Feel Invincible 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Feel Invincible

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Feel Invincible BlNcGO
Marieke
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Goldenpaw*
BerichtOnderwerp: Feel Invincible   Feel Invincible Icon_minitimema 20 mei 2019 - 13:57

Golden

blood

Ze had vandaag niet veel anders gedaan dan normaal, en voor nu zat ze bij de kampingang. Houd de wacht, had ze zichzelf verteld. De kleine maar stevige lapjeskat groette iedere kat die naar binnen of buiten liep met een knik van haar hoofd, niet dat er zoveel katten voorbijkwamen op dit tijdstip van de dag, maar alsnog. Ze lette goed op of de katten die voorbijkwamen wel echt WindClankatten waren, want niet iedere kat mocht zomaar het kamp binnen lopen zonder reden, en dat gelde dubbel voor RiverClan katten. Goldenpaw mocht misschien niet bij het gevecht geweest zijn, maar ze had de verhalen gehoord en de wonden en gesneuvelden gezien. Ze had zich voorgenomen om goed te trainen met haar mentor zodat zij RiverClan kon bevechten wanneer ze ouder was en meer krijgservaring had. Terwijl ze nadacht over dit lette ze niet meer op de katten die voorbijkwamen, ze was te verzonken in haar gedachten om wraak (was dit wraak?) te nemen op RiverClan voor hun aanval op haar Clan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feel Invincible Stallion
Rebecca
3165
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Feel Invincible   Feel Invincible Icon_minitimema 20 mei 2019 - 16:05


Stallionheart
Let me take you for a wild ride
WindClan
35 Moons

Let me take you for a wild ride
» Mood: Friendly «

WindClan had het gevecht dan wel verloren om de Heatherfields maar dat betekende niet dat ze het erbij lieten zitten. Butterstar zou nog niet klaar zijn voor een muis met hun. De Apprentices die het aankonden kregen meer training en mentoren verdeelden hun taken meer onder elkaar om zo ieder zelf aan te sterken. Zijn groene ogen gingen door het Camp dat ondanks het gevecht ongedeerd was gebleven. Bij terugkomst had hij zichzelf nog voor zijn kop willen slaan voor het verlies dat WindClan had geleden maar gedane zaken namen geen keer. Zijn blik dwaalde verder door het Camp en bleven toen hangen bij de ingang waar Goldenpaw zat en menig kat vriendelijk toeknikte. Hij glimlachte en liep naar de Apprentice toe. Zijn schouder stak nu nog maar af en toe met de goede zorgen van Routnose en Lizardpath. Goldenpaw leek een beetje afwezig. Hij bewoog zijn poot voor haar. "Alles goed?" miauwde hij lichtelijk geamuseerd..: there are far better things ahead
than any we leave behind :.
Feel Invincible Little_Gorse_trans
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Feel Invincible
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: