Namasté 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Namasté

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Namasté Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Namasté   Namasté Icon_minitimedi 14 mei 2019 - 14:23

Met een vriendelijke glimlach op zijn snuit was Bloodpaw opzoek naar de Shadowclan leader. Hij had vannacht een beetje raar geslapen waardoor zijn lichaam een beetje stroef voelde. Zijn spieren leken vast geknoopt en hij wist dat Tallstar hier wel iets voor wist om zijn lijf weer wat losser te krijgen. Daarom was hij ook opzoek naar de bruine tom, niet om hem weer lastig te vallen zoals de ene keer dat hij hem achterna gelopen was toen Slatefur pas bevallen was van een prachtige nestje. Misschien als hij een wat betere band opgebouwd had met de leader dat hij nog een poging kon wagen om er achter te komen wat hem nou dwarszat maar voor nu liet hij het nog rusten. Toen de tom al snel de bruine staart van Tallstar zag zwiepen liep hij snel op hem af. “Tallstar!” Riep hij de tom vriendelijk na, voor het geval leader ineens een sprintje zou trekken. Toen Bloodpaw bijna naast hem stond boog hij kort zijn kop uit respect en keek hem weer aan. “Heeft u misschien tijd voor een yogalesje?” Vroeg hij met plezierige trek van zijn pluizige oortjes. “Ik heb een beetje raar geslapen vannacht, nu voelen me spieren een beetje stijf aan.” Legde hij zijn situatie uit.

@Tallstar (voor het WC x RC gevecht)


Namasté Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Namasté 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Namasté   Namasté Icon_minitimewo 29 mei 2019 - 18:22

Eens in de zoveel tijd vermoedde Tall dat hij een zesde zintuig had. Niet alleen omdat hij ontiegelijk wijs en waarnzinnig likeable was, maar ook omdat zijn spieren zich soms klaarmaakten voor de sprint van zijn leven zonder dat hij daar acute reden toe had. Nu ook weer, hij was klaar om een rondje rond de wereld te rennen op zo'n snelheid dat de tijd terug zou draaien, maar waarom? Hij had geen- oke laat maar, hij wist het al. Voor hij zijn gedachten af kon maken stond Bloodpaw naast hem en keek Tall hem oprecht aan met een gezicht wat verried dat hij hier weinig goeds van verwachtte. Ja, hij deed aan vooroordelen, sue him. Bij de woorden uit de mond van de kater vernauwde hij even zijn ogen - dit kon een val zijn die Acorn voor hem gezet had - maar besloot uiteindelijk dat het beter was om door yoga in een val te trappen, dan zonder yoga door te leven. Vandaar dat hij zijn schouders ophaalde en knikte. "Sure," Mauwde hij, en bekeek de ander even goed. "Welke spieren voel je vooral?" Aangezien hij niet op iets nutteloos wilde trainen.


Namasté Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Namasté Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Namasté   Namasté Icon_minitimevr 28 jun 2019 - 10:50

Bloodpaw was Tallstar gelukkig nog voor maar hij reageerde niet al te enthousiast toen hij vroeg als de tabby leader misschien tijd had voor een yogalesje. Met vernauwde ogen keek Tallstar naar hem en even duwde Bloodpaw zijn oren licht naar achteren. Was de Shadowclan leader soms boos op hem? Waarschijnlijk wel, Bloodpaw had zich namelijk met hem en Slatefur bemoeid, al was dat natuurlijk goed bedoeld geweest: voor Slate maar ook voor Tall. Uiteindelijk gaf Tallstar toe en besloot dat een lesje yoga nog net toegestaan was. Met een dankbaar en vriendelijke glimlach knikte hij. Top! "Welke spieren voel je vooral?" Vroeg de tabby tom. De medicine cat apprentice liet zichzelf op zijn kont vallen en wees naar zijn nek. “Me nek doet het zeerst,” Begon de maine coon. “Het trekt ook naar m’n schouders toe.” Legde hij veder uit. “Voor de rest valt het mee maar voel ik me me lichaam gewoon een beetje.. stroef?” Tja. Het was toch lastig uitleggen zo, ondanks dat hij een medicine cat in opleiding was


Namasté Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Namasté 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Namasté   Namasté Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 17:33

De ander had blijkbaar gedacht dat Tall hem zou afwijzen - terecht - en leek dan ook opgelucht toen de kater duidelijk maakte dat een lesje yoga er wel vanaf kon. Meteen gingen ze over op professionele praat, en legde de ander uit dat zijn nek zeer deed en zijn lichaam stroef was - watje. Toch knikte Tall begrijpend, en wees hij naar de medicine cat den. "Prima! Daar valt wel wat aan te doen," Wat volledig niet was wat hij had willen zeggen in combinatie met het wijzen want nu leek het alsof hij medicijnen zou gaan uitdelen, maar hij herpakte zich snel en voegde eraan toe: "Kom, dan pakken we wat ondergrond voor de oefeningen," Smooth safe Tall.


Namasté Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Namasté
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: