Pain, so much pain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Pain, so much pain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pain, so much pain Knipbrit
12
268
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Pain, so much pain   Pain, so much pain Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 14:32

Weer een dag waar pijn aan zijn borstkas knaagde. Het liet hem sudderen en beven en het bracht vandaag zelfs tranen in zijn grasgroene oogjes. Hij vond het helemaal niet fijn. Elke keer als hij adem haalde leek hij maar halverwege te kunnen gaan voordat de pijn teveel werd. En opdat zijn ademhaling nu dus erg gejaagd was... Deed het allemaal gewoon nog meer pijn! Het was vroeg in de ochtend en de kleine Brittlekit had zenuwachtig rondjes zitten lopen in het kamp. Hij wilde eigenlijk weg van hier, het kamp leek hem even te benauwd. De pijn en gejaagde adem zorgde ervoor dat alles tolde en beefde, dat alles gewoon zo klein leek. Hij kneep zijn ogen dan ook toe, het koude zweet brak bij hem uit. Loyaal en braaf als hij was wist hij dat het kamp verlaten niet toegestaan was... Maar toch... Met tranen in zijn ogen trippelde het jonge katertje dan ook naar de uitgang. Hij werkte zich moeizaam door de dorens heen... Om er al snel door te komen. Hij kwam echter niet ver, enkele passen tot een licht open plek, waar de dennen plaats maakten voor een grasveldje waar bloemen begonnen te schieten. Even knipperde hij, de spanning in zijn borstkas leek wat weg te ebben... maar de pijn was er nog steeds. Hij voelde zich echter een stuk beter nu hij buiten was... Hoe dan ook was het nu de spijt die aan hem knaagde.. Wetende dat hij stout was geweest.

-Open


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pain, so much pain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: