Young souls. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Young souls.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Agate
Member
Young souls. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Young souls.   Young souls. Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 15:44

Een zachte zucht verliet haar lippen terwijl ze die ochtend de barn verliet. Ze had nog niet genoeg hondentanden verdiend om in de barn te mogen slapen, maar dankzij Chawl had ze daar toch een plekje weten te bemachtigen. Ze had er nog steeds voor moeten vechten en op sommige momenten werd ze door zo veel katten belaagd dat ze die nacht een andere schuilplaats moest vinden, maar dat was niet iets wat ze aan Chawl’s neus ging hangen. Ze had ook niet moeten denken dat ze haar daar zouden accepteren zonder het juiste aantal benodigde hondentanden. En ze dacht ook niet dat Chawl gedacht had dat het zo makkelijk zou zijn. Toch was het aardig van hem dat hij het aangeboden had, want in de meeste gevallen gaf het haar juist wel de zekerheid dat ze er kon blijven slapen. De volgende nacht wilde ze echter ver van de Elite cats besteden en dus wilde ze nu al opzoek gaan naar een leegstaande schuur waar ze de nacht door kon brengen. In tegenstelling tot Clan cats mochten members gewoon kiezen waar ze sliepen en zou het voor Cobra dus ook geen probleem zijn als ze die nacht niet terug zou komen. Het zou geen argwaan op wekken omdat de meesten het niet eens in de gaten hadden als je weg was. Je was gewoon een onderdeel van de Elite en voor de rest niets. Geen banden die je verbonden, geen speciale taken. Het enige wat er van je verwacht werd, was dat je bijvoorbeeld je mentortaak wel zou uitvoeren en dat je een deeltje bijdroeg aan de Elite als dat nodig was. Voor de rest werd er niet al te veel van je verwacht, behalve dan dat je geen vriendschappen ging sluiten met Clan cats en het liefste ook niet met rogues of kittypets. Agate bereikte het rogue territorium al snel en liep zonder pardon over de border heen. De eerste stukken territoria skipte ze omdat ze wist dat daar al katten woonden, maar verder gelegen in het territorium waren er vast wel een paar plaatjes die ze kon bezoeken. En misschien, heel misschien, zou ze ook een geurspoor van Shark opvangen als ze geluk had.


+ Eerste post voor Houndfur


Young souls. 2gxnp75 Young souls. 10pvxmw Young souls. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Young souls.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: