Yeah, ah yeah, ah yeah, fuego 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Yeah, ah yeah, ah yeah, fuego

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Yeah, ah yeah, ah yeah, fuego SMRRUY2
Daan
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✹ 2 weeks
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Cinnamonkit*
BerichtOnderwerp: Yeah, ah yeah, ah yeah, fuego   Yeah, ah yeah, ah yeah, fuego Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 11:36


Yeah, ah yeah, ah yeah, fuego ZBE5UKY
De rosse kater zakte verveeld neer bij de uitgang van de nursery. Iedereen deed een middagdutje, maar hij was nog lang niet moe! Zijn kitteblauwe ogen gingen door het kamp, zoekende of daar iets te beleven viel. Niet dat hij nog een stap uit de nursery had gezet, dat mocht namelijk niet van zijn mama. Hier was het veiliger en hij had haar beloofd om te luisteren. Cinnamon was dan ook niet van plan om die belofte nu al te breken. Hij leunde iets naar voren om naar de helderblauwe lucht te kijken. Een kleine glimlach verscheen rond zijn lippen bij het zien van de hoge bomen die het kamp omringde. Stel je voor dat hij daar ooit eens in zou klimmen!

tag: Open
BY MITZI


Yeah, ah yeah, ah yeah, fuego YahJWTt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yeah, ah yeah, ah yeah, fuego DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: Yeah, ah yeah, ah yeah, fuego   Yeah, ah yeah, ah yeah, fuego Icon_minitimeza 22 jun 2019 - 17:56

Sinds de ceremonie hadden zij en Mallowleaf al enkele lessen gehad en Cherrypaw merkte dat haar zelfvertrouwen iets beter aan het worden was. Ze panikeerde soms nog steeds en soms had ze ook haar extreme momenten zoals toen met Dustpaw, maar ze zag wel verbetering. Ze hoopte alleen dat haar Clanmates dat ook zouden zien. Ze slikte. Misschien was dat nog wel het moeilijkste onderdeel. Ach ja, ze zou wel zien. Ze maakte in elk geval vooruitgang en daar ging het om. Als het zo door zou gaan, had Mallowleaf haar gezegd, dan zou hij het er zeker met Thornstar over hebben om haar warrior te maken. En aan de ene kant kon ze niet wachten om warrior te worden, maar aan de andere kant vond ze het ook weer eng. Een hoop verantwoordelijkheid zou dan op haar schouders terechtkomen en ze wist niet of ze er klaar voor was om daar al mee te dealen. Ze haalde diep adem. Gelukkig had ze wel wat tijd voordat Thornstar de volgende ceremonie zou houden, als Mallowleaf haar dan al überhaupt waardig achtte om warrior te worden. Cherrypaw liep het kamp binnen nadat ze gejaagd had en liet de twee muizen die ze had weten te vangen op de prooistapel vallen met een zacht plofje. Ze richtte haar blik vervolgens op de nursery, omdat ze het gevoel had dat iemand naar haar keek. Ze keek recht in de ogen van Cinnamonkit, de nog maar pasgeboren kitten van Sandflower. Even deed ze niets, bleef ze hem enkel aankijken. Toen bedacht ze zich dat ze waarschijnlijk toch niks beters te doen had en dat ze geen training met Mallowleaf op de planning had staan, dus dat ze gemakkelijk even langs kon gaan. Ze zette een paar stappen in hun richting en zwiepte met haar staart om zijn aandacht te trekken. Ze glimlachte voorzichtig naar hem, maar zei niets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Yeah, ah yeah, ah yeah, fuego
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: