[2-06-'19] Ceremonie 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [2-06-'19] Ceremonie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
[2-06-'19] Ceremonie 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: [2-06-'19] Ceremonie   [2-06-'19] Ceremonie Icon_minitimezo 2 jun 2019 - 14:12Shadowclan Ceremonie Juni


Zijn poot was stijf van het gat waar hij in gevallen was en zijn humeur van de laatste paar dagen was moeilijk ‘goed’ te noemen. Het kwam het dichtst in de buurt bij ‘donderwolk’. Het gevecht tussen Riverclan en Windclan was geëindigd zoals hij dacht, maar het aantal doden had de verwachten ver overstegen. Bovendien leek het alsof ook Ocean er niet goed vanaf gekomen was. Nog eens zwiepte hij met zijn staart terwijl de kater de rots op sprong en zijn clan rondkeek.

“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen.” Ze vertellen waar ze precies moesten verzamelen vond hij lichtelijke onzin op dit punt, als ze per se ergens anders wilden staan moesten ze dat zelf weten.

"Beste clangenoten," Begon hij, en ademde even diep in "Laat ik beginnen met het nieuws dat de Heatherfields van Riverclan zijn na het recente gevecht tussen Windclan en Riverclan, wij hoeven hier als clan niet veel mee maar de informatie is goed om in ons achterhoofd te houden.” Dan was dat duidelijk, het was niet de bedoeling dat zij hier ook nog een oorlog om zouden starten. Wat zouden ze met dat gebied moeten anyways? "Daarnaast gaat de gang van zaken natuurlijk gewoon door, en zijn er apprentices te benoemen, Blackkit en Cindertkit, zouden jullie naar voren willen komen?" Hij gaf tijd aan de jonge kittens om precies dat te doen. ” Blackkit en Cindertkit, jullie hebben de leeftijd van zes maanden bereikt, en zijn nu oud genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zullen jullie bekend staan als Blackpaw en Cinderpaw totdat jullie warrior worden. Ik zal zelf jullie training op me nemen en alles wat ik weet met jullie zullen delen.” Hierbij kon hij niet anders dan glimlachen – en heel hard hopen dat Pepper en Wolf niet jaloers zouden zijn – terwijl hij zijn neus tegen die van de kleintjes duwde.

“Dan zijn er nog twee speciale katten die onze aandacht verdienen.” Mauwde hij vrolijk, en keek vol trots in de richting van twee apprentices, katten die het dik verdiende om inmiddels warrior te worden. ”Ik, Tallstar, leider van Shadowclan, roep de warrior voorouders aan om neer te kijken op deze apprentices, zij hebben hard gewerkt om de wegen van uw regels te leren, en ik raad hen aan jullie aan als warrior.” Hierna ging zijn blik naar de desbetreffende katten. ”Toxicpaw en Wolfpaw, beloven jullie de warrior code te eren, en je clan te verdedigen, zelfs al kost je dit je leven?” Hij wachtte rustig het antwoord af terwijl hij de hemelen dankte dat het nog niet zijn Wolfpaw was die warrior werd. Nadat dat gekomen was ging hij verder. ”Dan, bij de kracht die Starclan mij gegeven heeft, geef ik jullie je warrior naam. Toxicpaw, van nu af aan zal je bekend staan als Toxicheart. Starclan eert je volhardendheid en moed, en wij verwelkomen jou als een volwaardig warrior van Shadowclan. Jij Wolfpaw, zal vanaf nu bekend staan als Wolfjaw, Starclan eert jouw kracht, intelligentie en bovenal doorzettingsvermogen. Ondanks een periode van ziekte mogen we ook jou verwelkomen als volwaardig warrior van Shadowclan” Hierna sprong de kater naar beneden om de katten te begroeten en het ritueel af te maken.

Na deze plechtigheid sprong de kater weer terug de rots op, en glimlachte even toen hij zijn trouwe clan zag zitten. Ze waren nog niet klaar. ”Verder zijn er nog twee apprentices die om verscheidene omstandigheden een nieuwe mentor toegewezen zullen krijgen. Blackpaw en Beechpaw, kom naar voren.” Hij grijnsde even, normaal deed hij dit eerder maar dit kwam logistiek gezien beter uit. ”Blackpaw, jouw trainingen zullen voortgezet worden door Sinclaw, die je alle kennis die ze heeft zal leren. Beechpaw, Wolfjaw zal jouw trainingen op zich nemen en er alles aan doen je net zo’n waardig warrior te maken als hij zal zijn.” Met een glimlach liet hij de groepen elkaar ontmoeten, en besloot toen af te ronden.

“Hierbij is deze ceremonie geëindigd.”

---

Hij sprong van de rots en liep in de richting van zijn kersverse apprentices, zijn blik weer vrolijk en de glimlach terug. Wederom had hij zijn eigen teampje, en niets maakte hem vrolijker dan dat. "Oke, willen jullie beginnen met een nest bouwen en het territorium verkennen, of met jagen? Want keuze scheen heel gezond te zijn op deze leeftijd. Tenzij ze fout kozen.

Lijstje:
 


[2-06-'19] Ceremonie Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[2-06-'19] Ceremonie DPKsfdL
Chi
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cinderleap
BerichtOnderwerp: Re: [2-06-'19] Ceremonie   [2-06-'19] Ceremonie Icon_minitimema 3 jun 2019 - 17:07

De wit met zwarte kitten trippelde naar de open plek toen ze de bekende woorden van een ceremonie hoorde. Ze had intussen de leeftijd van een apprentice bereikt en wist dus dat dit haar moment zou zijn. Haar zwarte oortjes spitsten zich naar voren en haar ijsblauwe oogjes hielden het gestalte van hun Leader in de gaten. Wat duurde het zo lang! Cinderkit schuifelde ongeduldig met haar pootjes over de grond en voelde zich vanbinnen bijna ontploffen van enthousiasme toen ze haar naam hoorde. Pas nadien viel het besef haar zwaar dat Tallstar haar mentor zou worden. Stress? Dat was een understatement! Maar dat droeg enkel nog meer bij tot haar drang om de beste te worden! Ze zou laten zien aan de bruine kater dat ze een van de beste krijgers zou worden die de Clan ooit gekend had!
Toen de ceremonie was afgerond, trippelde ze richting Tallstar. Hij gaf hen de keuze. Even keek ze richting Blackpaw. "Ik wil graag het territorium verkennen!" gaf ze eerlijk toe. Maar het nadeel was wel dat ze met twee waren en Blackpaw dit dus ook goed moest vinden..


[2-06-'19] Ceremonie 2mong4m
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
[2-06-'19] Ceremonie DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: [2-06-'19] Ceremonie   [2-06-'19] Ceremonie Icon_minitimema 3 jun 2019 - 20:14Blackpaw.

Ceremony time. Ceremony time. Ceremony time. Tutuduuu. Black was al de hele ochtend aan het neuriën. Vandaag was de dag dat ze een nieuwe mentor zou krijgen, hopelijk voor haar laatste maandje als apprentice. Ze was hella benieuwd wie haar mentor zou worden. Ze hoopte op een beetje een toffe.

Ze plofte haar kleine kattenbilletjes tussen haar pootjes en ging zitten om te wachten tot Tallstar de ceremonie zou beginnen. Het riedeltje ging zoals ze dat van hem kende. De kittens werden apprentices, de apprentices warrior. Daarna waren zij en Beechpaw aan de beurt. Ze keek even opzij. De poes, even oud als zij was, zat een kleine meter verderop.
Blackpaw, jouw trainingen zullen voortgezet worden door Sinclaw, die je alle kennis die ze heeft zal leren.
Sinclaw? Had zij niet net een nestje gekregen? Black keek kort bedenkelijk naar haar leider. Was dit echt een goed idee?
Maar ze liet het los. Tallstar wist altijd prima wat er in de clan speelde. Hij zou haar echt niet aan Sinclaw gekoppeld hebben als hij niet had geloofd dat dat een goede match was. En blijkbaar was Sinclaw alweer fit genoeg?

Black keek om zich heen, op zoek naar de zwart-witte poes die de komende maan haar mentor zou zijn. Ze trippelde naar haar toe. Afwachtend, een béétje geïntimideerd door het imago dat de poes had, maar vooral heel enthousiast. Want ondanks dat ze voor een minuutje haar bedenkingen had gehad, wist ze één ding ook zeker: als iemand haar kon leren vechten, dan was het dit beest.[2-06-'19] Ceremonie Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[2-06-'19] Ceremonie 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [2-06-'19] Ceremonie   [2-06-'19] Ceremonie Icon_minitimewo 5 jun 2019 - 14:28


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Een ceremonie was niet super veel bijzonders op het moment dat je al wist dat jij niet benoemd zou worden. Toch was Pepper blij voor de katten om wie dit wel kon gaan. Tenminste, als Acorndust haar niet zo zat was dat ze een nieuwe mentor moest. Voor een moment bleef Pepper stil staan in haar eigen voetsporen. Een lichte zorg liet haar maag omdraaien, maar ze duwde hem weg. Acorndust zou het haar gezgd hebben op het moment dat hij haar zat was. Toch?

Met bewondering in haar ogen keek ze omhoog naar haar vader, hoe hij als trotse clanleider daar zo hoog stond en de clan bijeen riep. Zou zijzelf dit ooit redden? Vast niet. Niet als halfclan kat. Maar alsnog was ze intens trots op haar vader. Totdat hij de Heatherfields noemde. De jonge apprentice kromp lichtjes ineen en draaide haar oren naar achteren. Ja. Dat wist ze al. En hij wist ook dondersgoed dat zij dat wist. Hoezo koos hij niet voor Windclan? Hij had toch van haar moeder gehouden? Haar kaken klemden zich iets strakker op elkaar, maar ze zei niks. Dit gesprek hadden ze al gehad. Gelukkig kwamen er ook leukere mededelingen. Cinderkit, met wie ze wel eens gespeeld had, kreeg haar apprentice naam. Die vage kitten genaamd Blackkit ook! "Cinderpaw! Blackpaw!" Ergens vond ze het een beetje gek dat zij haar vader als mentor kregen. Dat had zij ook graag gewild! Maar nu kon ze wel elke dag vertellen aan haar vader wat ze geleerd had, dus dat was ook wat waard. Verder kregen Beechpaw en de vrouwelijke Blackpaw nieuwe mentoren. Pepper trok zachtjes met haar oren. Oh ja, Blackpaw had verteld dat ze stil had gelegen met haar trainingen. Zou ze blij zijn met Sinclaw? Sinclaw was zelf echt ontzettend sterk. Ook Beechpaw had een nieuwe mentor gekregen en Pepper probeerde zich te herinneren wie Beechpaw als mentor gehad had. Ach wel ja.. Ze juichte ook de namen van deze twee apprentices. "Beechpaw! Blackpaw!" om aan te geven dat ze blij was voor ze.

Tot slot kregen nog twee apprentices hun warriornaam. Ooit zou zij dat zijn! Al was ze minder blij voor Toxicpaw, nu Toxicheart. Die kattin had ze toch altijd een klein beetje eng gevonden. Maar goed, het was nog steeds een clangenoot, niks aan te doen. "Toxicheart! Wolfjaw!" Wolfjaw kende ze verder niet zo goed. Misschien kwam dat ooit nog? Maar stiekem was ze toch wel opgelucht dat Acorndust er geen apprentice bij kreeg. Haar vader had er al zoveel. Acorndust delen met Settledpaw was voldoende. Over Settledpaw gesproken, had hij zijn final assessment nog niet gehad? Eventjes zochten haar blauwe oogjes de kater, om hem vervolgens niet te kunnen vinden in de menigte. Hmm.. Misschien moest hij nog.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[2-06-'19] Ceremonie DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [2-06-'19] Ceremonie   [2-06-'19] Ceremonie Icon_minitimewo 5 jun 2019 - 16:30

Er was weer een ceremonie en gezien ze Blackkit had beloofd om bij zijn apprentice ceremonie aanwezig te zijn zat ze hier dan ook. Ze was al half vergeten dat ze zelf een nieuwe mentor nodig had en luisterde eerst naar wat de leider te zeggen had over de nieuwe apprentices en nieuwe warriors. Haar naam werd tenslotte pas aan het einde genoemd en ze juichte dan ook mee met de rest van de katten bij de nieuwe namen en stapte naar voren toen het haar gevraagd werd te doen. Ze was wel benieuwd wie ze als mentor zou krijgen, ook al zou het niet veel verschil maken. De mentor zou er alleen zijn om haar dingen te leren die ze nog niet wist en verder zou ze haar gang gewoon gaan. Bij de naam van haar mentor keek ze kort wat verward in de richting van Tallstar. Wolfjaw was tenslotte nog maar net warrior gemaakt en die kreeg ze nu blijkbaar als mentor? Ze raakte de neus van de kater aan met die van haar ter begroeting. Hierna werd de ceremonie ook beëindigd, dus liet ze haar blik naar de nieuwe warrior voor haar gaan. "Weet je zeker dat je het aankunt? Je kunt nu nog terug." Misschien niet de beste manier om te beginnen, maar ze kon soms nog wel eens bot overkomen.

Tag: @Wolfjaw


[2-06-'19] Ceremonie 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw-
Member
[2-06-'19] Ceremonie DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Re: [2-06-'19] Ceremonie   [2-06-'19] Ceremonie Icon_minitimedo 6 jun 2019 - 14:57

Blackkit onderdrukte een zachte zucht toen zijn vader voor de zoveelste keer zijn tong over zijn vacht haalde. Toch begon hij te huiveren van opwinding toen zijn vader klaar leek te zijn en hij eindelijk naar het midden van het kamp kon lopen. Tallstar’s kreet weerklonk al niet veel later en Blackkit probeerde stil te zitten terwijl hij wachtte op wat zijn leader ging zeggen. Hij was nu zes moons, wat zo veel wilde zeggen als dat hij eindelijk apprentice zou worden. Eindelijk. Hij was de nursery en de kittens helemaal niet zat, maar hij was wel klaar voor een nieuw hoofdstuk. Zijn vader voegde zich uiteindelijk bij de rest van de warriors en nadat Blackkit nog een knipoogje had gekregen van zijn vader begon de ceremonie dan ook effectief. Tallstar begon over de oorlog tussen RiverClan en WindClan en Blackkit hield geïnteresseerd zijnde zijn kopje scheef. Hij had al veel gehoord over dat gevecht, maar zou pas bij de volgende Gathering horen wat voor nasleep het gehad had. Als hij mee mocht komen van zijn leader, natuurlijk. Zijn hart klopte sneller toen hij zijn eigen naam hoorde en die van Cinderkit en een tikkeltje nerveus keek hij in haar richting. Hij zag dat zij al even opgewonden was als hij en een opgeluchte zucht verliet zijn bek. Zijn hart begon in zijn keel te kloppen toen hij zijn nieuwe naam kreeg. Blackpaw. Dat klonk eigenlijk wel heel goed, als hij eerlijk moest zijn. Cinderpaw kreeg ook haar naam en ze kregen beiden dezelfde mentor. En die was… Tallstar?! Blackpaw keek ongelovig in de richting van zijn vader. De ogen van zijn vader glommen vol met trots en Blackpaw nam die houding algauw over. Hij ging iets rechter zitten, zijn staart trots in de lucht en zijn groene ogen fonkelend. De rest van de ceremonie ging als in een waas aan hem voorbij. Hij werd gefeliciteerd door zijn ouders, kreeg hij een hartelijke lik van zijn vader over zijn oortje en keek vervolgens op toen Tallstar in hun richting kwam lopen. “Allebei is voor mij goed,” sprak hij. “Maar het territorium verkennen lijkt mij inderdaad wel handig.” Hij glimlachte naar Cinderpaw alsof hij daarmee wilde zeggen dat ze geen schrik moest hebben om haar mening en ideeën met hem te delen. “Gaan we direct beginnen?” vroeg hij vervolgens een tikkeltje enthousiast aan zijn nieuwe mentor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[2-06-'19] Ceremonie 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [2-06-'19] Ceremonie   [2-06-'19] Ceremonie Icon_minitimedi 11 jun 2019 - 16:53

De kleine Cinder leek bijna van haar stokje te gaan van stress terwijl Blackpaw nog een beetje beduusd voor zich uit keek. Tall moest erom grinniken, hij zou ze wel even laten zien hoe eng de leider nou echt was - not. Maar dit bleek niet nodig toen de katten het in een paar seconden met elkaar eens waren en Tall slechts erbij hoefde te grijnzen. Toen uiteindelijk de vraag naar hem kwam of ze nu konden beginnen keek hij even alsof hij nadacht, maar knipoogde toen. "Let's go," Want wat had wachten voor zin. Bovendien zouden ze in het territorium alsnog spulletjes verzamelen voor de nesten zodat hij twee vliegen in een klap sloeg. Als ze nu vertrokken zouden de twee vanavond genoeg tijd hebben het nest goed te maken.

@Cinderpaw
@Blackpaw-
Note: klik hier voor het trainingstopic


[2-06-'19] Ceremonie Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[2-06-'19] Ceremonie
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: