Pretty little kitten. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Pretty little kitten.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blackpaw-
Member
Pretty little kitten. DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Pretty little kitten.   Pretty little kitten. Icon_minitimezo 5 mei 2019 - 21:18

Blackkit lag momenteel op zijn rug met een mosballetje tussen zijn poten. Hij bewoog met zijn voorpoten en deed vervolgens net alsof hij het mosballetje hard bewerkte met zijn achterpoten, net alsof hij een tegenstander boven zich had hangen. Alleen viel het mosballetje uiteen en kletsten de groene slierten recht in zijn gezicht. Blackkit was eerst teleurgesteld omdat hij het waardevolle balletje nu kapot had gemaakt, maar daarna gleed er een kleine glimlach om zijn lippen en bedacht hij zich dat hij wel een nieuwe kon maken als dat nodig zou zijn. Er lagen nog genoeg andere mosballetjes in de nursery die de jongere kittens konden gebruiken als ze ermee wilden spelen. Bovendien waren de meesten niet zo kieskeurig en hielden de mosballetjes het wel redelijk lang vol, zelfs bij de meest wilde kittens. Zo zag hij Loudkit en Fuzzykit wel eens wild tekeergaan met het mosballetje tussen hun in en zelfs die klappen kon het overleven. Hij schudde zijn kopje. Het was vreemd om over dat onderwerp na te denken terwijl er andere dingen waren waar hij over na kon denken. En met een zucht liet hij zijn mosballetje voor wat het was, waarna hij langzaam overeind kwam. Hij keek in de richting waar het nestje van Slatefur zich bevond en liet zijn blik over de kittens glijden. Hij had nog niet met veel van ze gesproken en nu ze een beetje ouder begonnen te worden, zouden ze zich ook meer verstaanbaar kunnen maken. Blackkit bewoog met zijn oortjes toen één van de kittens leek te bewegen en haar kopje oprichtte. Hun blikken kruisten elkaar en een glimlach gleed om Blackkit’s lippen. “Hallo,” fluisterde hij zachtjes tegen haar zodat hij haar siblings niet wakker zou maken. Vervolgens wenkte hij haar in zijn richting. Als ze naar hier zou komen, zouden ze beter kunnen praten zonder dat heen en weer gefluister de hele tijd.


+ Eerste post voor Littlekit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Pretty little kitten.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: