The apple to my pie 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The apple to my pie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The apple to my pie Tumblr_inline_ngjq30zVkW1qm2hh5
• Daanz
576
Actief
"There's always gonna be some canyon in the way. There's always gonna be a river I cannot cross. Somewhere along this path that's chosen me. I know I'm gonna fall down, feel lost, feel weak."

CAT'S PROFILE
Age: • 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Sandflower
BerichtOnderwerp: The apple to my pie   The apple to my pie Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 21:26

I will be by your side when
the impossible rises up
There's always gonna be some canyon in the way. There's always gonna be a river I cannot cross. Somewhere along this path that's chosen me I know I'm gonna fall down, feel lost, feel weak
Ze hadden de zandkleurige kattin een aantal dagen geleden verplaatst naar de nursery, waar ze de komende paar moons zou verblijven voordat ze terug zou mogen naar haar oude nest in de warriors den. Het nest wat ze zich niet eens kon herinneren. De medicine cat den was vertrouwd gaan voelen en nu was ze plotseling weer in een andere omgeving gegooid. Het voelde op de een of andere manier benauwend aan.

Sandflower opende haar ogen toen ze een steek in haar buik voelde. Eerst verbeet ze de pijn, maar het bleef aanhouden. Paniekerig keek ze om zich heen. Haar dikke buik zorgde ervoor dat ze amper overeind kon krabbelen. De kattin kneep haar ogen dicht en al snel had ze de aandacht getrokken van de andere Queens. Het gebeurde allemaal zo snel, alles ging langs haar heen. Hoe de medicine cats gehaald werden, hoe Dustrise zich bij haar voegde. Ze wilde alleen zijn, misschien dan alleen met Dustrise. Ze wilde niet dat al die katten zich met haar zouden bemoeien. Ze had rust nodig.

Tranen sprongen in haar ogen toen ze te horen kreeg dat de eerste kitten snel ter wereld zou komen. Ze was er nog niet klaar voor, ze had zich eerst dingen moeten herinneren voordat ze deze stap in haar leven moest maken. Ze hadden nog niet eens namen besproken. Haar betraande ogen gingen naar Dustrise, zoekende naar enige vorm van steun. Echter verplaatste ze haar aandacht al snel naar de stok die haar werd gegeven, om daar vervolgens haar tanden in te laten zinken.

Met de nodige moeite kwam de eerste kitten ter wereld. De kersverse moeder kreeg de kans om naar adem te happen en zocht troost bij de pluizige kater aan haar zijde, maar al snel boog ze zich over de rosse kitten heen om deze droog te likken. Het was haar moederlijke instinct wat aanwakkerde bij het horen van een zacht piepje. Nadat de kitten was drooggelikt schoof ze deze naar haar buik, die nog altijd wat bol was. Een teken dat er meer zouden volgen. De zandkleurige kattin nam een moment om haar dochter te bewonderen. Hun dochter. Haar vacht deed haar denken aan de prachtige, felle zon. "Sunkit," sprak ze vervolgens zacht, terwijl haar ogen naar Dustrise schoten om bevestiging te zoeken.

Ze hapte naar adem toen de steken weer verder gingen. De rust bleek maar van korte duur geweest te zijn, StarClan had geen genade met haar vandaag. Sandflower beet stevig op de stok en zette haar klauwen in het mosnest, totdat haar lichaam zich weer ontspande. Dit keer had ze iets meer tijd nodig voordat ze zich tot de volgende kitten kon richten. Ook deze maakte ze schoon en schoof ze naar haar buik, maar liet het over aan de kater om deze dochter een naam te geven. Immers leek ze als twee druppels water op hem. Een vage glimlach verscheen rond haar lippen bij het idee dat een van de kinderen precies op haar vader zou lijken.

Nog korter was de volgende pauze die ze kreeg. Athans, zo voelde het dan toch voor haar. Ze wenste diep van binnen dat het snel over zou zijn, dat de pijn snel zou stoppen omdat ze niet wist hoelang ze het nog vol zou houden. Hun derde kitten kwam ter wereld, maar haar kop bleef in het mos liggen en ze liet het aan iemand anders over om hun zoon droog te likken. Het zou hun eerste en enige zoon zijn, die eveneens de rosse vacht van zijn moeder zou krijgen. Een klagende piep verliet zijn bekje en haar ogen gingen naar Dustrise, zachtjes knikkend. Hij zou nog een naam mogen geven.

Sandflower maakte een klagelijk geluid toen de volgende kitten vond dat het tijd was. Ze was buiten adem en niet klaar om nog een.. het was eigenlijk al gebeurd voor ze er erg in had. Zwakjes keek ze naar de kitten, maar ze had de energie niet om haar naar zich toe te trekken. De spierwitte vacht verraadde dat ook zij op haar vader zou gaan lijken, al zou ze in principe een mix worden tussen de twee. Haar ogen schoten naar Dustrise toen ze de naam van de kitten hoorde. Ze was haar geheugen misschien wel kwijt, maar ze had door dat het naar haar vernoemd zou zijn. Een zwakke glimlach speelde rond haar lippen terwijl ze hem vermoeid aankeek. Vervolgens gingen haar ogen terug naar het viertal kittens aan haar buik. Allemaal levend, allemaal gezond.

De laatste kitten liet iets langer op zich wachten, waardoor ze de laatste krachten verzamelde om het ter wereld te kunnen brengen. De bemoedigende woorden van de pluizige kater naast haar zorgde ervoor dat ook hun laatste dochter al snel ter wereld kwam. Ondanks dat ze vermoeid was, trok ze het kleine wezentje naar zich toe en likte haar droog. De gestreepte vacht was anders dan die van haar rosse siblings, maar dat maakte niet uit. Ze waren allemaal perfect, stuk voor stuk. "Dustkit," fluisterde ze. Vernoemd naar haar vader. Ze kon op dit moment geen andere naam verzinnen en wat haar betreft was het de enige passende naam voor hun jongste dochter. Haar ogen gingen kort naar Dustrise, voordat ze deze sloot om weer even op adem te komen.

NOTES, kittens & Dustrise first
TAGS, the kittens, Dustrise, other visitors


The apple to my pie JIUfQEV
Hє ℓινєѕ ιη уσυ, нє ℓινєѕ ιη мє
Hє ωαтcнєѕ σνєя єνєяутнιηg ωє ѕєє
Iηтσ тнє ωαтєяѕ, ιηтσ тнє тяυтн
Iη уσυя яєƒℓєcтιση, нє ℓινєѕ ιη уσυ
Mother of Dragons:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dustrise
Member
The apple to my pie 9d0wsSR
Linn
1320
Actief
And I'd choose you;
in a hundred lifetimes,
in a hundred worlds,
in any version of reality,
I'd find you and I'd choose you.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Dustrise
BerichtOnderwerp: Re: The apple to my pie   The apple to my pie Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 21:57Dustrise --

"Dustrise! Sandflower is.." De warrior hoefde zijn zin niet af te maken - de grote kater kwam direct in beweging en baande zijn weg zo snel als hij kon naar de Nursery, in zijn haast bijna een apprentice omver rennend. Hij murmelde een zachte 'sorry' naar de verbijsterde apprentice, maar haastte zich snel door naar de Nursery. Voordat hij naar binnen stapte gaf hij zichzelf een paar likken over zijn borst, om zichzelf zowel moed in te spreken als zichzelf wat presentabel te maken. Hij wilde een goede indruk maken op zijn eerste kinderen - wacht, ze werden blind geboren, dus eigenlijk had dat niet veel nut, Dust. Achja. Hij stapte naar binnen en glimlachte toen hij Sand zag, maar veel reactie kreeg hij niet van haar kant. Ze leek hem amper te merken terwijl ze de kits ter wereld probeerde te brengen.

De kater ging aan haar zijde staan, maar hij stond compleet nutteloos te zijn. Hij had immers geen idee wat hij moest doen en iedereen om hem heen leek het wel te weten. Hij probeerde Sand te supporten, maar eigenlijk was hij zó bang dat haar iets zou overkomen. Nadat hij haar van de steen af had geduwd, perongeluk, had hij gedacht haar kwijt te hebben geraakt. Maar wonder boven wonder had ze het overleefd. Al wist ze niet veel meer van hun verleden. Al was dit nestje een goed bewijs van hun verleden samen.

De eerste kitten kwam ter wereld en het kleine wezentje bracht een glimlach op Dust zijn gezicht. Zijn eerste dochter. Hij had altijd al gewenst voor een nest, voor kits, zodat hij zo'n geweldige vader kon zijn zoals Silverfang voor hem was. En hij was blij dat hij dit eerste nest mocht opvoeden met een kattin zoals Sandflower, zelfverzekerd dat ze een goede moeder zou zijn voor hun kinderen. Hij keek naar haar en knikte, de naam die ze had gegeven paste perfect. Zijn ogen vielen nog een keer op de kleine kitten. Ergens herkende hij Sand haar vader erin. Glowstick. Ze had net zo'n rode vacht. Sunkit was de perfecte naam voor een kitten zoals deze.

De tweede kitten kwam al gauw. Hij keek even vragend naar Sand toen ze naar hem opkeek. Oh! Oh nee! He wasn't prepared?! Moest hij nu een naam geven aan een kitten? Een naam die deze kitten haar hele leven met haar zou meedragen? Hij slikte en keek naar het kleine wezen, dat precies dezelfde markeringen als hem leek te hebben. Zijn geheugen bracht hem terug naar toen hij samen met Sandflower over de rotsen in de bergen rende, hoe hij van die kleine besjes had gezien in de struik.. "Juniperkit." Sand zou zich niks herinneren van dat moment. Maar hij wel. Hij kon zich dat moment maar al te goed herinneren. Het moment waarop hij zeker wist dat hij zijn leven met haar wilde delen.

Niet veel later moest hij weer een naam geven. Deze keer besloot hij zich te houden aan de traditie. De kitten had een zandkleurige vacht, van zijn moeder geërfd obviously. "Cinnamonkit." Maar het waren uiteindelijk de strepen die Dust tot zijn keuze hadden gezet. Zijn tweede zoon. Dust keek trots naar de drie kittens die Sand tot nu toe ter wereld had gebracht, maar eigenlijk had hij gedacht dat het daar bij zou blijven. Was hij zelf niet namelijk ook opgegroeid met maar een broer en een zus? Maar Sand ging gewoon door. Er was nog een kitten onderweg. Hij wist niet wat hij daarover moest voelen; blij? bang dat hij niet genoeg poten zou hebben om ze allemaal te handelen? Hij besloot gewoon voor die eerste emotie te gaan. Hoe groter hun familie, hoe beter!

En toen kwam kitten nummer vier ter wereld. Ze had witte markeringen, maar Dust kon zien dat ze rond haar snoetje iets rossig gekleurd was. Ze zou een echte mix zijn tussen zijn moeder en hem. "Rosekit." Noemde hij haar. Ja, dat was de perfecte naam voor zijn dochtertje. Vernoemd naar haar moeder, vernoemd naar de liefde die hij voor haar voelde en de liefde die zij ooit ook voor hem voelde. Een hoop dat ze ooit weer net zoveel van hem hield als hij van haar. Sand leek het door te hebben, ze glimlachte naar hem. Hij glimlachte terug, met lichte traantjes in zijn ogen. Oh come on Dust, verman jezelf!

Dustrise keek met grote blauwe ogen naar hun jongste dochtertje en dan weer naar Sand. De traantjes in zijn ogen welden nog wat meer op, terwijl hij met een trotse blik neerkeek op de kitten die zojuist naar hem vernoemd was. Dustkit. Dust junior. Kleine Dust. Ze had hem geen beter geschenk kunnen geven. Niet alleen deze kitten die ze naar hem vernoemd was, nee, hij was trots op alle vijf de kittens die ze ter wereld gebracht had. Kleine, perfecte mixjes van haar en hem. En hij hoopte dat hij een goede vader voor ze kon zijn. Hij ging er zeker zijn best voor doen.

"Ze zijn prachtig.. welkom in de wereld, kleine pluisjes." Sprak hij zachtjes, terwijl hij zijn snoetje kort op de kop van Sand legde. Oh. Hij hield nu al van zijn gezin. Hij wenste dat zijn ouders hier waren, zodat hij het hen kon vertellen. Wat zouden ze trots zijn.


The apple to my pie VyGVfLa
You may write me down in history with your bitter, twisted lies,
You may trod me in the very dirt, but still, like dust, I'll rise.

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunpaw"
Member
The apple to my pie Tumblr_o91p63wo7m1s4fz4bo1_500
Renske
187
Actief
The day will be what you make it. So rise as the sun and burn.

CAT'S PROFILE
Age: ☀ 8 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sunpaw
BerichtOnderwerp: Re: The apple to my pie   The apple to my pie Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 23:07

The apple to my pie D4apsgq-0e7db612-3e08-4b92-85bb-b7597dd5a4ba.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2RkMzkyNjE4LTY3OWEtNGZjYS04OGNkLTg0NGYyNzc0ODcyMFwvZDRhcHNncS0wZTdkYjYxMi0zZTA4LTRiOTItODViYi1iNzU5N2RkNWE0YmEuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
She isn't the sunrise

Een naamloos, rood, bolletje dreef rond in het niets. Warm, knus en omringt door andere bolletjes die haar broertje en zusjes waren. Vijf stuks in totaal, een flink nest. En het werd een beetje krap. Het rode bolletje had al eens boos naar de andere bolletjes geschopt als ze weer in haar gezicht gingen zitten. En het duwen en trekken werd steeds ruiger en harder. Nee, de conclusie was duidelijk, het paste niet meer.
En op dat moment begon het niets te bewegen, te pulseren en te duwen. Een weg naar buiten! Weg van deze stikkende drukte! Het rode bolletje wist maar één ding. Ze moest eruit en wel zo snel mogelijk. Niemand van de anderen mocht haar voorgaan. Zij zou de eerste zijn die de buitenwereld proefde.
En met een harde, ijskoude klap kwam ze daar. Meteen piepend en snakkend naar adem. Om haar heen piepende stilte, met enkele geluiden die klonken als zachte, doffe kanonskogels. De rode kitten piepte gefrustreerd, blind en hopeloos. Het was maar goed dat ze nooit zou herinneren hoe verontwaardigd ze zich voelde. Maar het was wel de eerste keer dat ze vrij haar pootjes kon strekken, zonder ineengesloten te zitten. Enkel de geur van zoete melk en bloed leidde haar af.
Het duurde slecht luttele seconden voordat de harde buitenwereld veranderde naar stevige likken en zachte, pluizige vacht van haar moeder. Tevreden nestelde ze zich tegen warme, droge bol aan. Deze bol was zo erg nog niet. Maar ze was nog niet klaar, want haar drie zusjes en haar broertje moesten ook nog komen. Haar moeder bewoog en wurmde, maar ze was keer op keer in groter gezelschap. Tot er een einde aan kwam en de rust was wedergekeerd. Weer zat ze in een warme ruimte omringt door haar broertje en zusjes. Een flink nest. Vijf stuks in totaal.


She is the damn sun
The apple to my pie ICm6cat
Sun of a beach
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The apple to my pie SMRRUY2
Daan
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✹ 2 weeks
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Cinnamonkit*
BerichtOnderwerp: Re: The apple to my pie   The apple to my pie Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 18:53


The apple to my pie ZBE5UKY

Piepend kwam hij ter wereld. De eerste ademhaling was alles behalve plezierig, deze wereld was een stuk minder warm en veilig dan de buik van zijn moeder. Hij voelde hoe iemand de korte haartjes van zijn rosse vacht schoon begon te likken, waardoor hij het langzaam maar zeker minder koud kreeg. Een klagelijke piep verliet zijn bekje en hij begon te kruipen, of een mooie poging tot, om naar de buik van zijn moeder te komen. Al snel vond hij een plekje tussen zijn twee oudere zusjes in en begon gulzig te drinken. Hij was gezond en hongerig. Het katertje hoorde voor het eerst de stem van zijn vader, die hem de naam Cinnamonkit gaf. Dat was wel iets waar hij mee zou kunnen leven, maar voor nu besefte het jonge dier nog niet eens dat het zijn naam was. Het enige wat nu telde was de melk van zijn moeder die hem slaperig maakte, waarna hij al snel in slaap doezelde. Geboren worden kostte namelijk heel veel energie. Energie die hij ook nodig had om aan te sterken en te groeien zodat hij over twee weken, na veel slapen en eten, zijn ogen zou kunnen openen.

tag: birth topic
BY MITZI


The apple to my pie YahJWTt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dustpaw.
Member
The apple to my pie DPKsfdL
Bunny
116
Actief
Ashes to ashes,
dust to dust
You'll rise again,
in this I'll trust.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Dustpaw.
BerichtOnderwerp: Re: The apple to my pie   The apple to my pie Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 19:24

Een nieuw leven. Zo mooi, en toch zo fragiel. Elke klap kon het vermorzelen, alsof het nooit bestaan had in de eerste plaats. Maar die leegte die het dan achterliet zou altijd blijven - het zou de harten van ieder om hen heen tekenen. Dit poesje was de laatste van haar siblings die het leven mocht begroeten. Ze stribbelde niet tegen toen ze met een zacht plofje op de harde en koude grond belandde. Het poesje probeerde haar lichaam op te bollen maar haar spieren waren nog niet sterk genoeg, waardoor het slechts bij een spastische beweging bleef. Ze piepte zachtjes, omdat haar overlevingsdrang het overnam, en snorde zelfs al zachtjes toen ze drooggelikt werd. De grijze tabby werd omgedoopt naar Dustkit, naar haar vader; een naam die ze haar leven lang met trots zou dragen. Ze deed zelf geen moeite om tot de buik van haar moeder te kruipen maar kwam daar uiteindelijk wel met hulp van buitenaf terecht. Tevreden dronk ze de melk op. Dit was het goede leven.


The apple to my pie 3nEtKM
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosepaw"
Member
The apple to my pie Dbkifwo-6f418594-e439-43a6-92d3-67f96af8243e.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM0ZjY1NjY2LWY3ZDctNGE0My04MGQxLTQ4YTljNzRjODE4M1wvZGJraWZ3by02ZjQxODU5NC1lNDM5LTQzYTYtOTJkMy02N2Y5NmFmODI0M2UucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Rebecca
26
Actief
Take time to smell the roses.

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Rosepaw
BerichtOnderwerp: Re: The apple to my pie   The apple to my pie Icon_minitimeza 18 mei 2019 - 15:39

The apple to my pie Dbkifwo-6f418594-e439-43a6-92d3-67f96af8243e.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM0ZjY1NjY2LWY3ZDctNGE0My04MGQxLTQ4YTljNzRjODE4M1wvZGJraWZ3by02ZjQxODU5NC1lNDM5LTQzYTYtOTJkMy02N2Y5NmFmODI0M2UucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Rosekit

Het was al die tijd rustig geweest in de buik van haar mama. Ze was gegroeid en gegroeid totdat het erg krap geworden was. Ze wentelde zich om haar as en nog een keer. Wat was het krap! Het was gelukkig nog maar even want de wanden van de buik van haar moeder begonnen heftig opeen te trekken. Een voor een verdwenen haar broertjes en zusjes en nu was het haar beurt. Het ging allemaal te snel om te bevatten maar buiten was het koud, zo ontzettend koud. Een zacht plofje was te horen toen haar kopje het mosnest raakte waar Sandflower in lag. Hulpeloos strekte ze haar pootjes uit in het niks en een warme stem sprak er. "Rosekit" de naam die ze zou dragen totdat ze zich bij StarClan ging voegen. Met wat neusjes kwam ze de goede kant op en vond ze een plekje waar ze warme melk kon gaan drinken. Ze duwde haar neusje in de vacht en begon melk te drinken. De warmte ging door haar hele lijfje en de kou leek zo erg niet meer.


.: Thorns and roses grow on the same tree  :.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cynthia
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Juniperpaw
BerichtOnderwerp: Re: The apple to my pie   The apple to my pie Icon_minitimeza 8 jun 2019 - 20:27

JUNIPER

Het leven was stil en rustig in de buik van mama. Ze dreef er een beetje rond. Zoals iedere kitten ontwikkelde ze goed en liet ze soms eens van zich voelen. Pas toen er iet stond te gebeuren kreeg het leven zin. Het gebeurde te snel en ze zou het snel vergeten. Nog net niet naakt kwam ze op de wereld terecht. Onwetende wat er te gebeuren stond volgde ze haar instincten. Ze werd even geduwd naar een bolletje. Piepend zette ze er haar mondje overheen. Juniperkit werd stil toen energie door haar lichaampje stroomde. Dit was het leven en voor zover was het goed.

The apple to my pie Tumblr_inline_p8p45t9w8f1qgg3e5_75sqThe apple to my pie SkmbLJ
The apple to my pie 2J9HgEZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The apple to my pie
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: