Tick tock 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Tick tock

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Featherkit"
StarClan
Tick tock 44b8ce4153a1fce677a01d34d1c61694
Bob
62
Actief
let's feast on his success

CAT'S PROFILE
Age: Dead
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Featherkit
BerichtOnderwerp: Tick tock   Tick tock Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 14:01


Wat was dat? Met een frons op zijn gezicht staarde de kitten naar een paar vogels die hoog boven het kamp zaten. De dennenbomen waren erg lang... Erg... Groot. Hij vroeg zich stilletjes af of katten wel zo hoog konden gaan. Hij had immers gezien hoe een warrior eerder een dode vogel mee naar binnen had gebracht. Betekende dat hij in een boom was gegaan om dat eruit te halen? Kort krulde zijn gestreepte staart rond zijn poten, zijn ogen vernauwde zich even kort. Dat klonk... Absurd... maar niet volledig onrealistisch. Hij had immers verhalen gehoord van katten die bergen klommen... Dus waarom dan niet bomen?

- Soundkit


Tick tock Dciuesh-4df47b16-7f5c-409e-b368-3ab12739f6cb
Tick tock Ztut955

we are vultures. feasting on the hopefull, the lost, the loving, the living, the dead.

we are true opportunists.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soundpaw*
Member
Tick tock Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Tick tock   Tick tock Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 15:03

Ze had rustig het kamp zitten bekijken vanuit de ingang van de nursery. Het was interessant om te zien wat alle oudere katten in het kamp deden. Soundkit wist dat ze ook zeker van hun verhalen zou kunnen genieten, vooral die van de elders, maar ze durfde niet meer zo goed de nursery uit zonder iemand anders. Het kwam misschien deels door Tigerclaw's reactie op de eerste keer dat zij en haar broertje voor het eerst het kamp in waren gegaan. Ze snapte nog steeds niet waarom hij zoveel strenger was geweest voor haar dan voor Timekit. Misschien had hij een goede reden?
De jonge kitten liet haar blauwe oogjes weer door het kamp gaan, waar ze een ander kitten spotte, zijn kopje naar de lucht gericht. Hmm, dat was wat eigenaardig. Ze schonk een snelle blik naar achter, maar zag dat Honeymoon's nest leeg was. De rest van de queens en kittens leken haar geen aandacht te schenken. Er was dus niemand die haar aan Tigerclaw zou kunnen verklikken. De grote kater zelf was dus de enigste waar ze voor uit moest kijken. De nieuwsgierigheid naar de vreemde kitten, en waarom hij de lucht zo interessant vond, overwon het toch van haar twijfel om de nursery uit te gaan. Snel glipte ze door de ingang van de nursery want ze had immers geen duidelijke toestemming op het feit na dat haar straf van Tigerclaw om in de nursery te blijven voorbij was. Ze tippelde ze op de grijze kitten voor haar af. Ze schraapte haar keeltje, toch wel wat onzeker nu, ze was niet zo goed in nieuwe vrienden maken. "H-Hallo," Begroette ze hem. "Waarom kijk je naar de lucht?" Vroeg ze hem zachtjes.Tick tock White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Featherkit"
StarClan
Tick tock 44b8ce4153a1fce677a01d34d1c61694
Bob
62
Actief
let's feast on his success

CAT'S PROFILE
Age: Dead
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Featherkit
BerichtOnderwerp: Re: Tick tock   Tick tock Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 21:22

Hij hoorde iets en rustig keek hij even rond. Een witte kitten was hem aan het benaderen... Hm... Kort keek hij naar haar voordat hij zijn ogen terug op de vogels richtte. Hij haatte het immers opgepakt te worden, dus zijn oren stonden altijd klaar om potentiële queens te ontwijken. Hij mocht de nursery uit, daar hoefde hij geen toestemming voor. De kleine die hem had benaderd schraapte haar keel en langzaam werden zijn kittenblauwe oogjes terug op haar gericht. Wat? ... Ze begroette hem en vroeg hem waarom hij naar de lucht aan het kijken was. Met een lege en ongeïnteresseerde blik in zijn ogen staarde hij droogjes naar haar, voor misschien iets te lang, voordat hij langzaam terug opkeek naar de vogels in de bomen en er even naar knikte. Niet de lucht, de vogels... Idioot.


Tick tock Dciuesh-4df47b16-7f5c-409e-b368-3ab12739f6cb
Tick tock Ztut955

we are vultures. feasting on the hopefull, the lost, the loving, the living, the dead.

we are true opportunists.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soundpaw*
Member
Tick tock Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Tick tock   Tick tock Icon_minitimezo 5 mei 2019 - 19:01

De grijze kitten had haar een droge en ongeïnteresseerde  blik geschoten. Had hij niet aangesproken willen worden? Maar dan moest hij toch niet hier gaan zitten, in het midden van het kamp. Zijn oogjes waren na een tijdje nog steeds op haar gericht voor hij ze dan toch langzaam weer naar de lucht liet glijden. Was de kitten haar aan het negeren? Maar waarom dan, had ze iets fout gedaan? Nee toch, ze had hem alleen een simpele vraag gesteld. Toch bleek het wel zo, want hij schonk haar geen blik meer en had nog geen woord gesproken. Soundkit volgde zijn blik, en zag nu wat zijn intresse had. Gevederde vormen, vogels als ze het goed herinnerde, waren hoog in de lucht te zien. Ze had niet eens geweten dat vogels konden vliegen! Ze had tot op nu toe dan ook nog nooit een levende vogel gezien, dus veel wist ze niet over de beesten, alleen dat ze af en toe wel eens op de prooistapel lagen. Maar hoe werden ze dan gevangen als ze zo hoog in de lucht vlogen?
Misschien was dat wel waarom de grijze kitten ze aan het bestuderen was. Wat onzeker ging Soundkit naast hem zitten. "Denk je dat ze omlaag komen?" Sprak ze een van haar gedachtes uit, want hoe anders vingen de warriors ze. De witte kitten was er namelijk honderd procent zeker van dat de warriors van ShadowClan niet konden vliegen. Geen enkele kat kon dat toch?Tick tock White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tick tock
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: