Chickenhunt 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Chickenhunt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chawl
Member
Chickenhunt BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Chickenhunt   Chickenhunt Icon_minitimedi 11 jun 2019 - 9:17

Het was een koude ochtend, wat geen bijzonderheid meer was de afgelopen tijd. Er had zich mist gevormd over het landschap, waardoor Chawl zijn gitzwarte vacht bedekt werd met druppels. Het was net boven nul en windstil, het had iets spookachtigs. Het deerde de BloodClanner niet. Er was niet veel meer wat hem onder de indruk maakte. De enigen die iets in hem los wisten te maken waren twolegs, zijn familie en zijn eigen nachtmerries. Voor de rest stompte hij af, focuste hij zich langzaamaan op minuten en niet meer op dagen. Hij zag wel wat de volgende dag hem bracht. Cobra had hun toestemming gegeven op kippen te jagen, dus was hij op weg naar een boerderij in de buurt. Hij was alleen, hij was de laatste tijd graag alleen. Zijn vrienden hadden hem verraden, zijn bloedeigen familie had hem verraden. Hij had zelfs zichzelf verraden en dat risico wilde hij niet weer lopen. Zolang hij geen contact zocht werd er ook niks in hem aangewakkerd waardoor hij woest kon worden, dat was beter, voor iedereen. Bij één van de kippenboerderijen verschool hij zich onder een bosje. Zijn tweegekleurde ogen stonden kil terwijl hij zonder enige blijk van emotie de boerderij bekeek. Hij was een gevaarlijke tegenstander, want hij was niet meer bang voor de dood. Azola had hem gered, zij was de reden waarom hij nog leefde, maar toen was het besef ontstaan dat als hij dood was gegaan hij dat eigenlijk ook prima had gevonden. Zijn enige angst was weer opgesloten worden door twolegs, maar een paar kippen van hun stelen, neuh daar draaide hij zijn poot niet voor om. Kom maar op.

[First @Bleaktail]


Chickenhunt 85A0ca8T_oChickenhunt V4s23EcO_oChickenhunt FTbtNyE2_oChickenhunt FTbtNyE2_oChickenhunt PF71KdU0_oChickenhunt JeyKDma8_oChickenhunt GPr1M0jZ_oChickenhunt COxUkZt
Judge me
Chickenhunt NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaktail
Member
Chickenhunt 0rS1Iyi
Dorian
472
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Re: Chickenhunt   Chickenhunt Icon_minitimema 1 jul 2019 - 18:15


Langzaam bewoog hij zich voort door het met dou beklede gras. De grijze tabby bevond zich de laatste tijd niet zomaar in het Rogue gebied. Elke keer was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een nieuwe manier om zich bijna in de problemen te werken. En zichzelf net op tijd te redden. Hij had meer Elite katten ontmoet. En ondanks dat hij zelf van ShadowClan kwam was het hem toch min of meer gelukt om op neutrale gronden te staan met de meeste. Bleaktail was opweg naar een van de boerderijen aan de rand van het Rogue gebied. Niet bepaald iets wat een Clan kat zomaar zou ondernemen. Maar als hij uit de SchadowClan verbannen zou worden, zou hij vroeger of later een keer op dit ‘jachtgebied’ aangewezen zijn. En dan was het handig om op z’n minst enige ervaring te hebben met het stelen van boerderij kippen. Sinds hij dit soort onvoorspelbare keuzes maakte waren zijn dagen voor hem een stuk dragelijker geworden. En Bleaktail had zowaar weer zin gekregen in zijn leven. In de verte verschenen de enkele bedrijven waar hij naar op zoek was geweest. Een rijtje van drie, ieder redelijk ver van de ander. Al wist hij dat degene in het midden het meeste kippen op het erf had lopen. En dus zou dat vandaag zijn doelwit worden. Eenmaal dichterbij gekomen hield hij zijn pas even in. Had hij dat nou goed geroken? Bleaktail strak zijn neusje in de lucht. Ja hoor, BloodClan hing hier rond. Gelukkig ging het hier maar om een geval. Nu was het met zijn geluk alsnog mogelijk tegen de meest sterke en rivaliserende kater aan te lopen. Maar dat zou hij dan wel weer zien. Voorzichtig naderde hij de boerderij, daarbij van bosje naar bosje sluipende. Ondertussen werd de BloodClan geur steeds sterker. Toen hij eenmaal dicht bij genoeg zat om het huis en daarbij het erf scherp te kunnen zien, wist hij vrijwel zeker nog geen twee bosjes van de ander verwijderd te zijn. Langzaam draaide hij zijn kop naar rechts. Om daar, letterlijk in de struik naast de zijne, een paar ogen te zien oplichten tussen het struikgewas. Wat te doen? Het was wel duidelijk dat ze allebei uit waren op het zelfde doel: de kippen. Nu vond Bleaktail het op zich geen probleem om samen te jagen. Maar wellicht dat deze Elite kat daar anders over. En hoe daar voorzichtig achter te komen? Bleaktail bleef de kater recht in de ogen aankijken totdat hij zeker wist dat deze hem gespot had. Om vervolgens zijn blik naar de kippen af te laten glijden en vanuit daar weer terug naar de kater. Zijn blik was vragend en wellicht ietwat ondeugend geweest. Ondanks dat hij nog geen woord met de kater gesproken had was het duidelijk dat hij iets van hem wilde.  


Commitment is like a novel,
Chickenhunt Bleak1
where the hero dies within the first chapter.
Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Chickenhunt BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Chickenhunt   Chickenhunt Icon_minitimedi 9 jul 2019 - 12:53

Plotseling drong de geur van ShadowClan zijn neus binnen. Wat had dat te betekenen? Wat deed een Clankat zo ver van zijn territorium en nog belangrijker wat was de kat hier van plan. De blik in zijn tweegekleurde ogen wende zich af van de kippen en staarde in de bosjes naast hem, waardoor zijn blik die van de ShadowClanner kruiste. Het was een iets wat vragende en ondeugende blik van de andere kater die zijn kant op werd geworpen. Had die Clankat het ook op de kippen voorzien? Hadden ze niet genoeg territorium om op te jagen. Zijn nekharen waren overeind gekomen terwijl hij nog geen moment zijn blik had afgewend. Dat waren zijn kippen… Hij kwam iets wat overeind, maar niet zo ver dat hij zichtbaar zou zijn bij de boerderij en schoot naar het bosje waar de andere kater onder lag. “Wat moet jij hier, hebben jullie niet al genoeg territorium geclaimd?” Zijn stem klonk kil, maar niet al te hard. Hij wilde nog steeds jagen en dan moesten ze niet gesnapt worden door twolegs.


Chickenhunt 85A0ca8T_oChickenhunt V4s23EcO_oChickenhunt FTbtNyE2_oChickenhunt FTbtNyE2_oChickenhunt PF71KdU0_oChickenhunt JeyKDma8_oChickenhunt GPr1M0jZ_oChickenhunt COxUkZt
Judge me
Chickenhunt NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaktail
Member
Chickenhunt 0rS1Iyi
Dorian
472
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Re: Chickenhunt   Chickenhunt Icon_minitimeza 13 jul 2019 - 18:46


Hij had een vragende en wellicht ietwat uitdagende blik geworpen richting de ander. De aandacht van de ander? Die had hij zeker wel te pakken. Aangezien deze zijn nekharen opzette en nog geen minuut later richting Bleaktail zijn bosje stoof. De grijze tabby zetten enkele stappen achteruit, verder de blaadjes in. Het was dan ook niet zo’n heel rustgevend gezicht, een Bloodclanner die op je afkwam stuiven. Wel kreeg hij nu de kans de ander eens wat beter te kunnen bekijken. Het betrof een grote zwarte kater met twee verschillende kleuren ogen. Een groen de ander meer oranjebruin. Ook de kater zijn halsband was iets wat Bleaktail haast niet ontgaan kon zijn. Aangezien er maar liefst vijf honden tanden er aan bevestigd zaten. Zo te zien had hij vandaag beslist niet de minste Bloodclanner uitgekozen. “Wat moet jij hier, hebben jullie niet al genoeg territorium geclaimd?” Vroeg de kater hem. Het had redelijk kill geklonken. Echter liet Bleaktail zich niet zo snel meer afschrikken sinds hij steeds vaker met Elite katten optrok. “Ik dacht ik schiet je even te hulp. Het zijn best veel kippen voor een kater.” Zei hij zacht. En grijnsde even. “En als je me echt zat bent dan kun je me altijd nog aan de tweebenen voeren.”


Commitment is like a novel,
Chickenhunt Bleak1
where the hero dies within the first chapter.
Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Chickenhunt BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Chickenhunt   Chickenhunt Icon_minitimema 15 jul 2019 - 9:59

De ShadowClanner leek niet echt onder de indruk van de manier waarop hij hem aangesproken had. Was hij niet duidelijk genoeg, hij wilde het nog wel wat duidelijker maken als dat noodzakelijk was. Het wegblijven van angst bij dat boskatje irriteerde hem. Daarnaast had hij geen zin om met die kater te vechten, hij wilde jagen, hij had zin in wat. De Clankat had zijn jacht verstoord. Hoogst frustrerend… “Om ze dan mee te nemen naar dat moeras van jullie zeker. Ik dacht het niet.” Gromde hij, nu klonk de irritatie ook door zijn stem heen. “Ik ga je niet aan de twolegs voeren, dan kan ik het helemaal wel vergeten een kip te pakken te krijgen.” Zijn tweegekleurde ogen stonden kwaad toen hij Bleaktail aankeek. “Eigenlijk loop je gewoon enorm in de weg. Ik heb geen tijd om een stom boskatje terug te jagen naar waar die hoort. Dus misschien moet ik je maar direct de keel doorbijten.” De kilte was weer terug in zijn stem terwijl hij de andere kater strak aanstaarde. Hij was serieus, hij maakte geen grapjes.


Chickenhunt 85A0ca8T_oChickenhunt V4s23EcO_oChickenhunt FTbtNyE2_oChickenhunt FTbtNyE2_oChickenhunt PF71KdU0_oChickenhunt JeyKDma8_oChickenhunt GPr1M0jZ_oChickenhunt COxUkZt
Judge me
Chickenhunt NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaktail
Member
Chickenhunt 0rS1Iyi
Dorian
472
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Re: Chickenhunt   Chickenhunt Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 13:58

[/font][/justify]

Bleaktail probeerde luchtig te blijven. Te laten weten aan de Elite kater dat er geen kwaad bloed tussen hen was. En dat hij hier eigenlijk alleen aanwezig was om de kater te helpen met zijn vangst. Echter kwamen zijn luchtige antwoorden en grapjes zeer slecht aan bij de zwarte kater. Deze keek hem dan ook nijdig aan. “Om ze dan mee te nemen naar dat moeras van jullie zeker. Ik dacht het niet.” Gromde hij op Bleaktail zijn voorstel om hem te helpen met zijn jacht. De grijze tabby deed een klein stapje achteruit. Dit ging helemaal de verkeerde kant op. “Ik ga je niet aan de twolegs voeren, dan kan ik het helemaal wel vergeten een kip te pakken te krijgen.” Vervolgde de kater al even geïrriteerd. Het was bedoeld als een geintje… maar blijkbaar ging dat er bij deze kater niet in. “Eigenlijk loop je gewoon enorm in de weg. Ik heb geen tijd om een stom boskatje terug te jagen naar waar die hoort. Dus misschien moet ik je maar direct de keel doorbijten.” Bij die woorden keek hij de kater met grote ogen aan. Oh shit, dit was serieus. Geen grap of lichtelijke waarschuwing. Nee, als hij nu nog een verkeerd antwoord zou geven dan zou dat ernstige consequenties hebben. Bleaktail hield zijn staart tussen zijn poten en maakte zichzelf laag. Alles om te laten weten dat hij niet dacht de zwarte kater aan te kunnen. Hij was dan ook oprecht wel bang van diens waarschuwing. Zijn lak aan communicatieve vaardigheden had hem weer eens in de problemen geholpen en nu had hij iets goed te maken. Veel tijd om over zijn woordkeuze na te denken had hij echter niet. “Mijn excuses. Ik bedoelde te zeggen dat ik je wil helpen met je vangst. Ik hoef er niets van te hebben. Ik was slechts nieuwsgierig en wilde een keer samenwerken. Echter wilde ik je niet lastig vallen of beledigen..” Ratelde Bleaktail. Terug kijkende kon hij wel inzien dat zijn eerdere woordkeuze een grote blunder was geweest. Of dat hem nu nog zou helpen was echter nog maar de vraag…

.:Sorry:.:
 Commitment is like a novel,
Chickenhunt Bleak1
where the hero dies within the first chapter.
Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Chickenhunt BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Chickenhunt   Chickenhunt Icon_minitimedo 22 aug 2019 - 9:13

Zijn woorden leken aangekomen te zijn. De andere kater maakte zich klein, waardoor Chawl wat begon te ontspannen. Als die stomme ShadowClanner maar wist waar hij mee te maken had. Hij had geen zin meer in domme geintjes, eigenlijk had hij ook helemaal geen zin in gezelschap. Alleen tjah, een boskatje kon hij moeilijk gaan negeren. “Denk dan de volgende keer eerst na, voordat je roept. Dat zal je een hoop ellende schelen. Of blijf op je eigen territorium, dat zou ook al helpen…” Bromde hij iets minder venijnig dan eerst. “Wat doe jij hier dan? Als je geen prooi wilt stelen om naar het bos te brengen?” Hij was nieuwsgierig, dat ging er bij Chawl niet echt in. Er was altijd een reden, katten deden niet zomaar iets. Zeker dit niet. Als zijn Clan erachter kwam kreeg hij er vast problemen mee, dus waarom nam hij dit risico? Het wekte argwaan bij de gitzwarte kater. “Ben je een spionnetje?” Zijn tweegekleurde ogen flikkerde weer op.


Chickenhunt 85A0ca8T_oChickenhunt V4s23EcO_oChickenhunt FTbtNyE2_oChickenhunt FTbtNyE2_oChickenhunt PF71KdU0_oChickenhunt JeyKDma8_oChickenhunt GPr1M0jZ_oChickenhunt COxUkZt
Judge me
Chickenhunt NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaktail
Member
Chickenhunt 0rS1Iyi
Dorian
472
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Re: Chickenhunt   Chickenhunt Icon_minitimezo 25 aug 2019 - 19:46


Gelukkig had de Bloodclanner nog enigszins geduld met hem. En bleef het bij een waarschuwing in plaats van een gevecht.  “Denk dan de volgende keer eerst na, voordat je roept. Dat zal je een hoop ellende schelen. Of blijf op je eigen territorium, dat zou ook al helpen…”Bromde de zwarte kater. Bleaktail knikte, zich ondertussen klein houdende. Hij wilde de kater natuurlijk niet nog verder irriteren. En zou dan ook maar braafjes naar hem luisteren. Natuurlijk was het niet slim om zomaar op andermans territorium rond te lopen. Zijn hobby was ook niet bepaald slim of veilig. Maar hij kon het niet helpen. “Wat doe jij hier dan? Als je geen prooi wilt stelen om naar het bos te brengen?”Vroeg de kater hem. Bleaktail opende zijn mond om te antwoorden, maar de ander was hem al voor. “Ben je een spionnetje?” Hij keek met grote ogen op naar de Bloodclanner. Eerst was hij toch bijna opgelucht met deze vraag. Ja, ja hij was een spion. Maar al snel daalde het op hem neer dat deze kater het waarschijnlijk precies andersom bedoelde. Een spion, voor Shadowclan. Een spion, ja. Voor Shadowclan, nee. Maar hoe legde je zoiets in vredesnaam uit? Gezien hij de kater al redelijk wat geïrriteerd had ging Bleaktail er van uit dat zijn verhaal ongeloofwaardig over zou komen. Maar wat anders kon hij doen? Liegen? Daar was hij al even slecht in als de waarheid te pitchen. “Om eerlijk te zijn geef ik wel eens wat door aan de Elite, ja. Je kunt aan Brat navragen of ik de waarheid hierover spreek.” Zei hij op vrij neutrale toon. Hij wilde natuurlijk nu maar liever niet sassy uit de hoek komen. Aangezien de kater zijn bedreigingen vrij serieus geklonken hadden. Bleaktail riskeerde het liever niet. “Het klinkt waarschijnlijk absurd maar ik was oprecht geïnteresseerd je te helpen met je jacht.” Vervolgde hij. Of de kater zijn hulp zou willen was natuurlijk nog maar de vraag. En tot nu toe leek het er op van niet. Wie wilde het dan ook op zijn reputatie hebben geholpen te zijn door een Shadowclanner? Hij had hier beter over na moeten denken. Maar wat dan nog. Bleaktail wilde zich bewijzen. En uiteraard zou dat niet altijd lukken bij de eerste de beste poging. Helaas, maar waar.


Commitment is like a novel,
Chickenhunt Bleak1
where the hero dies within the first chapter.
Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Chickenhunt BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Chickenhunt   Chickenhunt Icon_minitimema 26 aug 2019 - 10:17

Hij staarde de kater aan. Het duurde best een tijdje voordat hij antwoord gaf. Het leek er niet op dat hij zat te liegen. Toch was het inderdaad allemaal nogal absurd. Hij kon de beweegredenen echt niet bedenken. Waarom zou een ShadowClanner zoiets doen? Wilde hij het bos ontvluchten of had hij zin in straf? Merkwaardig… “Wat is je naam? Anders kan ik ook niet aan Brat vragen of je de waarheid spreekt.” Miauwde hij toen nog steeds wat geïrriteerd. Dit duurde te lang, hij had zin in een kip. Straks kwamen er twolegs naar buiten, dan kon hij het wel vergeten. “Doe me dan in ieder geval een plezier en val niet op. Ik heb zin in die kip. Als jij de jacht verpest dan vermoord ik je alsnog begrepen?” Hij klemde even zijn kaken op elkaar. Echt wat een gedoe dit, hij had hier helemaal geen zin in. Hij onderdrukte een zucht en begon in de richting van de kippen te sluipen. Eens zien wat die maffe boskat besloot te doen.


Chickenhunt 85A0ca8T_oChickenhunt V4s23EcO_oChickenhunt FTbtNyE2_oChickenhunt FTbtNyE2_oChickenhunt PF71KdU0_oChickenhunt JeyKDma8_oChickenhunt GPr1M0jZ_oChickenhunt COxUkZt
Judge me
Chickenhunt NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Chickenhunt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: