Try to sing a song that goes ding-ding-a-dong 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Try to sing a song that goes ding-ding-a-dong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shrewpaw.
Member
Try to sing a song that goes ding-ding-a-dong 5ErKaGd
Daan
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shrewpaw.
BerichtOnderwerp: Try to sing a song that goes ding-ding-a-dong   Try to sing a song that goes ding-ding-a-dong Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 12:12

I never thought hyenas essential
They're crude and unspeakably plain

Slaperig wandelde de kitten door de nursery heen. Ze was op zoek naar haar eigen nest, maar op dit moment leek alles zo erg op elkaar dat ze niet goed wist waar haar eigen mama was. Een zucht verliet haar bekje en ze zakte neer op haar achterste, waarna ze met haar donkere pootje in haar ogen wreef. Jammer genoeg was de grond een beetje koud en hard om echt goed op te kunnen slapen, maar ze was gewoon toe aan een klein dutje.
OPEN


Try to sing a song that goes ding-ding-a-dong Xn2CiyH
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Try to sing a song that goes ding-ding-a-dong DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Try to sing a song that goes ding-ding-a-dong   Try to sing a song that goes ding-ding-a-dong Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 19:44

Loudkit was nog maar twee moons, had nog vier moons te gaan eer dat hij op een legale leeftijd was gekomen om apprentice te worden en alsnog zag hij het nu al niet meer zitten om de rest van de moons in de nursery te spenderen. Na twee moons had hij het hier echt wel gezien. Hij kende bijna elke kitten die hier verbleef en hij dacht met bijna iedereen al wel een praatje te hebben gemaakt. Natuurlijk waren er altijd kittens waar hij nog niet echt mee had gesproken, maar die hij gewoon bij naam kende. En Shrewkit was zo iemand. Hij draaide zich op zijn zij toen hij pootstappen hoorde en opende één oog zodat hij haar aan kon kijken. Ze keek wat verdwaald om zich heen en ging toen op haar kont zitten. Hé, misschien kon zij zijn verveling even verdrijven! Hij vond het weer zo vervelend als hij zijn moeder wakker moest maken, net nu ze wat rust had nu al zijn siblings sliepen. Soms konden ze echt één wilde bende zijn en dan had zijn moeder weinig slaap totdat de juiste tijd aan was gekomen voor hun allen om te gaan slapen. Gelukkig voor haar werden veel van zijn siblings nog altijd heel erg moe van een speelgevechtje en kozen ze aparte tijden om te gaan slapen, waardoor zij ook haar rust kreeg. Alleen Loudkit was precies nooit moe, behalve tegen de avond dan. Maar goed, Shrewkit dus. Loudkit krabbelde overeind en liep in haar richting. Met een vriendelijke glimlach keek hij haar aan, hopend dat ze hem niet ging afsnauwen zoals Whitekit had gedaan. Maar ja, in dat geval kon hij prima voor zichzelf opkomen. Hem kregen ze niet klein!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Try to sing a song that goes ding-ding-a-dong
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: