The Wayward Son 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The Wayward Son

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The Wayward Son Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
299
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: The Wayward Son   The Wayward Son Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 17:17

De donkere kringen onder zijn zo helder blauwe ogen indiceerden al dat hij weinig nachten slapend doorbracht, en niets was minder waar. Sinds de dood van Wisp was hij constant op zijn hoede, altijd waakzaam en scherp op dingen die anders leken dan normaal. Hoewel hijzelf niet al te sociaal was aan gelegde, had hij altijd een zeker vertrouwen gehad in de tribe, zijn tribe. En nu, nu kon hij niets anders dan de delirische woorden van Thunder hem toch laten raken. Wat als het de waarheid was? Wat als, inderdaad, de moordenaar van zijn nicht rustig naast hem lag te slapen? Als hij niet beter wist, had het hem tot waanzin gedreven. Maar nee, hij had een belofte gemaakt, een die hij na zou komen. Alleen voor nu zou hij moeten wachten, waakzaam moeten wachten en de dierbaren die hij nog had beschermen.
Daarom had hij ook Spark meegenomen. Niet enkel om met zijn adoptieve zoon bij te praten, maar meer dan alles omdat hij de gevlekte kater niet uit het oog wilde verliezen in deze onzekere tijden. Als hem nog iets zou overkomen… Coyote that Stole the Fire keek naar zijn gevlekte lichaam die nog altijd zoveel op die van de godvergeten idioot leek. Toch, toch brandde er altijd een kleine vonk, een kleine spark in zijn hart wanneer hij het jochie zag. Dat was niet altijd te merken in de manier waarop hij het kind behandelde, maar de grote kater gaf meer om zijn half echte zoon dan hij toe zou geven.& Sparkyboy B)


This isn't about right or wrong now
The Wayward Son Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spark •
Member
The Wayward Son 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
118
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Spark •
BerichtOnderwerp: Re: The Wayward Son   The Wayward Son Icon_minitimedi 16 jul 2019 - 16:24

De jonge to be had de kwaliteit zijn naam waar te maken. Als het vuur van zijn moeder waarnaar hij vernoemd was liep hij door het gebied heen. Hij was klein, maar dit leek hem niet tegen te houden. Met de vonk van ambitie in zijn ogen speurde hij de omgeving af, in wonder van alles wat dit territorium kon bieden. Constant bezig met dingen die hij wilde leren en wilde doen. Hij leek niet stil te staan, niet de tijd te nemen zijn adem te vatten. Maar hoewel hij jong was had zijn houding iets van zelfverzekerdheid, op de manier hoe zijn kleine kopje hief en zijn oren naar voren duwde. Hij vreesde niks, maar de wereld had hem tot nu toe ook nog niks gegeven om te vrezen. Met een zwiep van zijn lange staart sprong hij op een insect en pinde het vast tussen zijn voorpoten. Triomfantelijk grinnikte hij waarna hij zijn pootjes weer van het ding afhaalde, en met grote ogen keek naar hoe het weer wegvloog. Spark schudde even zijn lang-groeiende pelsje uit en maakte zich hierna weer over naar zijn vader figuur, Coyote. Hij drukte zijn kop kort tegen diens pels aan en spinde voelbaar, vol met affectie voor deze misschien wat koude kater. Want hij wist wel dat Coyote dit niet meende, dat hij een goede kat was die van hem hielt. Al was dit vooral zijn naïviteit die sprak. Hij was nog te jong om het slechte van de wereld in te zien. “Pap? Wat gaan we allemaal doen vandaag?”


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The Wayward Son Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
299
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Re: The Wayward Son   The Wayward Son Icon_minitimema 26 aug 2019 - 1:47


De manier waarop hij ronddartelde zou aandoenlijk zijn, ware het niet zo dat hij nu een To-be was en de mogelijkheid was dat een moordenaar tussen hen was. De kater keek wat afkeurend toe hoe hij achter een insect aan ging. Kort dacht hij tevreden te kunnen zijn met zijn prestaties toen Spark het tussen zijn crème kleurige poten had gevangen, maar zijn bastaard zoon liet het toen weer schieten. "Als je aan iets begint, eindig het dan ook juist," snoof hij en zag toe hoe het insect zijn kant op vloog. Zonder echt veel emotie mepte hij de vlinder uit de lucht en sloeg het stuk tegen de rotsen, waar zijn gebroken vleugels en nog na schokkende lichaam uit elkaar getrokken achter bleven. De grote kater keek niet op noch om, evenmin toen Spark aan kwam en spinnend zijn kop tegen zijn borst drukte. Enkel met een zachte aanraking van zijn staart agnosceerde hij de aanwezigheid van de jonge To-be. “Pap? Wat gaan we allemaal doen vandaag?” vroeg de kater hem. Coyote liet zijn blik kort afglijden naar de hemel, maar afgezien van wat uitgewaaide wolken was deze leeg. "Ik heb enkele woorden met je te wisselen," sprak hij kalmpjes, waarna hij dan toch kort zijn pseudo-zoon aan keek. "Toch, allereerst, wil ik dat je me verteld wat er in je speelt," hij snoof, wetend dat de volgende naam hem een vieze smaak na zou laten. "Is Thunder that breaks the silence nog erg aanwezig in je leven? En vertel me hoe je trainingen gaan, ik wil weten of je hard genoeg werkt," alles uit zijn mond klonk als een afstandelijk bevel, maar de werkelijkheid was dat zijn kleine, koude hartje eigenlijk gewoon wilde weten of hij gezond en gelukkig was.


This isn't about right or wrong now
The Wayward Son Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spark •
Member
The Wayward Son 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
118
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Spark •
BerichtOnderwerp: Re: The Wayward Son   The Wayward Son Icon_minitimema 26 aug 2019 - 11:08

Spark draaide zich om richting zijn vader toen deze weer begon te spreken. Zijn oren lichtelijk naar achteren geduwt in ongenoegen over zijn woorden. Hij had geen reden te zien een dier te doden dat ze niet konden eten… zijn gouden ogen gleden naar het stervende dier, waarna hij begrijpend knikte. Hij was niet het type om tegen zijn ouderfiguur in te gaan. Coyote moest het vast wel beter weten. De bengal liep naar de ander toe en forceerde zijn liefde op hem. En hoewel hij niet veel terug kreeg was de lichte aanraking al genoeg voor hem. Genoeg teken dat zijn vader van hem hielt en graag bij hem was. Al zou hij soms wel willen dat hij hier meer open in was met tijden. Blijkbaar wilde de oudere kater met hem praten. En het waren vooral de eerste woorden die hem zorgen maakte. Spark mocht dan wel jong zijn maar hij had een aangeboren talent om alles wat hij voelde compleet op te proppen en nooit het daglicht te laten zien. Met ouder figuren zoals de kat voor hem was dit gedrag enkel versterkt. Er speelde heel veel in zijn kopje, maar niks ervan zou hij laten zien totdat het uitgewezen werd. Ook nu probeerde hij het wanhopig verborgen te houden. De zorgen over Wisp haar dood, over de clans, over zijn moeder en de pure stres die hij voelde over zijn prestaties. Een flicker hiervan was kort in zijn ogen te zien voor hij zich richtte op de volgende vragen… een die hij ook niet zo leuk vond. Kort zuchtte hij en liet zijn schouders vallen. “Nee. Ik heb sinds de ruzie nauwelijks meer met Thunder gesproken” Thunder, de eerste keer dat hij niet naar de kat verwees met de naam papa. “Je had gelijk over hem, hij is een slechte vader. Ik ben veel gelukkiger met jou.” Hij voelde zich verstoten en ongewenst als hij aan Thunder dacht. Maar hij wist dat Coyote er wel voor hem zou zijn. Hij hielt van de koude, afstandelijke kater die hem toch in zijn leven toeliet. Ja. Ja hij had zijn keuze gemaakt. Het onderwerp van trainen liet hem weer wat opklaren. “Mijn trainingen gaan goed. Ik doe veel met mijn mentor Orchid maar als ze niet met me weg kan dan vraag ik andere Prey Hunters om me dingen te leren. Ik ben al mee geweest met Jackal en Grace. En Day heeft me een stuk territorium laten zien” Somde hij op. Werken maakte hem gelukkig, waardoor hij constant bezig wilde zijn. “Ik ben heel goed in sluipen en klimmen” Voegde hij trots toe. Het was zijn clan achtergrond die onbewust doordrupte. Het waren de dingen die zijn moeder ook goed had gekund.


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The Wayward Son Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
299
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Re: The Wayward Son   The Wayward Son Icon_minitimema 2 sep 2019 - 18:02

Het ongemak dat Spark duidelijk uitstraalde drong weeldegelijk tot hem door, maar de massieve guard spendeerde er weinig attentie aan. Hij was niet al te ingenomen met zijn eigen emoties, waardoor het hem soms lastig gemaakt werd om te snappen dat zijn bastaard zoon een dergelijk emotioneel figuur was. Hij was een man, niet? Dan mocht hij eens leren dat dergelijke gevoelens hem slechts belemmerden. Poezen mochten hun tranen huilen. "Niet zuchten, jongen, ik stel je slechts een vraag," sprak hij kalmpjes toen de gevlekte kater een zucht liet ontsnappen na zijn vraag. Er was geen woede in zijn stem voor eens, hij stelde hem enkel terecht. “Nee. Ik heb sinds de ruzie nauwelijks meer met Thunder gesproken” ah, kijk. Hoewel het voor menig ander onzichtbaar zou blijven, was het kleine tevreden knikje genoeg om te laten zien dat dat de grote guard immens goed deed. Het feit dat het katertje die incapabele gek niet langer meer als 'papa' beschreef, deed zijn glazen hart wat opwarmen. Er was maar één vader, en dat was hij. Bloed had geen betekenis, Thunder verdiende geen enkel recht. “Je had gelijk over hem, hij is een slechte vader. Ik ben veel gelukkiger met jou.” Was dat een glinstering van een glimlach dat over zijn gelaat trok? Coyote bracht zijn gezicht snel genoeg weer in plooi en vroeg zich kort achterdochtig af of Spark slechts zijn ego probeerde de strelen, maar de jonge kater leek oprecht. Als beloning liet de grote kater kort tevreden zijn staart over de rug van de ander hangen. Hijzelf had zeer weinig aan fysiek contact, maar het leek Spark een goed gevoel te bezorgen, dus zou hij het toestaan. "Goedzo, zoon," De grote kater stapte rustig door en vroeg verder naar zijn trainingen. Spark sprak over zijn mentor en hoe alles verliep, de grote kater knikte rustig bij zijn woorden. Het deed hem goed dat zijn zoon was toe gewezen tot Orchid. Hoewel hij nog altijd niet tevreden was over het feit dat Spark een Hunter was geworden, was Orchid niet alleen de zus van Skyteller, maar ook een uitmuntende jager met genoeg ervaring om zelfs Coyote zelf in het niets te laten staan. Hij zou niet weten wat hij gedaan had als Spark was toegewezen aan incapabele idioot zoals Thunder. “Ik ben heel goed in sluipen en klimmen” voegde het katertje trots toe. Coyote knikte wat afwezig. "Hm," Zijn ogen waren gericht op de lucht en de wolken die mogelijke gevaren konden verschuilen. Het was lastig zich op zijn gemak te voelen, zijn tante was al van hem afgenomen, Spark zou niet de volgende zijn. "Werk hard door en je zult je potentie waar maken," dat was het dichtst bij een compliment dat je uit hem zou krijgen. Toen de massieve kater zijn kijkers weer naar Spark bracht, lag er een onpeilbare blik in zijn eindeloos blauwe ogen. "Wordt je ook geleerd om jezelf veilig te stellen, Spark that starts Wildfires? Ben je in staat je klauwen naar behoren te benutten?" zijn stem was dringend.


This isn't about right or wrong now
The Wayward Son Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spark •
Member
The Wayward Son 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
118
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Spark •
BerichtOnderwerp: Re: The Wayward Son   The Wayward Son Icon_minitimema 2 sep 2019 - 19:13

Meteen werd hij aangesproken op het tonen van zijn emoties, iets wat Coyote veel deed. Het begon inmiddels ook goed door te dringen bij de jonge kater dat hij deze dingen moest leren in te houden, ze niet moest laten zien aan de buitenwereld. En hoewel hij er best goed in was, in alles op te proppen, vond hij het lastig tegenover zijn vader. Hij was immers de enige ouderfiguur die hij nog had waardoor hij toch de neiging had deze al zijn affectie en zorgen te geven. Om deze dingen te delen met degene waar hij zo veel om gaf. Maar hij zou het wel leren. Vandaar dat hij enkel knikte bij de opmerking en hierbij ook zijn complete uitstraling neutraler maakte. Enkel zijn amberen ogen hadden nog zijn emoties in hun verborgen. Hij zou het wel leren. Alles om zijn vader trots op hem te maken. Toch bleef het moeilijk om de boodschap door te geven. Dat hij nu eindelijk een streep onder Thunder had gezet en hem hiermee had afgeschreven als ouder. Want het voelde alsof hij hem hiermee pijn kon doen, alsof hij hem teleurstelde. En dat wilde hij niet, het liefste hielt hij iedereen te vriend en deed hij alles om goedkeuring te krijgen, om affectie te krijgen. Maar hierin was hij gefaald. Toch leek het Coyote goed te doen, waardoor hij zijn schuldgevoel wat kon wegcijferen. Hoewel hij zich er deels voor verachtte voelde hij een trots opborrelen in zijn borst bij het merken van de goedkeuring die zijn pap aan hem gaf, bij de aanraking van zijn staart. Vooral toen hij zoon genoemd werd. Een kleine glimlach trok over zijn snuit, want hier deed hij het voor. Echter kon hij het niet laten om ergens aan te denken. Tijdens de ruzie zei Coyote dat hij over zijn moeder zou vertellen… als hij voor hem koos. Dit had niet meegespeeld in zijn beslissing maar nu hij toch hier was. Zou deze overeenkomst nog staan? “Pap.. Zou je me willen vertellen over mijn moeder?” Spark liep mee met zijn vader toen deze verder ging, enthousiast vertellende over zijn training en wederom teleurgesteld worden om de reactie die hij kreeg. Maar hij legde de schuld niet bij de donkere kater.. eerder bij zichzelf. Als hij nog harder zou werken dan zou het wel goed zijn. Dan zou het aan hem kunnen bewijzen. En hoewel hij blij was met dat zijn vader potentie in hem zag… was dat niet genoeg voor de bengal. Met potentie kon je niks. Hij duikelde uit zijn gedachtes bij de indringende stem, en kantelde zijn oren in zijn nek. “Nee” Spark schudde zijn kleine kopje. “Er word ons geleerd dat de cave guards ons veilig houden, en dat wij het hierdoor niet hoeven te kunnen. Ik-“ Zijn stem brak waardoor hij zichzelf moest herpakken. “Ik heb nog nooit iets hoeven te bevechten”


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The Wayward Son Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
299
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Re: The Wayward Son   The Wayward Son Icon_minitimevr 20 sep 2019 - 12:22

Er waren nog veel dingen aan zijn zoon die niet naar behoren waren, maar Spark was nog jong en vormbaar. Coyote voelde een vreemde soort affectie die hij lastig kon plaatsen, maar niet uit zou bannen. Zoiets moest zijn vader nooit gevoeld hebben, dat was zeker, en ondanks dat hij die zwakte ergens kon vervloeken was het ook iets waar hij een vreemde soort trots voor voelde. Hij zou Spark maken tot een kat waar de tribe trots op kon zijn, maar nooit zoals zijn vader bij hem had gedaan. Die fouten zou hij niet in zijn familie lijn door dragen, nooit. “Pap.. Zou je me willen vertellen over mijn moeder?” kort trok hij met zijn oor. Ah, dat prachtige, door god verstoten wicht. De gevlekte to-be was niet dom en had de belofte die Coyote had gemaakt onthouden, zelfs al was het een goede tijd geleden. Hij zou zijn woorden niet breken, maar moest ze wel met moeite uitzoeken. "Banepaw," sprak hij kort haar naam. "Vergeet wat menig ander over haar heeft verteld, er valt weinig te zeggen van daadwerkelijk belang," hij snoof kort, waaruit zijn afkeuring bleek. Toch zat er iets melancholisch in zijn ijskoude ogen, miste hij haar? "Ze was het vuur waar je je naam aan dankt, prachtig maar ontembaar en verwoestend. Een kat die je voor altijd zal herinneren, maar die nooit de wereld daadwerkelijk zal veranderen, ondanks haar grootse, giftige woorden," hij merkte dat hij zich liet mee voeren in zijn woorden en zette dat ook snel zijn kaken weer op elkaar. De stilte bleef als een deken tussen hen hangen voordat hij verder sprak. "Ze kwam van Thunderclan, een groep katten verdreven uit hun eigen territorium, en resideerde kort hier. Ik heb haar enkel gekend, het was die imbeciel die met haar jou op de wereld heeft gezet. Vervolgens heeft ze je hier achtergelaten als de waardeloze moeder die ze was en verkondigde dat hij jouw... Vader was. Enkel kon zelfs Banepaw inzien dat hij een incapabele idioot was die de titel vader niet waardig was en heeft mee gevraagd je onder mijn hoede te nemen," dat laatste was geen volledige waarheid, maar haar blik had meer woorden gesproken dan haar tong ooit zou kunnen dragen. Zijn blauwe ogen dreven af naar Spark en keken hem strak aan. "Je bent gemaakt uit twee verstandeloze katten, maar zo zal jij nooit worden, jongen, dat beloof ik je," eindigde hij met een resoluut knikje. Als Coyote zichzelf iets toe-eigende, al was dat een titel, een taak of een zoon, dan zou hij dat tot volledig tot zijn recht brengen.
Er was echter een veel belangrijkere reden waarom hij besloten had met Spark erop uit te trekken. De indringende toon van zijn stem toen hij overstapte op dat onderwerp bracht de gevlekte kater ongemak. “Nee” hij schudde zijn kleine kop. Coyote knikte wat afwezig, zoiets had hij al gedacht. “Er word ons geleerd dat de cave guards ons veilig houden, en dat wij het hierdoor niet hoeven te kunnen. Ik-“ natuurlijk, dat werd ieder geleerd. Het irriteerde hem dat slechts het verheven van zijn stem Spark al zo kon breken, maar liet hem ondanks uitspreken. “Ik heb nog nooit iets hoeven te bevechten” opnieuw knikte hij en ging zitten, Spark wijzend hetzelfde te doen. "Zoiets bleek mij al," opnieuw liet hij een stilte vallen, waarbij zijn ogen kort naar de hemel af dreven. Dit was de juiste zet, daar had hij geen twijfels over. De grote seal-point was niet iemand om tradities en regels te breken, maar voor nu zou hij ze buigen. Enkel voor Spark. "Spark that starts wildfires, ik wil dat je mijn woorden in je hart draagt," sprak hij kalm. "Het is waar dat cave guards je zullen beschermen, maar ik weiger risico's te lopen. De waarheid blijft dat mijn nicht Wisp of fading light in koele bloeden is vermoord door een kat die zich mogelijk nog onder onze hemel en tussen onze rotsen bevindt. Onze gebruiken zijn eeuwenoud en werken naar behoren, maar een dergelijk ongeluk heeft zich niet eerder voorgedaan en ik weiger nog meer familie leden te verliezen," kort haalde hij diep adem. "Je gaat leren jezelf te verdedigen, wanneer dat nodig zou zijn,"


This isn't about right or wrong now
The Wayward Son Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spark •
Member
The Wayward Son 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
118
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Spark •
BerichtOnderwerp: Re: The Wayward Son   The Wayward Son Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 3:03

Spark was niet veel maar hij was wel enorm gevoelig. En ergens, heel diep instinctief en in zijn hart wist hij dat hij niet goed genoeg was. Dat als hij zijn papa blij wilde maken hij heel erg hard moest gaan werken en het beste moet zijn. Dat hij heel misschien dan in de buurt zou komen met wat de kater van hem wilde. Hij wist dit, hij wist dat hij harder in zijn trainingen moest gaan en gewoon beter moest zijn. Zelfs al wist hij niet helemaal waar de lat lag. Maar hoewel de drang om goed te doen zeer hoog aanwezig was, was zijn nieuwsgierigheid dat ook en deze kon hij niet helemaal bedwingen. Al was hij ergens ook bang om de reactie die de seal point zou geven. Hij kon zijn vader immers zo moeilijk aflezen, hij wist het gewoon niet. Echter leek het nu goed te zijn, want Coyote begon met praten. Spark stopte in zijn pas en luisterde met volle aandacht, vanaf zijn eerste woord compleet in trans met wat de ander te zeggen had. Eindelijk leerde hij meer over zijn moeder, zelfs al waren de woorden misschien niet zo positief. De open eindes en onafgemaakte antwoorden liet iets branden op zijn tong. Hij was al helemaal klaar om nog zo veel meer de vragen, maar de laatste woorden van de ander lieten zijn mond gesloten blijven. Dat was niet zo lief van zijn papa om te zeggen… want was als hij wel was zoals zijn echte ouders? Zou zijn papa dan ook zo boos over hem praten? Hij slikte een brok uit zijn keel weg. “Hielt je van mama?” Vroeg hij enkel. De vraag die hij het belangrijkste vond. Alle verhaaltjes gingen namelijk over katten die van elkaar hielden. Het woord had nog zo weinig betekenis voor hem maar als hij andere erover hoorde moest het heel mooi en fijn zijn. En misschien hadden Coyote en.. Banepaw het ook wel heel erg mooi met elkaar. Dat hoopte hij dan. Hij wilde graag een mooi sprookje horen over zijn familie, hoe vervreemd deze misschien ook mocht zijn. En ergens zag hij ook zijn moeder voor zich, als vuur en als kat. Als iemand die van hem hielt, als iemand die geen waardeloze moeder was, die niet verstandeloos was. Maar enkel dat mooie die de blik van zijn papa net wat anders maakte. Van ijs naar bevroren water. In zijn eigen blik lag ook iets nieuws, een spark, misschien niet degene waarnaar hij vernoemd was maar wel een die zijn naam enkel kracht bijzette. Hij had een idee, een idee dat onmogelijk uit zijn kop gehaald zou kunnen worden.
Maar ze bleven niet bij dit onderwerp hangen, waardoor hij het snel naar de achterkant van zijn kopje probeerde te verplaatsen. De duidelijke emotie van zijn gezicht probeerde te vegen zodat zijn papa het niet zag. Hij vond het niet leuk als hij emotioneel was. Toen zijn vader wenkte om te gaan zitten volgde hij dat voorbeeld, om zijn staart rond zijn pootjes te slaan. Wederom aandachtig luisterde hij, om lichtelijk te knikken bij enkele dingen. Dat tante Wisp dood was vond hij heel moeilijk, dood was nog zo moeilijk voor hem. Hij snapte het niet helemaal. Hij snapte moordenaar nog niet helemaal. Maar dat hij zichzelf moest leren verdedigen, snapte hij wel. “Denk je dat ik dat zou kunnen? Mezelf verdedigen?” Kwam er iets onzeker uit, al keek hij toen weer omhoog. “Ik wil het wel heel graag leren, en ik zal heel erg mijn best doen, beloofd”


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The Wayward Son Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
299
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Re: The Wayward Son   The Wayward Son Icon_minitimezo 5 jan 2020 - 16:39

De kater wiens crème kleurige vacht bezaaid was met vlekken liet de aan na de andere vraag over zijn lippen rollen. De enorme Cave guard voelde een grote weerzin om te blijven hangen in de onderwerpen waar Spark zo graag over sprak maar kon ergens nog het fatsoen opbrengen om deze naar de waarheid te beantwoorden. Het gros van zijn vragen, dan. “Hielt je van mama?” zijn oor trok een fractie van een seconde naar achteren terwijl hij het liefst de vraag met de harde wind mee weg had laten blazen. "Dat zijn genoeg vragen, Spark that starts wildfires," zijn toon droeg opnieuw iets koud en zijn zoon zou beter weten dan nog verder tegen dit onderwerp aan te duwen. Tegenspraak werd door hem nooit gewaardeerd. Met een zachte tred kwam hij tot stilstand, waarbij hij zijn afgetrainde lijf naar de kleinere gestalte van Spark toe draaide en hij sprak. Over de gevaren en over wat zijn zoon zou kunnen verwachten in de komende maanden. Opnieuw lag het niet in zijn natuur om tegen de eeuwenoude gebruiken in te gaan, maar wanneer het Spark was wiens lijf verscheurd was zoals dat van Wisp, zou hij alles verliezen. “Denk je dat ik dat zou kunnen? Mezelf verdedigen?” keurend gingen zijn ogen over de jongen heen, wiens lijf veel meer gemaakt was voor de tengere preyhunters. “Ik wil het wel heel graag leren, en ik zal heel erg mijn best doen, beloofd” hoewel zijn gelaat even onbewogen bleef als altijd, leek er toch iets van tevredenheid in zijn twee donker blauwe ogen te zweven. "Ieder wordt ooit klein geboren, je hart klopt en je lichaam is gezond - daar gaat het om," sprak hij kalmpjes. "Vergeet nooit dat de grootste deugd doorzettingsvermogen is, dat zal je verder brengen dan welk aangeboren talent ook," hij was zelf ook niet sterk op de wereld gekomen, maar hij had zichzelf krachtig gemaakt. Net als dat hij Spark nu sterk zou maken, zodat niets of niemand hem ooit nog zou kunnen pijnigen. "Eens per twee dagenraden zullen wij afspreken en ga ik je trainen,"


This isn't about right or wrong now
The Wayward Son Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spark •
Member
The Wayward Son 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
118
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Spark •
BerichtOnderwerp: Re: The Wayward Son   The Wayward Son Icon_minitimezo 9 feb 2020 - 20:45

Er was zo veel wat rond zijn kopje spookte en waarmee hij nergens terecht kon. Er waren zo veel vragen die hem constant lastigvielen en soms heel onzeker maakte. Er waren zelfs vragen bij die hij niet durfde te stellen aan zijn vader, angstig dat de vraag op zichzelf al verkeerd was. Of dat de onzekerheid erin afgestraft werd. Hoewel zijn vader enkel streng was met woorden en niks anders voelde hij een grote angst hem teleur te stellen. Ergens diep in zijn hart was hij er zich enorm van bewust dat zijn mama hem al had achtergelaten en dat deze kat evensnel zou kunnen volgen. Maar dit waren onderwerpen die zijn oppervlak nooit toonde. Bij zijn laatste vraag leek de grond onder zijn poten bijna kouder te worden en instinctief zette hij zijn pelsje ietsjes omhoog. Zijn vragenrondje werd afgekapt. Stilletjes accepteerde hij deze beslissing, niet het type zijnde om tegen deze autoriteit in te gaan. Maar het was in zijn houding wel te zien dat de afwijzing van antwoord hem zeer deed. Hij wilde gewoon heel graag dat er iets goeds was. Aan hem, aan zijn gezin. En de onzekerheid maakte er zelfs voor dat hij de tevreden blik niet zag, maar kleins omhoog keek naar de veel grotere en sterkere kat. Maar de woorden die volgde gaven hem wel weer nieuwe moed. Want doorzetten kon hij wel, daar was hij zeker van. En als hij het daarmee kon maken, dan was het goed. Daarbij was het ook wel heel fijn om meer tijd met zijn vader te kunnen besteden en van hem te leren. Hij knikte resoluut en rechte zijn rug even. De kleinheid die hij nog steeds voelde verborg hij in zijn hartje en nu liet hij een trotse leugen zien. Maar eentje die hij hoopte werkelijkheid te maken. “Dankjewel papa. Ik zal jou en mama en de tribe trots maken” Klonk er bijna resoluut uit hem, terwijl hij opkeek in de blauwe ogen van de ander. “Gaan we vandaag al beginnen?”


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Wayward Son
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: