[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime   [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Icon_minitimedo 2 mei 2019 - 1:28Shadowclan Ceremonie Mei


Tun-tununun. tun-tun. tun.

Vandaag was het geen normale ceremonie, en zag de kater het dan ook helemaal niet zitten naar boven te klimmen en zijn zegje te doen. Vandaag had hij daar beneden moeten staan, of misschien zelfs helemaal niks moeten doen. Gewoon moeten melden dat ze niet meer aan warriors deden hier, of aan apprentices. Maar ja, zo werkte het niet.

“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek.” Zo werkte het inderdaad niet, al kon hij zich nauwelijks voorstellen dat zijn moeder zich ook zo had gevoeld "Beste clangenoten," Begon hij maar gewoon, ondertussen met een wrang gevoel wetend dat zijn moeder waarschijnlijk trots was geweest. Deze keer geen mededelingen, en bovendien wilde hij het zo snel mogelijk voorbij hebben. "Er zijn apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben, en wat kittens die aan het apprenticeschap toe zijn,” Duh, anders zou hij hier niet staan. Zijn blik ging onwillekeurig toch naar Pepper, en hij glimlachte kort. Ze verdiende in ieder geval wat bemoediging, ook al stond hij niet achter het feit dat ze opgroeide. Wie had dat bedacht?

”Flurrypaw, Cricketpaw en Mousepaw, die de trainingen nu ook op kan pakken, hebben een nieuwe mentor nodig,” Hij zocht de apprentices en glimlachte. ”Corwing,” – ja hij was de volledige naam even kwijt doordat hij die constant afkortte so what – ”zal het mentorschap van Cricketpaw en Mousepaw op zich nemen. Fawnstep zal zich ontfermen over Flurrypaw,” Duidelijk zat leek hem. Hij liet de mentoren en de apprentices elkaar even ontmoeten en ging toen door met het deel wat hem zwaarder viel.

“Dan zijn er nog wat kittens die toe zijn aan hun apprenticeschap, Nightmarekit, Toxickit, Rockkit en… Pepperkit mag ik jullie vragen naar voren te komen.” Hij knikte ook deze kittens even toe, waarbij zijn gouden ogen even op de flame bleven hangen. Bijna wilde hij zuchten, en nog snel alles afblazen. Ze hoorde hier niet, en nu zou hij haar een ongelukkige toekomt injagen. Maar het zij zo. ”Jullie hebben de leeftijd van zes maanden bereikt, en zijn nu oud genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zullen jullie bekend staan Nightmarepaw, Toxicpaw, Rockpaw en Pepperpaw totdat jullie warrior worden,” Hij sprak haar naam extra snel uit, maar wist er ook een trotse glimlach uit te persen. Ze mocht niet lijden onder zijn pussyness. ”Jullie mentoren zijn Breezespring, die zowel Nightmare als Toxic zal trainen, Fawnstep, die Rockpaw zal trainen, en Acorndust, die Pepperpaw zal trainen,” Je had van die clanleiders die hun eigen kind het slechtste van het slechtste gaven om te doen alsof ze hen niet voortrokken. Tall was niet zo’n leader. Bovendien kon Acorn dan mooi alle vragen beantwoorden over hoe de poes het deed en hoefde hij zich zo min mogelijk met haar training te bemoeien – iets wat hij bij een andere mentor waarschijnlijk tot in den treuren had gedaan. ”Mentoren. We hebben veel apprentices in de clan wat de werkdruk hoog maakt, doe uw taken goed, leer de apprentices wat ze nodig hebben, en maak Shadowclan sterk. Mocht een van jullie hulp nodig hebben, sta ik klaar om te helpen” Zodat ze dat maar wisten.

Even liet de kater de tijd voor de mentoren en nieuwe apprentices elkaar te zien en ontmoeten, waarna hij verder ging met de nieuwe warrior.

“Naast het vreugdevolle nieuws dat zoveel apprentices aan trainingen kunnen beginnen, is er ook nog een kat in ons midden die de training afgerond heeft,” Zijn blik gleed naar de desbetreffende kat, en hij wenkte hem naar voren. "Silverpaw, kom naar voren," Hij sprong van de rots en keek de kat serieus in de ogen. "Ik, Tallstar, leider van Shadowclan,” Yup, nog steeds, ondanks de riots thank you very much ”vraag Starclan neer te kijken op deze apprentice. Die heeft hard getraind om de warrior code te leren, en ik beveel hem aan bij u om warrior te worden." Zijn blik ging naar de apprentice, "Silverpaw, beloof je plechtig de warrior code na te streven, en de clan te beschermen en verdedigen, zelfs moge het ten koste gaan van je eigen leven?" Tall wachtte op het antwoord van de apprentice, en knikte toen. "Dan, bij de macht van Starclan, geef ik je nu je warrior naam. Silverpaw, vanaf nu zal jij bekend staan als Silverdragon. StarClan eert jouw moed en intelligentie. Wij verwelkomen je als volwaardige warrior van Shadowclan."
Trots keek hij de nieuwe warrior aan, en neeg toen zijn hoofd naar hen, een beetje respect was hier op zijn plaats.

Na deze plechtigheid sprong de kater weer terug de rots op, en keek de clan rond. Eens zien of het vandaag, weer, zonder gedoe kon. Zodat hij snel Pepper kon feliciteren.

“Hierbij is deze ceremonie geëindigd.”

En voordat iemand kon protesteren was hij al van de rots af en naast de wupper beland, die hij trots een duw met zijn neus gaf waarna hij breed grijnsde. ”Nu ben je echt oud,” Plaagde hij haar, maar keek ondertussen ook met een genegen blik. Man, dit viel hem zwaarder dan verwacht.

Lijstje:
 
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime   [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Icon_minitimedo 2 mei 2019 - 7:38

Pepperkit voelde een huivering van spanning en anticipatie door zich heen trekken terwijl ze haar vader met elke beweging volgde met haar heldere blauwe ogen. Haar hart danste in haar borstkas met elke slag, vlinders opslaande elke keer dat hij dat deed. Vandaag was de dsg, vandaag was de dag dat ze meer vrijheden kreeg en eindelijk mocht gaan trainen. Haar vader had het haar met beduidende tegenzin verteld, maar in haar enthousiasme was het totaal over Pepperkit's hoofd heen gevlogen. Ze wilde zo graag trainen. Ze wilde een goede Shadowclan apprentice worden.

Vandaar ook dat ze straalde van geluk toen haar vader op de rots ging staan en de clan bijeen riep. Ze gaf haar cremige pels nog een paar vlugge likken en wist niet hoe ze het had. Het was bijna zover. Ze trippelde naar voren, haar staartje druk zwiepend in toch wel de zenuwen. Even sloeg Pepper haar blik kort op naar de heldere lucht. Zou haar mama trots op haar zijn? Vast wel. De kitten fixeerde daarna haar blauwe ogen op haar vader, wachtende tot haar naam genoemd zou worden. Maar wat hield de tabby kater haar in spanning. Eerst kregen andere apprentices nieuwe mentoren. Het zal wel niet zo geklikt hebben met de ouderen. Maar daardoor duurde het alleen nog maar langer voor de gespannen flame point kitten. Vervolgens hield haar papa haar ook nog eens in spanning, door haar naam eerst achter te houden en te twijfelen. Komop! Ze was er klaar voor! Hij mocht haar niet zo plagen. Maar toen was het moment daar. Haar papa noemde haar naam. Pepperkit haar hele gelaat klaarde op en ze voelde pure zenuwen door haar aderen vloeien terwijl ze naar voren stapte, de blikken van de clan op haar gericht. Uiteindelijk kreeg ze Acorndust als mentor! De kitten, nee apprentice, snorde verrukt en keek zoekend om zich heen naar de kater, welke ze al snel gespot had. Ze huiverde van spanning terwijl ze de kater aankeek en drukte haar neus tegen de zijne. "Ik ga mijn best doen," fluisterde de kattin enthousiast.

Ze rest van de ceremonie ging in een waas voorbij. Ze juichte nog mee voor Silverpaw, nee ze bedoelde Silverdragon, waarna ze snel haar papa opzocht. Pepperpaw stoof op hem af en drukte haar kopje in zijn borstvacht, luid spinnend. "Kijk papa! Ik ben een apprentice en ik ga nu alles leren en jou trots maken!" miauwde Pepper trots. De kater moest eens zien hoe trots ze hem zou maken. Ze zou de beste apprentice van Shadowclan worden!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousepaw;
Member
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime DPKsfdL
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mousepaw;
BerichtOnderwerp: Re: [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime   [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Icon_minitimedo 2 mei 2019 - 14:04

Tallstar zijn stem wekte Mousepaw uit haar dutje. Ze hief haar kopje slaperig op. Ze geeuwde breed en veegde loom met één pootje over haar kop om de mos en twijgjes die er aan haakte eraf te halen. Een ceremonie! Dat vond ze altijd super spannend om te zien. Haar favoriete deel was als de leerlingen hun officiële krijgers naam kregen. Ze verwonderde zich er altijd over wat de namen betekenen konden en wat haar naam zou zijn geweest als zij daar had gestaan. Sommige namen waren zo zoet als honing, gevaarlijk en scherp, of heel gewoon. Mousepaw duwde zich uit haar nest en rende samen met de andere, jongere kittens, de open plek op. Met fonkelende ogen ging ze aan de rand van de groep staan en keek ze omhoog naar Tallstar. "Er zijn apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben, en wat kittens die aan het apprenticeschap toe zijn,” Begon de cyperse leider. Mousepaw verwachtte niet dat haar naam vallen zou. Ze was immers al 8 manen oud en anders. Dat zeiden haar ouders altijd, dat ze 'anders' was. Mousepaw vond het niet erg dat ze anders was. Mousepaw was gewoon Mousepaw.

”Flurrypaw, Cricketpaw en Mousepaw, die de trainingen nu ook op kan pakken, hebben een nieuwe mentor nodig,” De bleke kitten keek verschrikt op toen haar naam viel. Mousepaw? Mousepaw keek om zich heen maar er was geen andere Mousepaw in de clan. Dus toen Tallstar haar blik ving wist ze dat zij het moest zijn. ”Corwing zal het mentorschap van Cricketpaw en Mousepaw op zich nemen. Fawnstep zal zich ontfermen over Flurrypaw,” De kleine she-cat was nog niet van haar plaats gekomen en keek een beetje beduusd om zich heen. Wat moest ze doen? Mama en papa hadden gezegd dat ze misschien geen warrior kon worden en dat zij haar zouden trainen. Waarom moest ze dan trainen met Corwing? Ongelukkig keek ze om zich heen of ze haar ouders kon vinden maar ze zag ze nergens zitten. Fijn.. en nu? 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime DPKsfdL
Cynthia
3605
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime   [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Icon_minitimedo 2 mei 2019 - 16:45

Een nieuwe ceremonie, maar niet zomaar een. Dit was degene waar Pepperkit apprentice zou worden en het had hem niks verbaasd als Tallstar de ceremonie naar hem toe had geschoven om naast Pepperkit te kunnen staan. Dat had hij alleen niet gedaan, dus was hij degene die nu beneden stond te luisteren naar de woorden van de leider. Eerst kwamen de apprentices die nieuwe mentoren nodig hadden, maar dan was het toch tijd voor de kittens die oud genoeg waren om apprentice te worden. Hij luisterde naar de apprentice en mentoren koppels en het verbaasde hem eerlijk niet dat hij Pepperpaw kreeg. Ook al had hij misschien verwacht dat Tallstar haar zelf als apprentice had genomen, maar dat had de kater nog net niet gedaan. Hij stapte naar voren en drukte zijn neus tegen die van Pepperpaw aan en glimlachte licht bij haar woorden. Hij had niks anders verwacht dan dat ze haar best zou doen.
Al snel genoeg was de ceremonie voorbij, maar hij gaf Pepperpaw en Tallstar even de tijd met elkaar voor hij er naartoe stapte. "Ik had gedacht dat je Pepperpaw zelf als apprentice zou nemen." Sprak hij naar Tallstar, voor hij zijn blik naar Pepperpaw richtte. "Wanneer je hier klaar bent, kun je een plekje uitzoeken in de apprentices den. Morgenochtend zullen we met trainen beginnen." Sprak hij naar haar. Voor vandaag zou ze haar nog haar gang laten gaan, maar vanaf morgen zouden ze aan de bak moeten.


If you are strong, you'll find responsibility
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Re: [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime   [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 14:24

Met gespitste oren keek de kleine, gevlekte kitten toe naar hoe zijn vriendin een apprentice werd. Nooit had het echt tot Brittlekit doorgedrongen... maar Pepperk-paw... Was eigenlijk best veel ouder dan hem. Dit zorgde ervoor dat zijn hart even zakte in zijn borstkas. Hij was ouder geworden, veel ouder, en daarbij was zijn besef duidelijk ook gegroeid. Hij kon beter praten en lopen, het was bijna natuurlijk op dit punt. Maar goed... Het feit dat Pepper nu niet langer naar de nursery moest komen betekende veel dingen.... Maar uh yea... Hij mocht niet verdrietig zijn, hij moest blij zijn voor haar! Daarom trippelde het katertje ook naar haar toe, een lieve warme glimlach op zijn gezicht. "Gefeliciteerd Pepperpaw!" zei hij dan ook opgetogen tegen haar. Kort trokken de spieren in zijn gezicht samen. De gespannen uitspraak liet zijn longen prikken, maar hij liet het voor wat het was... het zou wel weg gaan.


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime   [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 15:05


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit, nee Pepperpaw, snorde luid toen Acorndust op haar af kwam en tegen haar papa begon te spreken. Dat hij verwacht had dat hij haar zelf als apprentice had genomen. Dat had Pepper ook ergens wel gehoopt, maar ergens toch weer niet. Pepperpaw schudde daarom haar kop en mengde zich kort in het gesprek. "Dan kan ik papa niet meer verrassen met wat ik allemaal geleerd heb," waarna ze enthousiast knikte naar Acorndust bij zijn volgende woorden. Dat zou ze leuk vinden! Morgen meteen beginnen. Het liefste wilde ze nu al, maar een nest was uiteraard ook belangrijk. Gelukkig had ze die kunst al afgekeken bij Settledpaw, wie nu haar trainingsbuddy was trouwens!, en haar grote broer. Daarna ging haar aandacht naar Brittlekit, wie haar feliciteerde met haar nieuwe levensfase. "Bedankt! Nu jij nog!" snorde de kersverse apprentice vrolijk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime   [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Icon_minitimema 6 mei 2019 - 13:13

Nog voor hij goed en wel beneden stond was het enthousiasme al losgebarsten en kreeg hij te horen dat ze hem trots zou maken. Tall twijfelde er niet aan, de poes zou hier prima passen, hoewel het misschien voor een paar interessante situaties kon zorgen. Maar hij vertrouwde erop dat Acorn dat wel op zou lossen. Vandaar dat hij ook in de lach schoot om de opmerking van zijn deputy. Pepper legde al uit dat ze hem dan niet meer had kunnen verrassen, maar het was ook domweg omdat de kater nooit een eerlijk mentor zou zijn. Te streng of te soepel, maar nooit ertussenin. Bovendien verdiende Pepper een eerlijke Shadowclan behandeling, en die kon Acorn haar beter geven. "I wish," Mauwde hij grappend, "Maar nu kan ik jullie beide gaan stalken over de voortgang, dus het zou goed moeten komen," Even keek hij met twinkelende ogen naar zijn deputy. Hij wist nog niet zeker of het een grap was of niet.

@Acorndust
@Pepperpaw


[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime DPKsfdL
Cynthia
3605
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime   [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Icon_minitimema 6 mei 2019 - 20:25

Het had inderdaad wel wat dat Pepperpaw nu dingen zou hebben om aan Tallstar te laten zien in plaats van dat ze alles met hem zou leren. Hij hoopte alleen niet helemaal dat Tallstar serieus was over het volgende dat hij zei. Zolang het alleen vragen was hoe het ging zou het meevallen, maar volgen tijdens trainingen zou hij toch liever niet hebben. "Zolang je ons maar niet gaat stalken tijdens een training." Sprak hij de kater dan ook toe. Zolang hij geen idee had of Tallstar serieus was of niet kon hij maar beter antwoord geven.


If you are strong, you'll find responsibility
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Beertjeava
Beertje
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons …
Gender: She-cat ♀
Rank:
Skylarkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime   [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 20:27

Skylarkkit was mooi afgeborsteld door de tong van mama. Net zoals Pepperkit. Het was haar zus haar grote dag. Nu ze ook wat ouder was begon ze te beseffen dat het niet helemaal haar bloedzus was. Want ze was de dochter van Tallstar en dat was de grijze kitten niet. Het had wat voor verwarring gebracht, maar mama had alles uitgelegd. Daarbij had ze niets anders gekend, dus bloedzus of niet, Pepperkit werd vandaag apprentice en ze ging haar naam kei luid roepen. Ze spitste haar grijze oortjes. "... en Acorndust, die Pepperpaw zal trainen," miauwde de leider. Woaaah! Skylarkkit keek met grote oogjes naar de deputy. Dat was zo cool! Ook wel een beetje oneerlijk, want dat zou betekenen dat Acorndust haar niet zou kunnen trainen later en dat zou wel cool geweest zijn. "PEPPERPAAAAAAW!!!", dat was duidelijk. Ze bleef even aan de kant zitten tot het rustiger was. Gemanierd trippelde ze naar het trio, maar haar stemming sloeg al snel over. Ze stoof naar voren en met poten gestrekt bombardeerde ze Pepperpaw. Dat was zo cool om te denken! Ze knuffelde de grote zus met al haar macht, doodknuffelen was een ding. "Neem je me een keer naar buiten?" Haar manier om proficiat te zeggen.

Tag: @Tallstar , @Acorndust , @Pepperpaw  


[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime BsD2vs
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime VK9IXl3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime   [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 21:28


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Het ene moment was Pepper nog vrolijk naar Sheddedkit aan het glimlachen en nog half aan he tluisteren naar haar papa en haar nieuwe mentor, het volgende moment werd ze plat geknuffeld. "Oef!" bracht Pepper uit, waarna de lucht kort uit haar longen geperst werd door het bombardement in de vorm van één van haar pleegzusjes. Pepperpaw moest even moeite doen, maar vervolgens herkende ze er wel Skylarkkit in. Ze werd hier beter in. Skylark vroeg haar of ze mee naar buiten mocht en even keek Pepperpaw moeilijk, maar vervolgens wierp ze een blik op Acorndust. "Ik denk niet dat Acorndust het erg zou vinden om eventjes kort met ons te kijken, toch?" miauwde ze, een vragende blik op haar mentor werpend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime   [02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Icon_minitimema 20 mei 2019 - 15:50

Bij de woorden van Acorn moest hij lachen, het was iets wat hij zou kunnen doen, stalken. Maar nee, hij liet dat mentorschap mooi aan de ander over. Een kitten in je eentje opvoeden was een zware taak, om die voort te zetten bij het apprenticeschap had hem overbodig en bovendien ongezond geleken. De poes moest wel ruimte hebben wat te rebelleren, en Tall moest ruimte hebben in zijn hoofd voor iets wat niet flame-point katten inhield. Hij schudde dan ook zijn hoofd. "Er is een reden dat jij d'r hebt," Grinnikte hij in antwoord en keek veelbetekenend naar de deputy. Hij zou zijn handen nog volkrijgen aan dit beestje.


[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[02-05-'19] Ceremonie: It's peppertime
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: