{Butterpact} Wrong turn 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Butterpact} Wrong turn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pepperpaw
Med. cat apprentice
{Butterpact} Wrong turn 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2538
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 15:03Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Eén van de dingen die Pepper graag deed, was het gebied verder verkennen. Maar dat hield ook in dat ze zo nu en dan op plekken terecht kwam waar ze niet graag terecht kwam, namelijk buiten het Shadowclan gebied. De grote tweebeen nesten en getegelde straten strekten voor haar uit, terwijl ze zich afvroeg hoe ze hier nou weer terecht was gekomen en of ze rechtsomkeert moest maken.. Ze had wel eens gekke verhalen gehoord immers. Was het misschien een beter idee om snel naar Acorndust terug te rennen? Of zouden ze haar dapper vinden als ze verder verkende? Pepperpaw betwijfelde het en bleef dan ook besluiteloos staan

{Eerste post voor Butterpact}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Butterpact} Wrong turn DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 15:10

Het was misschien een stom idee van hem geweest, maar Butterpact wilde zo graag even kunnen ontsnappen aan de vreselijke sfeer binnen het kamp dat hij naar buiten ging. Zijn wonden begonnen langzaam aan te genezen, maar hij voelde ook wel dat hij het rustig aan moest doen. Toen Puppysnarl het nieuws aankondigde dat ze zwanger was, had hij nog in de medicine cat’s den gelegen. Hij had hier en daar een beetje gelogen over zijn gezonds toestand omdat hij het daar echt niet meer uithield en was vervolgens ontslagen. Hij mocht zijn warriortaken niet oppakken zo lang de wond nog niet volledig genezen was. De schrammen hadden een korstje gekregen en pas als dat korstje verdwenen zou zijn, mocht hij zijn taken weer oppakken. Ze wilden natuurlijk voorkomen dat zijn buik opnieuw open zou scheuren en hij weer veel bloed zou verliezen, maar Butterpact dacht eerlijk gezegd dat hij wel fit genoeg was om te gaan jagen. Hij zou zichzelf nog niet in allerlei helse gevechten mogen werpen, maar zolang hij zich wat afzijdig hield, moest dat wel lukken, niet dan? Hij was nog maar een poosje onderweg toen hij de geur van ShadowClan rook die leed naar de rand van het bos. Hij trok met zijn oortje en volgde de geur, geen idee hebbende welke ShadowClanner zo stom zou zijn om zich nu naar de rand van het woud te begeven terwijl de dreiging van BloodClan nog steeds niet helemaal voorbij was. Zich bewust zijnde dat hij nauwelijks kon vechten als het erop aan zou komen, verlaagde Butterpact zich naar de grond en draaide zich een kwartslag zodat zijn geur de andere kant op blies, richting het woud. Zijn blik viel op een jonge ShadowClanner die wat verdwaald af leek te dwalen van haar border. Hij bewoog kort met zijn oortje, waarna hij langzaamaan haar richting op begon te gaan. Iets in hem zei dat hij haar gewoon moest laten doen en dat hij haar haar eigen problemen op moest laten lossen, maar dan was er dat ander deel in hem dat haar toch wilde waarschuwen. Hij zette zijn poten wat luider op de grond zodat hij haar aandacht trok en keek haar vervolgens met een strakke blik aan. “Ik dacht dat ShadowClan zijn apprentices wel wat beter opvoedde dan dit,” gromde hij. “Je bent in de gevarenzone, kleintje. Je weet toch dat BloodClan’s territorium hier in de buurt ligt, of niet soms?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
{Butterpact} Wrong turn 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2538
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimevr 10 mei 2019 - 20:19


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Monsters raasden ver weg, netjes binnen de banen die de tweebenen hadden neergelegd blijvend. De harde ondergrond voelde vreemd en naar onder haar pootkussentjes en haar rode staart werd toch wat dikker. Ze vond het hier nog niet geheel prettig. Haar ademhaling werd dan ook sneller en toen ze pootstappen hoorde buiten haar blikveld, werd haar staart al helemaal twee keer zo dik. Pepperpaw maakte een sprong in de lucht en draaide zich in de richting van de warrior welke haar benaderd had, haar staart zwiepend en haar oren plat gelegd van schrik. Pas toen bereikte de vissige lucht haar neus. Riverclan. Nu spreidden haar ogen zich al helemaal wijd open. Ze vertrouwde Riverclan niet, niet sinds Coyotepaw het kamp binnen kwam en Settledpaw zo boos werd. De kater gromde naar haar en Pepperpaw verstijfde nog wat meer. "Maar als ik onopgevoed ben om hier te zijn, waarom ben jij dan hier?" Het was eruit voordat ze het zich besefte, ze klapte haar kaken dicht en keek toen al helemaal geschrokken. Oeps.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Butterpact} Wrong turn DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimema 13 mei 2019 - 15:59

Butterpact trok kort met zijn oortje toen de apprentice hem een soort van wedervraag stelde. Even werden zijn ogen groot van verbazing, al zeker toen hij zag dat de apprentice ook een tikkeltje versteld stond van het lef dat ze zelf toonde. Toen kneep hij zijn ogen weer samen en deed hij nog een stap dichter in haar richting, al deed hij dat niet per se om haar te intimideren. “Omdat het vandaag niet op mijn agenda stond om een roekeloze ShadowClan apprentice te laten doden door een BloodClanner,” gromde hij. Misschien maakte hij haar nu wel bang door zo commentaar te geven, maar in elk geval zou het haar de volgende keer twee keer doen nadenken voordat ze nog eens naar Twolegplace ging. Eigenlijk wilde hij niks meer met welke Clan dan ook te maken sinds dat gevecht met WindClan, maar het leek erop dat zijn rechtvaardigheidsgevoel hier de overhand nam. Hij deed nog enkele stappen naar haar zodat hij ook zijn eigen border verliet en keek om zich heen. Zowel als apprentice zijnde als warrior zijnde was hij hier nog maar zelden geweest. De plek gaf een lugubere sfeer af, al zeker omdat het voor hem niet moeilijk was om zich de BloodClangeur te herinneren die zich een tijd verspreid had door hun woud tijdens hun verblijf in de bergen. Maar dat was natuurlijk nog voor de tijd van deze kat. “Hebben je elders nooit verteld over deze plek?” gromde hij. “Hier wonen Twolegs die elke gelegenheid aangrijpen om je te pakken en je weg te stoppen in hun nest, honden die je aan stukken rijten als ze je zien en BloodClanners die elke kans om één van de Clans een kopje kleiner te maken aan zullen grijpen. Je mag van geluk spreken dat ik zo onopgevoed ben om van mijn border af te wijken zodat ik je kon waarschuwen.” Hierbij keek hij haar heel even op een ijzige manier aan, alsof hij haar er nog eens op wilde wijzen op wat voor manier ze tegen hem, een warrior, had gesproken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
{Butterpact} Wrong turn 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2538
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 22:29


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw voelde het bloed uit haar gezicht wegtrekken toen de kater een bijtend antwoord gaf. Ze bleef als bevroren staan op haar kant van de grens. Ze was alleen maar nieuwsgierig geweest naar wat hier allemaal was.. Ze wilde zoveel mogelijk leren. En ergens wist ze wel dat de kater gelijk had, maar dat maakte het stekende en bijtende gevoel in haar hart niet veel beter. Pepperpaw krabbelde met een geschokte blik achteruit toen hij nader probeerde te stappen, haar oren plat in haar nek leggende. Hij was Riverclan, gevaarlijk aldus Settledpaw, dus wie weet wat hij haar aan zou doen! Maar zijn woorden deden veel meer dan zijn daden. Hij sprak over tweebenen, over honden die je uiteen zouden rijten. Honden. Tweebenen.

Schoten. Bloed. Gillende katten. Dood. Tweebenen. Honden.

Pepperpaw's ogen werden glazig en ze begon te beven, steeds heftiger terwijl stille tranen over haar wangen naar beneden begonnen te lopen. Haar hart klopte in haar keel terwijl de beelden zich voor haar ogen afspeelden alsof het nu was, terwijl ze kort gevangen zat in de herinnering.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Butterpact} Wrong turn DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 16:23

Het was eigenlijk de bedoeling geweest om haar een klein beetje angst aan te jagen zodat ze zich weg zou draaien van Twolegplace en terug naar haar eigen border zou gaan, maar in plaats daarvan leek het erop dat hij haar had getraumatiseerd. Butterpact fronste kort toen ze begon te trillen en hem aankeek alsof hij zelf een hond was, haar ogen groot en rond en korte huiveringen trekkend door haar nog kleine lichaampje. Even wist hij niet goed wat hij moest doen. Het was helemaal niet de bedoeling geweest dat ze half getraumatiseerd zou raken, enkel dat ze in het vervolg wat beter na zou denken over haar acties. Als iemand hem nu zag zitten met deze kitten zouden ze denken dat hij haar iets aan had gedaan. En dus moest hij de shock zou snel mogelijk wegnemen voordat hij in de problemen zou raken. Nu hij vader zou worden, kon hij het zich niet permitteren om aangevallen te worden. “Oké, oké,” zei hij op een sussende toon. “Het zal allemaal wel meevallen. Ik heb geen Twolegs gezien en ook geen honden, maar het is gewoon belangrijk dat je voorzichtig bent, oké?” Wat moest hij hier nu weer mee? De eerstvolgende keer als hij een ShadowClan appretice de border over zag steken en naar Twolegplace zag gaan, zou hij ze gewoon laten doen. Dan voorkwam hij in elk geval dit soort situaties. “Kalmeer, kleintje,” gromde hij tegen haar. “Er is hier niks dat je pijn kan doen.” Hij twijfelde kort. “Niet zo lang ik in de buurt ben, tenminste. En als je terug over je eigen border gaat natuurlijk.” Hopelijk zou dat het laatste zetje geweest zijn om haar hier weg te halen en te kalmeren, want hij had geen idee wat hij nog meer kon zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
{Butterpact} Wrong turn 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2538
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 17:47


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Bloed, bloed, overal bloed, bloed op het gezicht van haar moeder, bloed op de tanden van de vos, gillende katten, stervende katten. Pepperpaw's hart sloeg in haar borstkas alsof het een hamer was. De eerste woorden van Butterpact drongen niet door tot de katten, die helemaal weggevallen was in haar eigen, te heftige herinneringen. Pas toen de kater weer recht voor haar neus stond, kromp de kattin nog één keer doodsbang in elkaar toen ze zich besefte waar ze was, voordat ze wat verbijsterd met haar ogen knipperde en lichtjes hijgend om zich heen keek, verbijsterd.

Ik ben niet in het Windclan kamp

Met tranen in haar ogen keek ze weer omhoog naar Butterpact, wie aangaf dat niemand hier pijn ging doen en dat ze beter terug kon gaan naar haar eigen border. Een beetje traag van begrip, knikte Pepper langzaam. "Is goed.. meneer.. Wat is uw naam?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Butterpact} Wrong turn DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimedo 6 jun 2019 - 15:52

Butterpact onderdrukte een zachte, vermoeide zucht. Hij was eigenlijk uit het kamp gegaan om tot rust te komen en te zoeken naar een oplossing voor zijn situatie, maar hier was hij, een apprentice proberend te kalmeren. En dan ook nog eens van een andere Clan. Wat zou Breakingpoint toch weer trots op hem zijn geweest als hij dit allemaal zag. Hij was zwaar gewond geraakt in een gevecht, had een kat bezwangerd waar hij geen romantische gevoelens voor had en die hij dus niet als zijn partner kon benoemen en zijn arrogante houding naar andere Clan cats toe was veranderd in een behulpzame, leek het wel. Hij sloot heel even zijn ogen terwijl hij zich probeerde te bedenken wat zijn broer nu tegen hem zou zeggen, maar het resulteerde enkel in de herinnering van Breakingpoint die in het water sprong en vervolgens met zijn kop tegen een rots knalde. En toen was hij opeens dood. Vlak daarna moest zijn Clan de reis maken en had Butterpact het bijna voor elkaar gekregen te close te worden met een ShadowClanner. Gelukkig had de terugreis en het gevecht met BloodClan dat kunnen voorkomen, waardoor hij geen domme, kwetsbare fouten had gemaakt. Ja, hij had iemand bezwangerd, maar gelukkig zat ze wél in zijn Clan. Het zou erger zijn geweest als hij een nestje had gemaakt in Shadow-, Thunder- of WindClan. Vooral die laatste. Hij opende zijn ogen weer toen de apprentice hem een vraag stelde. Kort twijfelde hij. Natuurlijk kon ze met zijn naam niet veel doen, maar Butterpact zag niet waarom het relevant was om zijn naam te vertellen als ze elkaar toch alleen maar tegen zouden komen op een Gathering. En zelfs dan zou ze veel te jong zijn voor hem om een praatje te maken daar. Maar toch… Het leek haar te kalmeren om de vraag te stellen en misschien zou het haar nog meer kalmeren als hij gewoon zijn naam gaf. “Butterpact,” zei hij dan ook op een rustige manier. “Ik zal je wel terugbrengen naar je border, maar daarna wil ik je niet meer zien. Niet in de buurt van mijn border en al zeker niet meer in de buurt van deze plek. Is dat begrepen?” Op een strenge manier keek hij haar aan, hopend dat zijn woorden goed tot haar doordrongen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
{Butterpact} Wrong turn 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2538
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimedo 6 jun 2019 - 17:19


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw probeerde haar hart, welke hamerde in haar borstkas, weer tot wat rust te manen maar voor nu wilde dat nog niet echt lukken. Ze kneep haar ogen kort dicht en haalde diep adem. Je bent niet in het Windclan kamp. Je bent hier, in het nu. Haar gehuiver werd steeds minder tot het totaal stopte en ze kon merken dat ze zichzelf weer wat meer in de hand had. Ze was veilig. Soort van althans als deze kater haar niks aan besloot te doen. Maar dat had ze niet geheel onder controle. Met grote ogen keek ze omhoog naar de kater wie ze zojuist om zijn naam gevraagd had. Zo had ze weer iets om beet te pakken, iets om haarzelf weer een houding mee te geven. "Aangenaam, Butterpact, mijn naam is Pepperpaw," besloot ze te miauwen, beleefd. Ze wilde deze kat niet nog meer op zijn teentjes trappen. Haar oren zakten wat teleurgesteld naar achteren bij zijn volgende woorden. "Af en toe zal ik patrols moeten lopen met Acorndust," sputterde ze tegen terwijl ze achter hem aan begon te lopen. En hij kon haar ook niet zeggen dat ze hier wel of niet kon komen! Dit was niet zijn gebied. Toch?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Butterpact} Wrong turn DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimeza 15 jun 2019 - 21:51

Wat had hij toch een hekel aan dit soort ontmoetingen. De apprentices die te nieuwsgierig waren voor hun eigen goed en vervolgens van de ene plek naar de andere trokken om op ontdekking te gaan, waren de ergste. Ze dachten dat ze alles konden maken en dat niets hun zou overkomen, totdat ze op een dag tegenover een kat stonden die hun niet meer zomaar lieten gaan. Butterpact hoopte dat het de apprentices in zijn Clan nooit zou overkomen. Dat ze te ver afdwaalden en plotseling tegenover een BloodClanner stonden. Dat ze voor hun leven moesten vechten en dat er geen enkele kat in de buurt was om hun te helpen. En hij hoopte vooral dat zijn kittens later beter zouden weten dan zomaar naar dit terrein af te dwalen. Hij zou het hun goed in hun oren moeten knopen dat ze zich niet van hun border mochten afzonderen zonder dat er een oudere, meer ervaring hebbende kat bij hun in de buurt was. Hij kon het dan ook niet laten om met zijn ogen te rollen toen Pepperpaw het over haar deputy had en aangaf dat ze met hem samen wel patrols moest doen, waarschijnlijk in de zin van als dat haar opgedragen zou worden. “Dat klopt, maar het verschil tussen dan en nu is dat je iemand bij je hebt die ervaring heeft en die je kan beschermen als er iets gebeurt.” Omdat hij niet wilde dat ze opnieuw zou gaan flippen, voegde hij er op een iets vriendelijkere toon aan toe: “Nu zou niemand je kunnen helpen als er iets gebeurd was, tenzij ik je natuurlijk gehoord had. Je Clan is er om je te beschermen, maar dat kunnen ze natuurlijk minder goed doen als ze niet weten waar je bent.” Hij liet het even op haar inwerken om vervolgens te vragen: “Begrijp je dat, Pepperpaw?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
{Butterpact} Wrong turn 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2538
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 14:55


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw keek met gematigde nieuwsgierigheid naar de Riverclan warrior voor haar. Ze vond hem toch wel een klein beetje griezelig, hij keek immers altijd een beetje bozig. Maar alsnog wilde Pepperpaw niet meteen judgen. Misschien had hij het wel moeilijk. De kater begon haar te vertellen dat ze nu niemand bij zich had om zich te beschermen. Pepper opende haar mond al om een vraag te stellen, want hij was er immers nu al, maar de kater sprak verder over hoe hij haar nu kon beschermen. Langzaam knikte de kattin op de vraag die de kater stelde. "Ben jij dan ook voorzichtig?" besloot het jonge katje te vragen na een lichte aarzeling, "jij bent als ik terug ga immers ook alleen." Ze richtte haar blauwe ogen bezorgt op de kater voor haar. Zelfs al was hij Riverclan, ze wilde niet dat hij gewond raakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Butterpact} Wrong turn DPKsfdL
Freedje
579
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimewo 17 jul 2019 - 19:31

Het leek erop dat hij eindelijk tot haar door begon te dringen, iets waar hij wel blij mee was. Hij kon natuurlijk nog een heel verhaal doen, maar dat wilde niet automatisch zeggen dat ze ook de intentie ervan begreep. Ondanks haar jonge leeftijd en haar lichtelijk naïeve houding had Butterpact wel het idee dat het een kat was die de lessen die anderen haar leerden in zich opnam en daar dan ook iets uit leerde, al leek ze hem ook wel iemand die dat pas toepaste als het haar uit zou komen. Misschien zou ze aan de wispelturige kant zijn, maar leergierigheid was niet meteen iets slechts. Hij schudde zijn kopje. Daar moest hij zich niet druk over maken, niet als ze de grens zouden bereiken en hij haar weer met rust zou moeten laten. Dan zou hij zich weer omdraaien en teruggaan naar zijn eigen territorium, waar zijn ongeboren nestje op hem aan het wachten was. Een huivering trok door zijn lichaam heen. Hij vond het nog steeds lastig om aan het idee te wennen dat hij vader zou worden, al was hij er naar zijn gevoel wel klaar voor. Hij had dan ook het geluk dat ze geboren zouden worden in een rustig, vol prooi voorziend seizoen. Eer dat de koudere periode aan zou komen, waren ze al bijna oud genoeg om voor zichzelf te jagen. Daar had hij wel geluk mee. Hij richtte zijn aandacht verbaasd op de apprentice toen ze haar woorden sprak. “Ik ben bijna een senior warrior,” zei hij geamuseerd tegen haar, al kon hij de arrogante ondertoon niet bepaald onderdrukken. “Ik denk dat de katten die hier ronddwalen eer op mij moeten letten dan andersom.” Hij ving echter haar bezorgde blik en haalde zijn schouders op. “Maar ik zal voorzichtig zijn, ja,” zei hij met een smal glimlachje naar haar. Hij opende zijn bek en begon de bekende geuren weer te ruiken die hun naar hun territorium zouden leiden. “Kun je vanaf hier bepalen waar mijn territorium ongeveer is?” vroeg hij aan haar, toch wel lichtelijk nieuwgierig zijnde of haar mentor haar al iets had geleerd op dat vlak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
{Butterpact} Wrong turn 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2538
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Butterpact} Wrong turn   {Butterpact} Wrong turn Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 14:53


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw richtte haar blik nieuwsgierig op de warrior, welke op een ietwat arrogante toon reageerde dat hij zichzelf wel kon verdedigen, dat andere katten eerder bang moesten zijn voor hem. Pepper hield haar fijn gebouwde koppie hierop toch iets scheef. “Maar volgens mijn mentor is Bloodclan super gevaarlijk en zijn hier honden, dus goed oppassen hoor!” miauwde ze bijna vermanend, haar hoofdje bloed serieus. Misschien was het helemaal niet aan haar om bezorgd te zijn over een kat van een andere clan, maar Pep deed het alsnog. De warrior wist haar echter al snel af te leiden door haar een vraag te stellen. Gezien de korte aandachtsspanne van de apprentice, was dit ook voldoende om haar op een ander spoor te brengen. “Ik kan mijn eigen spoor nog een beetje ruiken,” bekende Pepper dus ook, “dus ik denk dat ik het een beetje kan vinden?” Hopelijk? Waarschijnlijk? Misschien?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Butterpact} Wrong turn
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: