And now we murderers, because we kill time. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 And now we murderers, because we kill time.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
And now we murderers, because we kill time. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: And now we murderers, because we kill time.    And now we murderers, because we kill time. Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 14:32

Breezespring keek op toen de eerste zonnestralen haar den binnen begonnen te drinken. Even hamerde in haar hart omdat ze zich besefte dat het al vrij laat in de middag was, maar toen besefte ze zich dat ze vandaag geen training had afgesproken met Nightmarepaw en Toxicpaw en dat ze op haar gemak kon doen. Nou ja, op haar gemak… Ze zou natuurlijk wel gaan jagen voor de Clan. En misschien hier en daar een border controleren. Het gewone gebruikelijke, dus. De she-cat stond op en liep, nadat ze zichzelf uitgestrekt had, naar buiten. Ze was één van de weinigen die nog was blijven liggen; de den was redelijk leg tegen de tijd dat zij naar buiten ging. In het kamp bruiste het inmiddels van het leven en Breezespring vroeg zich af hoe ze door al dat gemauw heen had kunnen slapen. Ze moest vast erg moe zijn geweest. Ze voelde de zonnestralen op haar pels en sloot haar ogen even genietend, maar zette zich er daarna wel streng toe aan om een stukje prooi te pakken en daarna naar buiten te gaan. In een paar snelle happen at ze haar prooi op, waarna ze aanstalten maakte om naar buiten te gaan. Haar blik viel echter op Pepperpaw die wat alleen voor de appentices den leek te zitten. Breezespring nam aan dat ze net haar training had gehad of dat Acorndust vandaag even geen tijd had om haar mee te nemen. Ze keek in het rond of ze de bruine tabby zo snel even zag, maar toen dat niet het geval was, besloot ze om toch maar actie te ondernemen. Pepperpaw had al genoeg in het kamp gezeten; ze zou het vast niet erg vinden om mee te gaan jagen met Breezespring, ook al was Pepperpaw dan niet haar apprentice. “Pepperpaw,” begroette ze met een knikje en door haar staart even te laten rusten op de schouder van de apprentice. “Zou je het leuk vinden om samen met mij te gaan jagen voor vandaag?” Als Acorndust nog plannen had, zou hij het zo van haar over kunnen nemen. Tot die tijd kon Breezespring haar wel bezighouden, dacht ze zo.


+ Eerste post voor Pepperpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
And now we murderers, because we kill time. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: And now we murderers, because we kill time.    And now we murderers, because we kill time. Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 21:26


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw gaapte diep terwijl de zonnenstralen langzaam haar pels warmden. Ze had het ook wel gehad na zo'n lange bladkaal en was blij dat de temperaturen in ieder geval iets meer opwarmden. Nog steeds was het koud, maar het was doenbaar. Slaperig knipperde ze met haar ogen. Ze was de hele ochtend met Acorndust aan de wandel geweest en nu had hij Settledpaw meegenomen. Zonder twijfel kon ze bevestigen dat ze behoorlijk moe was. Zo moe dat ze eerst niet doorhad dat ze benaderd werd door een clangenoot. Pepperpaw keek wat verrast op en glimlachte naar Breezespring. "Breezespring," miauwde de flame point, haar hoofdje beleefd buigende. Toen het verzoek van Breezespring overkwam, twijfelde Pepperpaw kort. Ze had tot nu toe al haar jachtpogingen verpest. "O-oké, is goed," miauwde de flamepoint met een korte aarzeling. "Weet je het zeker? Ik moet nog heel veel oefenen."

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
And now we murderers, because we kill time. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: And now we murderers, because we kill time.    And now we murderers, because we kill time. Icon_minitimema 13 mei 2019 - 13:15

Breezespring glimlachte bemoedigend toen er een twijfelachtige flikkering in de blik van Pepperpaw was te zien. De zwarte she-cat begreep wel dat de kat aan zichzelf twijfelde, maar ze vond het absoluut niet nodig. Breezespring had de flame point volledig geaccepteerd in de Clan, samen met een paar anderen die er ook geen probleem mee zagen. Want hoewel ze niks van RiverClan moest weten, was er nog altijd het feit aanwezig dat zij ook een half-Clanner was, al leek bijna niemand dat te weten. Bovendien was Pepperpaw nog maar een kitten geweest toen ze door Tallstar uit WindClan meegenomen werd; ze had er zelf weinig over te zeggen gehad. Of misschien had ze wel haar mening mogen geven, maar op dat moment was dat nog allemaal een waas als je nog klein was. Toch had Breezespring niet het idee dat Pepperpaw vond dat ze een verkeerde beslissing had gemaakt; ze begon al goed mee te draaien met de rest en Breezespring had ook wel het idee dat naarmate de tijd verstreek, Pepperpaw steeds meer en meer geaccepteerd werd binnen de Clan. En zo hoorde het ook. “Dat is juist des te meer een reden om te gaan jagen,” zei Breezespring op een vriendelijke manier. “En ik weet zeker dat je niet zó erg zal zijn.” Meestal had je van jezelf een slechter beeld dan dat de realiteit was als je wat aan de onzekere kant was. Breezespring wenkte de she-cat met haar staart en ging haar vervolgens voor het kamp uit. “Heeft Acorndust je al de verschillende jachthoudingen aangeleerd?” vroeg ze over haar schouder aan de apprentice. Ze zouden het voor nu gemakkelijk houden en gewoon op landdieren gaan jagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
And now we murderers, because we kill time. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: And now we murderers, because we kill time.    And now we murderers, because we kill time. Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 22:29


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Een nerveuze lach ontsnapte Pepperpaw toen de Breezespring zeer optimistisch sprak over haar jaagtalenten. Oh boy, dan had ze Pepperpaw nog niet zien jagen. Ze wist ergens zeker dat ze Acorndust tot wanhoop aan het drijven was met haar gedoemd tot mislukking niveau van jachttalent. Haar poten jeukten om te bewegen, dus in plaats van dat ze in stilte sloop, gaf ze veel te snel toe aan het instinct om te gaan racen. "Je hebt geen idee," reageerde Pepperpaw op de optimistische woorden van Breezespring, waarna ze wat weemoedig knikte op de woorden over de jachtposities. Acorndust had ze allemaal laten zien, maar Pepper's lange poten zaten haar in de weg. Zeker nu ze net apprentice was geworden zat ze in een ongelofelijke slungelfase waarbij de hoogte er al was, maar de breedte er nog totaal niet was. Pepperpaw was net een sprietig stokje.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
And now we murderers, because we kill time. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: And now we murderers, because we kill time.    And now we murderers, because we kill time. Icon_minitimedi 21 mei 2019 - 23:31

“Het is normaal dat het niet vanaf de eerste keren lukt,” suste Breezespring de apprentice. “Er zijn er die één moon moesten trainen eer dat ze zonder hulp van hun mentor een prooi konden vangen. De jachthouding is iets wat pas na vele moons van trainen echt gewoon wordt.” Nee, ze dacht niet dat Pepperpaw het snel op mocht geven. Maar ze wist natuurlijk, net zoals ze Beechpaw al eens op jacht mee had genomen, niet hoe haar sluiphouding eruitzag en wat ze precies verkeerd deed. Gelukkig was prooi minder schaars dan de afgelopen periode, dus hadden ze genoeg tijd om te oefenen. Breezespring hield haar staart omhoog ten teken dat Pepperpaw moest zwijgen en knikte vervolgens in de richting van een struik. Ze had het zachte geritsel nog maar amper gehoord of een muisje kwam al naar voren gelopen, knabbelend op een zaadje en zich totaal onbewust zijnde van de katten die zich voor hem bevonden. “Laat me je sluiphouding een zien, Pepperpaw,” sprak ze bemoedigend. “De wind staat in onze richting, dus dat wil zeggen dat de muis jou niet kan ruiken.” Dat was al één voordeel, maar het moeilijke aan op muizen jagen was niet dat ze je konden ruiken, maar dat ze je konden voélen. Pepperpaw moest haar poten heel rustig neerzetten op de bosgrond om dit muisje te vangen, anders zou ze het wegjagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
And now we murderers, because we kill time. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: And now we murderers, because we kill time.    And now we murderers, because we kill time. Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 17:47


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw had haar blik gefixeerd op haar witte teentjes. Ze schaamde zich er eigenlijk best wel diep voor dat ze het niet kon. Ze had ergens verwacht dat dit jagen wel in haar botten zou zitten, alsof het bij het 'kat zijn' hoorde. Maar al haar instincten leken verkeerd, alles leek haar tegen te werken. En hier was ze dan, een kattin die nog niks gevangen had. Terwijl ze verwacht had praktisch meteen de clan te kunnen ondersteunen. Voorzichtig hief ze haar blik naar Breezespring, welke aangaf dat het niet over een nacht ijs ging. Ze glimlachte wat ongemakkelijk. Straks ging het naar 2 moons en nog niks gevangen. En toen was Breezespring ineens, snel als de wind, weg en terug met een muisje. Vol ontzag sloeg Pepper haar gade. Dat wilde ze ook zo graag! Ze toonde dan ook haar sluiphouding in stilte, ongemakkelijk en uit balans. Haar lange poten zaten haar ontzettend in de weg en na een paar seconde stil staan wilde ze het liefste al weer bewegen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
And now we murderers, because we kill time. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: And now we murderers, because we kill time.    And now we murderers, because we kill time. Icon_minitimevr 31 mei 2019 - 20:05

Hoewel Breezespring’s gezicht onbewogen bleef, trokken haar snorharen toch lichtelijk toen ze de sluiphouding van de apprentice zag. Ze zou natuurlijk niks tegen Pepperpaw zeggen, maar hier zou ze Acorndust absoluut wel een beetje mee kunnen pesten als ze daar de kans toe zou krijgen. Als alles een beetje minder serieus was. ShadowClan leek veel geleden te hebben de afgelopen periode wat doden betrof, maar nu begon het hopelijk een beetje rustiger te worden. De voornaamste problemen bevonden zich tussen RiverClan en WindClan. Breezespring was het er niet mee eens geweest dat Acorndust zijn leven samen met zijn apprentice had moeten riskeren om het tussen de twee andere Clans rustiger te krijgen, maar net zoals altijd kreeg Tallstar op de vreemdste momenten één van zijn goede ideeën en was Acorndust daar de dupe van. Ze benijdde zijn positie als deputy en rechterhand van Tallstar zijnde dan ook absoluut niet; het leek erop dat Acorndust andere ideeën had dan zijn leader, maar die uit respect niet deelde. Breezespring had het idee dat het niet boterde tussen de twee, al sprak haar deputy daar eigenlijk nauwelijks over. “Volgens mij komt het omdat je je lichaam nog niet zo gewend bent,” sprak ze op een vriendelijke toon tegen de apprentice. “Je hebt op korte periode een enorme groeispurt gemaakt en je moet nog even wennen aan het feit dat je geen kleine kittenpootjes meer hebt.” Ze grinnikte en drukte haar flank tegen de flame point aan, waarna ze haar pootje op Pepperpaw’s rug zette en zachtjes naar beneden duwde. “Zit stíl, Pepperpaw. Je jaagt je prooi natuurlijk ook sneller weg door te veel te bewegen.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
And now we murderers, because we kill time. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: And now we murderers, because we kill time.    And now we murderers, because we kill time. Icon_minitimezo 2 jun 2019 - 20:24


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Haar spieren begonnen zachtjes te trillen door de voor haar onnatuurlijke houding die ze aangenomen had. Pepperpaw beet lichtjes op haar lip en probeerde hem vast te houden. Het voelde raar, tegen intuïtief, stilstaan terwijl ze wilde bewegen. Haar gevlamde staartje begon dan ook wat ongelukkig te zwiepen in haar irritatie. Ze was gemaakt om te bewegen, niet om als een vogelverschrikker in het woud te staan. Breezespring begon verklaringen te vertellen, al moest Pepperpaw aan zichzelf bekennen dat het ook gewoon voelde alsof dit niet iets voor haar was. Misschien dat ze iets in haar lichaam zou groeien, maar dan mocht haar lichaam nog behoorlijk groeien! Ze viel bijna omver toen Breezespring haar een zachte por gaf, zo erg in onbalans was ze. Nog net wist ze zichzelf te herstellen en nog te blijven staan, totdat Breezespring haar op haar rug duwde. Terwijl ze haar poten anders neer probeerde te zetten om te voldoen aan de instructies, verloor ze alsnog haar al fragiele evenwicht en plofte ze op de grond neer. "Oef" bracht Pepper uit, waarna ze beschaamd omhoog krabbelde en naar haar poten keek. "Ik denk niet dat ik dit ooit ga leren," miauwde de apprentice verslagen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
And now we murderers, because we kill time. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: And now we murderers, because we kill time.    And now we murderers, because we kill time. Icon_minitimewo 12 jun 2019 - 22:40

Breezespring kon het niet helpen dat haar snorharen opnieuw lichtelijk trilden toen Pepperpaw haar evenwicht verloor en vervolgens tegen de vlakte ging. Acorndust zou het haar vast niet in dank afnemen als ze de she-cat nog onzekerder maakte door haar hier uit te staan lachen, dus deed ze haar best om het trillen van haar snorharen te onderdrukken en een ernstig gezicht te trekken toen Pepperpaw haar woorden sprak, wat eerlijk gezegd aardig goed lukte. Het ernstige kwam gemakkelijker voort omwille van het feit dat de flame point zo negatief over zichzelf sprak. “Nonsens,” zei Breezespring dan ook op een ferme toon toen de flame point zichzelf naar beneden begon te halen. “Het wil niet zeggen omdat het nu niet lukt dat het voor altijd niet gaat lukken. Denk je dat andere appentices het allemaal meteen goed kunnen? Nee, zij maken ook fouten. De truc is om gewoon weer op te staan en verder te gaan waar je gebleven was.” Ze keek de flame point op een vriendelijke manier aan. “Je staat niet bekend als een opgever, Pepperpaw. Dat moet je nu dus ook niet doen.” Hopelijk zou haar peptalk een beetje helpen, anders zou ze het toch maar aan Acorndust over moeten laten om zijn apprentice op andere gedachten te brengen. “Je was gewoon nog niet klaar voor het zetje dat ik je ging geven. Je moet zorgen dat je je gewicht goed verdeelt over je poten, dat je je staart stil houdt en dat je eigenlijk je lichaam zodanig stil probeert te houden dat de prooi een kans heeft om tevoorschijn te komen. Als je de hele tijd ongeduldig heen en weer gaat wiebelen, merkt de prooi jouw aanwezigheid op. Als dat te vaak gebeurt, kun je het wel schudden voor een jachtsessie. Zorg dus dat je stil staat op je poten en dat je, als de prooi er is, dan pas overgaat op actie."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
And now we murderers, because we kill time. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: And now we murderers, because we kill time.    And now we murderers, because we kill time. Icon_minitimedo 13 jun 2019 - 21:19


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw was bezig een grondige studie van haar tenen te maken toen een ferme toon van Breezespring haar op liet schrikken. Pepper keek met wijde ogen omhoog naar de kattin toen deze aangaf dat het nonsens was dat ze het nooit zou leren. Pepperpaw wilde dit heel graag geloven, maar er zat nog niet bepaald schot in de zaak Breezespring! Sterker nog, in haar koppie leek het steeds slechter te gaan. Voorzichtig, oren in haar nek en met een ongemakkelijke blik in haar ogen keek ze naar de zwarte kattin voor haar terwijl deze een aantal zinnen uitsprak over hoe iedereen fouten maakte. Pepperpaw's staart zwiepte zachtjes heen en weer terwijl Breezespring sprak over geduld en stil blijven staan. "Maar stil staan wil niet.. Ik wil veel liever bewegen," sprak ze twijfelachtig uit, "Acorndust zegt dit ook altijd, maar ik wil echt veel liever rennen." Het was net alsof haar lichaam niet gemaakt was om stil te zitten. Zelfs nu, in een gesprek, schuifelde de apprentice de hele tijd heen en weer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
And now we murderers, because we kill time. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: And now we murderers, because we kill time.    And now we murderers, because we kill time. Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 15:23

Breezespring moest een geamuseerde glimlach onderdrukken toen Pepperpaw haar woorden sprak. Op dat vlak was ze nog steeds een beetje een WindClanner. Ze zou het vast prima doen op een heide, waar alle WindClanners het blijkbaar aangenaam vonden om hard achter een konijn aan te rennen. Dat bracht haar trouwens wel op een idee… Ze keek om zich heen en speurde met haar ogen de bomen af. Een konijn zou ze in hun territorium niet snel vinden, maar ze hadden wel eekhoorns. En eekhoorns konden ook belachelijk hard rennen als ze opgemerkt waren. Je moest ze echter wel besluipen, maar met een beetje geluk zouden Pepperpaw en zij een goed duo vormen. “Oké, Pepperpaw,” zei ze met een glimlachje. “Jij wilt dus rennen? Dan ga ik ervoor zorgen dat je dat mag doen. Blijf daar staan.” Helemaal stilstaan zou de flame point misschien niet doen, maar ze zou in elk geval geen onverwachte beweging maken en het plan van Breezespring in de war schoppen. Breezespring zelf zakte door haar poten, sloop naar een struik en ging daar vervolgens behoedzaam schuin achter zitten. Geconcentreerd keek ze naar de boom waar ze net nog een rode flits had gezien. Tot haar grote tevredenheid verscheen die flits weer en Breezespring hield haar adem in toen de eekhoorn naar beneden klom. Ze kon vanaf hier horen hoe de eekhoorn zich zacht afzette tegen het schors om vervolgens een landing te maken op de grond. Breezespring kwam behoedzaam dichterbij en zou ook in staat geweest zijn om het te vangen, maar maakte in plaats daarvan expres te veel geluid. “Pak hem, Pepperpaw!” riep ze lachend. “Pak hem voordat hij de boom weer inschiet!” Zo. Dat zou haar WindClankwaliteiten wel even zoet houden, dacht ze zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
And now we murderers, because we kill time. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: And now we murderers, because we kill time.    And now we murderers, because we kill time. Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 17:06


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Twijfelachtig keek Pepper naar de poes die tegenover haar stond. Breezespring deed echt haar best om Pepper te helpen en Pepper waardeerde dit ook ontzettend. Toch liet het haar ook een beetje ongemakkelijk voelde. Het feit dat Breezespring haar zo graag te hulp wilde schieten maakte dat ze zich schuldig begon te voelen. Pepper was wel echt een hele falende apprentice dat de hele clan haar zoveel moest helpen. Toch was haar blik nieuwsgierig toen Breezespring haar dingen begon uit te leggen. Ongeduldig hipte de apprentice heen en weer op haar plaats toen de kattin haar zei dat ze even moest wachten. Gelukkig was er genoeg te zien met de soepele sluiphouding die Breezespring liet zien. Als Pepper dat nou toch ook zou kunnen... De apprentice schrok zich wild toen Breezespring ineens naar haar riep dat ze de eekhoorn moest pakken. Pepperpaw's pupillen werden helemaal rond van opwinding en instinct nam over. Met grote, soepele sprongen ging ze achter de eekhoorn aan, haar oren plat in haar nek gedrukt. Ze zette zich af met sterke achterpoten en haar lichaam leek als een geoliede machine te werken. Opwinding en plezier vulde haar aderen terwijl ze achter de prooi aanrende. Dit was hoe ze het wilde doen! Dit was hoe ze het hoorde te doen! Ze kwam steeds dichterbij totdat ze hem te pakken had en de keel van het dier door kon bijten. Hijgend bleef Pepper staan, verbaasd om zichzelf, starend naar haar eekhoorn in pure verbijstering.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
And now we murderers, because we kill time.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: