Broken hearted. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Broken hearted.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Agate
Member
Broken hearted. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Broken hearted.    Broken hearted. Icon_minitimedo 23 mei 2019 - 16:52

Een zachte zucht verliet haar lippen terwijl ze door het kamp rende en naar buiten ging. Haar hondentanden, die ze nog maar pas van Cobra had gekregen, rinkelden en zorgden ervoor dat er een tevreden gevoel door haar heen ging. Sure, het waren er nog maar twee, maar het was beter dan niets. Ze had inmiddels al wel wat opdrachten op het oog die ze kon doen om het aantal hondentanden te vergroten en Cobra had het alleen maar makkelijker gemaakt door haar een young one te geven. Ze had geen idee waar het vertrouwen opeens vandaan was gekomen, maar het zorgde er wel voor dat ze bepaalde doelen uiteindelijk ook zou halen. Alleen zat haar één ding dwars: haar vader was niet gekomen om haar te complimenteren. Had hij een te slecht gevoel over de Elite of ontliep hij haar gewoon? Agate kreeg, ook mede door Rascal’s opmerkingen, het idee dat haar vader toch niet zo veel om haar gaf als hij had laten blijken in het kamp. Toen was hij nog leader. Toen waren ze nog bij elkaar in de buurt en was het makkelijk, maar het leek erop dat haar vader niet meer de moeite wilde doen die hij eerst wel gedaan had. Hij zou nooit het litteken zien dat haar mentor bij haar had veroorzaakt, hij zou nooit naar haar verhaal luisteren of trots kunnen zijn op haar ambities en haar behaalde prestaties. Het deed pijn, meer dan ze eigenlijk toe wilde geven. Ze moest het achter zich laten, maar juist dat gedeelte leek te moeilijk te zijn. Het was al de zoveelste keer op rij geweest dat aan de rand van het rogue territory stond, haar blik over de vlaktes laten glijdend. Haar ogen gingen dan de schuren af die zich binnen haar zichtveld bevonden en dan vroeg ze zich weer af welke schuur van hem zou zijn. Het kon bijna niet anders dan dat hij haar geur hier had opgemerkt, maar tot dusver had ze hem nog niet gezien. Ze bewoog kort met haar oortjes toen ze pootstappen achter zich hoorde. En net zoals de vorige keer, wist ze ook wie het was zonder om zich heen te kijken. “Hij komt niet, Chawl.” In haar toon was al het verdriet te horen dat ze al zo lang opkropte. “Hij wil me niet zien. Hij vindt me niet belangrijk.” Ze hield haar blik strak gericht op de velden van het rogue territory, maar alles in haar lijf schreeuwde om het verdriet eruit te laten.


+ Eerste post voor Chawl


Broken hearted. 2gxnp75 Broken hearted. 10pvxmw Broken hearted. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Broken hearted. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Broken hearted.    Broken hearted. Icon_minitimema 27 mei 2019 - 11:35

Hij had er nu zeven, zeven verschillende hondentanden. Allemaal met hun eigen verhaal. De laatste van die zeven had hij niet willen hebben, maar toch had Cobra hem die gegeven. Was dat om een statement te maken? Het herinnerde hem elke dag aan de fout die hij had gemaakt, misschien was dit Cobra zijn manier om te proberen het schuldgevoel bij Chawl minder te maken. Tot noch toe hielp het niet. In de ogen van Cobra was het natuurlijk ook geen fout, maar iets waar hij trots op zou moeten zijn. Hij was een Elite member, dan behoorde hij er trots op te zijn. Dat was alleen niet het geval en of dat ooit wel ging komen was maar de vraag. Het schuldgevoel was veel groter. Het zorgde er voor dat hij soms slechte en soms goede dagen had, hij was niet meer de stabiele factor die hij ooit was geweest. Hij lag op het dak van de barn en zag hoe Agate het kamp verliet. Eigenlijk had hij zo wel een voorgevoel waar ze heen ging. Hij had haar geur wel vaker bij het roguegebied geroken. Het was één van zijn goede dagen, dus misschien kon hij dit keer met haar mee gaan. Als ze opzoek wilde naar Shark, kon hij haar wellicht helpen. Dus kwam hij overeind en sprong van de barn af om achter haar aan te gaan. Hij maakte geen haast, ze zou vanzelf wel een keer stoppen en dan haalde hij haar wel in. Dat gebeurde ook toen ze bij de rand van het territorium stil stond. Ze begon al tegen hem te praten voordat hij zijn aanwezigheid aan haar kenbaar kon maken, ze had hem blijkbaar al gehoord. Hij ging naast haar staan, de blik in zijn tweegekleurde ogen richtte zich op haar kop. “Misschien is hij bang dat hij je in de problemen brengt als je hem tegenkomt. Ik geloof niet dat hij je niet belangrijk vind.” Zei hij toen. Sowieso was het niet zo veilig voor Shark om met Elitekatten te praten. Eerlijk gezegd was de één van de redenen waarom hij nog niet naar hem opzoek was gegaan. “Shark is een overlever Agate, eigenlijk kun je het hem niet kwalijk nemen.” Vervolgde hij toen rustig.


Broken hearted. 85A0ca8T_oBroken hearted. V4s23EcO_oBroken hearted. FTbtNyE2_oBroken hearted. FTbtNyE2_oBroken hearted. PF71KdU0_oBroken hearted. JeyKDma8_oBroken hearted. GPr1M0jZ_oBroken hearted. COxUkZt
Judge me
Broken hearted. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Broken hearted. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Broken hearted.    Broken hearted. Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 15:28

Hoewel Agate Chawl’s ogen op zich voelde branden, duurde het enkele seconden eer dat ze haar blik ook op hem richtte. Ze wist niet zo goed wat ze verwacht had, maar ergens had ze wel gedacht afschuw in zijn blik te vinden omdat ze haar gevoelens zo duidelijk liet merken naar hem. En dan was er nog dat ander deeltje, dat deeltje dat ze haatte en ze onverklaarbaar vond, dat het liefste wilde dat ze haar flank tegen de zijne duwde en dat ze op die manier naar steun zou zoeken. Ze wist zich echter nog net op tijd in te houden. Hoe zou Chawl reageren als ze zo’n lichaamscontact zou maken? Ze wist dat Kay het niet erg zou vinden. Hij zou er misschien een tikkeltje ongemakkelijk van worden, maar hij zou haar laten doen, haar misschien zelfs wel troosten. Maar ze wilde geen troost van Kay. En ze wilde ook geen troost van iemand anders. Dit was iets wat ze alleen moest doen, waar ze alleen doorheen moest komen. Waarom luchtte het dan zo verdomd erg op om haar woorden te spreken tegen Chawl, haar onzekerheden met hem te delen? Ze draaide haar kopje zodat ze hem aan kon kijken. Hij leek zo zeker te zijn van zijn zaak toen hij zijn woorden sprak, maar had hij wel gelijk? Of had Rascal eerder gelijk? “Maar Rascal zei…” Ze twijfelde kort. Haar broer was immers ook diegene die luidop had geprotesteerd toen Cobra Mesperyian aan haar had gegeven en haar zo’n beetje voor gek had gezet. Of dat toch had proberen te doen, want aan het einde van de rit had hij enkel zichzelf voor gek gezet toen Cobra niet echt onder de indruk zijnde op hem had gereageerd, aangevend dat hij pas naar hem zou luisteren als Rascal zijn strepen binnen de Elite zou verdienen. “Rascal zei dat hij dit doet bij al zijn kittens. Dat hij aan Rascal ook al meerdere malen heeft laten blijken dat hij niks om hem geeft.” Haar stem werd steeds zachter bij elk woord, alsof ze haar eigen woorden zelf niet zo goed geloofde. Ze wist op dit moment niet meer zo goed wat ze moest geloven. Haar gedachten waren één grote warboel en er waren buiten Chawl niet echt veel katten met wie ze kon praten. Hell, als ze Chawl niet had gehad, had ze met helemaal niemand meer kunnen praten. “Ik weet dat je gelijk hebt,” murmelde ze. “Maar soms wilde ik dat ik hem nog één keer kon zien, dat hij me de waarheid kon vertellen. En dat ik hem de waarheid kon vertellen.” Ze keek met een verafschuwde blik over haar schouder naar het lange, diepe litteken dat zich daar bevond, waar ze vanuit haar perspectief nog maar net het einde kon zien.


Broken hearted. 2gxnp75 Broken hearted. 10pvxmw Broken hearted. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Broken hearted.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: