Oops I did it again 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Oops I did it again

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dewberry
StarClan
Oops I did it again Dewpaw
dodo
439
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Dewberry
BerichtOnderwerp: Oops I did it again   Oops I did it again Icon_minitimeza 8 jun 2019 - 20:57


Oceanstar. Stallionheart. Haar ouders. Alles spookte door haar kop heen en ze werd er gek van. Ze wilde niet vechten, ze wilde gewoon jagen. Waarom moest ze leren vechten als ze er niks van wou weten en het haar misselijk achterliet? Met een zucht sjokte ze een beetje door de twoleg place en haar oortjes hingen. Het was al weer een paar dagen geleden sinds ze had gejaagd en getraind met haar nieuwe mentor Stallionheart en ze had hem vervloekt op dat moment, maar daar had ze dan ook al snel weer spijt van. Hoewel ze al eens eerder zonder dat het se bedoeling was de bloodclan grens overgestapt was was de kattin zo verzonken in haar eigen gedachten dat ze met haar voorpoten op de grens stond voordat ze het doorhad. "Oh starclan" fluisterde ze en keek met grote ogen van schrik omhoog in de hoop dat er niemand in de buurt was.

|| Cobra


Dewpaw currently owns 0 spiders

She was a giver
Always poured, too much of love
Never realized watering a rock
doesn't make it soft

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Oops I did it again 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Oops I did it again   Oops I did it again Icon_minitimedi 11 jun 2019 - 11:13

De zwarte kater zat rustig op een van de muurtjes, terwijl hij een lik over zijn poot heen gaf. Er was weinig te doen vandaag, hij had het merendeel van zijn taken al gedaan voor de dag en had besloten om het territorium eens af te gaan. Binnenkort moest hij maar eens wat geursporen gaan vernieuwen, voordat er te veel rogues en kittypets binnen het gebied konden dringen. Cobra's oren draaide zich naar achter toe, toen hij voetstappen hoorde trippelen en besloot om zich om te draaien. Eventjes verderop zag hij een kat lopen, nog niet volgroeid, misschien net oud genoeg om Young-One te zijn. Hij probeerde de geur van de kat te proeven, maar de wind stond de verkeerde kant op. Wat betekende dat de jonge kat hem sneller had opgevangen dan dat de kat hem had gezien. Cobra bedacht zich dat het dan maar handiger was om zich gewoon bekend te maken. Hij stapte van het muurtje af en liep in de richting van de jongere kattin af. "Oprotten," sneerde hij, toen hij eindelijk de clangeur oppikte. Hij kon de clan geur niet helemaal goed thuis brengen, zijn gok stond op Windclan, maar hij had niet voldoende tijd gestoken in het leren van de clans om 't met zekerheid te zeggen. Whatever, het maakte nu niet uit. Ze moest gewoon van zijn territorium af.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dewberry
StarClan
Oops I did it again Dewpaw
dodo
439
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Oops I did it again   Oops I did it again Icon_minitimewo 12 jun 2019 - 10:02


De grijs met witte shecat keek van haar poot naar de andere kant naar de grens en haar spieren verstijfde toen ze de geur van een andere kat rook en deze kwam gevaarlijk dicht bij haar in de buurt. Haar oortjes lagen plat in haar nek toen ze de zwarte kater aan zag komen en probeerde weg te lopen van hem, maar de rest van haar lichaam stond als een ijsblokje verstijfd naar de kater te kijken. ”Oprotten,” zei de leader van de Elite en nogmaals bestudeerde ze hem, deze keer met wat meer ontspanning dan toen ze hem zag aankomen. ”Ik sta eigenlijk wel lekker, meneer” zoals gewoonlijk was ze weer eens dom bezig, maar ze wilde niet weglopen alleen omdat een andere, oudere en sterkere kat haar vertelde dat ze weg moest. Haar moeder zei dat ze niet naar vreemde moest luisteren en voor het eerst in tijden deed ze iets wat haar moeder haar ooit vertelde behalve stil zijn en niks doen. Hoewel ze al dom bezig was, was het op de één of andere manier nog niet dom genoeg en besloot ze met twee poten op de grens te gaan staan. Niet eroverheen. Erop. Met haar goudgele ogen op die van hem gericht trok ze een wenkbrauw naar hem op en vroeg hem op die manier stilletjes wat hij eraan zou gaan doen.


Dewpaw currently owns 0 spiders

She was a giver
Always poured, too much of love
Never realized watering a rock
doesn't make it soft

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oops I did it again
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: