Waiting for better times 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Waiting for better times

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Panthersoul
StarClan
Waiting for better times DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Waiting for better times   Waiting for better times Icon_minitimedi 21 mei 2019 - 18:11

Outlook rock bleef toch een van zijn favoriete plekken. Vanaf de steen had je naar zijn mening het beste uitzicht over het Windclan territorium en daarmee kon je katten vaak al van ver zien. Hij stond momenteel onderaan de steen en met een soepele sprong maakte hij zijn weg naar de top, waar hij zichzelf neerzette. Gelukkig was de zon voor eens doorgebroken door de wolken, waardoor een aantal zonnestralen op zijn vacht vielen en het verwarmden. Hij hoopte dat het snel warmer zou worden en dat de dreiging van Riverclan snel zou verdwijnen, maar hij twijfelde of dat echt het geval zou zijn. Echt warmer was het nog niet geworden, ondanks dat het newleaf was en Butterstar leek hem er niet een die haar bedreigingen niet na zou komen.

[Rosefield]


Waiting for better times 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefield
Member
M again
55
Actief
To be soft is to be powerful

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rosefield
BerichtOnderwerp: Re: Waiting for better times   Waiting for better times Icon_minitimema 24 jun 2019 - 11:39

De mooie grijs witte she-cat zwiepte met haar dikke pluizige staart heen en weer toen een bries met haar dikke vacht pels speelde. Een warme glimlach lag op haar lippen toen ze haar blauwe ogen kort liet rond glijden. Ze voelde zich vandaag erg vreugdig, waarschijnlijk door het prachtige weer vandaag en haar geslaagde jacht. Samen met haar clangenoot had ze een grote haas weten te pakken waar zeker drie monden mee gevoed konden worden en zelfs had ze nog onderweg enkele muisjes weten te vinden. Nu was ze op pad om kort een pauze te nemen van haar taak en te genieten van de zon nu deze nog scheen. Haar poten brachten haar bij de outlock rock waar de geur van een bekend iemand rondhing. Een gevlekte lijf sprong omhoog en landde lening op de grote rots. Rosefield wenste vaak genoeg dat zij ook z’n lenige bouw had maar zij had net als haar moeder een wat grovere bouw. Ze was dan nooit zo groot als haar beide ouders waren geweest maar toch zag ze er snel groot uit door haar dikke pels. De grijze ragdoll begroette Panthersoul met een zachte mauw. “Hallo Panther,” Sprak ze vervolgens toen ze wat dichter naderde. “Bezwaar als ik mee kom zonnen?” Vroeg ze toen vriendelijk. Tenslotte kwamen hier vaak katten om te genieten van de zon, waarschijnlijk Panthersoul dus ook.


the scent of the rose was like a drug to him
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Panthersoul
StarClan
Waiting for better times DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: Waiting for better times   Waiting for better times Icon_minitimema 24 jun 2019 - 22:22

Hij liet zijn blik over het territorium gaan, kort van de zon genietend die zijn vacht langzaam wat opwarmde. Het was dan nog wel vrij koud, maar zo in de zon was het toch wel lekker. Zijn aandacht werd getrokken door een stem en hij liet zijn blik op de ander vallen. "Hallo Rosefield," Begroette hij haar terug. "Daar heb ik zeker geen bezwaar tegen." Sprak hij rustig, terwijl hij een stukje opschoof, zodat er sowieso genoeg ruimte zou zijn voor de ander. "We hebben geluk dat er geen wolken voor de zon zitten." Anders zou het nog koud zijn, maar dat was nu niet het geval gelukkig.


Waiting for better times 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Waiting for better times
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: