Everything inside you is dark and twisted. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Everything inside you is dark and twisted.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Toxicheart
Member
Everything inside you is dark and twisted. DPKsfdL
Freedje
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Toxicheart
BerichtOnderwerp: Everything inside you is dark and twisted.   Everything inside you is dark and twisted. Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 17:40

Kittens. Ze hadden haar nooit echt geïnteresseerd. Ze had geen kittenwens, ze had geen nood om bij ze te zijn en ze had vooral geen zin om haar enige vrije middag bij hun door te brengen. Toch leek dat wel het geval te zijn toen één van die verdomde queens haar opdroeg om mos te gaan halen. Omdat Toxicpaw zich zo dicht bij de leeftijd bevond dat ze warrior zou worden, ging ze er niet al te veel tegenin. Het enige wat ze wel deed, was met haar ogen rollen. Vervolgens liep ze in de richting van the Little Creek met het slechte mos en gooide het achteloos in de waterbron, waarna ze zich vooroverboog om wat nieuw mos bijeen te schrapen. Ze moest vervolgens een tweede poging doen omdat in haar ruwe bewegingen het mos van haar eerste poging helemaal kapot had gescheurd met haar nagels. Ze gromde, waarna ze zich vooroverboog en het mos stevig tussen haar tanden klemde. Met een snelle beweging liep ze terug in naar het kamp en gooide het mos vervolgens op een bijna achteloze manier in de den. Vervolgens merkte ze op dat één kitten haar bijna half aan aan het staren was. Ze richtte haar groene, felle ogen op hem en trok kort met haar oortje. “Heb ik iets van je aan?” vroeg ze op een botte toon aan hem. Ze had echt geen zin om langer te blijven dan nodig was.


+ Eerste post voor Featherkit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Everything inside you is dark and twisted.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: