Time after time. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Time after time.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Time after time.  DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Breezespring
BerichtOnderwerp: Time after time.    Time after time.  Icon_minitimema 13 mei 2019 - 13:06

Een rustige blik was in haar ogen te zien terwijl ze een knikje gaf aan de patrouille waar ze op deze zonnige ochtend mee de borders zou controleren van ShadowClan. Breezespring rende achter de katten aan en in het centrale gedeelte van het territorium werd besloten dat iedereen zich zou opsplitsen. Ze waren met drie katten; Breezespring kreeg de richting van the Little Creek voor haar rekening zodat ze de grens met ShadowClan en RiverClan zou concentreren en de twee anderen zouden de andere twee borders controleren. Haar poten zetten zich stevig af tegen de grond en niet veel later voelde ze een zachte wind met haar vacht spelen. Ze sloot even genietend haar gele ogen voordat ze zich weer volledig concentreerde op haar taak. Het was al een tijdje rustig geweest en de meeste spanning leek tussen WindClan en RiverClan te hangen, wat ShadowClan de gelegenheid gaf om even op adem te komen. Breezespring maakte het niet zo veel uit of de andere Clans elkaar uitroeiden, als ze hun problemen maar niet mee zouden nemen naar ShadowClan. Vooral de toekomst van RiverClan kon haar geen barst schelen. Haar vader leed al wel genoeg zonder dat er nog eens problemen met RiverClan bij moesten komen. En ThunderClan leek voor zover zij wist ook geen last te hebben van het conflict tussen de twee Clans. Ze losten het maar op. Als ShadowClan hun territorium zou behouden, was het voor haar allemaal goed. Haar poten lieten diepe groeven achter terwijl ze tussen de bomen door rende en niet veel later hoorde ze het zachte stromen van het water. Ze wilde net de stroom volgen zodat ze bij het uiteinde van hun territorium uit zou komen toen dat ze plotseling een geluid achter haar hoorde. Ze draaide zich een kwartslag om en bewoog met haar oortje toen ze Roughvoice herkende. “Roughvoice,” begroette ze de she-cat met een knikje. “Heb je soms zin om mee de border te gaan controleren?” Ze knikte in de richting van het stroompje.


+ Eerste post voor Roughvoice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Time after time.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: