[KITTENEVENT] bee-cave 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [KITTENEVENT] bee-cave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bee •
Endless Hunting
[KITTENEVENT] bee-cave Tumblr_inline_pmrxbjwdji1t0ekz8_540
dodo
80
Actief
fuzzy buzzy

CAT'S PROFILE
Age: 130 moons ✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Bee •
BerichtOnderwerp: [KITTENEVENT] bee-cave   [KITTENEVENT] bee-cave Icon_minitimedo 9 mei 2019 - 1:35


De grote kater had er al een aantal dagen over gedacht, maar het was er nog niet van gekomen dus had hij vanaf het moment dat hij wakker was gelopen besloten dat vandaag de dag was dat hij naar de nursery zou gaan. Hij was redelijk vroeg opgestaan om te eten en toen het kleine muisje achter zijn kiezen zat liep hij verder door naar de nursery waar de meeste katten al wel wakker waren ”Wie wilt er mee op avontuur?” Vroeg hij toen hij in de opening van de nursery stond en wiebelde eventjes met zijn oren, hopend dat er kittens waren die mee wouden en dat hij hier niet voor niks heen gekomen was. ”Ik zeg nog niet waar we heen gaan, dat komt straks” zei hij nog snel, wetend dat er straks allemaal vragen naar zijn kop gegooid zouden worden. ”Queens mogen natuurlijk ook mee,” ging hij verder en richtte zijn blauwe kijkers even op de queens die daar lagen voordat hij weer naar de kleine smurfjes keek. ”Het enige wat ik wil is dat als jullie mee gaan dat jullie goed luisteren en niet te veel ruzie maken onderling.” Sloot hij zijn korte zegje af en ging zitten. De kater was een redelijk bekend gezicht geworden in de nursery door de moons heen en hij ging er niet vanuit dat er wat mis zou gaan, maar als er een oudere kat of apprentice mee wou dan kon dat natuurlijk altijd. Waar het hem voornamelijk om ging was dat ze even niet over elkaar heen hoefde te kruipen en een keer nieuwe muren om hun heen zagen.

|| Open voor alle kittens, apprentices en jonge elders die in de buurt zijn, ze zijn nu nog in de nursery maar later gaan ze naar de verlaten cave. Queens die mee willen voor de zekerheid en extra veiligheid zijn natuurlijk ook welkom!Bee that chases pollen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
[KITTENEVENT] bee-cave Iw2Epzf
Renske
342
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: [KITTENEVENT] bee-cave   [KITTENEVENT] bee-cave Icon_minitimedo 9 mei 2019 - 10:50


Wren lag nog lekker in haar nest te slapen. Ze droomde over de bergen die ze samen met Bee had gezien. Maar nu stond ze niet op de grond, ze vloog! Als een arend, heel hoog, door de eindeloze lucht met de tuimelde wolken. Totdat ze opeens een schop in haar zij kreeg. Haar oogjes vlogen open. Grrr, één van haar broers had het gedaan. Maar welke… Toen ze net aan het bedenken was welke van de twee ze wilde kielhalen, kwam Bee de nursery binnen. Bee! Haar blauwe oogjes lichtten op toen ze de oude kater binnen zag waggelen. Bee was cool. En zijn volgende woorden maakten hem veel cooler. Op avontuur? Daar was ze natuurlijk de meest geschikte kat uit heel de nursery voor. ‘Ik!’ gilde ze enthousiast, waarna ze door de haast haar nest uit kwam rollen en vervolgens snel overeind krabbelde en zich voor Bee parkeerde. Haar pootjes jeukten toen hij vertelde dat de eindbestemming onbekend was. Maar dat was vast leuk, Bee was namelijk cool. Ze knikte braaf toen hij zei dat ze goed moesten luisteren. ‘Natuurlijk, meneer Bee.’ Uhum. Als de rest die meeging tenminste normaal tegen haar zou doen. En Wren kon het best allemaal wel zelf. Ze wist wel wat ze moest doen: Meneer Bee beschermen tegen gevaar!

Wren

Gliding on Morning Breeze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KITTENEVENT] bee-cave E2f9e310
Daniëlle
223
Actief
Have you ever seen the sun after the heartbreak?
Frozen somewhere in time
Have you ever seen the stars after the word goodbye?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Moraine •
BerichtOnderwerp: Re: [KITTENEVENT] bee-cave   [KITTENEVENT] bee-cave Icon_minitimeza 11 mei 2019 - 8:32

De nu voor haar erg bekende stem van Bee verstoorde Moraine uit haar dagdroom van bomen en blaadjes en buíten. Ze wilde kattig reageren, totdat de woorden tot haar doordrongen. Naar buiten? Niet dagdromen, maar écht naar buiten? Nu volledig wakker sprong ze op en rende naar Bee toe. Dit was haar kans! Haar kans om te laten zien dat ze het kon! Ze kon heus wel naar buiten! Ze deed haar best om het niet van blijdschap uit te schreeuwen. In plaats daarvan ging ze zenuwachtig naast Wren staan. ”Spannend he?”


Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogear | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
On the outside always looking in will I
[KITTENEVENT] bee-cave XB30tJn
Ever be more than I've always been
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rumble
Member
[KITTENEVENT] bee-cave Giphy
Julia
75
Actief
It is not something we often find out; but most of the specially-gifted have a deep desire to be ordinary...

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rumble
BerichtOnderwerp: Re: [KITTENEVENT] bee-cave   [KITTENEVENT] bee-cave Icon_minitimezo 12 mei 2019 - 6:46

Hij was al een tijdje wakker. Er lag een wat zenuwachtige blik in zijn okergele ogen. Het liefste wilde hij altijd al voordat Orchid wakker was de nursery uit zijn, maar hij wilde wel dat Wren meeging. Nu lag zijn zusje nog in een diepe slaap dus lag hij te overpeinzen hoe hij dat op ging lossen. Hij kon hopen dat ze op tijd wakker werd of haar wakker maken, misschien moest hij toch maar kiezen voor dat laatste. Hij deed zijn ogen dicht alsof hij nog sliep en gaf haar toen een schok in haar zij. Toen wachtte hij of ze Turtle of hem onderuit zou halen dit keer. Alleen voordat ze daar de tijd voor kreeg klonk er een stem in de nursery. Zijn ogen schoten weer open en hij tilde zijn kop op. Zei hij nu op avontuur? Met een grijns en een enthousiaste flonkering in zijn ogen stond hij op. “Ik ook Bee!” Riep hij terwijl hij achter zijn zusje aan het nest uit sjeesde. “Kun je niet een kleine hint geven?” Vroeg hij terwijl hij de elder nieuwsgierig aankeek. Toen zei Bee dat de queens ook mee mochten. Meteen trok hij ongerust met zijn oren. Liet Orchid alsjeblieft niet meegaan. “Ooh nee joh dat hoeft niet, ik bescherm iedereen wel.” Hij stak zijn borst vooruit. Moraine kwam aan de andere kant van Wren zitten en hij keek haar even aan. “Hoi Moraine.” Miauwde hij voordat hij weer naar Bee keek.


[KITTENEVENT] bee-cave SAXjLpgA_o
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[KITTENEVENT] bee-cave
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: