How many times do we have to fight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 How many times do we have to fight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shrewpaw.
Member
How many times do we have to fight 5ErKaGd
Daan
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shrewpaw.
BerichtOnderwerp: How many times do we have to fight   How many times do we have to fight Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 12:17

I never thought hyenas essential
They're crude and unspeakably plain

De tortie was haar warme nest uit gekropen en was druk bezig met het volgen van een interessante bezoeker in de nursery. Een klein, zwart dingetje wat amper zichtbaar was trippelde vrolijk voor haar uit. Met een frons volgde Shrewkit het ding. En het ding bleek al snel niet alleen te zijn. Haar frons werd nog iets groter en ze keek naar beneden. Overal waren bewegende zwarte puntjes die hun weg door de nursery vonden. Een kreetje verliet haar bekje toen ze merkte dat er een aan de onderkant van haar pootje kleefde. Gadverdamme! Wat was dat?
OPEN


How many times do we have to fight Xn2CiyH
Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw-
Member
How many times do we have to fight DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Re: How many times do we have to fight   How many times do we have to fight Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 17:13

Het was slechts enkele dagen geweest dat hij van Tallstar zijn nieuwe naam had gekregen, maar Blackpaw moest er nog steeds erg aan wennen om niet meer ’s morgens wakker te worden in de nursery, maar in plaats daarvan met een boel apprentices wakker te worden in een drukke apprentices’ den. Iedereen had ’s avonds wel iets om over te vertellen, dus het duurde vaak eer dat alle katten sliepen. Het was een aangename drukte en Blackpaw had niet veel moeite om zichzelf tussen de rest van de katten te mengen. Zijn zwarte vacht viel niet echt op tussen de vachten van de rest. Hij was, zoals hij met Beechpaw had afgesproken, vlakbij de ingang gaan liggen zodat hij zowel een goed zicht had op het kamp als dat hij ’s morgens als eerste wakker werd door de warme zonnestralen die op zijn pels schenen. Het was deze periode niet zo heel erg koud, dus Blackpaw werd altijd wel met een aangename warmte wakker. Zijn blik bleef kort hangen op de nursery toen hij een kreet hoorde. Het was nog maar vroeg in de ochtend, maar blijkbaar was één van de kittens al wakker geworden. Blackpaw, die de kreet maar angstig had gevonden, kwam snel overeind en rende naar de nursery toe. Hij was nog een beetje slaperig door de zware training van de dag ervoor, maar zijn kopje was wel helder genoeg om waar te nemen dat er geen direct gevaar bevond in zijn omgeving. Zijn blik bleef kort hangen op de nog niet zo lang geleden geboren kitten. Ze was angstvallig naar haar pootje aan het kijken en behoedzaam kwam Blackpaw dichterbij. “Hé, is alles in orde?” murmelde hij zacht terwijl hij zijn neusje ter begroeting tegen haar oortje duwde. “Ik hoorde je roepen."
Terug naar boven Ga naar beneden
 
How many times do we have to fight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: