Comet (OPEN) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Comet (OPEN)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dreamdust
Catministrator
Comet (OPEN) JZv3fBA
✮ Michelle ✮
145
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 12 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Comet (OPEN)   Comet (OPEN) Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 0:17


“A moment later the boy whispered, "I don't think
you're ugly." "Shhhh!" the girl hissed. But hidden by
the deep shadows of the cupboard, she smiled”

Het begon langzaam donker te worden, haar grote blauwe ogen staarde naar de hemel die langzaam verscheen. Het was totaal onbewolkt en de maan stond helder aan de zelverpels. Hun voorouders zoals mama zei in haar oor. Ze trok met haar oortje maar draaide haar kopje niet bij om naar haar mama te kijken. Dit was de eerste keer dat ze de zilverpels echt in haar op nam en zich kon realiseren wat het was.

Het liet haar langaam grijnzen terwijl ze het gevoel had dat de sterren reflecteerde in haar ogen. "Mama.. Ik wil ooit een ster zijn." Fluisterde ze zachtjes waarop haar moeder fluisterde dat als ze ooit een dag leader zou kunnen zijn dat een wonderlijke gift van Starclan zou zijn, maar dat ze niet moest leven met zo'n doel, voor haar hart zou bewolken met lust. Snel schudde de kitten haar kopje. "Nee mama, ik bedoel echt een ster.. zoals daarboven." Ze grijnsde breed. Ja, ze wou ook schijnen zo mooi.. zo.. onbereikbaar.. De gedachte dat ze nooit de sterren zou aan kunnen raken liet haar glimlachje verdwijnen, ook al was dat voor een enkele seconde. Misschien kon geen levende kat dat nu, maar zij zou het doen! Zij zoude sterren aanraken, en een ster worden! Ooit.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Comet (OPEN) InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
103
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Faintlight
BerichtOnderwerp: Re: Comet (OPEN)   Comet (OPEN) Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 1:06

Haar ogen waren stuk, al zou zij het zelf nooit zo negatief verwoorden. Chivysniff had het al vastgesteld en om eerlijk te zijn, toen haar verteld werd dat ze geen warrior mocht worden, was ze best wel heel verdrietig geweest eerst. Al haar vriendjes mochten wel grote warriors worden en de magische wereld buiten het kamp in geuren, en kleuren, meemaken. Zij niet, haar wereld zou bestaan uit dit kamp en diens bewoners, de kleine wereld die ze nu al zo goed kende. Ja, het had haar even verdrietig gemaakt, maar mama had wandelingen buiten het kamp beloofd, haar vriendjes en vriendinnetjes, zoals Whitekit en Lotuskit, zouden nog steeds haar vriendjes en vriendinnetjes zijn en zelfs Panthergrowl! Zelfs Panthergrowl, de stoere deputy, had gezegd dat hij haar wel wilde helpen met trainingen. Ja, ze was even heel verdrietig geweest, maar toen kwam ze tot een conclusie: ze was toch gelukkig? Ja hoor, ze was nu gelukkig, hier in de nursery met haar vriendjes, en zometeen vast ook in de elders den. Dit zou haar wereld zijn, en ze zou ieder blaadje, ieder takje, en iedere kat zo goed als ze maar kon ontdekken! Het poesje miste niets, want hoe kon je iets missen dat je nooit had gekend? Nee haar wereld bestond uit verhalen, geuren en geluiden. Toen ze dan ook met haar grote oortjes een zacht geluidje opving, werd ze wakker. Het verschil tussen dag en nacht maakte haar weinig uit, maar Faintkit kon het ritmische ademhalen van slapende katten onderscheiden en wist dat het dus wel nacht moest zijn. Toch hoorde ze het vrolijke gekwetter van een kitten buiten, al leek ze alleen te zijn. Nieuwsgierig als ze was kwam de poes overeind en door voorzichtig snuffelen en het feit dat ze inmiddels ieder stukje van de nursery goed kende, wist ze haar weg naar buiten te vinden. Daar rook ze Dreamkit, het dochtertje van Honeyspots met wie ze niet lang geleden nog had gesproken. Nu was ze gestorven, al snapte Faintkit nog niet zo goed wat dat betekende. Volgens mama was ze een ster geworden, eenzelfde ster als waar ze Dreamkit over hoorde praten. Faintkit stapte dichterbij, totdat ze de vacht van Dreamkit naast zich kon voelen, en ging toen zitten. "Hoi Dreamkit,"snorde ze zachtjes, om de queens niet te wekken. "Praat je tegen de sterren?"Oh, to see without my eyes
Comet (OPEN) Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamdust
Catministrator
Comet (OPEN) JZv3fBA
✮ Michelle ✮
145
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 12 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: Comet (OPEN)   Comet (OPEN) Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 20:24


“A moment later the boy whispered, "I don't think
you're ugly." "Shhhh!" the girl hissed. But hidden by
the deep shadows of the cupboard, she smiled”

Haar gedachten waren nog helemaal overgenomen door de twinkelende sterren ver boven haar hoofdje. Ze had niet gemerkt dat er nog een kat was die bij haar en haar mama was gekomen en sprong bijna een vossenlengte de lucht in toen ze ineens de stem van Faintkit hoorde. Trillend van de schrok haalde ze even diep adem en knipperde een aantal keer tot ze een helder beeld had van de blinde kitten. "De sterren ja.. nee ik sprak met ma.." Ze draaide kaar kopje bij maar mama was naar bed gegaan. Die wou haar vast wat tijd geven met Faintkit! Een glimlachje krulde rond haar lippen terwijl ze haar zij tegen de blinde kitten duwde. Faintkit was super leuk dus het maakte haar totaal niets uit dat ze niets kon zien. Ze kon even goed meespelen en dat was het belangrijkste! "Geloof jij echt dat wij ooit, ooit daar tussen zullen dansen?" Vroeg ze de kitten, nadenkend over de verhalen van de elders. Hun overleden familie en vrienden was daarboven, maar Dream kende geen dode kat. Dus hoe moest zij weten wat dood was en wat Starclan precies zou inhouden?
In the end, maybe love just meant longing
for something impossibly bright and forever out of reach.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Comet (OPEN) InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
103
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Faintlight
BerichtOnderwerp: Re: Comet (OPEN)   Comet (OPEN) Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 22:53

Er klonk wat gerommel naast zich en Faintkit spitste verward haar oren. Was er iets mis? Waren de sterren soms naar beneden gekomen? Net toen ze wilde vragen waar Dreamkit heen was en of er iets aan de hand was, klonk de mooie stem van de andere kitten. Oh, ze sprak met haar moeder. Kon dat? Konden de sterren hun horen? Kort wilde ze ook iets tegen de sterren zeggen, tegen Honeyspots misschien! Alleen, dat was Dreamkit haar mama, zij kon de hare nog altijd gewoon spreken. Misschien was het niet eerlijk om dat gesprek van Dreamkit te stelen. Toen ze plots een vacht tegen zich aan voelde schrok ze heel even, maar toen ze door had dat het Dreamkit is rees er een tevreden gesnor uit haar keel op. Misschien kwam het door haar blindheid, maar Faintkit was altijd al erg aanhankelijk geweest. Iedere vorm van fysiek contact maakte haar al gelukkig en echt een besef voor personal space had ze niet, dus gaf ze de ander wat onhandig een kopje. "Geloof jij echt dat wij ooit, ooit daar tussen zullen dansen?" daar hoefde Faintkit niet over na te denken. "Hm-hm! De elders vertellen altijd zulke mooie verhaaltjes erover," snorde ze, waarbij ze haar kopje tegen de wat kleinere en jongere Dreamkit liet leunen. "Dreamkit, wil je mij vertellen hoe de sterren eruit zien?" ze zou ze nooit zelf zien natuurlijk... Maar ze was zo nieuwsgierig!Oh, to see without my eyes
Comet (OPEN) Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Comet (OPEN)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: