These wounds won't seem to heal. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 These wounds won't seem to heal.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
These wounds won't seem to heal. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: These wounds won't seem to heal.   These wounds won't seem to heal. Icon_minitimewo 29 mei 2019 - 15:20

Cherrypaw slikte terwijl ze zichzelf dwong om zich op de jacht te concentreren. Ze had al twee muizen laten ontsnappen door haar stomme gedrag. Maar hoewel ze zichzelf voornam dat het die keer de laatste keer was geweest dat ze nog een prooi liet ontsnappen, gebeurde vervolgens bij de volgende jachtpoging weer precies hetzelfde. Ze had moeite met zich te concentreren, keek constant over haar schouder of ze iets hoorde en voelde haar hart in haar keel hameren telkens als ze pootstappen hoorde. Ze was al heel hard geschrokken door een voorbij passerende patrouille en had ook bijna het hazenpad gekozen toen een andere apprentice haar tegemoet was gelopen en had voorgesteld om samen te gaan jagen. Cherrypaw had gelogen dat ze een assesment aan het doen was om te kijken of ze al klaar zou zijn voor haar final assesment en de apprentice was met een vreemde blik in zijn ogen afgedropen, alsof hij haar leugen zo doorzien had. De blik die hij haar toewierp, deed haar zo erg aan Sparkfur denken dat de wereld even stil had gestaan voor haar. Ze schudde haar kopje en rende vervolgens snel weer in de richting van het kamp toen ze weer opgeschrikt werd door een geluidje. Nee, ze ging de jacht voor vandaag maar laten zitten, maar ze wilde hier even niet meer zijn! En dus rende ze in volle vaart het kamp in. Ze stopte pas toen ze voor de nursery stond; haar flanken zwoegden en er was een wilde blik in haar ogen ontstond. Haar klauwen boorden zich diep in de bosgrond en haar tanden waren stevig op elkaar geklemd. En even was ze zich niet meer bewust van haar omgeving. En ook niet van het feit dat een pasgeboren kitten haar naderde.


+ Eerste post voor Sunkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunpaw"
Member
These wounds won't seem to heal. Tumblr_o91p63wo7m1s4fz4bo1_500
Renske
187
Actief
The day will be what you make it. So rise as the sun and burn.

CAT'S PROFILE
Age: ☀ 8 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sunpaw
BerichtOnderwerp: Re: These wounds won't seem to heal.   These wounds won't seem to heal. Icon_minitimedo 30 mei 2019 - 0:43


Sunkit was druk bezig om een mosbal te creëren. Alleen het lukte haar steeds niet. Dit was het enige speelgoed dat ze nog kende, en gefrustreerd dat het haar zelf niet lukte, gromde ze, waarna ze het losse mos gefrustreerd uit elkaar trok. Dan niet. Stom mos. Sunkit hief haar kinnetje. Misschien moest er dan maar iemand anders slachtoffer worden van haar tirade. De het rode kittende paradeerde door de nursery. Haar voetenwerk werd steviger, pasjes zekerder. Het ging nog steeds niet hard, maar ze hobbelde gestaag voort. Totdat opeens een kat in haar netvlies verscheen. Een semi-grote kat. Haar blauwe oogjes werden groot en ze stampte vrolijk naar de kat toe. Ze was heus niet bang. Sunkit trippelde naar voren en kwam recht voor de kat te staan, waarna ze omhoog keek. Huh? Had ze haar nou niet eens door. Een verontwaardigd blikje kwam op de kitten haar kopje te staan. Wie kon haar nou niet opmerken? Nou, dan moest ze er maar even voor zorgen. Sunkit slaakte een harde piet uit, waarna ze haar pootje bovenop het pootje van de andere kat zette. Haha, nu kon ze er echt niet onderuit!


These wounds won't seem to heal. ICm6cat
Sun of a beach
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
These wounds won't seem to heal. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: These wounds won't seem to heal.   These wounds won't seem to heal. Icon_minitimema 17 jun 2019 - 22:39

Cherrypaw sloot snel haar ogen. Adem in, adem uit. Ze probeerde die mantra in zich op te nemen en het voor zichzelf een paar keer te herhalen, maar haar hart klopte nog steeds wild in haar keel en ze had het gevoel alsof ze elk moment alles bij elkaar kon gaan schreeuwen. Ze wilde dat ze aan Mallowleaf had gevraagd of ze eerst wat lessen kon krijgen om haar eigen emoties onder controle te houden, maar in plaats daarvan had ze zich vol op de training gestort, verwachtende dat ze haar angsten wel opzij kon zetten. Haar ervaringen met zowel Ardentpaw als Dustpaw hadden aangetoond dat ze er nog lang niet overheen had. En hoe meer complottheorieën ze begon te verzinnen, hoe erger haar angst werd. Misschien moest ze het er met Mallowleaf over hebben. En dan het liefste nog vóórdat ze zou verhuizen naar de warriors’ den. Cherrypaw schrok zich een ongeluk toen ze een klopje tegen haar poot voelde en bijna had ze haar andere poot opgetild om vervolgens met een scherpe klauw uit te halen naar diegene die haar liet schrikken. Gelukkig nam op dat moment haar heldere geest het over van haar inwendige paniek en richtte ze haar blik naar beneden, enkel om te zien dat het een kitten was die haar aandacht probeerde te trekken. StarClan zij dank dat ze niks doms had gedaan! “Eh… hallo?” vroeg ze twijfelachtig, want ze had geen idee waarom de kitten juist háár moest hebben. Had ze iets belangrijks gemist soms?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunpaw"
Member
These wounds won't seem to heal. Tumblr_o91p63wo7m1s4fz4bo1_500
Renske
187
Actief
The day will be what you make it. So rise as the sun and burn.

CAT'S PROFILE
Age: ☀ 8 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sunpaw
BerichtOnderwerp: Re: These wounds won't seem to heal.   These wounds won't seem to heal. Icon_minitimedi 25 jun 2019 - 11:23


De andere kat leek te schrikken. Was ze nog steeds niet opgemerkt? Maar de kat had eindelijk haar focus op wat er toe deed: haar. Sunkit kreeg een stout lachje op haar gezicht toen de kat haar begroette. Sunkit was te jong om te zien dat ze misschien geschrokken was, ongemakkelijk of uit haar doen. Nee, Sunkit kreeg aandacht en dat was machtig! ‘Hoi!’ miauwde ze zo lief mogelijk. Daarna stond ze op en wurmde zich tussen de voorpoten van de apprentice. ‘Wat doe jij hier?’ Ja, de kat kwam hier binnen, om vervolgens maar loom voor zich uit te staren. Meestal kwamen katten hier met een doel: eten brengen of de kittens bewonderen. Maar deze deed geen van beiden. Sunkit concludeerde dat ze vreemd was. Ze moest wel iets anders belangrijks doen. Waarom was ze ander hier?


These wounds won't seem to heal. ICm6cat
Sun of a beach
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
These wounds won't seem to heal. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: These wounds won't seem to heal.   These wounds won't seem to heal. Icon_minitimema 22 jul 2019 - 14:42

ThunderClan. Ze rook ThunderClan. Ze was in het kamp, ze was veilig. Er zou geen BloodClanner op haar af komen stuiven om haar pijn te doen. Ze mocht nu niet in paniek raken, niet in het bijzijn van een jonge kitten. Zij was al getraumatiseerd geraakt; het was niet de bedoeling dat deze kitten de paniek en de angst in haar ogen op zou merken en dat onbewust over zou nemen. Daar was ze nog veel te jong en onschuldig voor. Maar het leek erop dat Cherrypaw’s zorgen ongegrond waren: de kitten leek zich precies niks aan te trekken van de angst die voor Cherrypaw’s gevoel in golven van haar af leek te komen en informeerde in plaats daarvan naar wat ze hier deed. Cherrypaw deed haar voorpoten een beetje uit elkaar zodat de kitten ruimte had en keek met een verbaasde blik naar beneden. Ze had nog geen kitten meegemaakt die al direct zo aanhankelijk was en ze wist niet of ze dit schattig of verontrustend moest vinden. “Ik eh…” Tja, wat moest ze nu zeggen? Allesbehalve de waarheid, nam ze aan. “Ik wilde een lekkere prooi voor de queens in de nursery meenemen, maar ik zat net te denken of ik die zelf gevangen heb of die van de prooistapel moest pakken.” Het was niet het beste waar ze mee kon komen, maar ze had hier natuurlijk wel een kitten voor haar neus staan. Het was aannemelijk dat ze erin zou trappen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunpaw"
Member
These wounds won't seem to heal. Tumblr_o91p63wo7m1s4fz4bo1_500
Renske
187
Actief
The day will be what you make it. So rise as the sun and burn.

CAT'S PROFILE
Age: ☀ 8 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sunpaw
BerichtOnderwerp: Re: These wounds won't seem to heal.   These wounds won't seem to heal. Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 14:38


Het bleef weer stil. Sunkit kantelde haar kopje toen de rode kat als een standbeeld bleef. Totdat ze eindelijk naar haar toe keek en Sunkit een lachje gaf. Joehoe! Het was gelukt. Toen begon eindelijk de poes wat te stamelen. Sunkit werd nu bijna wel een beetje ongeduldig. Ze drukte nog eens met een pootje tegen de rode poes aan, waarna er eindelijk wat uit kwam. En toen zei ze het, prooi! Sunkit snorde tevreden. Hè hè. Maar prooi was oké! Ze had al eens wat geprobeerd, maar tot nu toe bleef het nog niet zo spannend. Maar haar oogjes twinkelden toen ze vertelde dat ze zelf prooi had gevangen. Die wou Sunkit wel eens even van dichtbij bekijken! ‘Je eige prooi!’ beval Sunkit dan ook. Sunkit moest natuurlijk wel met een oordelend oog kijken of het goed genoeg was voor de nursery! En deze kat zou zich moeten bewijzen!!


These wounds won't seem to heal. ICm6cat
Sun of a beach
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
These wounds won't seem to heal.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: