Hellooooww! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hellooooww!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
Hellooooww! DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Hellooooww!   Hellooooww! Icon_minitimezo 12 mei 2019 - 13:25

Een kleine grijns lag om zijn lippen terwijl Loudkit de nursery rond keek. Wie zou hij nu weer als slachtoffer uit gaan zoeken vandaag? Hij wist dat hij het niet moest proberen bij Chillykit en Featherkit. Hij had een kleine wond gekregen tijdens het gevecht met zijn broertje en zijn zusje had hem ook een ontzettend harde mep gegeven. Het zorgde er niet voor dat hij hun haatte – want ergens wist hij diep vanbinnen ook wel dat hij hun tot dat punt had getreiterd – maar het zorgde er wel voor dat hij zijn afstand een beetje hield. Maar dat hield dus in dat hij iemand moest kiezen die het niet erg vond om hem in zijn of haar buurt te hebben. Zijn ogen gleden heel even naar Saffronkit, maar jammer genoeg lag de rosse kitten lekker te snurken en Loudkit wist niet of zijn vriend het zo leuk zou vinden als hij hem nu wakker zou maken puur en alleen om wat te gaan bekvechten. Iemand anders, dan. Zijn blik gleed nog verder door de nursery en bleven toen hangen op Mintkit. De tom leek wakker te zijn en snel kwam Loudkit overeind. Dadelijk zou Mintkit weer gaan slapen en dan was zijn kans om te spelen verkeken! “Mintkit!” schreeuwde hij dan ook luid door de nursery. Kleine plukken losliggend mos kwamen opwaaien toen hij energiek langs ze rende. Hij bleef staan voor de kitten, zijn hart hamerend in zijn keel en zijn flanken zwoegend, al was de afstand tussen hun niet er groot geweest. “Mintkit, jij met mij spelen?” kirde hij vrolijk, zijn blauwgrijze ogen vrolijk fonkelend.      


+ Eerste post voor Mintkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintkit*
Member
Hellooooww! Bcke1iigyx9p
Raven/Dine
38
Actief
"Every adventure requires a first step."

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Mintkit*
BerichtOnderwerp: Re: Hellooooww!   Hellooooww! Icon_minitimezo 12 mei 2019 - 14:19

M I N T K I T

notes x - tag Loudkit - words 166 -merci
Mintkit was heerlijk aan het slapen, met zijn pluizige, zachte vachtje heerlijk om zich heen gekruld. Deze kostbare momenten zonder zijn pesters koesterde hij altijd. Plots voelde hij ogen prikken en langzaam besefte hij dat hij bekeken werd. De paniek kwam al in hem op, terwijl hij nog in de grijze achtergrond op probeerde te gaan met zijn vacht. Maar tevergeefs. De luide kreet klonk door heel de nursery toen Loudkit zijn naam riep. De kitten, die óf te veel Catnip gesnoven had, óf simpelweg gewoon über vrolijk was, kwam naast hem staan. Nu kon Mintkit niet meer ontsnappen.
Argwanend keek hij even op, recht in de grijsblauwe ogen van een kitten die blijkbaar héél veel zin had om te spelen. Mintkit vroeg zich eigenlijk af hoe veel er van spelen zou komen als hij straks weer eens in een gevecht kwam. "Uhm...i-ik denk.. uhm." Stammelde de kleine kitten dan ook ongelukkig, terwijl hij zijn kansen afwoog. "Ja?" Hij was zelf niet zeker van zijn antwoord.


Hellooooww! Fi5mqsxycke9
<3 :

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hellooooww!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: