Perfectly emotional rationality 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Perfectly emotional rationality

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Peppermint
Medicine cat
Perfectly emotional rationality 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimezo 19 mei 2019 - 12:58


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
De woorden van de Riverclan apprentice spookten door haar hoofd heen. Over hoe Riverclan Windclan aangevallen had. Was dat de reden dat die Riverclan kat in het kamp was? Was dat het feit dat het Windstil geworden was? Pepperpaw kon alleen maar gissen, maar het maakte dat er een steen in haar maag gevallen was die haar leek te pletten. Ze voelde zich ijskoud terwijl ze erover na had lopen denken. Eerst was ze terug naar het kamp gegaan. Had ze gedacht het weg te schuiven, maar ze kon het niet. Het lukte haar niet.
Ik ben een Shadowclanner.

Ze had die woorden zo vaak uitgesproken. Dat haar hart in Shadowclan lag. Dat ze ervoor gekozen had loyaal voor Shadowclan te zijn. Maar ze kon haar oude clangenoten niet vergeten. Dus uit een pure, waarschijnlijk domme, impuls beslissing, was ze weggeglipt uit het kamp in de vroege ochtend en de grens over gedoken. De zachte, warme geuren van de heide overspoelden haar, maar Pepperpaw voelde onrust. Ze mocht de grenzen niet oversteken, dat wist ze zelf ook wel. Maar ze móest weten of haar vrienden, haar familie in die clan, nog in orde waren! Ergens stak het haar ook dat het haar niet verteld was. Wisten papa en Acorndust dit? De steen in haar maag werd ondertussen zwaarder en zwaarder terwijl ze de heide langs haar lichaam voelde glijden. Ze had uit een plotselinge emotie gehandeld, een explosie van de vulkaan in haar hoofd, maar nu stond ze hier en wist ze niet eens of Windclan misschien heel, heel boos zou worden als ze hier was. Voor een paar hartslagen bleef ze verloren staan, niet wetend wat te doen. Terugkeren? Doorlopen? Wat kon ze überhaupt doen als een jonge apprentice?

[Open]
Terug naar boven Ga naar beneden
Tigergaze
Member
Perfectly emotional rationality HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimezo 19 mei 2019 - 16:04

never meant to make you bleed

I'll be good, I'll be good, and I'll love the world like I should

Hij wist dat Routnose hem af zou maken als ze hoorde dat hij in de vroege ochtend het kamp uit was geglipt. Zijn wonden waren nog vers en eigenlijk had hij een paar dagen rust moeten houden, maar Tigergaze was koppig genoeg om zelfs de adviezen van zijn goede vriendin te negeren wanneer het hem uitkwam. Hij was woedend om het feit dat WindClan had verloren, maar wist diep van binnen dat het misschien beter was geweest. Ze hadden kunnen winnen, met de gevolgen van dien. Hij had zijn dochters niet willen zien sterven. Hij zou niet willen dat zijn kinderen hem hadden zien sterven. Iets wat wel was gebeurd met de kinderen van Raptorecho en Northdrift. Het zou ze verzieken. Hij gunde ze meer dan een trauma en wraak.

Tigergaze snoof toen de wind de geur van ShadowClan met zich meebracht. Hij vernauwde zijn ogen iets en liet zichzelf wat door zijn poten zakken. Kwamen die rotte beesten nu ook nog een stuk territorium innemen? Over zijn lijk. De kater vervolgde zijn weg en keek toe hoe de flame point wat onzeker op de heide stond. Voor een aantal seconden bleef hij staan, het puntje van zijn staart trillend terwijl hij zijn gewonde poot wat omhoog getrokken hield. Uiteindelijk besloot hij dat ze geen bedreiging voor hem was. Het was Pepperkit.. of waarschijnlijk Pepperpaw nu. De kater kwam overeind en deed een aantal stappen naar voren, zodat ze hem nu ook kon zien. "Toch maar besloten terug te komen?" mauwde hij kalmpjes, met zijn gebruikelijke koude toon.
M A M A


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Perfectly emotional rationality VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Perfectly emotional rationality 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimezo 19 mei 2019 - 16:28


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Terwijl ze besluiteloos stond in de heide, hoorde ze pootstappen. Nu verstarde Pepperpaw al helemaal, niet wetende wat ze moest doen in deze situatie. Intern kon ze zichzelf voor de kop slaan dat ze zo impulsief het Windclan territorium op rende, maar nu kon ze niet meer terug. De jonge kattin rechte haar rug iets en sloeg haar blik op naar de amberkleurige van Tigergaze, wie haar gevonden had. De kater zijn toon van stem was koud en ergens deed het Pepperpaw haar hart zeer. Ze was niet veranderd, ze was nog steeds Pepperpaw. Hij vroeg haar of ze besloten had terug te komen en Pepperpaw kromp iets in haar pels. Dat was sowieso geen optie meer. Als ze het zich goed herinnerde had Oceanstar haar de tijd gegeven zolang ze kitten was. Langzaam schudde Pepperpaw haar kop terwijl ze Tigergaze zijn blik vast probeerde te houden. "Ik hoorde dat Windclan was aangevallen.. Ik wilde kijken of mijn familie oké is.. iedereen oké is." Haar stem wankelde iets terwijl ze het zei. Het klonk nog veel kinderlijker nu ze het uitsprak. Toch voorkwam het resterende beetje trots wat ze had dat ze meteen haar excuses aanbood en dat het hazenpad koos terug naar Shadowclan gebied. Maar haar ogen zeiden genoeg over dat ze aan zichzelf begon te twijfelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tigergaze
Member
Perfectly emotional rationality HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimezo 19 mei 2019 - 16:42

never meant to make you bleed

I'll be good, I'll be good, and I'll love the world like I should

De kater zag hoe de flame point wat in elkaar kromp bij zijn koude woorden. Mocht ze een ander tegen zijn gekomen, zoals Oceanstar, dan was de begroeting waarschijnlijk wat zachter geweest. De bengaal stond altijd al bekend als het koudere type, maar hij was niet helemaal harteloos. Hij hield haar blauwe kijkers vast met de zijne en bromde kort op haar woorden. Ze waren inderdaad aangevallen, hun territorium was afgenomen door die verdomde visvreters omdat ze niet genoegen namen met gecontroleerde jaagpatrouilles. "Het was geen aanval meer, het was een slachtveld," bromde de kater en schudde kort zijn kop. Er waren doden gevallen aan beide kanten, gruwelijke doden uit wraak en woedde. Er was geen greintje respect geweest voor de tegenstander, beide clans waren genadeloos geweest. Tigergaze trok lichtjes met zijn poot toen hij deze neer probeerde te zetten, het was een nare wond die de deputy van RiverClan hem had toegebracht. Het was echter niet anders.
M A M A


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Perfectly emotional rationality VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Perfectly emotional rationality Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimezo 19 mei 2019 - 16:44


Ze wist dat alle katten nog moe waren, gefrustreerd of zelf kwaad om wat er gebeurd was met Riverclan en dat snapte ze, maar sommige katten werden nu al boos wanneer je naar ze keek en dat was de grootste reden waarom ze nu het kamp uitgevlucht was.

Haar lange staart zwiepte een beetje heen en weer toen ze Tigergaze platter naar de grond zag gaan en even dacht ze dat hij een prooi had gezien, maar toen ze wat verder de vlakte bekeek zag ze een andere kat staan. De geur van de andere clan had haar neus al wel bereikt, maar ergens had ze gewoon verwacht dat deze door de wind was meegenomen en hier nog wat in de lucht hing. Met grote passen liep ze richting de twee katten en ergens wilde ze de flame point tackelen. Iets wat ze de vorige keer wou doen maar toen zat de border in de weg. Een zachte zucht gleed over haar lippen toen ze stopte naast de andere windclan kat. "We hebben hier geen kikkers hé Pepper," miauwde ze in een poging om de situatie iets te verbeteren, maar verder luisterde ze naar wat er gezegd werd. Het ging over wat er gebeurd was tussen river- en windclan. Great. Dat ene waar ze onderuit probeerde te komen.
dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Perfectly emotional rationality 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimezo 19 mei 2019 - 16:55


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw drukte haar oren plat in haar nek en keek Tigergaze met een blik vol shock aan. Ze voelde het bloed uit haar gelaat wegtrekken en het duizelde haar kort. Een slachtveld. De woorden van Tigergaze echoden in haar hoofdje. Een slachtveld. Een slachtveld, een slachting, dat betekende.. "Wie.. wie zijn er allemaal dood? B-ben jij oké?" haar stem klonk afgeknepen. Lizardpath? Burnetbliss Oceanstar? Blossomwish? Lizardtail? Misschien Spottedwish? Allemaal familie of dierbare katten. Wederom mocht ze blij zijn dat ze niet Windclan gebleven was, spookte haar verraderlijke gedachten. Ze schrok op toen Dewpaw ook verscheen, Pepperpaw's blik was er één van verdriet. "Ik kom hier niet voor kikkers!" miauwde de kattin met een bevende stem. Waarom had Dewpaw haar niet verteld dat dit gebeurd was?
Terug naar boven Ga naar beneden
Tigergaze
Member
Perfectly emotional rationality HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimezo 19 mei 2019 - 17:01

never meant to make you bleed

I'll be good, I'll be good, and I'll love the world like I should

Hij keek voor een moment naar de apprentice voordat zijn aandacht naar zijn eigen poot verschoof. Bij haar woorden bromde hij kort, met hem was alles prima. Op de aantal wonden na dan, maar hij kon nog gewoon lopen en hij was beter af dan een aantal andere clangenoten. De kater opende zijn bek, maar hoorde plotseling de stem van een andere apprentice. Voor een moment vernauwde hij zijn ogen en keek Dewpaw aan, haar opmerking over kikkers verbeterde het gesprek niet bepaald. Hopende dat ze haar opmerkingen vanaf nu voor zich zou houden, richtte hij zijn blik weer op Pepperpaw. "Van onze clan Littlepaw, Frostspots, Northdrift, Cheetahrun.." Hij had geen idee of hij nog namen mistte in deze opsomming, wat dat betreft was hij misschien toch niet helemaal in orde.
M A M A


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Perfectly emotional rationality VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Perfectly emotional rationality Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimezo 19 mei 2019 - 17:15


Oké. Haar opmerking werd niet gewardeerd door de twee. "Ik kom hier niet voor kikkers!" Dewpaw's oren draaide even naar achter en plat in haar nek terwijl ze nog een blik toegeworpen kreeg van Tigergaze. "Sorry" murmelde ze zachtjes terwijl de kater vertelde wie er overleden waren in het gevecht. Alleen het terugdenken aan die dag liet haar maag draaien. Hoe ze het lichaam van Oceanstar had gevonden en hoe haar altijd witte vacht ineens rood was. "Te veel." Zei ze met een zacht gebrom nadat de kater wat namen had genoemd. "Laten we het daar op houden." Haar stem was wat minder vriendelijk, maar als het zou kunnen was ze nu helemaal spierwit weggetrokken. Ze wilde er gewoon niet aan terugdenken.

dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Perfectly emotional rationality 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimezo 19 mei 2019 - 17:24


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Dewpaw vond haar reactie duidelijk niet leuk, maar Pepperpaw was te erg in shock om het te registeren. Ze as voor nu gefixeerd op de doden die Tigergaze aan het opnoemen waren. Warriors.. een apprentice. Pepperpaw voelde warme tranen achter haar ogen prikken, als kleine verraders proberend een weg naar buiten te zoeken. "M-maar Littlepaw was nog maar net een apprentice!" bracht Pepperpaw geschokt uit. Ze waren rond dezelfde tijd geboren geweest. Ze raakte duidelijk steeds meer van slag en ze begon steeds harder te twijfelen waarom ze hier nou okalweer was. Het was niet alsof ze iets kon veranderen. Maar ze moest weten of haar familie in orde was. En zo te horen.. waren ze dat ook. Dat was nog iets. Maar het maakte niet dat haar hart minder zeer deed om het nieuws wat ze zojuist te horen gekregen had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Perfectly emotional rationality 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimema 20 mei 2019 - 16:04

Hij kon zichzelf wel voor zijn kop slaan, en zijn deputy ook trouwens. Het was dat Acorn op dit moment niet dichtbij was maar anders had Tall hem een ontzettend vuile blik toegeworpen. Zo vuil, dat de carrion place er niets bij was. Maar naar de ander zoeken om precies dat te doen, had de kater geen tijd voor. De geur van Pepper was de grens over - en zij dus logischerwijs ook. Even zuchtte Tall, maar schudde toen zijn hoofd en paradeerde het Windclangebied op. Hij deed niet zijn best zich te verstoppen, daarvoor was hij a: te gepikeerd, en b: als ze hem vonden kon hij tenminste een patrol vragen hem te begeleiden. Aan de andere kant was hij van mening dat Pepper vast niet ver weg was.

En voila, daar was ze al, en met haar twee windclanners. Great. Even wilde de kater een facepalm doen, maar besloot dat dat kon wachten tot andere tijden. In plaats daarvan liep hij met een zucht op het trio af en keek de twee windclanners rustig aan. "Aangenaam, bedankt voor het terugvinden van de verloren apprentice," Mauwde hij droogjes, aangezien het er niet op had geleken dat de twee van plan waren geweest deze rebel in de richting van de grens te begeleiden. Waar het gesprek net over was gegaan kon hij wel raden aan de blik op Peppers gezicht te zien, maar dat weerhield hem er niet van haar niet aan te kijken en in plaats daarvan zich enkel tot de Winclanners te richten. Als het kon wilde hij dit snel afhandelen.Perfectly emotional rationality Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Tigergaze
Member
Perfectly emotional rationality HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimema 20 mei 2019 - 17:35

never meant to make you bleed

I'll be good, I'll be good, and I'll love the world like I should

Voor een moment bleven zijn ogen op Dewpaw gefocust, maar na haar excuus richtte hij zijn goudkleurige kijkers weer op de flame point. Tigergaze bromde kort toen Pepperpaw benadrukte hoe jong Littlepaw nog maar was geweest. Zijn ogen vonden een ander punt waar de focus op kwam te liggen en hij vernauwde zijn ogen iets meer. De nonchalante toon van Tallstar stond hem niet bepaald aan, immers was de kater ook op gebied waar hij niet mocht komen. "Ik denk niet dat Pepperpaw persé verloren was," mauwde hij en zwiepte een keer met zijn staart. Hij mocht dan nog gehavend zijn van het gevecht, bij een verkeerd woord zou hij er niet om schromen de leader aan te vallen.
M A M A


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Perfectly emotional rationality VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Perfectly emotional rationality Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimema 20 mei 2019 - 18:10


De apprentice had een kleine stap dichter naar de kater naast haar gaan staan toen de leader van de andere clan er ook bij kwam. "Aangenaam, bedankt voor het terugvinden van de verloren apprentice," mauwde de kater droogjes en even vroeg ze zich af of hij wel om de flame point gaf. Ze kon er niks aan doen, maar de kater zag er niet bezorgd uit en dus had ze ergens in haar achterhoofd bedacht dat hij misschien helemaal niet om haar gaf. "Ik denk niet dat Pepperpaw persé verloren was," reageerde Tigergaze en haar blik schoot weer naar de shadowclan apprentice. "Dus... Als jullie nou gewoon, je weet wel, terug gaan dan kunnen wij ook terug" zei ze tegen de twee en bekeek de wonden van de windclan warrior. Nee. Als het aan haar lag zou hij nu teruggeduwd worden door haar en het gebied niet meer zien totdat hij helemaal genezen was. "Er is al genoeg gebeurd de laatste tijd" miauwde ze zachtjes en zwiepte even met haar staart terwijl ze wat probeerde te bedenken om Tigergaze en de leader niet te laten vechten.


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Perfectly emotional rationality 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimema 20 mei 2019 - 18:21Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Voordat Pepperpaw nog meer kon vragen, gleden de blikken van de Windclan warriors naar een punt achter haar. Pepperpaw draaide haar eigen kop hierop ook om en voelde haar adem kort in haar keel stokken toen ze haar vader zag. Hij was haar komen halen. Ze was betrapt, de klos. Maar tegelijkertijd kon het haar niet heel erg veel schelen. De kater keek haar niet aan en dat stak. Dat stak ontzettend en dat maakte Pepperpaw alleen maar erger van slag. Met een nukkige, boze blik staarde ze dan ook naar haar voeten, de kater niet begroetende. Ze had nog ergens in haar achterhoofd dat de Riverclan apprentice naar Shadowclan was gekomen, mysterieuze woorden over wind gesproken had en dat haar vader mee gegaan was. Als hij naar dit gevecht was gegaan en haar niets verteld had over dat haar familie in gevaar was gebleven, was het laatste hierover nog niet gezegd. Ze trok haar schouders dan ook iets omhoog en perste haar lippen tot een dunne streep, zwijgend wachtend op wat er ging gebeuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Perfectly emotional rationality 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimema 20 mei 2019 - 18:37

De stem van Tigergaze maakte hem al snel duidelijk dat de ander niet van zijn toon gediend was. Nou, wat fijn, hadden ze toch iets gemeen met elkaar. Tall negeerde zijn opmerking en knikte in plaats daarvan bij de opmerking van de apprentice. "Lijkt me een prima plan," Reageerde hij rustig, compleet niet on edge door de situatie. In plaats daarvan had hij de relaxte houding van iemand die wist dat hij de overhand had. Inner zou trots zijn, de cockiness van Shadowclan leefde ondanks alles toch voort. Zijn blik ging weer naar Tigergaze, ondertussen de spanning van Pepper merkend en zich mentaal al voorbereidend op de discussie die ze zometeen ongetwijfeld gingen krijgen. "Wil je ons begeleiden?" Want nu zomaar weglopen vond hij ook wat onbeleefd, het was ten slotte Pepper in de eerste plaats die hier fout zat, niet Tigergaze. Nog.


Perfectly emotional rationality Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Tigergaze
Member
Perfectly emotional rationality HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimewo 5 jun 2019 - 21:32

never meant to make you bleed

I'll be good, I'll be good, and I'll love the world like I should

Hij hoorde hoe Dewpaw de situatie enigszins probeerde af te koelen, maar de bengaal reageerde niet echt op haar woorden. Zijn goudkleurige ogen bleven hangen op Pepperpaw. Een schande dat WindClan bloed zomaar weggegeven was en nu als speeltje van de ShadowClan leader diende. Hij bromde kort toen Tallstar vroeg of hij hen terug naar de grenzen wilde begeleiden. Hij keerde zich naar Dewpaw en haakte zijn ogen in de hare. "Licht Stallionheart in over deze kwestie terwijl ik Tallstar en Pepperpaw terug naar de grenzen breng," mompelde hij, onverstaanbaar voor de andere twee. Vervolgens rechtte hij zijn kop en stapte op het tweetal af. Het was duidelijk dat de grote kater met enige moeite liep, maar hij kwam nog vooruit.
M A M A


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Perfectly emotional rationality VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Perfectly emotional rationality Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimevr 7 jun 2019 - 9:18”Licht Stallionheart in over deze kwestie terwijl ik Tallstar en Pepperpaw terug naar de grenzen breng," miauwde de kater zachtjes en ze knikte even om te laten zien dat ze hem gehoord had, maar ze wilde eigenlijk zeggen dat hij Stallionheart beter zou kunnen gaan halen. Om de kater welke overduidelijk geen zin had in de twee andere katten nou alleen achter te laten met ze vond ze maar een dom idee, maar ze zei er niks over. ”Probeer ze heel te laten, Tigergaze.” Murmelde ze net hard genoeg voor hem om haar te verstaan en zuchtte zachtjes. Het leek haar niet het beste idee om de kater met de twee shadowclanners achter te laten, maar iemand moest Stallionheart inlichten. Ze knikte naar Tallstar als een tot ziens en glimlachte even naar Pepperpaw voordat ze omdraaide en op een drafje de drie katten achterliet en opzoek ging naar de deputy.

Toen ze eenmaal grotendeels uit zicht was van de katten zie ze had achtergelaten veranderde ze haar pas naar een wat langzamere. Ze hadden niet echt haast, Tigergaze zou ze weer terugbrengen naar hun eigen gebied en Stallionheart kon zich er moeilijk nog bijvoegen. ”Pa-“ Geschrokken keek ze de grote kater even aan door het woord wat eigenlijk van haar lippen wou glijden en schudde met haar kop. ”Stallionheart, we hebben je even nodig” zei ze daarna dan ook al snel maar doordat ze geschrokken was van wat ze wou zeggen kreeg ze het niet voor elkaar om de zinnen tegen hem te zeggen welke ze onderweg naar hem had geformuleerd.dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
Perfectly emotional rationality 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimevr 7 jun 2019 - 9:33


Woorden: 163

Deputy

De gevlekte kater had rustig op een zonnige steen gelegen met zijn ogen gesloten. De warmte van de zon deed hem goed en de rest van de Clan ook. Hij doezelde een beetje totdat hij pootstappen hoorde. Een van zijn groene ogen ging een stukje open en hij zag dat het Dewpaw was zonder Tigergaze. Zijn andere oog ging ook open. "Pa-" hoorde hij haar zeggen waarna ze wat geschokt keek. Wat was het wat zijn Apprentice wilde vertellen? Ze had vandaag met Tigergaze meegemogen maar dat ze hier alleen voor hem stond betekende niet veel goeds. ”Stallionheart, we hebben je even nodig” miauwde ze en hij stond op. "Waar is Tigergaze?" miauwde hij en hij liep naar Dewpaw toe. "Vertel het onderweg maar, leid de weg" miauwde hij waarna hij een stevig wandeltempo aannam. Als het dringend was dan zou Dewpaw niet zo rustig voor hem staan maar dat ze hem kwam halen zonder Tigergaze? Dat was iets wat hem zorgen baarde.Mood: -
Perfectly emotional rationality JXidV8r
Perfectly emotional rationality Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Perfectly emotional rationality 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimevr 7 jun 2019 - 10:54Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Ze begon buiten het gesprek te vallen. Haar vader keek alleen maar naar Tigergaze, sprak haar niet aan en was blijkbaar toch wel boos als hij zo deed. Maar dat gaf niet, Pepper was ook boos. De kattin krulde haar staart om haar lichaam heen en wachtte, haar schouders hoog op getrokken in een mokkende houding. Zo zou haar windclan avontuurtje ook ten einde komen, want haar vader verspilde geen tijd met smalltalk en vroeg Tigergaze direct om hen terug te begeleiden naar de grenzen. Ze richtte haar blauwe blik eventjes verdrietig op Dewpaw, zij had het immers voorgesteld. Maar terwijl ze dat deed, boog Tigergaze zich naar de apprentice toe en fluisterde hij iets wat Pepper niet kon verstaan, waarop Dewpaw ervandoor ging. Huh? Dat was vreemd.. Pepper schoot eventjes uit haar mokkende houding om haar kop scheef te houden, maar toen Tigergaze op hen af kwam dook ze weer iets in elkaar. Ze was niet van plan om op te staan tot ze daadwerkelijk weg gingen. Ze was b.o.o.s. Met een zwiepend staartje keek ze dan ook kort uit haar ooghoek naar haar vader, wachtende tot deze misschien in beweging zou komen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Perfectly emotional rationality 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimedi 11 jun 2019 - 16:53

Tigergaze leek het met zijn plan eens te zijn, waarna de apprentice heel hard wegrende. Tall rolde met zijn ogen, drie keer raden wie er zometeen aan zou komen. Waarschijnlijk zijn beste vriend, die nog een appeltje met hem te schillen had. Tall hield niet van appels, tijd om te gaan. Vervelend voor hem dan dat Pepper geen aanstalten maakte en Tigergaze langzaam was. Toch won de nu al groeiende irritatie om Stallion het van de onbeleefdheid Tiger te pushen en draaide hij zich resoluut om. Zijn blik even waarschuwend naar Pepper, als ze er nu een scene van zou maken had ze aan hem geen goeie. Hierna stapte hij gestaag door in de richting van de grens. Geen woord sprekend. Er was ook niet veel om te zeggen, hij en de apprentice zouden zometeen wel een gesprek hebben.


Perfectly emotional rationality Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Tigergaze
Member
Perfectly emotional rationality HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitimedo 13 jun 2019 - 17:04

never meant to make you bleed

I'll be good, I'll be good, and I'll love the world like I should

Hij vernauwde zijn ogen een beetje toen Dewpaw hem vroeg om de twee ShadowClanners een beetje heel te laten. Wijselijk beloofde hij haar dan ook niets. Tigergaze wachtte tot ze verdwenen was en richtte zijn onverdeelde aandacht toen weer op de andere twee. De ShadowClan leader draaide zich al om en Tigergaze stapte hem voorbij. Hij had tijdens dit gesprek al zoveel woorden in moeten slikken. Het liefst zou hij aan de tabby vragen waarom hij in vredes naam samen had gespannen tegen Oceanstar - want zo zag hij het dan toch. Immers was het tijdens de journey nog dikke mik geweest. In zijn ooghoek hield hij het duo in de gaten, kort met zijn staart zwiepend, al had hij meer aandacht voor Tallstar dan voor Pepperpaw op dit moment. Ze hoorde niet thuis bij van die valse beesten, ze was WindClan.
M A M A


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Perfectly emotional rationality VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Perfectly emotional rationality   Perfectly emotional rationality Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Perfectly emotional rationality
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: