Foolhardy [Zahida] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Foolhardy [Zahida]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bleaktail
Member
Foolhardy [Zahida] 0rS1Iyi
Dorian
429
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Foolhardy [Zahida]   Foolhardy [Zahida] Icon_minitimewo 12 jun 2019 - 18:23


Ah, Linwood Park. Je zou bijna zeggen dat het een vredig plaatsje was als BloodClan er niet zou huishouden. Toch vreesde Bleaktail steeds minder voor deze mogelijke confrontatie. Tot nu toe was had hij zich er namelijk altijd uit kunnen praten en was hij heelhuids thuis gekomen. Of nou ja, thuis? Eigenlijk voelde dit meer als een thuis dan het ShadowClan gebied. Maar daar werkte hij aan. Al ging het proces nog vrij traag. Uiteindelijk zou het het allemaal waard zijn. Met lome passen sjokte de grijze kater over het aangelegde gras van het parkje. Wellicht was hij ietwat roekeloos geworden in zijn doen. Aan de andere kant vond hij de ontmoetingen met BloodClan slechts interessant. En zou voor hem een nieuwe ontmoeting eerder geluk dan pech zijn. Vandaar dat toen de geur van een voor hem nog onbekende BloodClan kater zijn neus binnen kwam, hij dit spoor begon te volgen. Uiteindelijk kwam hij uit bij het meertje dat in het midden van het park was aangelegd. Daar aan de overkant zat een bruin gevlekte kater met gifgroene ogen. Als de twee iets in gemeen hadden dan was het hun bouw wel. Beide vrij kleine en dunne katten. Toch was Bleaktail zich er vast bewust dat de ander hem waarschijnlijk aan zou kunnen als deze daar zin in had. Hij benaderde kater wel maar ging dan ook op geruime afstand van de tom al zitten. Zijn goudgele ogen keken de ander nieuwsgierig aan. Niets in zijn gehele lichaamshouding wees er ook maar op dat hij de ander als een bedreiging zou zien. “Hallo daar.” Zei hij met een klein grijnsje. “Mooie dag voor een wandeling in het park, vind je ook niet?”    


Commitment is like a novel,
Foolhardy [Zahida] Bleak1
where the hero dies within the first chapter.
Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Foolhardy [Zahida]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: