Here comes your devil side. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Here comes your devil side.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Agate
Member
Here comes your devil side.  DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Here comes your devil side.    Here comes your devil side.  Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 17:20

Met één snelle haal van haar tong zorgde ze ervoor dat de resten van de prooi uit haar mondhoeken verwijderd werden. De metaalachtige smaak van bloed streelde haar papillen en even sloot ze tevreden zijnde haar ogen. Als iets haar op kon fleuren, dan was het wel de sterke smaak van bloed. Of dat nu de smaak van prooi of van kat was, dat maakte dan ook niet uit. Het was sinds haar hondentand geleden dat ze nog eens op een kat of een hond gejaagd had. Ze miste de spanning wel, maar er waren andere zaken geweest waar ze zich mee bezig had gehouden. Haar broertje uitdagen, bijvoorbeeld. En dan had ze nog Kay die ze ontmoet had en haar gesprek met Chawl, de enige kat binnen de Elite die ze momenteel vertrouwde. En misschien was Kay uiteindelijk ook wel te vertrouwen, maar daar zou ze dan nog achter moeten komen. Ze wist sowieso niet echt wie ze wel en wie ze niet kon vertrouwen binnen de Elite. Nu haar vader geen moeite had gedaan om contact met haar op te nemen, voelde ze zich eigenlijk best wel alleen. Ze had al dikwijls moeite gedaan om hem zelf te vinden, maar de op één of andere manier ving ze nooit zijn geur op. Het was net alsof hij zich af probeerde te sluiten van haar en ze wilde graag weten waarom. Ze kon het zich niet voorstellen dat hij haar, net zoals hij bij Rascal had gedaan, zomaar aan de kant zou schuiven. Dat had hij niet gedaan toen hij nog leader was en ze verwachtte ook niet dat hij dat nu wel opeens zou gaan doen. Toch stond ze hier weer, aan de rand van het rogue territorium. Ze opende haar bek en probeerde zijn geurspoor op te vangen, maar die bleef uit. Ze ving echter wel een andere geur op, eentje die ze nog niet eerder had geroken. Met een ijzige blik keek ze de richting op van een kat die haar naderde, haar klauwen uit hun hulzen geschoten en haar oren lichtelijk naar achteren gericht.


+ Eerste post voor Brokentune


Here comes your devil side.  2gxnp75 Here comes your devil side.  10pvxmw Here comes your devil side.  10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Here comes your devil side.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: