Hiding For All~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hiding For All~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hiding For All~ DPKsfdL
Viktor
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
Leopardstrike
BerichtOnderwerp: Hiding For All~   Hiding For All~ Icon_minitimeza 19 nov 2011 - 16:06

Hij zat achter de steen, tussen de hoge grassprieten, rechtop omdat hij het niet wilde laten lijken alsof hij zich verstopte maar het eigenlijk toch deed. Emberstorms kits begonnen groter te worden.. en ze keken niet op of om als hij langskwam. Ja, ze mochten het niet weten, maar toch; hij zou alles ervoor geven om het ze te vertellen. Hij richtte zijn blik niet naar boven, om steun te zoeken bij StarClan, omdat die juist al zijn problemen veroorzaakt had door zijn grootste wens onvervuld te laten. En daarna een andere wens te vervullen en hem daarmee in een nog lastigere positie te plaatsen. Waarom haatten de doden hem? Hij snapte wel dat DarkForest was wat hem te wachten stond, maar.. had StarClan dat juist niet zelf veroorzaakt? Ach wat; hij zou hen ook haten.
Leopardstrike sloot zijn ogen en wenste dat het allemaal gemakkelijker geweest was, beter. Dat zijn wensen op een fatsoenlijke manier vervuld waren. Dat het niet zoveel pijn zou doen. Eens was hij gewetenloos, maar alle daden die dat juist moesten vergroten hadden zijn geweten gesterkt, groter gemaakt tot hij er niet meer omheen kon en er iedere seconde tegenop keek. Een exponentieel groter wordende berg waar hij te laat aan was begonnen. Hij had de wedstrijd verloren. Langzaam zou hij gek worden, dat voorspelde hij voor zichzelf.. Waarom zag alles er zo duister uit? Hij zuchtte diep en ging wat rechter zitten, richtte zijn blik recht voor zich alsof hij spiedde voor prooi. Stonden daar nu kruiden? Voorzichtig kwam hij uit zijn schuilplaats tevoorschijn om te kijken, zich nu pas realiserend dat er pootstappen te horen waren en dat hij nu in het volle zicht liep..

[&Angelvoice Graag :3]


Softcream | James | Kestrelpaw |Oddeye |Shadowglare | Kearn | Whisperkit | Glidingpaw | Marblekit | Snowrose
Hiding For All~ Version2a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Angelvoice
StarClan
Hiding For All~ DPKsfdL
Your crazy Mimi girl~
789

CAT'S PROFILE
Age: Death is Ageless right?
Gender:
Rank:
Angelvoice
BerichtOnderwerp: Re: Hiding For All~   Hiding For All~ Icon_minitimeza 19 nov 2011 - 17:28

Met kleine stapjes liep Angelvoice rond op hun territorium. Ze moest zichzelf dwingen, ze moest jagen voor haar clan en jagen zou ze! Hoe vreselijk doden haar ook tegenstond. Ze kon haar vrienden niet constand voor haar laten jagen ook al was het verleidelijk. Ze rende zich nog de poten uit hun lijven voor Angelvoice' zwakte. Maar doden kon de poes niet. Had ze nooit gekund. Zelfs tijdens haar leerlingmanen had ze nog niet gedood tenzij het niet anders kon. Het was laf maar Angelvoice kon het leven van wat dan ook niet nemen. Ze was zelfs verdrietig als ze 's avonds met kleine hapjes de dode prooi op at. Ze zag het niet als prooi. Het was ooit een levend wezen geweest, met een familie met vrienden zoals zij had. Angelvoice kon haar toekomst, zodra Hollystar er achter zou komen dat Angelvoice nog nooit gejaagd had, op een keer na, onder het vreselijke oog van haar mentor. Zou ze direct uit de Clan vliegen. Maar het druiste tegen elk begrip van de kleine bruine tabby poes in. Doden was slecht! Al was het prooi om te overleven. Ze had een goed reukvermogen en ze zou wel samen met haar broer Bloodsmasher gaan jagen ofzo, vertelde ze hem wel waar de prooi was en sloot ze zelf haar ogen als hij zou toeslaan. Het was te pijnlijk voor Angelvoice. De poes besteede veel liever haar tijd met ontdekken wat voor bomen er in hun territorium stonden en wat voor bessen en bloemen er groeide. Het leven om haar heen voelde zo wonderbaarlijk als Angelvoice door het bos liep. Elk struikje, elk plantje had leven. Leven dat Angelvoice begreep. En daardoor kon ze ook niet doden.
Nu liep ze daar beetje doelloos in de ronte. Waarom was ze ook alleen op jacht gegaan? Ze had veel beter kunnen wachten tot Bloodsmasher klaar was om mee te gaan, maar ze had niet op hem gewacht. Misschien vond Angelvoice wel wat ze zocht. Een oude muis. Eentje taai als Wat maar niet lang meer te leven. Die zou ze dan in feite uit zijn leiden verlossen toch? Met een zuchtje struinde ze verder. Ergens hoopte ze gewoon een dood konijn ofzo te vinden. Kon ze die meenenen. Maar de realiteit won het van haar kleine hoopjes, natuurlijk zou ze dat niet vinden. Geen enkele kat zou prooi achterlaten, en als dat dan nog zou gebeuren zouden kraaien meteen hun goed er van nemen en het overgebleven prooi oppeuzelen. Ach hadden die beesten, hoe groot Angelvoice ook een hekel had aan die dieven, tenminste wat te eten. Angelvoice zuchtte. Langzaam kwam de grote steen in zicht. Hoe dichter ze in de buurt kwam, hoe beter ze een vacht herkende. Een grote spierwitte kater kwam uit zijn schuilplaats en Angelvoice glimlachte ze zachtjes toen ze op hem af stapte. "Leopardstrike." Begroette ze de Medicene Cat van haar clan. Hij begreep toch wel haar tegenstand? Hij wist het tenminste als een van de weinige, daarom beschouwde Angelvoice hem ook als een van haar weinige vrienden. "Kan ik je ergens mee helpen?" Vroeg ze glimlachend en ging voor de kater zitten.


Hiding For All~ 2rdkruv
"I walked across an empty land I knew the pathway like the back of my hand
I felt the earth beneath my feet. Sat by the river, and it made me complete"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hiding For All~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: