Nocturnal creatures 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nocturnal creatures

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nocturnal creatures Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
299
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Nocturnal creatures   Nocturnal creatures Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 4:53


Spoedig zouden ze alweer verdwijnen, maar voor nu stonden de sterren nog sprankelend aan de hemel. Midden op het drassige landschap kwam hij tot stilstand, omgeven door de koude poelen en de bergen op de achtergrond. Heel de wereld leek te slapen, zelfs de vroegste vogels zouden nog moeten ontwaken en even leek hij het enige levende wezen die in honderden mijlen aanwezig was. Coyote wist echter wel beter, vage dromen en desillusies over eenzaamheid en eenheid deden hem vrij weinig. Toch, toch vond hij iets van rust met zijn poten in deze drassige aarde, en de koude avondlucht in zijn longen. Vannacht was het zijn taak geweest om dit landschap te checken op mogelijke gevaren, maar hoewel hij allang had vastgesteld dat de kust veilig was, voelde hij nog niet de behoefte terug te keren. Zijn poten jeukten om de moordenaar die hun gebied onveilig maakte te zoeken, te vinden en te beëindigen. Helaas, echter, was er geen spoor dat hij kon volgen, geen getuige om uit te horen; slechts de sterren aan de hemel die hun stilzwijgen koppig volhielden. Daarom zette hij één laatste maal zijn klauwen in de vochtige aarde en draaide zich toen om, om terug te keren naar de cave. Het was toen, echter dat hij het witte figuur daar verderop zat. Meteen verharde zijn spieren terwijl hij de vreemde kat in de gaten hield, wiens lichte vacht haast deed geloven dat ze zelfs van de sterren was neergedaald. Dat verklapte al haar identiteit, waardoor Coyote zijn vijandigheid liet varen en dichterbij stapte met een frons. "Star that Twinkels at Night, wat brengt jou hier in de nacht?"

&Star eerste post!


This isn't about right or wrong now
Nocturnal creatures Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Star •
Member
Nocturnal creatures YU7qAQx
Daan ❤
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Star •
BerichtOnderwerp: Re: Nocturnal creatures   Nocturnal creatures Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 8:26

walking a tightrope
Some people won't sail the sea 'cause they're safer on land
Ze had niet kunnen slapen, iets wat zeldzaam was voor de kattin die normaal niet kon wachten tot ze haar nest in mocht om de gekste dromen mee te maken, dus had ze besloten dat wat frisse lucht haar vast goed zou doen. Haar pootjes hadden haar in de richting van de starpools gebracht, een prachtige plek als je het haar vroeg en 's nachts zonder twijfel haar favoriete plaats. Ze keek met grote ogen naar de honderden sterren die in het water weetkaatste en glimlachte zacht.

Haar aandacht werd getrokken toen ze haar naam hoorde en iet wat gedesoriënteerd keek de grijzige kattin op. Een dromerige glimlach verscheen op haar lippen toen ze de kater herkende als een van haar mede cave guards. "Coyote that Stole the Fire," groette ze hem. De frons die hij op zijn gezicht had negeerde ze totaal. "Genieten van dit prachtige uitzicht," mauwde ze waarna ze weer naar de poel vol met sterren keek. Ze vroeg zich af hoe het zou zijn om tussen de sterren te zwemmen, dat was waarschijnlijk een once in a lifetime experience.
MADE BY MINNIE OF [Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]


Nocturnal creatures CBld4uh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nocturnal creatures
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: