When I get older, I will be stronger. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 When I get older, I will be stronger.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
When I get older, I will be stronger.  DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: When I get older, I will be stronger.    When I get older, I will be stronger.  Icon_minitimezo 2 jun 2019 - 8:56

Een tevreden gevoel ontstond in zijn binnenste toen hij opmerkte dat hij al iets gegroeid was. Dat merkte hij aan het feit dat de afstand tussen de grond en zijn kin iets groter was en dat zijn poten ook groter begonnen te worden. Zijn zachte kittenvacht had zich ingeruild voor al iets stevigere haartjes en zijn tabbypatronen begonnen lichtelijk andere vormen aan te nemen. Het blauwgrijze van zijn ogen was echter hetzelfde gebleven waardoor duidelijk werd wat voor oogkleur Loudkit zou behouden. Zijn staart had ook iets meer lengte gekregen, hoewel dat nauwelijks verschil was tegenover wat het eerst had. Kortom: Loudkit begon te groeien. En dat was niet alleen fysiek. Nu hij fatsoenlijk kon praten zonder dat hij steeds woorden door elkaar haalde en daardoor geen fatsoenlijke zinnen kon vormen, vond hij het des te leuker om een praatje met anderen te maken. Ook als het erop leek dat ze hun slaap hard nodig hadden. Loudkit liet zijn blik door de nursery glijden, op zoek zijnde naar een volgend slachtoffer. Hij verveelde zich verschrikkelijk en begon nu al wat meer te hunkeren naar het leven buiten de nursery, al vond hij het nog steeds erg prettig om dicht tegen zijn moeder te gaan liggen en, omhuld door haar vertrouwde geur en die van zijn siblings, in slaap te vallen. Toch zou er een tijd komen dat zelfs dat niet meer genoeg was en dat Loudkit de wereld wilde gaan ontdekken. Maar goed, tot die tijd bleef hij uiteraard netjes binnen de nursery. Hij wilde sowieso niet dat zijn moeder boos op hem zou worden. Dat was het niet waard. Hij liet zijn blik kort hangen op een kitten die wakker leek te worden en zonder haar al te veel tijd te geven om dat te doen, sprong hij op en rende naar haar toe. “Hallo!” riep hij vervolgens vrolijk, daarmee zijn aanwezigheid direct aankondigende.


+ Eerste post voor Cinderkit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
When I get older, I will be stronger.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: