High Hopes 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 High Hopes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lola
Member
High Hopes 2lvg5qf
Elfje
1065
Actief
They started thinking Love is a loaded gun, nobody wants to fight

CAT'S PROFILE
Age: 46 ☾
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lola
BerichtOnderwerp: High Hopes   High Hopes Icon_minitimema 20 mei 2019 - 15:07

De zwart-witte kattin staarde wat onzeker rond. Verloren was ze niet. Maar ze wist ook niet precies waar ze de kat waar ze naar opzoek was kon vinden en hier stil blijven staan was geen aangename gedachte. Ze was niet dom, ze wist dat Bloodclan hier zat en de meeste van hen, zelfs haar vader, wilde ze niet tegenkomen. Nee, de enigste Bloodclanner die ze wilde zien was Shallow. De jongere kattin was al snel haar beste vriendin geworden toen ze haar op jonge leeftijd tegenkwam, dwaalend door rogue territory. Toen was Shallow nog blij geweest, zonder al te veel zorgen, maar nu zat ze in de Bloodclan. Een groep moordlustige katten. Lola wist dat ze het niet had gewilt. Dat had wel gebleken toen Shallow haar een bezoek had gedaan, in verwachting van kittens. Ze had haar huilend gevraagd om een plek om te blijven en de kittens op te voeden, weg van haar 'clan'. Lola had haar die plek aangeboden. Maar toen...Shallow was nooit gekomen. Manen had de rogue zitten piekeren over haar beste vriendin, zich zorgen gemaakt. Tot ze besloten had dat of Shallow had gebleven of er iets met haar was gebeurd. Lola hoopte vurig dat het niet het laatste was. Ze zou het niet kunnen verdragen om haar goedhartige vriendin nooit meer te kunnen zien.
En dus was ze nu hier. In de Twoleg place, opzoek naar een glimps van een bekende grijze vacht. Tot nu toe had ze nog niet veel geluk en ze wilde niet een andere member van Bloodclan tegenkomen. Lola had geen twijfel dat die niet zo vriendelijk zouden reageren op het feit dat ze hun territorium in was gewandeld, maar ze moest weten hoe het Shallow afging. Was ze wel okay? Zouden haar kittens veilig geboren zijn? Haar blauwe ogen zochten nogmaals naar Shallow terwijl ze nerveus met haar staart over de grond zwiepte. Ze was geen sterke vechter en gebruikte liever haar brein dan brute kracht, dus zat ze hier nu redelijk kwetsbaar, zo in het open.1st post for Shallow


High Hopes Lolasi13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
High Hopes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: