Sorry about your parents 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sorry about your parents

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hoarsevoice
Member
Sorry about your parents Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
111
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Sorry about your parents   Sorry about your parents Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 20:14


I will not be like a bird bred in a cage
too dull to fly even when the door stands open.

Als je nergens heen mocht, dan ging je luisteren naar dingen. En zeker in de krappe nursery werden de banden al snel duidelijk gemaakt. Het nest van de zwart witte reuzin Sinclaw bijvoorbeeld. Het leken allemaal kittens met een beperking te zijn. Nou was hij niet iemand die daar over zou mogen judgen, zijn eigen moeder was blind. Maar hun moeder leek zich te gedragen alsof haar kits perfectie zelf waren, terwijl ze allemaal toch niet helemaal klopte.

Zo waren de meeste van de kits nu buiten, op een na, een donker klein beest dat net zo blind als zijn moeder was. Maar waar zijn moeder eerst nog warrior was geweest, tot een infectie haar ogen nam, had deze kitten simpelweg nooit functie gehad. Zijn moeder had de clan nog gediend. Waarom was dit beest nog hier? Hij zou zijn hele leven lang niets voor Shadowclan kunnen doen. Enkel hun voer eten. Met zijn oortjes in zijn nek stapte hij dan ook op de kitten af. Er zeker van zijn dat hij het hem eens zou uitleggen. Misschien zou hij dan voor een kittypetleven kiezen. Blinde katten hoorde daar toch meer? Zeker blinde katten die nooit een poot voor hun clan uit zouden kunnen steken. "Pythonkit toch?" Piepte hij zijn stem hoog maar hard terwijl hij neerkeek op de kitten. "Waarom ben je hier." Hij viel direct met de deur in huis, terwijl zijn kleine pootje over de grond schraapte.

-Pythonkit first

Terug naar boven Ga naar beneden
Pythongaze
Member
Sorry about your parents DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Re: Sorry about your parents   Sorry about your parents Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 20:10


Pythonkit draaide zijn hoofdje vragend scheef toen hij plots aangesproken word door een stem die hem niet bijzonder bekend voorkwam. De vraag die de kitten stelde riep ook alleen maar vraagtekens op. Hier, als in, zijn nest? Of als in, in de nursery? Wat? Het katertje herlegde zich wat in zijn nest zodat hij rechter lag, waarna hij even de geur opsnoof. Ok, blijkbaar was dit één van de kittens van Slatefur, die iets jonger waren dan hem. Er was hem verteld dat hun moeder ook niet kon zien, dus dat was al een vraag minder die hem gesteld kon worden. Maar wat bedoelde het katertje dan? "Huh?", kon Pythonkit enkel uitbrengen na een langgerekte stilte terwijl hij zijn hoofd brak over mogelijke betekenissen van die vraag.


Sorry about your parents BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sorry about your parents
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: