Little ball of fur, pur pur pur 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Little ball of fur, pur pur pur

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rubypaw
Member
Little ball of fur, pur pur pur RhHuOnz
Daan
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♦ unborn
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rubypaw
BerichtOnderwerp: Little ball of fur, pur pur pur   Little ball of fur, pur pur pur Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 10:19

shine a light on me
'Cause I was lost at seaWhile the waves were
dragging me underneath

Vrolijk tikte hij tegen de veels te grote mosbal aan. Een van de oudere kittens had deze laten liggen en nu had Rubykit het geclaimd. Hij zou het met niemand delen, want het was zijn uit elkaar vallende balletje mos! Af en toe moest hij het opnieuw in elkaar zetten en ondertussen was het meer een hoopje mos geworden wat hij wanhopig voort probeerde te duwen. Hij was nog niet zo goed in het maken van speeltjes, maar dat kon hem weinig schelen. Hij vermaakte zich in elk geval prima op dit moment.

Open!
MONTY


Little ball of fur, pur pur pur AeNfAQF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eaglekit.
Member
Little ball of fur, pur pur pur DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglekit.
BerichtOnderwerp: Re: Little ball of fur, pur pur pur   Little ball of fur, pur pur pur Icon_minitimeza 15 jun 2019 - 21:24

Met een zachte zucht liet Eaglekit zijn blik naar buiten glijden. Nu hij weer een moon ouder was geworden, verlangde hij steeds meer naar het naar buiten gaan. Hij had al één keer kunnen proeven van de buitenwereld en hij wilde de smaak graag weer te pakken krijgen. Hij had zijn pleegvader echter beloofd dat hij geen avontuurtjes meer zou ondernemen op zichzelf totdat hij de juiste leeftijd had gekregen. Hij was ook bang dat als hij het nog een keer zou proberen hij als straf later apprentice zou worden. Stel je voor! Dan zouden de kittens die jonger waren dan hem sneller apprentice en uiteindelijk ook warrior worden dan hem. Nee, dat zag hij niet zitten. Alleen die gedachte al zorgde ervoor dat hij binnen het kamp bleef. De andere gedachte was natuurlijk zijn pleegvader aan wie hij de belofte gemaakt had. Hij wilde niet dat de tom teleurgesteld in hem zou zijn, al leek zijn nieuwsgierigheid soms sterker dan zichzelf te zijn. Zijn pleegvader had echter niets gezegd over avontuurtjes buiten de nursery en nu hij wat ouder begon te worden, mocht hij ook langs de elders gaan om een verhaaltje aan hun te vragen. Natuurlijk wel met toezicht van minstens één queen, maar dat had hij met een lieve blik zo geregeld. Zijn aandacht werd getrokken door een jonge kitten die hij nog niet kende. Hij trok kort met zijn oortjes en fronste zijn voorhoofd terwijl hij dacht aan hoe de tom heette, maar hij kwam er zo niet op. Hij grinnikte toen hij zag dat het mosballetje van de tom al helemaal uit elkaar begon te vallen en snel rende hij naar zijn nestje waar hij een heel exemplaar had liggen. Hij rolde het naar de kitten toe en zette iets meer kracht achter zijn poten zodat het balletje uiteindelijk tegen de kitten rolde en daarna tot stilstand kwam te liggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rubypaw
Member
Little ball of fur, pur pur pur RhHuOnz
Daan
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♦ unborn
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rubypaw
BerichtOnderwerp: Re: Little ball of fur, pur pur pur   Little ball of fur, pur pur pur Icon_minitimedo 20 jun 2019 - 9:40

shine a light on me
'Cause I was lost at seaWhile the waves were
dragging me underneath

Het 'mosballetje' wat hij had gemaakt begon van ellende uit elkaar te vallen, dus tikte hij maar tegen de losse plukjes mos aan. Plotseling rolde er iets tegen zijn lichaam aan. Het rode katertje keek opzij en zag een mooi mosballetje, wat niet uit elkaar viel. Zijn ogen lichtte iets op en hij keek naar de tabby die het naar hem toe had gerold. Hij liet het hoopje mos voor wat het was en tikte tegen het balletje aan, wat vervolgens weer naar de andere kitten rolde.
MONTY


Little ball of fur, pur pur pur AeNfAQF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eaglekit.
Member
Little ball of fur, pur pur pur DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglekit.
BerichtOnderwerp: Re: Little ball of fur, pur pur pur   Little ball of fur, pur pur pur Icon_minitimewo 17 jul 2019 - 17:51

Eaglekit kon een jongensachtige grijns maar amper onderdrukken toen hun blikken elkaar ontmoetten. Hij vond het fijn om de ogen van de ander ietsje te zien oplichtten en rustig wachtte hij totdat de ander zou reageren. Dat gebeurde al tamelijk snel en met een kleine klap werd het balletje terug in zijn richting gerold. Eaglekit stak behendig één van zijn pootjes omhoog en hield het balletje tot stilstand, zijn blik gericht op de kitten tegenover hem. “Ik heb een idee voor een spelletje,” zei hij tegen de tom, maar praatte langzaam zodat hij hopelijk zo goed mogelijk articuleerde. “Telkens als jij het balletje vangt, mag jij een vraag stellen en zodra ik antwoord heb gegeven, mag je het balletje weer terug naar mij rollen zodat ik een vraag aan jou kan stellen.” Aangezien hij net het balletje halt had gehouden, mocht hij een vraag aan de kitten stellen. “Wat is je naam?” vroeg hij, waarna hij eerst wachtte op antwoord en het balletje na het antwoord weer terug in de richting van de kitten rolde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Little ball of fur, pur pur pur   Little ball of fur, pur pur pur Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Little ball of fur, pur pur pur
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: