I'm friends with the monsters. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm friends with the monsters.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Agate
Member
I'm friends with the monsters.  DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: I'm friends with the monsters.    I'm friends with the monsters.  Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 17:02

Agate was weer op moorden uit. Hoewel ze de moorden al had gepleegd die haar zowel haar nieuwe rank als haar hondentand hadden bezorgd, was de frustratie er nog steeds niet helemaal uit. Ze wilde meer pijn toedoen, ze wilde af van dat onzekere gevoel in haar maag. Ze wilde niet meer aan haar vader denken en aan het feit dat hij zich niet meer om haar leek te willen bekommeren. Ze wilde even niet meer omkijken naar de Elite met al hun nepkatten. Ze wilde gewoon heel even vrij zijn, ook al was dat in de Elite merendeels wel het geval. Ze moest nog een paar hondentanden verdienen en dan zou ze eindelijk haar plek binnen de barn oprecht verdiend hebben. Chawl had zijn plek aan haar afgestaan en dat had ze aardig van hem gevonden, maar het was toch wel de bedoeling dat ze een bepaald aanzien zou krijgen binnen de Elite. En dat zou ze zich enkel kunnen realiseren wanneer ze genoeg hondentanden zou verdienen. Ze had zich al opgegeven om mentor te worden, ook al wist ze niet of Cobra haar genoeg vertrouwde om haar ook daadwerkelijk een young one te geven. Als ze echter haar young one zou krijgen, dan zou ze weer een hondentand binnengehaald hebben. Eigenlijk was het gewoon een simpel spelletje, ook al waren die hondentanden niet gemakkelijk om binnen te halen. Toch wilde ze er zo veel mogelijk binnen korte tijd verzamelen, hoe ze dat dan ook voor elkaar ging krijgen. Agate sprong naar voren en stak haar klauwen diep in het hout van het hek. Ze klom naar boven en kwam vervolgens met een plofje aan de andere kant weer neer. Welke onschuldige kittypet ging ze nu zijn leven afnemen? Ze wilde zich net op haar taak concentreren toen het kattenluikje bewoog en er opeens een kat zonder ogen op haar af kwam. Met moeite wist Agate zich staande te houden. Ze werd van niet veel dingen bang, maar deze tabby met zijn ogen die eigenlijk gewoon niet bestonden, was toch wel een zicht waar ze nachtmerries van zou kunnen krijgen. En dus stond ze als aan de grond genageld terwijl ze wachtte tot de tabby iets ging zeggen.


+ Eerste post voor Lee


I'm friends with the monsters.  2gxnp75 I'm friends with the monsters.  10pvxmw I'm friends with the monsters.  10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm friends with the monsters.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: