Rough life. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Rough life.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Agate
Member
Rough life.  DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Rough life.    Rough life.  Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 22:01

De smaak van prooi was sowieso al heerlijk om te verwerken, maar de smaak van prooi van een ander territorium was echt het einde. Hoe Agate er wel niet van genoot om op territoria te jagen waarvan ze wist dat het tot een ander behoorde. En ze wist dat rogues net zo hard voor hun prooi moesten jagen als de Elite cats, maar dat maakte het er voor haar niet minder uitnodigend op om juist om die reden op hun territory te gaan jagen. Ook nu had ze zich net weer tegoed gedaan aan een muis die duidelijk binnen de border van een rogue lag, maar daar besteedde ze nauwelijks aandacht aan. Ze was niet bang om ruzie te krijgen. Ze vond het juist fijn om haar frustratie uit te kunnen werken op een kat, vooral als dat dan in een gevecht was die ze kon winnen. Agate keek op toen ze het geluid van pootstappen hoorde. Ze opende haar bek om de geuren in te drinken en rook dat het toevallig dezelfde geur was als de geur die ze al een tijdje rook hier. Was het de kat zijn of haar territorium soms? Ze likte haar lippen met een smakkend geluid af, alsof ze nog eens wilde benadrukken dat ze zojuist op de één of andere manier een prooi had gestolen. Daarna kwam ze overeind, haar amberkleurige ogen strak gericht op de kat die zich een weg naar haar toe baande. Ze wiebelde kort met haar oortjes toen ze opmerkte dat het een she-cat was. En dat ze ook nog eens bij Agate in de Elite zat. “Goedemiddag, schoonheid,” sprak ze met een grijns tegen de kat. “Ben ik soms op het verkeerde territorium? Ik dacht toch écht dat mijn naam op die muis stond.” Ze keek de she-cat met een uitdagende blik aan, het puntje van haar staart zwiepend. Barnmates uitdagen kon soms zo leuk zijn.


+ Eerste post voor Blueberry


Rough life.  2gxnp75 Rough life.  10pvxmw Rough life.  10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rough life.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: