Different ambitions. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Different ambitions.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Agate
Member
Different ambitions. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Different ambitions.    Different ambitions. Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 17:37

Het was de zoveelste keer dat ze zich in Twolegplace bevond sinds dat haar vader verbannen was. Ze kwam hier eerst niet zo vaak omdat ze al haar tijd kwijt was geraakt aan het trainen en het imponeren van haar vader, maar dat leek haar allemaal niet meer uit te maken nu haar mentor zijn vrije gang had kunnen gaan en haar vader er niet meer was om een oogje in het zeil te houden. Het grote litteken dat van haar schouder naar haar rug liep was daar een bewijs van. Maar nog even en ze zou niet meer machteloos zijn. Nog even en hij zou spijt krijgen van zijn acties. Nog even en ze zou één van de meest gevreesde katten binnen de Elite worden. En niemand, geen enkele kat, zou haar in de weg staan. Liefde was voor de zwakkeren, dat bleek wel. Vriendschap was niet aan haar besteed. Het was een nutteloos element dat katten dachten nodig te hebben in hun leven, net zoals een partner. Nee, Agate ging zich daar niet meer mee bezighouden. Ze was op één bepaald doel uit en dat doel zou spoedig voor iedereen duidelijk worden. Tot die tijd hield ze zich een klein beetje op de achtergrond, een klein beetje maar. Totdat ze bedacht had hoe ze het ging aanpakken, hoe ze haar doel ging bereiken. De tabby keek naar de schuttingen die de Twolegnesten van haar scheidden en even trok ze met haar oortje. Ze wilde ze passeren, zich concentrerend op een ander gedeelte van het territorium, maar opeens hoorde ze gepiep. Hmm. Een kitten. In een Twolegnest? Misschien moest ze maar een eind maken aan zijn miserabele leven. Een leven binnen een Twolegnest was geen goed begin voor een kitten, kittypet of niet. En dus zette ze haar klauwen stevig tegen de schutting aan en klom ze omhoog, waarna ze met een zacht plofje aan de andere kant weer naar beneden ging. Ze richtte haar blik op de waarschijnlijk lelijkste kitten die ze ooit gezien had. Ze trok haar neusje een beetje op en gaf het een zetje, haar nagels – voor nu dan – nog ingeklapt. “Wat doe je buiten je nest, kleintje?” sneerde ze. “Weet je niet dat het hier gevaarlijk is voor mormels zoals jij?”


+ Alleen voor Brutus


Different ambitions. 2gxnp75 Different ambitions. 10pvxmw Different ambitions. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brutus
Member
Different ambitions. 15046210
Ma r lie
20
Actief
Sesamstraat

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brutus
BerichtOnderwerp: Re: Different ambitions.    Different ambitions. Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 13:48

Elmo liep al enkele weken over straat maar nog altijd kon hij niet wennen aan het leven die hij hier buiten had. Hij smeekte elke avond huilend aan de sterren als zijn mama hem zou vinden maar elke keer werden zijn gebeden niet aangehoord. Zijn mannelijke twoleg, een bekende fokker van het sphynx ras, had hem harteloos in het sneeuw achtergelaten toen kleine Elmo niet mooi genoeg was voor de verkoop. Hij was te klein, te zwak en te grote oren voor zijn leeftijd. Zijn baas had geen zin om te hopen dat het nog zou bijtrekken en had besloten om de kitten maar uit zijn lijden te verlossen door hem ergens ver weg te dumpen. Natuurlijk was het niet voor de kits zijn best wil, het was voor de twoleg man zijn portemonnee beter. Wat had hij aan een mislukte nest die hij niet verkopen kon? Hij moest dan een extra mond voeden en als de vieze geld geil die hij was kon dat natuurlijk echt niet door de boeg. Het was beter voor zijn geld om van de kitten af te komen, en nu was er al weer een tijdje verstreken sinds de dag dat zijn baasje hem achtergelaten had om te sterven.

Gelukkig waren er veel katten geweest die hem hielpen door hem bijvoorbeeld s’nachts warm te houden of andere vreemde mensen die hem wel eens eten toe wierpen als hij langs liep. De tom was ondanks dat hij niet het knapste was wel een beetje schattig zo met zijn wollige handschoen aan als truitje, al begon hij daar wel uit te groeien sinds hij steeds ouder werd. Een heel oud vrouwtje had hem eens een keer tegemoet gelopen en had haar warme handschoen om zijn wormen lijf gepropt zodat hij in ieder geval niet zou sterven door de kou. Jammer genoeg begon hij nu echt te klein te worden maar Elmo bleef het dragen. Het was iets van hem geworden, iets wat hem nog hoop gaf en warm hield wanneer de koude wind langs zijn haarloze lichaam woei. Over wind gesproken: een trekkende harde frisse wind trok over het land en waaide bijna de kleine kitten om. Bibberend sloeg hij zijn kleine dunne staartje om zich zelf heen en bekeek de plek snel rond waar hij aangekomen was. Het was een nieuwe plek, een nieuwe plek met misschien wel nieuwe hoop! Elmo knipperde met zijn oogjes en dook onder een hoge houten schutting door die uitkwam bij een twoleg tuin. Zijn hart bonsde direct hoorbaar in zijn borstkas. Het was een huis en in een huis woonde twolegs! Was dit dan echt dag dat hij eindelijk weer een liefdevol huisje zou vinden? Zijn hoop groeide meters hoog en met een sprintje dook hij naar de deur toe waar hij zijn naakte pootjes tegen aandrukte. Een piep verliet zijn bek en toen nog één, en weer één. Elmo bleef doorgaan tot hij zeker wist dat het uit eindelijk iemand opviel dat hier een kitten stond. Gelukkig kwam er al snel iemand opdagen maar niet het ene waar hij opgehoopt had. Een tik tegen zijn lijf zorgde er voor dat hij omviel, geschrokken keek hij naar de oorzaak maar stond niet op toen hij in twee hele enge ogen staarde. “Wat doe je buiten je nest, kleintje?” Elmo slikte angstig toen de stem van de vrouwelijke kat in zijn oren sneerde. Bang blijf hij liggen en dook nog meer ineen. “Weet je niet dat het hier gevaarlijk is voor mormels zoals jij?” Gevaarlijk? Zijn oogjes knipperde bezorgd. De kitten had gedacht dat hij eindelijk een beetje hoop gevonden had maar deze she-cat liet hem twijfelen. Waarom was het hier gevaarlijk? Waren het de mensen? Waren deze net zoals de twoleg baasje die hij eerst gehad had? Veel vragen vlogen door zijn brein maar geen één van deze vragen durfde hij over zijn lippen heen te duwen. “I-ik..” Stamelde hij zachtjes. “D-dit.. dit is niet mijn nest, m-m-mevrouw..” Elmo stopte even om de moed bij elkaar te gooien. “-ik.. ik ben achtergelaten...” Probeerde de kitten uit te leggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Different ambitions. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Different ambitions.    Different ambitions. Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 16:33

De kitten bibberde van angst, maar in tegenstelling tot het wat het normaal zou doen, bracht het voor Agate deze keer geen plezier met zich mee. Wat had ze eraan om een kitten te laten bibberen van angst als de rest nog steeds een grote mond tegen haar opzette? Ze wilde dat een kat van haar leeftijd zou bibberen van angst waarna hij of zij haar zag, niet dit lelijke mormel. Maar goed, aan de andere kant deed het haar ook wel goed om de angst te ruiken, al was het misschien maar een kitten die voor haar neus lag. Ze dacht niet dat ze ooit zo’n lelijk exemplaar was tegengekomen, zelfs in de Elite niet. En daar liepen toch al veel verschillende soorten katten rond. De kitten had geen vacht voor zover Agate leek te zien en had grotere oren dan de grootste member ooit zou hebben. Bovendien droeg hij iets dat verschrikkelijk muf en raar rook; iets wat een Twoleg ooit aan hem gegeven moest hebben. Het kostte Agate een hoop zelfbeheersing om het niet kapot te maken, al wilde ze haar nagels nog zo graag over het ding halen. En dan al zou ze dan per ongeluk zijn vacht raken, dan was dat nog zijn eigen schuld. “Ik zou ook bijna snappen waarom,” bromde ze kortaf toen ze zijn woorden hoorde, maar een plannetje begon zich in haar achterhoofd te vormen. Als ze hem mee zou nemen naar de Elite en een nieuw lid aan zou werven, dan zou ze een nieuwe hondentand kunnen verdienen. Maar dan moest ze dit wel slim spelen, ook al vond ze het verschrikkelijk om langs zijn lelijkheid heen te kijken en een normaal gesprek met hem aan te knopen. “Maar Twolegs zijn slechte wezens, kleintje,” sprak ze rustig. Daarna fonkelden haar ogen boosaardig. “Ik ken echter een plek waar je wél veilig bent en waar je niet achtergelaten kunt worden.” Dat was niet helemaal waar, maar eer dat de kitten zich dat zou beseffen, was het al te laat en kon hij niet meer weg.


Different ambitions. 2gxnp75 Different ambitions. 10pvxmw Different ambitions. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brutus
Member
Different ambitions. 15046210
Ma r lie
20
Actief
Sesamstraat

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brutus
BerichtOnderwerp: Re: Different ambitions.    Different ambitions. Icon_minitimeza 18 mei 2019 - 17:29

De kitten slikte en keek met een trillend lijf van angst naar de she-cat op die nu op haar beurt op zijn hakkelende woorden reageerde. Ze mauwde dat ze wel snapte waarom hij achtergelaten was waardoor er kleine tranen vormen in zijn ogen. Hijzelf snapte niet waarom, hij was namelijk hartstikke lief! Waarom dachten andere dat hij stom was? Ze gaven hem niet eens de kans.. Elmo probeerde zijn tranen weg te knipperen maar daardoor begonnen ze juist over zijn kale wangen te druppelen. “Ik snap het niet.. Ik ben t-toch lief?” Vroeg hij met een laatste beetje hoop in zijn stem toen hij de enge mevrouw haar blik probeerde te vermijden. “Maar Twolegs zijn slechte wezens, kleintje,” Huh? De stem van de vreemde kat klonk ineens rustig waarop Elmo weer een kleine oogcontact durfde te maken. Zijn lichaam trilde nog steeds. Zelfs zijn hart bleef tekeer gaan maar hij ontsnapte al ietsjes door haar rustige klank. Als kleine kitten wist hij natuurlijk niet dat de she-cat een boosaardige glans in haar ogen had, dat de vreemdeling gemene plannen had. Het enige waar hij verschil in zag was boosheid en aardigheid en op dit moment begon de tabby kat er wat aardiger uit te zien dan zonet. Zijn naïeve kitten hoofd ging er dan ook meteen op in. Al helemaal bij de volgende woorden van de ander: “Ik ken echter een plek waar je wél veilig bent en waar je niet achtergelaten kunt worden.” Ongelofelijk keek de naakt kitten naar de she-cat. Zijn traantjes stopte ook snel hierdoor. “E-echt waar?” Mauwde hij terwijl hij zijn kopje nu wat nieuwsgierig omhoog durfde te duwen. “M..mag ik daar ook heen?” Vroeg Elmo direct er achteraan. Hij wou een thuis! Een plek waar hij eindelijk veilig was..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Different ambitions. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Different ambitions.    Different ambitions. Icon_minitimedo 23 mei 2019 - 17:13

Agate trok een vies gezicht toen ze de tranen zag die over de wang van de kitten rolden. Of nee, eigenlijk was dit geen kitten. Dit was een lelijk mormel. Een mormel zonder vacht, met rimpels die zelfs de oudste kat nog niet had. Zijn ogen waren groot en lelijk, misschien zelfs wel angstaanjagend als je hem zou tegenkomen in het donker. Zijn gedrag was dat echter niet. Geen enkele Elite cat zou hiervan onder de indruk zijn. Geen enkele. Ze liep natuurlijk ook het risico dat als zij hem mee zou nemen naar de Elite dat ze scheef aangekeken zou worden. Of dat dit mormel dacht dat ze vrienden wilde worden en voor hem wilde zorgen. Maar toch… toch was er ergens, diep in haar hart verscholen, een bepaalde drang om hem juist om die reden naar de Elite te laten komen. Ze herkende het gevoel maar al te goed om geen ouders te hebben, om zich af te moeten vragen wanneer haar vader haar weer eens op kwam zoeken, om niet geliefd te zijn. Op dat vlak begreep ze de kitten wel en waren zijn tranen te begrijpen, maar hij mocht geen zwakte tonen, geen emotie tonen. Zeker in de Elite zou daar ongenadig gebruik van worden gemaakt. Ja, de kans was zeker groot dat dit mormel gepest zou worden, maar met de juiste hulp zou hij voor zichzelf op kunnen komen. Ze zuchtte zachtjes. Het leek haar zo’n onmogelijke taak, maar het zou haar een hondentand opleveren. En desnoods, als er echt geen potentie in zat, zou Cobra hem verbannen en hoefde zij niet meer naar hem om te kijken, maar had ze wel de trofee gewonnen die ze wilde hebben. En dat was juist de overweging die ze had moeten maken om hem toch mee te nemen, om toch door te gaan met het plan. De trofee. De glorie. De opgebouwde reputatie. En uiteindelijk de troon. “Natuurlijk,” antwoordde ze rustig. “Maar dan gaan we wel het één en ander aan je moeten veranderen.” Dat lelijke gezicht kon ze natuurlijk niet verhelpen, maar ze kon wel andere zaken voor hem oplossen. “Wat is je naam, kleintje?” vroeg ze. Waarschijnlijk zou hij zo’n domme Twolegnaam hebben die nergens op sloeg. Als ze daar al een mee begonnen, was het begin al goed gemaakt.


Different ambitions. 2gxnp75 Different ambitions. 10pvxmw Different ambitions. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brutus
Member
Different ambitions. 15046210
Ma r lie
20
Actief
Sesamstraat

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brutus
BerichtOnderwerp: Re: Different ambitions.    Different ambitions. Icon_minitimeza 25 mei 2019 - 19:55

Hoop, dat was het ene wat de kitten nu had op dit moment. Even had hij gedacht dat het leven altijd zo zou blijven zoals het nu was maar nu bood deze vreemdeling hem een thuis aan zie veilig voor hem zou zijn. Hij had dan ook meteen gevraagd als hij welkom was ondanks dat vele katten hem afschuwelijk vonden, waarom ze dat vonden begreep hij niet goed want hij was hartstikke vriendelijk.. Elmo keek de she-cat rooskleurig aan maar drukte zijn oortjes al snel verward in zijn kale nekje. Veranderen? Waarom moest er iets veranderd worden? Hij was toch hartstikke goed zoals hij nu was? “Wat d-dan.. mevrouw?” Vroeg hij dan ook een beetje onzeker. “Wat is je naam, kleintje?” De sphynx kitten wiebelde kort met zijn rimpelende neus toen hij antwoord gaf op haar vraag: “Elmo!” Sprak hij optimistisch uit. “W-wat is die uwe?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Different ambitions. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Different ambitions.    Different ambitions. Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 14:58

En ja hoor, daar kwam het dan. Elmo. Inderdaad een naam die enkel een domme Twoleg voor hem uitgekozen kon hebben. Nu zou het sowieso nogal een opgave zijn om een echte Elitenaam voor hem uit te zoeken zonder dat de anderen hem uit zouden gaan lachen, maar misschien zou deze Elmo haar en de andere katten nog verbazen en zou hij zich gaan gedragen naar zijn naam. Agate had al wel een naam voor hem in gedachten, maar ze wachtte nog even voordat ze deze uit zou spreken. Ze liet haar blik kort over zijn lelijke lichaam en gezicht glijden en besloot dat het uiteindelijk wel wat tijd zou kosten om aan de naam te wennen en dat het waarschijnlijk nóg langer zou duren eer dat de naam op hem zou slaan, maar dat het aan het einde van de rit het allemaal waard zou zijn. “Agate,” antwoordde ze rustig. Ze had begrepen dat haar naam stond voor een soort mooie, kleurrijke steen. Wat was haar vader aan het denken toen hij haar naam gaf? Dat ze een mooi uiterlijk zou hebben, maar dat ze hard vanbinnen zou zijn? Ze grinnikte. Dat sloeg wel ergens op, als ze eerlijk was. Ze was geen lelijke kat, dat zag ze wel aan de reacties die de meeste toms aan haar gaven. Ze leek qua uiterlijk slechts een klein beetje op haar vader. Haar tabbypatroon was ietsje anders, haar vacht was donkerder en haar ogen waren amberkleurig, maar qua karakter hadden ze wel wat trekjes die op elkaar leken. “Elmo,” sprak ze en het kostte haar moeite om de naam niet uit te spugen, zo afschuwelijk lag het op haar tong. “Als je naar die plek toe wilt gaan die ik voor je in gedachten heb, dan zal je niet langer je huidige naam kunnen behouden. De katten die zich in die groep bevinden, houden namelijk niet zo van Twolegs. Ze vinden dat Twolegs katten verwaarlozen. En als je heel eerlijk bent, vind je dan niet een klein beetje dat ze gelijk hebben? Waarom zou je anders zo verdrietig zijn?” Manipulatie leek haar in dit geval de beste manier om te krijgen wat ze wilde hebben.


Different ambitions. 2gxnp75 Different ambitions. 10pvxmw Different ambitions. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brutus
Member
Different ambitions. 15046210
Ma r lie
20
Actief
Sesamstraat

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brutus
BerichtOnderwerp: Re: Different ambitions.    Different ambitions. Icon_minitimevr 14 jun 2019 - 18:31


De jonge tom dat eerst als een angstige kind had lopen huilen voelde zich wat meer kalmeren nadat de she-cat voor hem steeds kalmer en vriendelijker leek te worden. De kitten durfde weer wat omhoog te komen en haar kant op te komen, zijn blauwe oogjes knipperend. Ze had gevraagd wat zijn naam was en daar had hij vol trots op gereageerd! Zijn naam was lief en schattig zoals die van vele kittypet maar de grijze kat leek niet al te blij met zijn naam. Ze liet haar blik weer over zijn wurmen lijf heen glijden en verward draaide hij zijn kopje scheef. Wat hadden katten steeds met hem en dat onderzoekend kijken? Hij staarde hun toch ook niet raar aan bij het zien van haar op hun lichaam, dat was pas namelijk raar! Elmo besloot om zijn gedachten niet hardop te zeggen en bleef dus ook braaf staan zodat de kat die kennelijk Agate heette hem goed kon zien. “Aangenaam, mevrouw Agate.” Sprak de jonge tom met een blije kwispel van zijn dunne staart maar voor hij nog maar iets zeggen kon sprak de grijze she-cat zijn naam weer uit. De kitten keek op, ”Als je naar die plek toe wilt gaan die ik voor je in gedachten heb, dan zal je niet langer je huidige naam kunnen behouden. De katten die zich in die groep bevinden, houden namelijk niet zo van Twolegs. Ze vinden dat Twolegs katten verwaarlozen. En als je heel eerlijk bent, vind je dan niet een klein beetje dat ze gelijk hebben? Waarom zou je anders zo verdrietig zijn?” Zijn naam veranderen? Dat viel hem wel een beetje tegen maar mocht de ander gelijk hebben dat hij inderdaad een nieuwe thuis kon krijgen dan zal hij er alles voor doen. Zijn oogjes stonden dan ook vastberaden. “Ik doe alles!” Mauwde hij. “Twolegs zijn stom! Ze doen mij auw.” Elmo keek boos maar klaarde al weer op bij het idee dat hij nu een nieuwe thuis kreeg. “Ik wil heel graag een huis! veilig en warm, en misschien zelfs wel vriendjes!” Wacht! Agate was nu ook zijn vriendin toch? “Wij zijn toch ook vrienden nu? Toch?” Zijn oogjes keken met een puppy blik naar Agate. “Toch Agate?” Vreugdige sprongetjes makend terwijl hij het vroeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Different ambitions. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Different ambitions.    Different ambitions. Icon_minitimezo 30 jun 2019 - 18:11

Agate zag het. Ze zag aan de blik dat ze langzaam tot Elmo – ugh, wat een verschrikkelijke naam, zeg! – begon door te dringen. Dat ze een standpunt maakte waar de kitten haar in volgde. Misschien was het zijn naïviteit, misschien waren het de gebeurtenissen, maar de kitten ging in haar verhaal mee. Hij begon een zielig relaas over dat de Twolegs hem pijn hadden gedaan. En als Agate heel eerlijk was, kon ze dat wel begrijpen. Hij zag er niet uit, niet zoals de andere katten die de Twolegs als hun huisdier hielden. Je zou toch wraakzuchtige neigingen krijgen van het zien van zoiets lelijks? Niet dat ze dat hardop ging zeggen, want het was de bedoeling dat Elmo haar zou gaan vertrouwen. En het leek erop dat dat zou lukken, maar dan moest ze wel meespelen in zijn verhaal, moest ze zich wel verlagen tot zijn niveau. En ze dacht wel dat dat het moeilijkste ging zijn, dat dat het meeste energie van haar zou vergen. Maar goed, daar kwam ze uiteindelijk wel overheen. Als ze haar doel maar zou bereiken en dat was die hondentand. Hij zou zich later gebruikt voelen, maar tegen dan was het al te laat. Tegen dan zou er een straf op staan als hij de Elite achter zich zou proberen te laten. En wie weet, misschien vond hij de Elite alsnog aangenaam en veranderde hij wel helemaal waardoor Agate hem toch zou beginnen respecteren. Hij was ook maar een kitten en kittens waren sowieso veel te speelse mormels als je het haar vroeg. En ook voor niets goed. “Natuurlijk zijn we vrienden,” sprak ze, al zorgden de woorden voor serieuze braakneigingen als zij ze te lang door haar kopje liet dwalen. Maar het was voor een doel. Het doel. Ze moest zich alsmaar concentreren op het doel. “En omdat we vrienden zijn, lijkt het me leuk als ik een naam voor je uitkies. Gewoon om onze vriendschap extra te bevestigen.” Ze glimlachte naar hem. Ze mocht hem nu nog niet meenemen, nu was hij te jong. Maar het zou niet meer lang duren eer dat hij de juiste leeftijd had en dan kon ze hem meenemen, desnoods zou ze zijn mentor worden. Ze zou alles doen om die hondentand te krijgen. Alles.


Different ambitions. 2gxnp75 Different ambitions. 10pvxmw Different ambitions. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brutus
Member
Different ambitions. 15046210
Ma r lie
20
Actief
Sesamstraat

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brutus
BerichtOnderwerp: Re: Different ambitions.    Different ambitions. Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 16:24

Zijn kitten hartje klopte van geluk toen Agate bevestigde dat ze inderdaad vriendjes waren. Een grote glimlach sierde zijn kale snuit terwijl de puppy oogjes in zijn blik glom. Oh wat was hij toch blij nu! De kitten had in zijn korte leventje al zoveel ellende meegemaakt, dat dit werkelijk waar het toppunt van zijn leven was. Nog nooit had hij zich zo blij gevoeld zoals nu. Een nieuwe thuis.. Een nieuwe vriend! Wat wou je nog meer? Elmo sprong uit blijdschap een paar rondjes rondom Agate heen maar ging snel weer zitten toen de grijze she-cat kennelijk nog wat te vertellen had. Braaf luisterde hij met gespitste oortjes: “En omdat we vrienden zijn, lijkt het me leuk als ik een naam voor je uitkies. Gewoon om onze vriendschap extra te bevestigen.” Oh? Deden vrienden dat? In ieder geval vond Elmo het prima! "Okay!" Stemde hij dan ook vrolijk mee in. Niks van af wetend dat de she-cat, die hij nog maar net ontmoet had, gekke plannen voor hem had. "Had je al iets in gedachten?" Vroeg hij erg nieuwsgierig. Super benieuwd naar wat zijn vriendin voor hem in gedachten had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Different ambitions. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Different ambitions.    Different ambitions. Icon_minitimewo 17 jul 2019 - 20:43

De reactie van het mormel was op zijn zachtst gezegd te noemen… verachtelijk. En dan waren er nog meer brutere woorden die door haar kopje schoten op het moment dat hij als één of andere blije puppy om haar heen begon te cirkelen. Ze wist echter dat ze zijn aandacht voor zich gewonnen had en dat ze dat kon afbreken door een hoop drama te laten volgen als ze nu haar stem zou verheffen. En dus liet ze zijn zielige gedrag maar even voor wat het was en wachtte ze tot hij weer rustig was, wat eigenlijk verrassend snel gebeurde. Misschien had het mormel dan toch iets van discipline in zich, al was het nog zo miniem. Ze luisterde naar zijn vraag en kneep kort haar ogen samen. Er was haar iets door haar hoofd geschoten, ja. Ze wist dat het niet bij hem paste, nu nog niet in elk geval en dat het voor een hoop gelach zou zorgen onder de Elite cats, maar misschien zou het ooit op hem van toepassing zijn. Och, wie hield ze toch voor de gek? Tenzij ze door middel van een wonder deze kat kon opvoeden, was de kans vrij klein dat hij ooit zo gevaarlijk zou worden als zij graag voor zich zag. Maar goed, terug naar de naam die ze voor hem had bedacht. “Wat vind je van Brutus?” vroeg ze met een kalme blik in haar ogen, maar toch met een lichte fonkeling erdoor. “Ik weet zeker dat de kittens die ook bij die groep horen van je onder de indruk zullen zijn als ze die naam horen. Geen enkele kitten zou het dan nog in zijn hoofd halen om je uit te lachen om wie je bent, wat je afkomst is en hoe je eruitziet.” En misschien kon zij wel een oogje dichtknijpen als dat toch gebeurde. Het mormel leek werkelijk waar alles geloven, dus dan kon ze hem heus wel wijsmaken dat ze het niet gezien of gehoord had als hij gepest werd, niet dan?


Different ambitions. 2gxnp75 Different ambitions. 10pvxmw Different ambitions. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Different ambitions.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: