Dans un pays loin d'ici 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dans un pays loin d'ici

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sekhmet
Member
Dans un pays loin d'ici JZmRAg3
3
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☀ 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sekhmet
BerichtOnderwerp: Dans un pays loin d'ici   Dans un pays loin d'ici Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 19:46
Dans un pays loin d'ici NBJkHxM

Sekhmet trippelde vluchtig door de straatjes van het dorp. Eigenlijk mocht ze helemaal niet buiten komen van haar baasje, de tuin was altijd afgedekt zodat Sekhmet niet in de ruige wereld kon belanden. Immers was ze een raskat en hadden haar baasjes een fortuin voor haar betaalt. Toch had ze zich vandaag een weg naar buiten gevonden. Natuurlijk zou ze straks wel teruggaan, maar haar nieuwsgierigheid had het gewonnen van haar verstand. Behendig sprong ze op een muurtje en keek uit over het park. Ze zwierde een keer met haar pluizige staart en sprong aan de andere kant naar beneden, lichtelijk op haar hoedde omdat het toch ook wel spannend was.
TAG: OPEN!Dans un pays loin d'ici 8tsowFwZ_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Dans un pays loin d'ici PNRbcUd
Renske
410
Actief
When I'm good, I'm very good
But when I'm bad, I'm better

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Dans un pays loin d'ici   Dans un pays loin d'ici Icon_minitimeza 15 jun 2019 - 0:39


Rascal was kwaad het kamp uit gestampt. Kort waren zijn emoties hem de baas geworden en had hij zijn mening tegen Rascal uitgesproken. Dom, maar wonder boven wonder was hij er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Maar dat maakte hem niet minder pissig. Rascal beende dan ook alsof een donderwolk boven zijn kop hing door het park. Zijn kop hing laag en zijn ogen dreigend, alsof iedereen die in de buurt kwam een snauw of een klauw kon verwachten. Een halsband verdienen, pfft. Cobra moest zijn snufferd houden. Hij wilde dat niet, hij wilde niet bij het clubje ongeregeld horen. Hij haatte het. Maar hoe lang zou het duren voordat hij eruit geschopt werd en hij niet meer zijn zus en haar kittens mocht zien. Eveningglow wou hem toch niet hebben, dat had ze duidelijk gemaakt, hoeveel pijn het hem ook had gedaan. Rascal trok zijn lip op en stampte verder in zijn zelfmedelijden. Een halsband halen, wie verzon het? En daarvoor zou hij een kittypet of hond moeten vermoorden om het af te pakken. Hij wilde het niet. Hij zou het verdomme niet doen.
Totdat opeens een prachtige poes op zijn netvlies kwam. Haar vachtje zag er donzig zacht uit, alsof ze een klein, lopend wolkje was. Rascals ogen werden groter. Ze was duidelijk een kittypet, geen rogue of stadskat zag er zó uit. Rascals interesse was gewekt en zijn bekje klapte weer dicht. Met een paar sprongen stond hij voor de poes. Voor enkele luttele seconden bleef het stil. ‘Hoi,’ sprak hij toen, haar nader bestuderend. En zijn ogen vielen op roze  bandje om haar nek, en een wild idee ontpopte in zijn brein. Hij richtte zijn blik weer op de wolkenpoes en een mondhoekje kroop omhoog. ‘Wat doet een katje zoals jij op een plek zoals hier?’


Dans un pays loin d'ici Rascalos
But I've been thinking, I think it's time to cheer things up
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dans un pays loin d'ici
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: