. En hij had hem beloofd om mee te gaan jagen. En Dragonpaw had dit moment gekozen om zijn ik-ga-jagen-met-Settledpaw coupon bij hem in te leveren. Settledpaw knikte instemmend toen hij zich de afspraak herinnerde. Opnieuw kreeg hij niet de tijd om te antwoorden en hij werd bijna bevolen om maar op te staan en mee te lopen, waarna hij weer een zetje kreeg. Oef. Een mededeling dat Dragonpaw buiten op hem zou wachten. Hij knikte eenmaal en keek de kat toen verwilderd na. Dat was… abrupt.
Toen Dragonpaw naar de prooistapel liep om hun ontbijt te halen stond Settledpaw op en strekte zich uit, waarna hij de apprentice nakeek. ‘Je bent zelf een haarbal,’ mompelde hij. Daarna liep hij op een kalm drafje ook het kamp uit. Hij had natuurlijk wel zin om met de jonge apprentice te jagen. Hij was benieuwd hoe het Dragonpaw af zou gaan met zijn korte training. Settledpaw moest in elk geval maar even laten zien dat hij de gevorderde was in hun gezelschap. Hij stapte ook het kamp uit en snoof de ochtendgeuren van het bos op. Het leek nog erg stil. Het leek wel alsof Dragonpaw hem voor de dageraad patrouille het kamp uit had getrokken. Settledpaw gaapte nog eens voordat hij zich bij Dragonpaw aansloot en naast hem ging zitten. ‘Ook goeiemorgen,’ begroette hij de jonge kater toen droogjes, een grijns stond op zijn lichaam.
S e a t t l e d

But if the world was ending
You'd come over, right?
You'd come over and you'd stay the night
Would you love me for the hell of it?
All our fears would be irrelevant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 16:41

Dragonpaw keek over zijn schouder naar Settledpaw en kon het niet helpen dat hij zich een klein beetje verbaasd voelde dat de tabby effectief samen met hem ging jagen. Hij had eerlijk gezegd verwacht dat de apprentice zou zeggen dat het maar een grapje was en dat hij het niet meende, dat Dragonpaw maar met iemand anders moest gaan jagen. Maar de apprentice kwam naast hem zitten en niets wees erop dat hij Dragonpaw binnen de kortste keren achter zich zou laten. Bestond er dan toch nog zoiets als loyaliteit aan elkaar? Als vriendschap? Hij had geen idee, maar hij dacht wel dat hij er vandaag achter zou komen. En ook achter hoe hij zich er zelf over voelde. Misschien zou hij wel iets ervaren wat op vriendschap zou lijken. De tijd zou het zeggen. “Ik zou je bek maar dicht doen,” sprak hij bot. “Dadelijk komt er nog een vlieg naar binnen.” Hij hield zijn gezicht in de plooi bij het vooruitzicht dat Settledpaw inderdaad een vlieg in zou slikken en vervolgens half stikkend voorover zou hangen. Toen herinnerde hij zich Mintkit, de kitten die bijna gestikt was in een steentje en rolde hij ongemakkelijk met zijn schouders. “Nee, doe toch maar niet,” voegde hij er haastig aan toe. “Eén kat van de dood redden was al stressvol genoeg.” Hij ging er verder niet op in en boog zich over zijn prooi, waar hij een grote hap van nam. Vervolgens schoof hij de prooi in de richting van Settledpaw zodat de tabby ook een hapje kon nemen. Toen hij de opmerking hoorde en de grijns om de lippen van de tom zag, rolde hij even dramatisch met zijn ogen, zijn gezicht opnieuw in de plooi houdend. De tom mocht niet denken dat hij nu al ging ontdooien, hoor! “Ja, goedemorgen, uwe grote leaderlijkheid,” sprak hij met een zucht. “Ik hoop dat u uitermate goed heeft geslapen, want er wordt vandaag het één en ander van u vereist. Maar wordt u maar rustig wakker, hoor. De prooi wandelt vanzelf wel in uw klauwen.” Met een sarcastische blik keek hij Settledpaw aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? Original
Renske
1377
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 19:52


Settledpaw keek met een scheef oog naar Dragonpaws volgende opmerking en sloot smakkend zijn bek na zijn gaap. Daarna besloot hij het wijselijk te negeren. Hij dacht dat hij Dragonpaw een beetje door begon te krijgen, grote harde woorden, maar hij meende het niet altijd. En al snel kreeg hij dan ook een opmerking dat hij maar beter niet kon stikken en Settledpaw grinnikte zachtjes, waarna hij vertelde dat hij een kat van de dood had gered. Dat ware stevige claims. ‘Nou vertel, held,’ miauwde hij op een tikkeltje plagende toon. Hij wist nog niet zeker of Dragonpaw wel eentje was van de grapjes, zoals Viperpaw die dat wel leek te appreciëren. Vervolgens kreeg hij prooi aangeboden en Settledpaw dook in het vlees van de muis en likte zijn lippen erbij af. Het leven leek in hem te stromen. Ja, klaar voor de dag! Vervolgens kreeg hij een verhaal naar hem gegooid, waar hij niets anders kon doen dan lachen. ‘Ja, ik heb fantastisch geslapen, bedankt dat je het vroeg.’ Settledpaws ogen glommen met pretlichtjes, waarna hij opsprong. ‘Uwe leiderlijkheid eist nu dat we maar beginnen, we hebben niet heel de dag de tijd!’ Settledpaw ging er mooi voor zitten en sloeg zijn klauwen uit, alsof inderdaad het prooi er zo in zou wandelen en bleef stokstijf staan. Settledpaw keek lachend naar Dragonpaw en zwiepte vervolgens met zijn staart dat ze maar konden vertrekken en liep op een drafje het naaldwoud in. Hoe graag hij ook de hele dag wilde dollen, grapjes vulden geen buiken!
S e a t t l e d

But if the world was ending
You'd come over, right?
You'd come over and you'd stay the night
Would you love me for the hell of it?
All our fears would be irrelevant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimema 13 mei 2019 - 14:20

Hij wilde er eigenlijk niks over zeggen, maar aan de andere kant kon het geen kwaad om zijn verhaal met Settledpaw te delen. Dadelijk werd hij er de hele middag naar gevraagd en daar had hij ook echt geen zin in. En dan was er nog ergens dat klein deeltje in hem dat nieuwsgierig was naar de reactie van de apprentice. Maar dat deeltje was echt maar heel klein, hoor! “Ik heb Mintkit gered toen hij aan het stikken was nadat hij een steentje had door proberen te slikken,” sprak hij op een rustige manier, alsof hij het over het weer had. Hij was toen op dat moment zelf verbaasd geweest, want zelfs nadat Mintkit het steentje had uitgespuugd, was Dragonpaw bij hem gaan zitten alsof er elk moment nog iets met de kitten had kunnen gebeuren. Het deed zijn pels warm maken van schaamte als hij daar aan dacht, maar daar kon hij natuurlijk niks meer aan veranderen. “Eindelijk,” bromde hij toen Settledpaw aangaf klaar te zijn. “Ik dacht dat je het nooit zou zeggen.” En dus stond hij op, waarna hij naar de uitgang van het kamp liep, maar keek over zijn schouder toen hij hoorde dat Settledpaw hem niet volgde. De grap drong pas laat bij hem door en Dragonpaw kon het niet laten om even met zijn ogen te rollen toen Settledpaw lachte met zijn eigen grap. “Ik begin al bijna spijt te hebben dat we de deal gemaakt hebben,” gromde hij, maar hoewel zijn toon brommend klonk, was er in zijn ogen te zien dat hij de opmerking niet meende. Nee, als hij dit echt niet graag gewild had, dan had hij zich er niet aan gehouden. Zo simpel was het. En dus volgde hij Settledpaw mee naar buiten en ademde vervolgens de geur van prooi in. Hij besefte zich dat hij eigenlijk nog maar weinig training had gekregen in jagen in vergelijking met Settledpaw en dus twijfelde hij even. “Eh… Ga jij maar eerst,” zei hij op een nonchalante manier. “Als jij de prooi wegjaagt, dan kom ik beter over.” En hij probeerde Settledpaw met een gemene blik aan te kijken, maar zijn vacht prikkelde en zijn oortjes bewogen op een ongemakkelijke manier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? Original
Renske
1377
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 22:52

Settledpaw luisterde tijdens het eten naar het heldenverhaal van Dragonpaw en kreeg een respectvolle blik op zijn gezicht. ‘Goed gedaan,’ mauwde hij kalm. ‘Kittens zijn ook zo dom. Hoe verzint ie het ook om een steen op te eten?’ Settledpaw lachte kort. Ja, natuurlijk waren ze allemaal ooit kit geweest, maar lachen om een stommiteit van een ander bleef altijd een beetje grappig. Kom op, leedvermaak was het leukste vermaak, toch?
Dragonpaw leek niet onder de indruk te zijn van zijn vermaak op de ochtend. Hij zag zijn ogen rollen en Settledpaw lachte toen hij zei dat hij bijna spijt had gekregen. ‘Jammer dan, je zit nu aan me vast,’ miauwde hij met pretlichtjes in zijn ogen. Settledpaw wandelde toen achter de jongere apprentice aan en gaapte nog eenmaal groot. Oké, nu was het tijd voor zijn gameface. De jacht zou snel beginnen en dan zouden ze serieus aan de slag moeten gaan. Wilden ze hun mentors onder de indruk krijgen, dan was prooi terugbrengen een goed begin. Settledpaw was immers niet ver meer verwijdert van zijn warriornaam. Acorndust verwachtte inmiddels iets van hem. Al snel gaf Dragonpaw hem het voortouw en Settledpaw knikte. Hij opende zijn bek en nam de geur van prooi in zich op. Toen kwam opeens een iets cynischere opmerking uit de jonge apprentice en Settledpaw rolde zijn ogen. ‘Én bedankt,’ mauwde hij sarcastisch, maar een lachje om zijn mondhoeken kon zijn goedmoedigheid niet verbergen. En ergens wist Settledpaw dat Dragonpaws gemene blik slechts een façade was. Hun vorige gesprek bleek al het een en ander. ‘Volg me maar gewoon, dat springt het prooi tussen onze kaken,’ sprak hij grappend.
Toch was Settledpaws houding niet meer dollend. Hij bewoog geruisloos tussen de naaldbomen, lettend op waar de wind vandaan kwam en speurend op een goeie prooigeur. Hoewel het new-leaf was geworden, was het nog steeds erg fris en prooi leek niet zo snel terug te komen als de elders beloofd hadden. Settledpaw ving later een geur op van een woelmuis en hij dook in een jachthouding. Verderop tussen de wortels zag hij het muisje scharrelen, net iets te ver van zijn hol. Settledpaw twijfelde niet en sloop stil dichterbij en in een snelle sprong landde hij precies met zijn voorpoten op de muis en doodde het in een snelle beet. Hoppa! ‘Zo doe je dat!’ sprak hij snorrend naar de jongere apprentice. Trots keek hij naar zijn vangst. Eerste prooi van de dag, doe dat maar even na, Dragonpaw!
S e a t t l e d

But if the world was ending
You'd come over, right?
You'd come over and you'd stay the night
Would you love me for the hell of it?
All our fears would be irrelevant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 21:32

Dragonpaw gromde enkel en rolde er vervolgens nog eens overdreven met zijn ogen bij toen Settledpaw aangaf dat hij vast zat aan de apprentice. Ja, dat was hem inmiddels wel duidelijk geworden! Maar goed, hij had er zelf voor gekozen en bovendien was het enkel een muur dat hij opzette om te voorkomen dat hij nog eens gekwetst zou worden. Hij was er nog steeds niet helemaal van overtuigd dat ze al vrienden waren, al wees alles al wel een beetje in die richting. Hun verhouding naar elkaar toe vandaag zou het uiteindelijke oordeel moeten geven aan Dragonpaw hoe hij zich voelde over de band die ze met elkaar hadden. Het was in elk geval wel duidelijk voor hem dat hij Settledpaw al meer kon tolereren in zijn buurt dan elke andere apprentice. En dat wilde in zijn geval al behoorlijk veel zeggen. “Ja, ja, opschepper,” bromde hij, maar hij volgde Settledpaw het woud in en opende, net als de apprentice, zijn kaken zodat hij de verschillende geuren in kon drinken, precies zoals Waspsting hem dat geleerd had. Hij had er inmiddels al wel een training opzitten en dus kon hij ook al op prooi jagen. Maar zelfs daarvoor had hij de verschillende jachthoudingen al bestudeerd die de apprentices naar elkaar gedemonstreerd hadden. Hij had een goed geheugen en dus was het één en ander van de jachthouding hem wel bijgebleven, maar het effectief uitoefenen was natuurlijk andere koek. Settledpaw ving niet veel later een muis en Dragonpaw bewoog enkel kort met zijn oortjes om te laten zien dat hij toch wel wat onder de indruk was. “Mijn beurt,” gromde hij. Hij stapte naar voren, opende zijn kaken en ving gelijk nog een geur van muis op. Zijn prooi maakte zich echter niet meteen bekend en met een signaal die hij met zijn staart gaf, toonde Dragonpaw aan dat Settledpaw stil moest zijn. Vervolgens ging hij in de jachthouding zitten, ervoor zorgend dat zijn staart van de grond bleef en zijn achterpoten gestrekt zodat hij meteen kon sluipen. Hij hoorde het zachte schuifelen van pootjes over bosgrond en niet veel later zag hij een muisje naar het midden lopen, een zaadje tussen zijn voorpoten geklemd. Dragonpaw begon te sluipen zoals Waspsting hem dat had aangeleerd en toen hij dacht dat hij dichtbij genoeg was, zette hij zich af, zijn voorpoten ver naar voren gestrekt. De muis sprong over zijn poot heen, maar door zijn snelle reflexen wist hij het terug te sleuren en doodde het snel met één beet. Hmm. Niet helemaal perfect, maar hij had zijn prooi wel gevangen. Hij draaide zich om zodat hij met een nonchalante blik naar Settledpaw kon kijken, maar de glimp in zijn ogen liet weldegelijk zien dat hij blij met zichzelf was op dit punt. “Wat jij kan, kan ik ook,” zei hij uitdagend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? Original
Renske
1377
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 23:50

Settledpaw kon zijn zelfvoldane blik niet lang laten zien, want Dragonpaw wilde zich snel ook alweer bewijzen. Settledpaw glimlachte vrolijk naar de jonge apprentice en bleef gehoorzaam doodstil staan toen Dragonpaw op zoek ging naar prooi. Settledpaw rook al snel een tweede muis en zijn snorharen trilden kort van anticipatie, maar hij bleef roerloos. Dragonpaw zou even laten zien wat hij kon. De jonge apprentice liet een uitstekende jachthouding en sluiptechniek zien. Dit zou een makkie voor hem worden. Toch was de vangst zelf een beetje rommelig, maar Dragonpaw had de muis gevangen en prooi vulde buiken, hoe klunzig de vangst was of niet. ‘Netjes!’ complimenteerde hij de jongere apprentice, waarna hij weer naar voren sprong met zijn muis nog tussen zijn kaken. Settledpaw rolde zijn ogen toen Dragonpaw met een uitdaging kwam. Oké, als hij dacht dat hij al net zo ver was als een gevorderde apprentice, laat maar zien dan! Een lachje kwam over Settledpaws lippen waarna een grijnsje zijn lippen deed opkrullen. ‘Oké, dan gaan we het moeras in en kikkers vangen,’ opperde Settledpaw. Kikkers waren lastige prooi, veel moeilijker dan een paar simpele muizen. Dat was het eerste wat je leerde. Settledpaw groef een gat om hun prooi in te bewaren om later op te halen, verstopte zijn muis netjes en liet het aan Dragonpaw om het gat verder te dichten. Met een zwiep van zijn staart signaleerde hij de apprentice om achter hem aan te komen en met zelfverzekerde passen maakte Settledpaw baan naar de marshlands.
S e a t t l e d

But if the world was ending
You'd come over, right?
You'd come over and you'd stay the night
Would you love me for the hell of it?
All our fears would be irrelevant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 15:14

Dragonpaw kon een kleine grijns nauwelijks onderdrukken toen Settledpaw hem complimenteerde. Het feit dat hun leeftijden redelijk uit elkaar lagen en dat de apprentice vond dat hij goed gejaagd had, deed hem meer goed dan dat hij wilde laten blijken. Hun vangsten zouden er in elk geval voor zorgen dat minstens twee van de elders gevoed konden worden. En als het naar de kittens ging, konden er wel meerdere kittens van smullen. Ja, hij was blij met zijn vangst. Hij trok kort met zijn oortje toen Settledpaw vervolgens met een voorstel kwam. Hij had zich eerlijk gezegd nog nooit aan een kikker gewaagd en als hij de groene wezens zag, wilde hij dat eigenlijk ook niet. Ze zagen er vies en slijmerig uit en Dragonpaw wist niet of hij er klaar voor was om zoiets al te eten. Aan de andere kant wilde hij geen enkele uitdaging uit de weg gaan, niet nu hij de kans had om zichzelf te bewijzen. En dus gaf hij een snel knikje op de woorden van de apprentice. “Maar ik eet ze niet op!” zei hij snel. “Dat mag jij doen.” Of misschien zou hij een hapje nemen nadat Settledpaw ervan had gegeten. Het leek erop dat de apprentice het al wel eens had gegeten, al had Dragonpaw dat nog niet met zijn eigen ogen gezien. Hij had eigenlijk nog niemand een kikker zien eten. Kikkers werden waarschijnlijk ook pas gevangen als er echt geen andere mogelijkheid was. Dragonpaw draaide zich om en begon vervolgens in de richting van the Marshlands te lopen. “Daar heb ik mijn eerste training met Waspsting en Sequoiapaw gehad,” zei hij tegen Settledpaw, zijn blik richtend naar het donkere, vieze gedeelte van hun territorium. Hij kwam er niet echt graag, maar de uitdaging was nu eenmaal aangegaan en Dragonpaw kon nu al geen weg meer terug.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? Original
Renske
1377
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 20:22

Settledpaw lachte hartelijk toen de Dragonpaw zei dat hij ze niet op zou eten. ‘Nou ja zeg, eten is eten,’ grapte hij vrolijk, waarna hij zijn pas versnelde. ‘En eigenlijk zijn ze zo verkeerd nog niet,’ miauwde hij met een plagende glimlach. Ja, als je pas uit de nursery kwam, dan kende je niets anders dan zoete melk en warm, mals vlees. Het echte leven begon nu pas, als je op kikkerpoten en hagedissen moest kauwen. Zodra ze dichterbij het moeras kwamen werd de grond steeds modderiger en begon Settledpaw van stevig eilandje grond, naar volgend stevig eilandje grond te hoppen, waar Dragonpaw vertelde dat hij hier zijn eerste training had gehad. Echt waar, in het moeras? Pittig. ‘Wow, Waspsting moet jullie dan wel erg haten om meteen mee te nemen in de blubber,’ grapte hij vervolgens. Hij sprong vervolgens meteen een plas in, zijn witte poten meteen smerig makend. Helaas had hij geen kikkers aan het schrikken gemaakt, en was hij alleen maar smerig zonder reden. Soms sprongen die glibberige beesten uit het niets. Totdat de jonge kater uiteindelijk op een afstandje een kikkertje zag zitten. Abrupt stopte hij en wees met zijn staart naar de kikker. ‘Nou laat dan maar eens zien wat je kan, Dragonpaw. Ik heb wel honger.’ Uitdagende lichtjes schenen in Settledpaws ogen. Hij ging het nu echt even niet voor doen.
S e a t t l e d

But if the world was ending
You'd come over, right?
You'd come over and you'd stay the night
Would you love me for the hell of it?
All our fears would be irrelevant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimewo 5 jun 2019 - 21:14

Dragonpaw keek met een vies gezicht naar Settledpaw. “Soms volg ik jouw logica echt niet, al denk ik niet dat dat iets is wat ik zal missen.” Nee, hij ging nooit van zijn leven op een kikker kauwen, zelfs niet als er geen andere prooi zou zijn. Dan zou hij wel met honger naar zijn nest gaan. Alleen al bij het idee dat hij die glibberige beesten op moest eten, zorgde toch wel voor een vage kokhalsreflex. Hij zou echter niet aan Settledpaw laten merken dat het idee hem zo vies leek dat hij het liefste zichzelf om wilde draaien en naar een ander deel van het territorium wilde gaan waar hij zich iets beter zou voelen. Hij volgde Settledpaw met nauwkeurige sprongen en trok kort met zijn oortjes toen Settledpaw zichzelf vies maakte. Dwaas. “Of misschien had ze enkel een hekel aan Sequoiapaw,” sprak hij op een luchtige toon. Nee, hij kon het sinds zijn aanvaring met haar niet echt met haar vinden en dat was er niet beter op geworden door hun trainingen met Waspsting. Hij wilde graag overal in uitblinken, maar helaas deed zij niet voor hem onder en gaf ze dikwijls de juiste antwoorden; hij was dan net te laat met antwoorden of gaf het foute antwoord. “Als mijn vacht te vies wordt, mag jij hem straks schoon likken,” gromde hij naar de apprentice, maar hij was niet van plan om zich te laten kennen en richtte zijn grijsgroene ogen op zijn doel. Alleen al het aanzicht was om van te kotsen, maar toch sloop Dragonpaw naar voren zoals Waspsting hem dat had geleerd. De modder bleef echter aan zijn poten hangen en veroorzaakte slurpende geluiden waardoor de kikker al voordat Dragonpaw kon springen gewaarschuwd werd. Echter voordat het beest helemaal weg kon springen, had Dragonpaw al een aanloop genomen en landde vol op zijn buik in de modder. De substantie vloog alle kanten op en Dragonpaw proefde de smaak van modder in zijn bek toen hij naar voren boog en hard door beet. De slijmerige huid van de kikker smaakte al even erg als de modder en snel trok Dragonpaw zich terug om vervolgens te kokhalzen. Gadverdamme, zeg!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? Original
Renske
1377
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimewo 5 jun 2019 - 23:20


Settledpaw grinnikte nog even om zijn opmerking. Het was logisch! Ze leefden in een moeras, ze moesten leven van wat ze hadden. En hij was er niet vies van om af en toe een kikker naar binnen te werken. Daarna maakte hij een opmerking over Sequoiapaw. ‘Train je samen?’ mauwde hij verrast. Hij hield het ook niet allemaal meer bij. Hij deelde nu ook zijn mentor, maar hij was bijna klaar met zijn trainingen en Pepperpaw was net begonnen. Dat was anders, ze zouden maar een maan of twee samen trainen. En blijkbaar mocht Dragonpaw zijn trainingsmaatje niet, of hij wilde liever alleen trainen. Dat zou hem niets verbazen. Dragonpaw was nogal bot en een einzelgänger. Het zou hem dan ook niets verbazen dat hij zijn enige soort van vriend was. Hij maakte hem ook meteen ook weer als een idioot toen hij in het water sprong, waarna hij de opmerking maakte om zijn vacht schoon te likken. ‘Man, jij had echt niet in ShadowClan geboren moeten worden als je bang bent voor een beetje modder.’ Zijn ogen flikkerden plagend, waarna hij gewoon verder ging met het gebagger. Totdat ze eindelijk een prooi in blikveld had.
Settledpaw volgde met groot amusement de bewegingen van Dragonpaw, totdat hij opeens een prachtige belly-flop maakte ik de modder. Settledpaw kon het echt niet inhouden en proestte het uit. Hij kreeg bijna buikpijn van het lachen toen Dragonpaw begon te kokhalzen. ‘Dat was niet hoe ik het had gedaan,’ sprak hij met tranen in zijn ogen van het lachen. ‘Maar hey, je hebt hem!’ mauwde hij opgetogen. Hij sprong een paar keer door de modder heen naar zijn vriend en duwde een bemoedigend neusje tegen zijn schouder, waarna hij weer in lachen uitbarstte toen hij zijn met modder besmeurde gezicht zag.
S e a t t l e d

But if the world was ending
You'd come over, right?
You'd come over and you'd stay the night
Would you love me for the hell of it?
All our fears would be irrelevant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 17:30

“Jammer genoeg wel ja,” had Dragonpaw nog gebromd op de vraag van Settledpaw over Sequoiapaw voordat hij zich vol in de modder liet vallen. Het moest natuurlijk een grappig zicht zijn, maar Dragonpaw vond er eerlijk gezegd niets grappigs aan. Hij hing onder de modder, had het nu opeens wel heel erg koud en die vunzige smaak van de kikker zorgde er keer op keer voor dat hij het liefste wilde kotsen. Hij hield het echter zo goed mogelijk binnen zodat hij Settledpaw niet nog een excuus zou geven om hem uit te lachen. Het interesseerde hem eerlijk gezegd niet dat Settledpaw vond dat hij geen echte ShadowClanner was omdat hij niet van modder hield. Hij kon zich trouwens ook niet voorstellen dat iedereen in hun Clan van modder hield. En wat maakte iemand nu een echte ShadowClanner? Hij had meerdere roddels gehoord. Dat zij de koudste katten waren van de vier Clans, dat zij alleen maar gierig waren en ambitieus om meer territorium te krijgen, dat ze enkel gevechten uitlokten waarvan ze wisten dat het in hun voordeel zou zijn. Naar zijn weten waren er andere Clans zoals WindClan en RiverClan die gevochten hadden, precies om de reden waar ShadowClan zogenaamd verantwoordelijk voor werd gehouden. Natuurlijk moest hij er ook rekening mee houden dat het nog altijd elders waren die dat soort verhalen te ronde deden gaan en dat die heus wel eens aan durfden te dikken, wat in strijd was met de realiteit. “Je hoeft me ook niet uit te leggen hoe jij het had gedaan,” zei hij op een norse manier. “Ik doe dit namelijk nooit meer opnieuw!” En toen Settledpaw hem expres onder spatte met modder keek Dragonpaw hem in eerste instantie woedend aan. Daarna gleed er een geniepige glimlach om zijn lippen, rende hij naar de tabby toe en beukte hem vervolgens met al zijn kracht opzij. “Jij houdt van modder? Dan zal je modder krijgen!” En met een kreet stortte hij zich op de apprentice, ervoor zorgend dat hij lekker veel modder met zich meenam in zijn sprong.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We made a deal, remember? Original
Renske
1377
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: We made a deal, remember?   We made a deal, remember? Icon_minitimema 17 jun 2019 - 22:25


Settledpaw haalde zijn schouders op bij Dragonpaws volgende opmerking. Hij vond het leuk samen met Pepperpaw en Acorndust te trainen. Het was dan wel zo dat Pepperpaw en hij al vrienden waren. Misschien was het ook wel heel anders. Hij schonk er geen aandacht meer aan, want het was tijd om op kikkers te jagen.
Dragonpaw vond de situatie niet zo grappig met zijn neus in de modder. Hij leek wel heel, alleen zijn trots was waarschijnlijk gekrenkt. Dragonpaw zei dat hij geen zin had in tips, want hij zou het nooit meer doen. Settledpaw moest moeste doen om zijn lach in te houden, al proestte zo nu en dan er een lachje tussen zijn lippen door, als hij Dragonpaw zijn miserabele moddergezicht weer zag. ‘Oh, maar het is zó leuk,’ grinnikte hij. Settledpaw zou al snel de wraak van zijn lol ondervinden, want Dragonpaw besloot bovenop hem te springen. Omdat Settledpaw te druk bezig was geweest met lachen, had hij zich niet schrap kunnen zetten en viel hij meteen om bij de inpact van de jongere kater. Hij lag meteen met zijn zij in de modder, en hij kon zweren dat er ook een grote klont in zijn oren zat. Settledpaw lachte meteen weer en probeerde zich op zijn rug te draaien en de apprentice met zijn achterpoten van hem af te schoppen. ‘Daar zul je spijt van krijgen, modderbal!’ schreeuwen hij plagend, waarna hij een voorpoot in de modder stak en naar zijn vriend probeerde te werpen.
S e a t t l e d

But if the world was ending
You'd come over, right?
You'd come over and you'd stay the night
Would you love me for the hell of it?
All our fears would be irrelevant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We made a deal, remember?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: