Watching stars 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Watching stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Watching stars DPKsfdL
Cynthia
88
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Turtle •
BerichtOnderwerp: Watching stars   Watching stars Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 19:40

Hij moest er ergens aan wennen dat hij een to-be geworden was, maar tegelijkertijd had het hem meer vrijheid gegeven, waardoor hij de grot uit kon wanneer hij wilde. Niet zoals toen hij met Wren naar buiten was gegaan, want toen hadden ze over hun schouder moeten kijken of ze niet gesnapt zouden worden. Het feit dat hij een to-be was maakte dat allemaal anders. Zo was hij dan nu ook met schemer de grot uit gegaan, omdat hij graag wilde zien hoe de starpools er 's nachts uitzagen. Het water zou de sterren tenslotte reflecteren volgens wat hij had gehoord en hij ging er vanuit dat het een mooi gezicht moest zijn. Hij ging dan ook naast een van de poelen zitten, wachtend tot het helemaal donker zou zijn en de sterren tevoorschijn kwamen.

[Open]


Watching stars SaXWOn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
Watching stars SCm0YuuJ_o
Lianne
472
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 40 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: Watching stars   Watching stars Icon_minitimema 23 sep 2019 - 16:30


Een koude bries speelde met Vulture zijn haren. Met licht prikkelende ergernis zette hij zijn haren op maar het mocht niet baten. Hij had een te dunne vacht. Op een van de zoveelste reizen die hij ondernam was hij wel erg ver buiten de clan territriums geraakt. Hij had de laatste grens enkele dagen geleden al achter zich gelaten. Hij wist wel dat hij terug moest.. dat hij verantwoordelijkheden had.. maar als hij niet even een moment voor zichzelf nam werd hij krankzinnig. Na een erg moeilijke klim van enkele uren, met veel rustpauzes, was hij op een hoge piek beland vanwaar hij een deel van het gebied kon zien die hij doortrokken had. Hij keerde zich om en nam het landschap in zich op. "Vulture, ditmaal heb je jezelf overtroffen makker." Miauwde hij zacht. Rollende heuvels bedekt met hoge, donkere bomen, hier en daar verbroken door een rivier. Inmiddels was de lucht aardedonker geworden en zag hij niet zo veel als hij zou willen. Maar één ding was zeker. Hij had nog nooit zoiets moois aanschouwd, en zó veel sterren aan de hemel! Hij keerde zich weer om en betrad het plateau. Hij merkte dat er overal grote poelen lagen. Toen hij er in tuurde zag hij sterren die omhoog reflecteerde en zacht fonkelde. Hij keek op toen hij een geur rook. Hij rook anders, naar dennennaalden en andere dingen. Maar het was onmiskenbaar die van een kat. Wat deed een kat in hemelsnaam op een plek als dit? Had hij dan nergens rust? Vulture stapte voorzichtig naar de geur toe en spitste zijn oren. Een jonge tom zat bij een van de poelen. "Hé daar, knul.." Groette hij hem voorzichtig terwijl hij op afstand bleef. Zo'n jonge kat was vast niet alleen. Waar waren zijn ouders?


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]

Freedom is not something that anybody can be given.
Freedom is something people take, and people are as free as they want to be
- James Baldwin

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Watching stars DPKsfdL
Cynthia
88
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Turtle •
BerichtOnderwerp: Re: Watching stars   Watching stars Icon_minitimezo 3 nov 2019 - 21:10

Hij zat nog niet lang bij een poel toen er een onbekende geur zijn neus binnen kwam en een stem volgde. Snel draaide hij zich om, de kater voor hem in zich opnemend. Het was zeker geen kat van de tribe, anders had hij de geur als het goed is wel herkend. Zijn haren gingen langzaam overeind staan, niet goed wetend wat deze kat was. Was dit een van de clankatten waar hij wel eens wat over gehoord had? Maar hij rook niet zoals de paar die naar de tribe gekomen waren. "Ben je een clankat?" Vroeg hij dan ook wat onzeker. Voor zijn gevoel was dat niet het geval, maar hij had geen idee hoe elke verschillende clan rook, alleen maar verhalen erover gehoord.


Watching stars SaXWOn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Watching stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: