RiverClan Ceremony [6-19] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 RiverClan Ceremony [6-19]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pantherstar
StarClan
RiverClan Ceremony [6-19] Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: RiverClan Ceremony [6-19]   RiverClan Ceremony [6-19] Icon_minitimeza 15 jun 2019 - 18:10RC Ceremonie

Na het heftige gevecht dat een week geleden had plaatsgevonden, was het belangrijk dat alle normale zaken weer opgepakt werden en er ondanks de doden doorgeleefd werd. Echter was dit zeker niet gemakkelijk. De verliezen die ze geleden hadden waren groot, veel te groot. En het deed zijn hart iedere ochtend pijn. Maar het was belangrijk dat hij sterk was, dat hij als deputy het juiste voorbeeld gaf. Dus sprong hij op de leader's den, vanwaar hij zijn clangenoten toeriep.

"Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar eigen prooi te vangen verzamelen voor een clanmeeting!" Het aanzicht van een paar kittens die naar hem toe kwamen rennen, al waren ze nog een tijdje niet oud genoeg om hun eigen prooi te vangen, bracht ondanks de omstandigheden een glimlach op zijn gezicht. Wat er gebeurd was in het gevecht, de reden waarom ze oorlog gevoerd hadden voor dat stuk grond, was allemaal voor hen; de nieuwe generatie. En dat zij konden opgroeien zonder de zorgen om honger. Zijn blik gleed van de jonkies af, naar de rest van de clan, die nu ook plaatsgenomen had.

"We hebben de afgelopen week een zware tijd meegemaakt. De verliezen waren groot en we zullen de pijn in onze harten blijven dragen. Maar we zijn sterker geworden, hebben gewonnen en we zullen geen honger meer leiden. StarClan heeft ons gezegend en daar ben ik dankbaar voor! Nu we tegen een voorspoedige tijd aankijken lijkt het mij hoog tijd dat Whitekit en Tigerkit zullen starten met hun training." Hij keek de twee kittens veelbetekenend aan; het was hun tijd in de spotlight. Hij grijnsde in goede aarde naar de twee waarna hij eerst naar Tigerkit knikte. "Tigerkit, omdat je de zes moons hebt bereikt zul je vanaf nu Tigerpaw zijn, en jouw mentor zal Crowmask zijn." Hij gaf de twee de tijd om elkaar te begroeten, waarna hij zijn blik naar Whitekit verschoof. "Whitekit, ook jij zal apprentice worden, en jouw naam zal vanaf nu Whitepaw zijn. Ikzelf zal jouw training op me nemen." Panthergrowl had immers wel door dat dit katertje een strenge mentor nodig zou hebben. Hij liep naar het katertje toe, waarbij hij diens neus aanraakte zoals de gewoonte was, waarna hij weer terug op de leader's den sprong.

"Nu zijn er nog drie apprentices die klaar zijn om warrior te worden. Fallenpaw, Narrowpaw en Icepaw, kom maar naar voren." Met trots in zijn ogen keek hij de drie aan. Er kon geen moment beter zijn dan nu om nieuwe warriors te krijgen. "Fallenpaw, jij bent de afgelopen tijd ziek geweest maar dankzij goede zorg en de zegen van StarClan ben je weer beter geworden en is het nu eindelijk tijd voor jou om warrior te worden. Fallenpaw, jij zal vanaf nu bekend staan als Fallenangel." Hij knikte haar goedmoedig toe, waarbij hij de clan kort de tijd gaf om haar nieuwe rang te vieren. "Narrowpaw, ook jij bent er klaar voor om warrior te worden. Je zal vanaf nu Narrowpath heetten." Opnieuw liet hij een korte stilte vallen, zodat de clan de nieuwe warrior's naam konden uitroepen. "Als laatste, Icepaw. Jij hebt hard gevochten in het gevecht met WindClan en zulke inspanningen zullen altijd beloond worden. Daarom zal je vervroegd warrior worden, en bekend staan als Icecream."

Nadat de clan genoeg tijd had gekregen om te vieren dat ze drie warriors rijker waren, liet Panthergrowl een miauw horen om de aandacht terug te trekken. Ze waren immers nog niet klaar. "Helaas is er ook minder goed nieuws. Leopardkit is doof, en zal daarom niet met haar training als apprentice kunnen beginnen." Met zijn staart wenkte de deputy het kleine meisje naar zich toe. "Leopardkit zal vanaf nu Leopardwatcher heten." Hij glimlachte de nieuwe elder toe, als een bemoediging richting haar en de clan. Hij was ook trots op haar, ook al kon ze geen apprentice worden. "Slowpaw," miauwde hij toen, waarbij hij de apprentice naar voren wenkte. "Jij hebt aangegeven dat jouw naam niet bij jou past en ik zie dat dit inderdaad zo is. Vanaf vandaag zal jij geen Slowpaw, maar Brimpaw heten." Hij knikte het dochtertje van Butter toe.

"Nu heb ik nog een aantal mededelingen. Outrage is in de gorge gevallen, maar is hier gelukkig uit gered door Chillybreath. Wij danken onze moedige warrior en StarClan dat we niet nog een leven hebben verloren. Outrage zal nu tijdelijk in de medicine cat den verblijven om op te knappen. In beter nieuws, Mudpuddle en Otterbrook verwachten kittens en Puppysnarl is bevallen van een mooi nestje van drie kittens; Breakingkit, Ravenkit en Bitterkit." Hij glimlachte naar de twee queens, blij dat hij dit goede nieuws mocht brengen aan de clan in plaats van enkel minder fijn nieuws.

"Hierbij is de ceremonie beëindigd!"
veel te veel woorden, geef me een samenvatting:
 


RiverClan Ceremony [6-19] EHnbxOu        0        RiverClan Ceremony [6-19] 12ADpxX


Laatst aangepast door Panthergrowl op do 27 jun 2019 - 11:12; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
RiverClan Ceremony [6-19] BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: RiverClan Ceremony [6-19]   RiverClan Ceremony [6-19] Icon_minitimedi 18 jun 2019 - 11:43

Met een vis in zijn bek liep hij terug naar het kamp. Zijn helderblauwe ogen fonkelden verheugd. Hij had een plek gevonden waar het ijs bijna gesmolten was. Hij had alleen nog maar zijn poot er op hoeven zetten en het ijs was doorgebroken. Zou het dan toch eindelijk Newleaf worden? Hij was in ieder geval heel erg blij met de vis. Hij probeerde het echt wel, om op het land te jagen. Het lukte ook wel, maar dat ging hem nooit zo soepel af als het vissen. Hij was een geboren visser, het jagen op het land was niet zijn ding. Al zou hij altijd zijn best doen, opgeven zou niet eens in de kop van de jonge kater opkomen. Nee, hij deed alles voor zijn Clan. Hij was een goedzak en loyaal tot op het bot. Hij trippelde het kamp in en legde de vis op de prooistapel. Toen keek hij om zich heen of hij Butterstar ergens zag. Ze had hem gevraagd om te gaan jagen, misschien wilde ze dat hij nu iets anders ging doen, als hij haar niet kon vinden ging hij natuurlijk gewoon door met wat hem opgedragen was door zijn mentor. In plaats van Butterstar viel zijn blik echter op Panthergrowl. Nieuwsgierig keek hij op naar de deputy die een Clanmeeting aankondigde. Dus verzette hij zijn gedachten weer en voegde zich bij de rest. Dit ging voor natuurlijk.

Panthergrowl begon over het gevecht en even gingen Icepaw zijn oren wat hangen. Hij staarde kort naar zijn voorpoten toen de beelden weer terug kwamen. Hij had het verschrikkelijk gevonden en de wond op zijn rug begon onbehagelijk te prikken, terwijl die eigenlijk alweer bijna genezen was. Het zou een litteken blijven, maar als zijn vacht weer aan zou groeien zal die niet meer zichtbaar zijn onder zijn halflange crèmekleurige vacht. Hij keek weer op toen de deputy verder ging over nieuwe apprentices, dat bracht een glimlach op zijn gezicht. Hij was blij voor ze en riep dus vrolijk hun namen mee. Toen ging Panthergrowl door en begon over nieuwe warriors, waarbij ook zijn naam viel. Hu wacht? Er was geen andere Icepaw toch, dat was hij. Maar…

Nog steeds wat geschrokken stond hij op en stapte naar voren. Was hij hier wel klaar voor? Er stond ongeloof in zijn helderblauwe ogen te lezen terwijl hij naast Fallenpaw en Narrowpaw ging zitten. Eerst kregen hun hun warriornaam, maar daarna was hij aan de beurt. Hij draaide zijn kop naar Panthergrowl toen die vertelde dat hij warrior werd door het gevecht. Hij slikte nog steeds onzeker en toen hoorde hij zijn naam. Cream, leek op Creamy het voorvoegsel van zijn vader. Even vulde een gelukkig gevoel zijn hart. Zijn sterretjespapa zoals hij hem als kitten altijd had genoemd. Nu moest hij zich alleen volwassen gaan gedragen, er werd van hem verwacht dat hij er klaar voor was. Er ontstond weer een brok in zijn keel, hij wilde niet zo onzeker overkomen. Toch wist hij nog steeds niet helemaal wat hij met de situatie aan moest. Helemaal niet toen zijn naam door het kamp galmde omdat katten het begonnen te roepen, Icecream. Hij was warrior. De blik in zijn ogen ging naar de lucht, hij hoopte dat Creamyfrost trots op hem was.


RiverClan Ceremony [6-19] Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerpaw`
Member
RiverClan Ceremony [6-19] DPKsfdL
Freedje
32

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tigerpaw`
BerichtOnderwerp: Re: RiverClan Ceremony [6-19]   RiverClan Ceremony [6-19] Icon_minitimezo 30 jun 2019 - 16:51

Tigerkit trippelde opgewonden naar voren toen hij een kreet hoorde door het kamp. Hij wist wat dat betekende: de ceremonie zou beginnen. Hij wist ook wat het zou betekenen voor zijn broertje en zijn zusje. Zijn broertje kwam al naar voren, maar zijn zusje moest hij natuurlijk begeleiden omdat zij de kreet niet gehoord had. Hij ging bij zijn siblings zitten en luisterde naar wat er gezegd werd. Een glimlachje ontstond om zijn lippen toen Panthergrowl hem zijn nieuwe naam en rank gaf, maar hij week niet van de zijde van zijn broer en zusje om zijn nieuwe mentor te gaan begroeten. Dat zou hij wel na de ceremonie doen. Bij het volgende onderdeel wilde hij bij ze zijn, zodat hij ze kon ondersteunen. Leopardkit kreeg haar nieuwe naam, Leopardwatcher. Het was een mooie naam en Tigerkit knipperde dankbaar met zijn ogen naar Panthergrowl. Hij gaf zijn zusje een bemoedigende lik over haar oor en nadat de ceremonie gedaan was, liep Tigerkit van zijn broertje en zusje weg om zijn nieuwe mentor te begroeten. Hij ging op de tippen van zijn tenen staan zodat hij zijn neusje tegen die van zijn nieuwe mentor kon duwen en liep vervolgens weer weg naar zijn siblings. Hij was blij dat hij zijn nieuwe naam had gekregen, maar dat nam niet weg dat hij wilde dat dingen anders waren. Dat hij samen met zijn siblings kon gaan jagen, vechten en grenzen patrouilleren. Dat zou echter nooit gebeuren en als hij daar te lang bij stil bleef staan, nestelde er zich een diep verdriet in zijn binnenste die hij maar amper kon onderdrukken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
RiverClan Ceremony [6-19]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: