[CLAN EVENT] To those who remain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [CLAN EVENT] To those who remain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
StarClan
[CLAN EVENT] To those who remain XbUUF0W
Michelle
6641
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: [CLAN EVENT] To those who remain   [CLAN EVENT] To those who remain Icon_minitimedo 23 mei 2019 - 20:23I'll know my name
as it's called again

Diep haalde ze adem. Haar ogen een stilte tonend. Ze stond bovenop haar den, de clan keek haar afwachtend aan terwijl regendruppels haar vacht doorweekte. Ze waren zojuist thuis gekomen, hun gewonden hadden hun weg richting de medicine cat den gevonden. Ze dankte starclan voor hun overlevende, maar huilde in stilte met de lucht mee voor de levenloze lichamen die voor haar lagen. Vier lichamen, vier levens die nooit meer terug zouden komen. Vier harten voor altijd gestopt in het midden van het strijdgewoel.

Beartooth, de jonge kater, hij was nog apprentice van haar neef geweest. Hij had zijn hele leven nog voor zich gehad en nu.. Nu was het voorbij, in de handen van Starclan. Autumnwish, een loyalere warrior was er bijna niet, en nu had ook zij te vroeg haar einde gevonden. Wolfshadow, hij was nog nauwelijks warrior.. Veel te jong.

En het laatste lichaam. Ze kon er nauwelijks naar kijken zonder dat haar hart al uit zichzelf leek te breken. Het begin van het moorden en de grootste fout die de kattin zelf ooit had kunnen maken. Haar geestelijk gehandicapte dochtertje. Steppingstone lag levenloos met haar ogen gesloten. Ze had de kattin zelf mee naar huis genomen. Het gewicht op haar schouders gedragen terwijl er iets knapte in haar eigen hoofd. Nooit meer, nooit meer, zou er een kat op zo'n manier sterven zoals haar dochter had gedaan. In pure onschuld aan stukken gereten..

"Riverclan." Ze hief haar blik op van de lichamen en staarde haar clan aan. "We hebben gevochten als tijgers en Windclan overwonnen. Zij hebben familie en vrienden van ons afgenomen." Ze hielt zichzel even stil, haar nagels uit hun hulzen schietend en boorde deze de grond in terwijl ze haar kop omhoog trok. "Maar wij hebben aangetoond dat onze wil ijzersterk is en onze dromen en benodigdheden niet zomaar weg te slaan zijn. Heatherfields behoort bij Riverclan. Goede warriors zijn gestorven, onschuldigen zijn gestorven. Maar hun doden zijn niet voor niets. Onze kittens zullen overleven en onze kracht zal aansterken. Niet langer hoeven wij ons te verlagen tot kittypetvoer." Ze knikte haar clan toe. Door al het verdriet heen toch moed insprekende. "En binnen aanzienlijke tijd zullen wij onze oude kracht teruggevonden hebben. En zal iedereen zien wat Riverclan precies betekend. Niet langer zullen wij over ons heen laten lopen of uitwijken voor de willens van de andere clans." Ze keek iedere kat aan, moed in willen sprekende. "Onze familie zal altijd voor ieder ander staan. En ik beloof jullie. Ieder van jullie. Nimmer zal je meer kittens horen smeken om voedsel in hun nesten. Of elders moeten begraven nadat deze gestorven zijn van de kou. We zijn de winter door. De zon komt binnenkort op. En Riverclan zal herrijzen. Sterker dan ooit tevoren." Ze staarde op naar de wolken. Spetters die minder leken te worden alsof Starclan zelf haar woorden kracht bijzette. Nee, nimmer meer zou een kat in riverclan aan honger sterven. Nimmer meer zou een onschuldig leven verloren gaan. Ze zou alles, alles voor haar clan doen. Zelfs dingen waar Starclan nooit achter zou staan. Het maakte niet uit, Riverclan ging voor regels of angst voor zonden. Als het zo moest zou ze Dark Forest toelachen. Zo lang ze maar Riverclan beter achter zou laten dan dat ze het nu zag.


(VIGIL VOOR BEARTOOTH, AUTUMNWISH WOLFSHADOW & STEPPINGSTONE
Meld even onderin je post als je mee wil met de lichamen wegbrengen, als ik 5/6 katten heb maak ik dat topic aan volgens de burial rituals.)
One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwish
Member
[CLAN EVENT] To those who remain Tumblr_pm0rdd9IdL1x1l0y5o3_100
Lianne
43
Actief
Never was there a Caesar that couldn't sing the tune.

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormwish
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] To those who remain   [CLAN EVENT] To those who remain Icon_minitimevr 24 mei 2019 - 11:11


Regen tikte zacht op de grond. Stormkit had bij de ingang van de nursery gezeten, enkele millimeters verwijdert van de vallende regendruppels. Toen Butterstar het kamp in was gekomen had hij verwonderd opgekeken. Ze droeg iemand op haar schouders.. toen hij dichterbij wilde komen schrok hij terug. Steppingstone haar lichaam was helemaal slap en zat onder het bloed en de wonden. Verschrikt deinsde het katertje achteruit en keek hij met wijd opengesperde ogen naar de rest van de katten die binnen kwamen. Sommige waren zo gewond dat ze meteen afgevoerd werden naar de medicine den. Met grote ogen keek hij de trotse leider na die naar haar den liep en daar bovenop sprong. Dat had ze ook gedaan voordat alle katten weg waren gegaan.. "RiverClan, we hebben gevochten als tijgers en WindClan overwonnen." Stormkit zijn ogen werden nog groter. "Zij hebben familie en vrienden van ons afgenomen. Maar wij hebben aangetoond dat onze wil ijzersterk is en onze dromen en benodigdheden niet zomaar weg te slaan zijn. Heatherfields behoort bij Riverclan. Goede warriors zijn gestorven, onschuldigen zijn gestorven. Maar hun doden zijn niet voor niets. Onze kittens zullen overleven en onze kracht zal aansterken. Niet langer hoeven wij ons te verlagen tot kittypetvoer." Stormkit slikte. Hij begreep het volledige gewicht achter Butterstar haar woorden nog niet, maar begreep wel dat katten dood waren gegaan. Hij wist niet zoveel af van de dood en van volwassen praat, maar begreep wel dat de dood niets goeds was. De rest van de woorden gingen aan hem voorbij. Zijn ogen dwaalde weer af naar de lijken die van hem vandaan lagen. Ze hadden lelijke wonden en uitdrukkingen die verdraaid en doodeng waren. Hij stapte nog een paar passen achteruit en deed zijn best om zijn poten stil te houden. Ze voelde aan als jelly. "Onze familie zal altijd voor ieder ander staan. En ik beloof jullie. Ieder van jullie. Nimmer zal je meer kittens horen smeken om voedsel in hun nesten. Of elders moeten begraven nadat deze gestorven zijn van de kou. We zijn de winter door. De zon komt binnenkort op. En Riverclan zal herrijzen. Sterker dan ooit tevoren." Stormkit keek omhoog naar Butterstar. Hij had zoveel honger gehad dat zijn buik permanent pijn deed. Violetshine gaf niet heel veel melk en daarom moesten ze het verdelen tussen hen en de rest. Maar toch.. de regen die op hem neer dreunde, en de sombere, verslagen gezichten van de katten om hem heen sprak de moedige woorden van zijn leider tegen. Stormkit was nog te jong om te begrijpen, om in te zien. Hij gaf een droge snik toen hij warme tranen achter zijn ogen voelde prikken. De aanblik van de gewonde katten, de dode katten trof hem diep. Huilen deed hij niet maar hij wist dat hij dit nooit meer uit zijn geheugen kon krijgen. 


[CLAN EVENT] To those who remain Dbe4uzb-700161bb-d7a6-49a8-a934-44e816d641b0.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg2ZjcwMWQyLTc2OGEtNGU4My1hMTNhLTU1ZGFjMGRhYjRjOFwvZGJlNHV6Yi03MDAxNjFiYi1kN2E2LTQ5YTgtYTkzNC00NGU4MTZkNjQxYjAucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
stormfall
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marshfire
Member
[CLAN EVENT] To those who remain Underw10
Daniëlle
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Marshfire
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] To those who remain   [CLAN EVENT] To those who remain Icon_minitimeza 25 mei 2019 - 18:27

Het eerste wat Marshfire horen, was het harde geluid van water. Waar was ze? Duf probeerde ze haar ogen open te doen, maar het lukte niet. Wat was er gebeurd? Ze herinnerde het gevecht maar wazig, en vanaf een bepaald punt was het helemaal blank. Er zat een groot zwart gat in haar geheugen en het verontrustte haar. De kattin probeerde haar kop omhoog te doen, maar het lukte haar niet het hoger dan een paar centimeters, voordat haar kop te zwaar werd en ze het weer liet zakken. Ze had zich nog nooit zo hulpeloos gevoeld. Maar ze verdiende ook geen hulp. Ze had een kat vermoord, ze was een monster. Alles was nog steeds zwart, en ze probeerde te bepalen of er iemand bij haar in de buurt was. ”H-Hallo?”


[CLAN EVENT] To those who remain Sigv1110
Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilypool
Member
[CLAN EVENT] To those who remain DPKsfdL
Cynthia
165
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Lilypool
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] To those who remain   [CLAN EVENT] To those who remain Icon_minitimeza 25 mei 2019 - 23:17

Ze had wel gemerkt dat er veel katten weg waren gegaan uit het kamp, maar de echte reden was haar niet heel duidelijk geweest. Regen was ondertussen gaan vallen, waardoor ze schuil had genomen in de nursery voor nu. Toch zodra er commotie was in het kamp was ze gaan kijken wat er aan de hand was. De katten die weg waren geweest kwamen terug, maar een aantal bewogen niet. De woorden die Butterstar sprak kwamen binnen, maar ze begreep niet helemaal wat het allemaal betekende. Ze zag de bewegingsloze lichamen wel liggen, ze hadden haar doen stilstaan vlak buiten de nursery. Het was een zicht dat ze nog niet eerder zo duidelijk had kunnen zien en toch was dit meteen een extreem geval voor haar eerste keer. Het was er dan ook niet een die ze snel zou vergeten. Niet alleen de dode katten, maar de blikken op elk van de katten er omheen. Ze kon de stemming voelen, maar wist niet goed hoe ze zichzelf hierbij moest voelen. Zelfs de regen die haar vacht langzaam natter maakte had ze niet eens echt door.


[CLAN EVENT] To those who remain S3HBvx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[CLAN EVENT] To those who remain BVaqYmVp_o
Julia
693
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] To those who remain   [CLAN EVENT] To those who remain Icon_minitimevr 31 mei 2019 - 19:17

De striemen op zijn rug klopten, maar hij klaagde niet. Het bloeden bleef aangewakkerd worden door de regen die het nat hield. Hierdoor verzwakte zijn lichaam en de kater was sowieso heel erg gevoelig voor bloedverlies en vermoeidheid. Toch wilde hij straks mee, hij moest mee. De blik in zijn helderblauwe ogen keek op naar zijn tante die met Steppingstone op haar rug een eindje voor hem liep. Hij slikte, zijn lieve nichtje… Tranen welden weer op in zijn ogen en hij keek naar zijn voorpoten terwijl ze terug liepen naar het kamp. Ze hadden gewonnen, maar hij kon de doden niet zien. Hij vond het allemaal zo erg. Natuurlijk hij zou zijn oudtante volgen tot de dood en dat hadden deze katten ook gedaan, maar toch. Waarom waren de katten de Warrior code vergeten, waarom hadden ze het nodig gevonden om te doden? Hij wist dat hij eigenlijk naar de Medicine Cat’s den moest gaan om het spinrag op zijn rug te vernieuwen, maar in plaats daarvan bleef hij in het kamp rondhangen. Hij keek naar Butterstar die boven op haar den was gesprongen. Toen keek hij naar de lichamen die midden in het kamp lagen en slikte opnieuw. Ondanks dat hij niet wilde kijken werd zijn blik er de hele tijd heen gezogen, vooral naar de jongste dode. Het was de dochter van Butterstar en dus ook zijn familie. Hij had haar altijd graag gemogen en soms met haar gespeeld. Zou zijn oudtante nu veel verdriet hebben? Hij wist wel zeker dat ze er onder leed en daar werd hij alleen nog maar ongeruster van.
Hij keek op toen Butterstar begon te praten. Ze hadden de Heatherfields overwonnen, ze zouden geen honger meer hebben. Toen zijn tante omhoog keek naar de regen die minder werd, deed hij hetzelfde. Was StarClan niet meer boos? Zou alles weer goed zijn. Toen keek hij naar de lichamen, nee het zou nooit meer helemaal goed zijn. Tenminste niet meer hetzelfde als het ooit was geweest. Hij voelde zijn wond weer prikken, maar hij wilde mee. Hij wilde ze een laatste eer bewijzen en dicht in de buurt van zijn tante blijven. Hij stond op en drukte zijn neus in de vacht van zijn nichtje. “May StarClan light your path.” Fluisterde hij in haar oor. Hetzelfde deed hij bij de andere katten die nu met StarClan joegen. Voordat hij zich oprichtte en Butterstar aankeek. Hij wilde mee ze een laatste eer te bewijzen.

[Icepaw wil mee]


[CLAN EVENT] To those who remain Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowmask
Member
[CLAN EVENT] To those who remain DPKsfdL
Chi
156
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Crowmask
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] To those who remain   [CLAN EVENT] To those who remain Icon_minitimeza 1 jun 2019 - 9:36

Crowmask had ongeduldig zitten wachten in het kamp. Hij had zelf besloten achter te blijven, om het kamp te verdedigen en ervoor de zorgen om de kittens en elders kalm te houden. Zodra hij pootstappen door de ingang hoorde, racete hij dan ook naar de open plek. Zijn blauwe ogen keken verwachtingsvol naar Butterstar en de rest die een voor een het kamp binnen kwam gelopen. Hij merkte op hoe een paar krijgers ontbraken en een bepaalde angst voor het ergste omgreep zijn hart. Het duurde dan ook niet lang of deze werd bevestigd bij het zien van hun dode lichamen. Wat? Waren er zoveel katten omgekomen in een simpele strijd om territorium? Woede borrelde in hem op. Echter wist Crowmask deze algauw te onderdrukken en voegde hij zich bij de rest toen Butterstar de Clan toesprak. Zijn blauwe ogen waren vernauwd en zijn dikke staart sloeg ongeduldig op de grond. Haar woorden klonken als muziek in zijn oren bij het horen dat ze toch in staat waren geweest de Heatherfields voor zich te winnen. Het was toch deels een pleister op de wonde van al hun doden. De woorden die volgden, dat ze zich niet meer moesten verlagen tot kittypetvoedsel, deed hem een klein beetje glimlachen. Echter verdween deze alweer toen zijn ijsblauw blik over de lichamen gleed. Een zachte zucht gleed over zijn lippen terwijl hij naar voren stapte. "Ik zal meegaan." miauwde hij. Crowmask was vast een van de weinige die nog energie genoeg had. De rest moest rusten en hun wonden laten verzorgen. Dit was het minste wat hij nog kon bijdragen voor de Clan.


[CLAN EVENT] To those who remain 9QfUhzr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[CLAN EVENT] To those who remain MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
133
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] To those who remain   [CLAN EVENT] To those who remain Icon_minitimewo 5 jun 2019 - 11:23

Bloed druppelde langzaam langs zijn kop heen naar beneden terwijl hij de medicine cat den weer uitstapte. Regen mengde zich met het rood en spoelde het uit zijn bleke vacht. Maar waar de bloedsporen uit zijn pels gewassen werden, bleven de groeven in zijn hart duidelijk voelbaar. Het voelde alsof het in scherven geslagen was door dit gevecht. Dit gevecht.. Het was geen eervol gevecht geweest. Zoveel katten waren er gestorven en voor wat? Ze hadden nu de heatherfields, maar was het de prijs waard geweest? Arctic wist het niet zeker.

De grijze kater hief zijn kopje naar Butterstar toen deze begon te spreken. Met lege ogen keek hij de clanleidster aan. Ze  hadden gevochten als tijgers ja, en Windclan overwonnen, maar was het het waard geweest? Hij liet een huiverige zucht uit zijn bek ontsnappen. Hij mocht niet twijfelen. Het was voor zijn clan geweest. Ze hadden eten. Maar waarom voelde hij zich dan zo verslagen? Zwijgend stapte hij naar voren zijn neus in de pels van Beartooth te drukken om afscheid te nemen. Hij was niet bijzonder close geweest met deze katten, maar miste ze alsnog ontzettend. "Ik zal ook meegaan.." mompelde de kater stilletjes.


[CLAN EVENT] To those who remain U4339F6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Roseburn
Dark forest
[CLAN EVENT] To those who remain VXFylUl
Loïs ❁
255
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: D E A D [25] ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Roseburn
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] To those who remain   [CLAN EVENT] To those who remain Icon_minitimeza 8 jun 2019 - 13:18

Haar moeder kwam terug. Haar vacht was besmeurd met bloed maar ze leefde nog. Een zachte grom verliet Rose's lippen. Het praatje dat haar moeder hield deed haar niks. Het waren legen woorden, binnen een korte tijd zou het weer winter zijn en zouden ze weer terug bij af zijn. Warriors waren dood om een vervloekt stuk grond. Van een clan waar Roseburn niks mee te maken wilde hebben. Wat nu? Zouden ze konijnen gaan moeten eten? Hazenvreters worden net als hun grootste vijand? Dat de code was geschonden kon haar vrij weinig boeien. Maar dat ze nu moest worden als WindClan, dat schoot bij haar helemaal verkeerd.

"Ik ga ook mee." verklaarde ze terwijl ze haar moeder met haar kille, blauwe ogen aankeek. Ze had niet gevochten, had geen eer van dit gevecht gekregen, en was maar een zielige queen die eigenlijk bij haar kittens zou moeten blijven. Ze vroeg zich af of Butterstar dat als excuus zou geven zodat ze niet mee mocht. Of zou haar moeder haar, ondanks hun onenigheden, mee laten gaan? Vertrouwde ze haar daar nog genoeg voor? De reactie die ze zou krijgen zou veelbetekenend zijn; ze zou erdoor weten hoe haar moeder nu tegenover haar stond. En dat was heel belangrijk voor wat er komen zou.

- Roseburn wilt mee, en Panthergrowl ook


roseburn

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[CLAN EVENT] To those who remain NMCtPPd
Yanthe
610
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: [CLAN EVENT] To those who remain   [CLAN EVENT] To those who remain Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 22:03

Ze was meteen opgesprongen bij de aankomst van de groep Riverclanners. Lichamen van doden werden binnen gedragen en gewonden waren er her en der te zien. Geen enkele kat was gespaard geweest. Het was blijkbaar een stevig gevecht geweest. De katten bleven maar binnen strompelen. Met een gespannen blik bleef ze kijken, hopende dat haar partner en kittens levend tevoorschijn kwamen. Ze was opgelucht Rookpaw te zien, al zag ze er ook niet al te best uit. Haar oogjes werden groot toen ze Panthergrowl met Chivysniff binnen zag komen. Chivy, haar oudste dochter en de huidige medicine cat van Riverclan, was gewond? Ze stapte meteen naar voren en drukte kort haar neusje tegen Rookpaw. "Laat je verzorgen en rust uit." mauwde ze tegen haar jongere dochter. Kort wierp ze een blik naar haar partner en andere dochter. Ze had de drang om naar hen te lopen, maar ze wist dat ze daar niets kon doen. Ze zou Rookpaw bijstaan, wetende dat Panthergrowl Chivysniff's zijde niet zou verlaten. "Kom," mauwde ze zachtjes en ondersteunde Rook.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[CLAN EVENT] To those who remain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: