No Greater Gift [KS] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 No Greater Gift [KS]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Pantherstar
StarClan
No Greater Gift [KS] Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 21:23

may they sing your names,
with love and with fury


panther & silverHet is weer zover; Panthergrowl en Silvercloud verwachten een nestje kittens! Dit zal hun derde en waarschijnlijk ook hun laatste nestje zijn.

De ouders zullen dus Panthergrowl en Silvercloud zijn, RiverClans hardwerkende powerkoppel die hun clan altijd voorop stelt en de warrior code als heilig ziet. Ze zullen al hun kinderen met deze waarden opvoeden. Hoewel ze het perfecte koppel lijken, zijn er ook meerdere dingen fout gegaan in hun relatie, maar hier zijn ze door vol te houden aan hun liefde bovenop gekomen.

Panthergrowl is een massieve chonker grijze kater, die een tijd terug is aangesteld tot deputy van RiverClan. Hij heeft een sterk karakter, die niet iedereen altijd even goed bevalt. Hij is streng, kan ontzettend humeurig zijn en is in het algemeen ook gewoon niet de gezelligste. Vooral tegen katten uit andere clans is hij erg vijandig. Echter verandert dit volledig als je een dichte relatie met hem hebt. Dan is hij een lieve brombeer, die heel veel om je geeft. Al zijn kinderen kennen deze kant maar al te goed! Ook heeft hij een grote liefde voor zijn clan, en een groot geloof in StarClan.
Silvercloud is een kleine, wit met zwart gestreepte kattin. Ze is een warrior die zich strak aan de code houdt, en haar clan altijd voorop stelt. Bovendien hecht ze een waarde aan controle, en wilt ze graag weten waar iedereen zich bevindt. Echter is ze ook heel moederlijk. Ze ontfermt zich snel over jonge katten, en houdt dan ook ontzettend veel van haar eigen kroost. Ze is humoristisch en joviaal, maar tegelijkertijd heeft ze ook een onzekere kant aan haar zitten.  

Wij zouden het leuk vinden als de namen die gekozen worden voor de kittens, ook een betekenis hebben vanuit Panthergrowl of Silvercloud. Dit is echter optioneel en helemaal over aan jou of je er iets mee doet!

Waar wij wel streng in gaan zijn is de activiteit van de kittens. Hier hebben wij in het verleden al wat problemen mee gehad en nu wil ik even duidelijke regels opstellen! Wij vinden het ontzettend jammer als er kittens inactief gaan en willen dus dat je je alleen aanmeldt als je zeker weet dat je het account actief kan houden, of dat je de kitten af kan staan wanneer dit niet lukt. De kitten doodmaken telt hierbij NIET! Het is dus echt de kitten weggeven. Dit omdat de twee al ontzettend veel kittens verloren hebben. Nu kan het natuurlijk dat er een kitten doodgaat door een verhaallijn en dat is natuurlijk helemaal goed, maar dan gelieve wel in overleg met ons (of dat we er in ieder geval vanaf weten)!

Met dank aan onze geweldige Babs zijn hier de vachtmogelijkheden;
Zwart, blauw, zwart smoke, blauw smoke, zwart/bruin tabby, blauw tabby, silver tabby, silver blue tabby (maar we zijn hier niet streng op hoor! Doe wat je wilt). De kittens kunnen zowel kortharig als langharig zijn! Het ras van Panther en Silver is een British Shorthair maar ook hier zijn we helemaal niet streng op. Je mag deze informatie gebruiken maar ook negeren!

Wij kijken ontzettend uit naar de aanmeldingen! De deadline en hoeveel kittens we gaan kiezen is nog niet besloten. Ikzelf zal ook een kitten spelen.
Loïs & Yanthe <3


No Greater Gift [KS] EHnbxOu        0        No Greater Gift [KS] 12ADpxX


Laatst aangepast door Panthergrowl op zo 16 jun 2019 - 23:01; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No Greater Gift [KS] NMCtPPd
Yanthe
617
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 21:38

May the odds be ever in your favor! <3


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
No Greater Gift [KS] 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 21:57

Yeeesss

Bristlefrost
► General
Name:
Bristlekit - Bristlepaw - Bristlefrost
Reasoning name:
Bristlefrost was named for the bristly fur she had when she was just born. She was named frost for her icy blue eyes.

Gender:
She-cat
Sexuality:
Too young (Later probably bisexual)

Place of birth:
Not born yet
Age when made:
Born in the RPG
Date when made:
Not born yet

► Appearance

Base by Basebubble

Physique:
Bristlefrost is a well muscled she-cat of average height. She is not quite as big and burly as her father, but definitely inherited some of his build. However, she also clearly a kit of her mother, with the feminine grace of a she-cat.
Scars:
Scars will be added as she obtains them

Pelt length:
Short
Pelt structure:
Thick
Pelt colour:
Silver tabby with lighter undersides

Eye colour:
Pale blue
Nose/padpads:
Soft Pink

► Personality
Unyielding
Bristlefrost is a very resolute cat. She is unlikely to be swayed or tempted. She therefore is a stickler for rules and the warrior code and will always do what she believes is right.
Romantic:
She probably won't admit it, but Bristlefrost is also a hopeless romantic. She can fantasize about the perfect cat in her life endlessly and will probably get a huge crush on some other cats from time to time.
Anxious:
Bristlefrost wants to be the very best like no-one ever was. She works hard, trains hard en will probably attempt to pass her warrior's assessment early. However, if things do not go her way, she will start to horribly doubt herself, thus leading to her fretting about it a lot.
Ambitious:
Being the daughter of the clan deputy and a very respected senior warrior, Bristlefrost is a very ambitious cat herself. She'd love to climb the ranks and become deputy or even leader. However, for now she contents herself by becoming the most powerful warrior she can be. Her pitfall here, however, is that she can get quite jealous and competitive.
Prideful:
All the aforementioned lead to a very prideful she-cat. She wouldn't ever accept bribery or gifts and absolutely detests it if she isn't able to pull her own weight. She also has a disdain for cats from other clans and is highly loyal to Riverclan, having adopted this mindset from her parents. Intruders will be chased away from the border without a moment's hesitation
Protective
Bristlefrost loves her family very much and will protect them with her life. This can lead her to leap before thinking and endangering herself. Her family falling apart would therefore also devastate her and she would get very distressed by someone distancing themselves.

►Motivation
Oké, dit even in het Nederlands. Meteen toen ik hoorde dat Panther en Silver nog een nest kregen, was ik verkocht. Ik vind het heerlijk hoe het gewoon twee loyale partners zijn met een realistisch level van drama en hoe lang ze het al vol houden. Ik (met character bindingsangst tot de max) heb daar echt super veel respect voor. Ikzelf bouw karakters het liefst vanaf kit's af aan op en dat zijn ook de karakters waaraan ik het meest gehecht raak (zie Pepper, Slatefur en Tinderlight) en merk dat ik het actiefst blijf met een leuke familie eromheen. Bristlefrost zelf is in grote lijnen gebaseerd op een gelijknamig karakter in de warrior cats boeken. Ik was gek op de naam en alles rolde vanaf daar verder. Ik zeg ook in grote lijnen gebaseerd want we weten allemaal hoe goed ik ben in mijn karakters in problemen smijten en daardoor hun hele karakter om te gooien... Ik zou het drama zonder overleg in ieder geval beperkt houden om jullie te sparen. (En als ik inactief raak dan heb ik geen probleem met weggeven, ben niet moeilijk)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
No Greater Gift [KS] 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimema 17 jun 2019 - 12:18

HONOR IS NOT GIVEN IT IS EARNED
YOU ARE WORTHY OF YOUR OWN GRACE

GENERAL


Naam: Honorkit
Uitleg: Met een oogopslag word duidelijk dat de pasgeboren kitten extreem veel weg heeft van de al Moons in Starclan jagende dochter van Panthergrowl en Silvercloud. Gracekit, het lijkt bijna alsof ze is wedergekeerd vanuit de dood, en hen eert met haar aanwezigheid. Honorkit zal dan ook haar naam zijn. Zonder eer is er geen genade. De eer van een nieuwe kans, het niet vergeten zijn van het verleden. De eer van kittens die opgroeien in een veilige omgeving. De eer van gezondheid, voorspoed en het gezin.
Toekomstige Namen: Honorpaw, Honorlove [?]
Vorige Namen: Nog geen
Bijnaam: Honhon & Honnepon
Leeftijd: Ongeboren
Geslacht: Vrouwelijk
Bloedlijn: 100% Riverclan
Rang: Kitten
Vorige Rangen:  Nog geen
Toekomstige Rangen: Apprentice, Medicine Cat Apprentice[?], Warrior, Medicine Cat[?], Deputy[?], Leader[?], Elder [?], Queen [?]

THE GREATEST WAY TO LIVE LIFE WITH HONOR IN THIS WORLD IS TO BE WHAT WE PRETEND TO BE

APPEARANCE


Vachtkleur: Lilac
Patroon: Behoorlijk effen, al zitten er zeer lichte strepen op enkele delen van haar lijf, voornamelijk op haar voorhoofd.
Vachtlengte: Kort tot halflang
Vachstructuur: Dik
Oogkleur: Helderblauw
Bouw: Stevig en ietwat gedrongen, al is het duidelijk dat ze de krachtige spieren van haar vader heeft geërfd, waardoor ze uiteindelijk uit zal groeien tot een sterke Riverclanner.
Staart: Haar staart is redelijk kort, maar nog steeds mooi afgerond. Hij is dik, waardoor het een wat statigere houding geeft.
Pootkussens: Grijs
Neus: Grijs
Littekens: Nog geen
Omschrijving: Honorkit ziet er qua bouw uit zoals beide ouders. Ze is een grote gespierde kat. Ze heeft minder bolle wangen dan haar vader, maar deze zijn nog steeds erg aanwezig waardoor ze een erg schattig rond gezicht krijgt. Ze is in het bezit van relatief kleine oren en grote, ronde, blauwe ogen die niets ontgaan. Haar vacht is kort en dicht, waardoor ze het niet snel koud heeft. Rondom haar nek heeft ze rond leafbare nog wel eens een lichte kraag. Ze is redelijk compact gebouwd, waardoor ze er wellicht wat meer uit ziet als een kater, dan een kattin. Toch weet ze zich nog wel eens sierlijk te dragen. Haar staart is niet al te lang en mooi afgerond, waardoor ze er in totaal uitziet als een mengeling van haar vader en haar moeder. Ook haar vacht is een tussentint met hier en daar een kleine aftekening die vooral te zien is op haar gezicht.

HONOR YOUR COMMITMENTS WITH INTEGRITY

FAMILIEMoeder: Silvercloud
Band: Honorkit zal waarschijnlijk wat minder waarde hechten aan controle dan haar moeder doet. Toch betekend dit niet dat ze de waarschuwingen van de ander negeert. Ze heeft zeer veel respect voor haar moeder wat betekend dat ze een makkelijke kitten in de omgang is voor Silvercloud. Ook vind ze het niet erg bemoederd te worden, en schuilt ze graag in de warme vacht van de kleine kattin.
Vader: Panthergrowl
Band: Deze oude brombeer is er een die ze graag stalkt. Wat gaat papa nu weer doen? Is hij van plan te gaan jagen, dan zal hij toch echt wel twee keer over zijn schouder moeten kijken om er zeker van te zijn dat ze niet probeert mee te komen. Zeker als ze haar Apprentice leeftijd nadert. Een woord is echter vaak voldoende om haar te stoppen waarna ze smeekt om een verhaaltje of twee omdat ze stiekem maar al te graag tijd met hem doorbrengt.
Oudste Zus: Chivysniff
Band: Honorkit is naast haar ouders waarschijnlijk veel te vinden bij haar oudste zus. Chivysniff is de Medicine Cat van Riverclan en verdiend daarmee veel respect. Ze zal haar dan in het begin wellicht ook wat afstandelijk benaderen, bang dat ze anders straf zal krijgen. Zodra ze door heeft dat haar zus veel van haar familie houd, zal ze haar graag hier en daar een beetje helpen en haar op een kittenachtige wijze in bescherming nemen mocht iemand een slecht woord over haar reppen.
Oudste Broer: Peregrinepaw
Band:[dit is gebaseerd op het bekende karakter van deze kat, en als deze actief mocht raken zal dit de band kunnen zijn] Met haar broer zal ze het wellicht wat minder kunnen vinden. Ze heeft immers moeite met licht vlambare clangenoten en zal deze het liefst dan ook uit de weg gaan. Ze heeft veel met vrede en voelt zich niet op haar gemak met onvoorspelbare katten. Daarnaast kan ze niet goed tegen katten die de regels aan de laars lappen, wat bij haar oudste broer wel het geval is.
Oudere Zus: Rookpaw
Band: Honorkit zal deze dappere en optimistische kattin erg graag mogen. Zeker als ze zich niet geheel comfortabel voelt zal ze Rookpaw op zoeken voor een verhaal of gewoon om kort te spelen mocht haar oudere zus tijd voor haar hebben. Als katten ruzie hebben is de kans groot dat ze dit zusje op zal zoeken om de ervaring te negeren. Al met al zie ik deze twee wel redelijk close worden.
Oudere Broer Rainpaw
Band [Dit is net zoals bij Peregrinepaw gebaseerd op het bekende karakter van deze kat, als deze actief zal zijn, kan dit mogelijk de band zijn] Net zoals haar oudere broer kan deze kitten af en toe redelijk gevoelig aangelegd zijn waardoor ze hem wellicht redelijk goed zal begrijpen. Bij hem zal ze te vinden zijn als ze even in alle rust en stilte bij een Clangenoot wil zitten. Ze zal wellicht minder snel met hem willen spelen en eerder gewoon gesprekken met hem willen voeren of met hem haar angsten onder ogen komen.

MY HONOR IS MY LOYALTY

PERSONALITEIT


Positieve Eigenschappen: Loyaal, Eerlijk, Ondeugend, Zorgzaam, Ijverig, Toegewijd, Teder, Welwillend
Negatieve Eigenschappen: Ijverig, Ondeugend, Koppig, Stoutmoedig, Onverzoenlijk

Loyaal Honorkit is bijzonder loyaal aan haar Clan en haar familie. Dit kan ook haast niet anders, aangezien haar ouders beide veel aandacht besteden aan de Clan. Met een vader als Deputy leert ze al snel de normen en waarden van Riverclan welke ze ook zo goed mogelijk probeert te volgen. Ze spreekt niet snel een slecht woord over iemand, en respecteert de keuzes van oudere en wijze katten wanneer deze iets willen, waar ze het wellicht niet mee eens is. Toch is ze ook loyaal genoeg om woorden in twijfel te trekken van hen die zich niet loyaal aan de Clan tonen. Waardoor ze een erg oplettende kitten zal zijn, er lijkt haar weinig te ontgaan. Waardoor ze best nog wel eens haar wantrouwen over een apart gedragende kat kan uitspreken. Ook zal ze nooit een partner uit een andere Clan krijgen. Ze is wellicht zelfs minachtend naar hen die Halfclanners zijn of Halfclankittens hebben gekregen. Dat gezegd hebbende, is dit een subtiele reactie.

Eerlijk Als er een ding is waar deze kitten niet tegen kan zijn dat leugens. Elke actie kunnen consequenties hebben en dat betekend dat er van fouten geleerd moet worden. Dit is echter niet mogelijk als katten alles bijeen liegen en hiermee de eer van Riverclan breken. Net zoals haar naam is ze eervol aangelegd en zal ze dus niet snel bang zijn voor een straf of berisping. Ze wil niet haar hele leven vullen met nodeloze leugens. Dit betekend dan ook dat ze zeer slecht is in liegen en de waarheid bij haar snel naar boven kan worden gehaald. Vaak is er enkel een vragende blik nodig voordat ze haar hart uitstort. Dit betekend ook dat ze geen geheimen kan bewaren voor anderen.

Ondeugend Honorkit is geen kitten die bang is om af en toe een goede grap te maken of haar moeder extra grijze haren te bezorgen. Net zoals vele andere kittens is ze ondeugend aangelegd en is alles een spel voor haar waardoor ze zichzelf nog wel eens in een benarde situatie kan brengen. Echter is dit nooit echt gemeen, ze bedoeld haar acties bijna altijd goed. Ze zal dan ook haar excuses aanbieden wanneer een grap te ver gaat, daarnaast doet ze ook niet aan pesterijen en is het haar doel anderen op te vrolijken met haar losse en zorgeloze gedrag.

Zorgzaam Dit is geen eigenschap waar ze mee geboren word maar een die zich al vrij snel zou ontwikkelen met de katten in haar gezin. Ze kijkt namelijk erg op naar haar moeder Silvercloud en zus Chivysniff waardoor ze het zorgzame in hun karakter al snel zichzelf eigen zal proberen te maken. Ook voelt ze zich als ze ouder word vaak verantwoordelijk voor jongere kittens, zoals papa en mama haar hebben geleerd. Ze is ouder dus kent ze de Clan en diens mogelijke gevaren beter en zal ze proberen de andere kittens weg te houden van pijnlijke ervaringen.

Ijverig Als er een kitten ijverig is, dan is het Honorkit wel. De jonge kitten is behoorlijk vaak in de weer. Immers wil ze de beste Warrior worden die Riverclan heeft gezien. Al betekend dit niet dat ze ook het meeste talent heeft voor haar taken. Het is meer het geval dat ze haar beide ouders trots wil maken en daarvoor hard wil werken. Zo wil ze dat haar papa kan zien dat ze sterk en dapper is en haar mama dat ze zeer veel van haar familie houd en hen wel zal beschermen als haar ouders dat niet meer kunnen.

Toegewijd Als de kitten een maal een beslissing neemt dan blijft ze vaak ook bij deze beslissing. Ze komt niet graag terug op haar woord zelfs als ze zich halverwege de taak er slecht bij voelt. Ze is voornamelijk toegewijd aan haar Clan, en zal dan ook haar best doen om de regels van de Warrior Code te volgen. Zeker aangezien beide ouders er extreem veel waarde aan leggen. De toewijding is ook naar Starclan het geval, immers geloven Chivysniff en Panthergrowl er natuurlijk in. Dit betekend dat de kitten de innerlijke kracht bezit om zich over nare situaties heen te zetten en te doen wat er moet gebeuren.

Teder Ondanks het feit dat de kitten erg dapper en sterk probeert te zijn blijft ze ergens ook klein en jong. Een kitten die haar ouders nodig heeft, van aandacht houd en het liefst lekker in de vacht van haar familie slaapt of naar verhalen luistert. Ze is teder en lief wanneer ze bij katten is waar ze zich op haar gemak bij voelt en die veel voor haar betekenen.

Welwillend Honorkit is vaak erg makkelijk in het doen wat anderen van haar verwachten. Ze wil graag geaccepteerd worden en maakt het liefste geen ruzie waardoor ze haar beste pootje voor zet. Dit betekend wel dat katten af en toe over haar heen kunnen lopen.

Koppig Als er een kitten koppig is, dan is het deze kleine grijze dondersteen wel. Als ze iets in haar hoofd heeft gehaald moet het ook gebeuren waardoor ze best nog wel eens behoorlijk moeilijk onder controle te houden valt. Toch heeft ze vaak wel weer voldoende respect voor ouderen om wat in te dimmen.

Stoutmoedig Honorkit is dapper aangelegd en durft over haar eigen grenzen heen te gaan. Dit gaat haar niet altijd even makkelijk af maar ze wil niet snel opgeven toevallig omdat iets haar bang maakt. Dit betekend ook dat ze zich af en toe verder de pineut in help.

Onverzoenlijk De kitten vergeeft andere katten niet zo snel van hun fouten. Zeker als het haar of haar geliefden veel pijn heeft bezorgd. Ze is dan ook een ster in het negeren van hen die in haar slechte boekje staan en het duurt lang voordat ze eindelijk met hen zal willen spreken.

STAND FOR WHAT IS RIGHT. EVEN IF IT MEANS STANDING ALONE

MOTIVATIE


Ik ben al tijden helemaal dol op dit koppel. Naast de familie van Oceanstar vind ik deze familie gewoon het tofste. Er is niet te veel drama maar toch voldoende om actief te worden, er zijn wat actieve oudere broers/zussen en over het algemeen vind ik Panthergrowl helemaal geweldig ook als haat hij Oceanstar. Ik heb nooit de kans gekregen om een kitten van dit tweetal te kunnen spelen en zou het geweldig vinden als ik dit kan doen. Daarnaast heb ik het idee van dit karakter al een tijdje in mijn hoofd en past deze naam perfect bij het verleden van Panthergrowl en Silvercloud. Activiteit is denk ik geen probleem meer en mocht dit wel het geval zijn sta ik altijd open voor het weg geven van Honorkit. Immers is niets vervelender dan inactieve kittens zeker als er zoveel te doen is in de familie. Natuurlijk hoop ik deze kans te krijgen en wens ik jullie alvast veel succes met kiezen. Dit karakter is net zoals de meeste van mij niet bepaald slecht te noemen al heb ik wel wat duidelijker negatieve eigenschappen er bij in gezet.

Butter
Grace changes everything
MONTY


No Greater Gift [KS] Oceano10
No Greater Gift [KS] LcrIgCQNo Greater Gift [KS] JwNO92gNo Greater Gift [KS] EjrsROFNo Greater Gift [KS] UK1ajoINo Greater Gift [KS] 3qCkg2fp_oNo Greater Gift [KS] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
No Greater Gift [KS] HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimewo 19 jun 2019 - 14:58

GENERAL INFORMATION
Name: Stormykit
Meaning name: Stormykit is vernoemd naar de stormachtige periode in de relatie van Panthergrowl en Silvercloud.
Gender: Female
Sexuality: Bisexual
Clan: RiverClan

APPEARANCE
Fur: grey, short, thick, pretty much waterproof thanks to eating a lot of fish
Eyes: blue, round and big
Nose and pawpads: dark, very soft to the touch
Built: her features are very round, she isn't that muscled and starts to develop some curves pretty soon since her body just stores fat quickly
Voice: Freya Ridings, click
Wanneer ze ouder wordt zal haar hoge kittenstem veranderen in een luchtige, diepe resonantie. Anderen zullen ook wel zeggen dat haar stem een beetje rauw klinkt.
Faceclaim: wolfie_the_britishshorthair @Instagram

PERSONALITY
{has a wilderness in her that can only be contained, not tamed}
Het zal al snel blijken dat Stormykit haar naam eer aan zal doen. Ze is een wild individu wat nooit helemaal getemt zal kunnen worden. Ze zal haar krachtige persoonlijkheid dan ook nooit verliezen, wat er dan ook zal gebeuren in haar leven. Dit is eigenlijk de rode draad in haar persoonlijkheid die je in alle stukjes hieronder terug zal vinden.

{strong willed} {isn’t afraid speak her mind} {doesn't follow the crowd}
Stormykit zal altijd een mening over zaken hebben en dan vaak met haar eigen kijk op de wereld. Ze zal het vertikken om met de menigte mee te gaan en is iemand die tegen de stroom in zwemt. Deze sterke mening zal ze dan absoluut niet verbergen voor anderen en ze doet graag haar zegje. Soms kan ze ietwat hard overkomen in het geven van haar mening, puur omdat ze niet echt de vaardigheid heeft om deze te filteren zodat het zachter overkomt. Ze zegt gewoon waar het op slaat.

{acts first before she thinks} {changes like the weather} {moodswings}
Een ding wat haar naam ook zal sieren is dat ze vaak eerst doet en dan pas denkt over de consequenties van haar acties. Dit zal iets zijn wat zeker naar voren zal komen in haar apprentice tijd, wanneer ze meer vrijheid heeft om misbruik van te kunnen maken. Echter schommelen haar emoties ook heel vaak. Het ene moment is ze boos op je en het volgende moment kan ze weer de beste vriendjes met je zijn.

{loves to play} {has a lot of energy}
Stormykit zal altijd een energiek meisje zijn. Ze houdt ervan te ravotten met haar siblings en de andere kittens in de nursery. Wanneer ze ouder is zal haar mentor dan ook zijn poten vol aan haar krijgen omdat ze alle kanten op zal stuiteren.

MOTIVATION
Toen ik zag dat Panthergrowl en Silvercloud een nestje zouden krijgen - mogelijk zelfs hun laatste  - moest ik gewoon een aanmelding plaatsen. Ze zijn één van mijn favoriete koppels van het forum, vooral omdat ze een echt powerduo zijn samen. Daarbij zoek ik al een lange tijd naar een mogelijkheid om een RiverClanner te kunnen spelen, omdat het jaren geleden is dat ik een active kat in deze clan heb gehad. Hiervoor zocht ik dan ook echt een nestje, omdat ik accounts leuker vind als ik ze vanaf het begin kan spelen. Natuurlijk beloof ik ook dat jullie haar weg mogen geven of iets mocht ik ooit inactief raken! En verder.. ik ben gewoon verliefd op Stormy zoals ik haar nu heb uitgeschreven en ik ben benieuwd hoe zij zich in de rpg zou kunnen ontwikkelen. Alvast veel succes met kiezen!
Aanmelding nestje PANTHERGROWL X SILVERCLOUD
ANGIE @ BACK TO NEVERLAND


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
No Greater Gift [KS] VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No Greater Gift [KS] 12
Amy or Eem{pje}
103
Actief
Sarcasm is my only defense

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Coyotepaw'
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimewo 19 jun 2019 - 21:37

Sweetbite // Nobleheart


GENERAL INFO
———————————————————

✯ Name(s): Sweetkit » Sweetpaw » Sweetbite // Noblekit » Noblepaw » Nobleheart
✯ Age: Unborn
✯ Gender: She - Cat
✯ Clan: RiverClan
✯ Sexuality: Heterosexual

APPEARANCE
———————————————————

✯ Build: Niet de smalste, maar ook niet de dikste. Qua schouders is ze iets breder en de rest van haar lichaam wat slanker.
✯ Fur: Blue tabby, shorthair
✯ Eyes: Soft blue
✯ Muzzle and pawpads: Black
✯ Scars: -
✯ Extra: -

PERSONALITY
———————————————————

✯ Sweet ✯
✯ Soft ✯
✯ Stubborn ✯
✯ Intelligent ✯
✯ Awkwardly social ✯
✯ Overprotective ✯
✯ Impatient ✯
✯ Bossy ✯

Dit zijn een aantal keywords van haar karakter, door middel van de rpg en de situaties en omgeving waarin ze zal opgroeien zullen mee beïnvloeden tot hoe ze zich zal vormen. Dit zijn dan ook nog maar de basiseigenschappen die ze van haar eigen al zal hebben en die een grote rol zullen spelen bij het verdere uitbreiden en van de beslissingen die ze doorheen de rpg zal maken. Maar dit zijn de dingen waar ze niet van af zal wijken, of toch niet veel.

MOTIVATION
———————————————————

Ik zou het erg fijn vinden om vanaf 0 te beginnen. Een tijdje terug heb ik weer de zin en motivatie opgepakt op op WC aan de slag te gaan. Dit gaat tot nu toe nog steeds goed en actief af, en ik houd het op een laag pitje betreft mijn accounts en weet wanneer ik de lijn moet trekken. Ik ben zelf actief in RiverClan en heb RiverClan altijd al wel een interessante Clan gevonden. Dit is niet de beste of meest langste aanmelding maar het is dan ook enorm lang geleden dat ik mij voor een KS opgaf. Hoe dan ook, ik kijk enorm uit naar dit nestje, ongeacht of ik gekozen word of niet en zal zeker dit nestje blijven volgen.


Aanmelding nestjeXXX

Credit goes to Bolovesjayjay @ Kickstart


No Greater Gift [KS] BsW5AAW
::::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dewberry
StarClan
No Greater Gift [KS] Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimedo 20 jun 2019 - 22:15


she’s the kind of flower that can still grow
after a forest fire


➤ general

➤ name :: Pumpkinkit - paw - ?
➤ age :: 0 moons
➤ gender :: shecat
➤ clan :: Riverclan
➤ rank :: lil’ cell
➤ bloodline ::
➤ parents :: Panthergrowl x Silvercloud
➤ mate :: x
➤ offspring :: x
➤ mentor :: x
➤ apprentice :: x

➤ tail :: normal length
➤ legs :: long legs
➤ ears :: normal size
➤ teeth :: normal length
➤ paws :: normal
➤ claws :: sharp
➤ fur color :: RED
discord hype
Idk if it’s possible or not haha

➤ whiskers :: long and white
➤ eye color :: amber
➤ fur length :: short
➤ nose 'nd pawpads :: pink

➤ scars :: none yet


➤ personality

➤ bad traits :: bossy, spoiled
➤ good traits :: caring, honest,
➤ neutral traits ::

➤ likes :: family, her pelt, playing with grass, swimming
➤ dislikes :: leaving the side of her parents or siblings, being bored

➤ fears :: dying

Pumpkinkit is een beetje een drama queen. Ziet ze een schaduw op de muur dan moet haar grote en stoere pappa deze wegjagen (rond de 2 moons zal ze dit zelf proberen maar als haar vader het doet weet ze zeker dat de muurmonsters wegblijven). Vanaf het moment dat ze geboren wordt is het al vrij duidelijk dat ze slim is maar dat haar ogen niet zo goed zijn als gehoopt. Ze zal vooral op haar neus en oren moeten vertrouwen wat soms voor veel frustratie kan zorgen bij de jonge kattin, maar naar mate ze ouder wordt zal ze ermee leren leven en het een soort van waarderen omdat ze een betere neus heeft dan de meeste.

Wipperoni :3


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No Greater Gift [KS] Tumblr_pknw40iYvU1whahvko1_500
Linn
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ★ 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burningpaw
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimeza 22 jun 2019 - 14:04

Ferretnose - Ferretdash

No-one knows your heart better than you. Trust your instincts.
Never let anyone cast a shadow over your sunshine.
Kit name: Ferretkit
Apprentice name: Ferretpaw
Warrior name: Ferretnose or Ferretdash
Ferret was named for his gold ticked fur color which appears to look slightly similar to that of a ferret's. His suffix will either be -nose or -dash. Nose would probably resemble his huntingskills, while Dash would rather resemble his always energetic personality.
Gender: Tomcat
Sexuality: Unknown

Age: Unborn
Birthdate: tba
Birthplace: tba
Zodiac sign: tba

Bloodline: 100% Riverclan
Clan: Riverclan
Rank: Kit
Future ranks: Possibly apprentice & warrior
Appearance
Short description: Large and muscular golden ticked tomcat with green eyes.

Fur color: Golden
Fur pattern: Ticked tabby
Fur length: Short, but thick

Eye color: Green
Nose: Pink
Pawpads: Black

Ferret can be described as a large, muscular and overall just massive tom-cat, much like his father. His fur is of a golden ticked tabby color and is rather short, but thick, enabling him to swim and dry easily after. Ferret mostly resembles a british shorthair, with his large cheeks, round face and rather chubby-looking body type (although it's mostly muscle, he says!)
Personality
Personality traits: friendly, fun-loving, gentle, good-natured, humble, humorous, energetic, imaginative, kind, protective, simple, sweet, trusting, childish, blunt, impatient, impulsive, naive.

Ferret just wishes to enjoy life. He is known to always try to make the best out of every situation, trying to joke around and making others feel comfortable and happy. He tries to be the light of every party and it is clear that the tom has a big heart and really, genuinely, considers a lot of cats as his ‘friends’. Although he is sometimes a bit slow to understand things, and can be a bit oblivious as well, Ferret always means well. If he feels like he upset someone, he will try his best to make things right again.

It is most likely that Ferret will never grow over his childish, dreamy and even slightly naive personality traits. Of course how his parents raise him can influence him a lot, but only time will tell how he will react to any kind of upbringing. He might, after all, retaliate against the strict rules his parents could possibly set up. That, however, doesn’t mean he won’t value honor highly, much like his parents. He might only value it slightly differently, and not completely in the image of the warrior code after all. Ferret will probably never be able to hate or dislike someone, just because they weren’t born in his clan. He will need a better reason for that.

Note; Ferret likes to gather things. From shiny and cool-looking rocks to beautiful flowers. He isn’t the kind of cat that only cares about his warrior tasks, but tends to look further than just hunting for prey and defending the borders of Riverclan. He sees the beautiful objects, the flowers, the trees, the stones and more. Anything shiny, colorful or weird-looking definitely catches his eye. He will most likely tend to have a hiding spot for all his treasured findings one day ..
Motivation
Alright, het komt er dus op neer dat ik nog nooit een kitten van Panthergrowl en Silvercloud heb gespeeld, even though ik het hele leuke karakters vind en ik soms stiekem mee lees met hun topics. Bovendien wil ik al heel lang een riverclan kitten, Burningkit zou namelijk eerst riverclan worden maar due to a lack of kitsearches ben ik daar uiteindelijk voor windclan gegaan. Dit is dus mijn kans en aaa ik hou nu al heel veel van Ferret! Hij wordt mijn giant happy-go-lucky guy die ik al heel lang wil. Al ligt het natuurlijk ook aan zijn omgeving hoe hij uiteindelijk zal worden, vandaar dat ik zijn uiteindelijke personality nog heel erg open houd vanwege possible dingen die kunnen gebeuren in de rpg (zoals de opvoeding die hij van panther en silver meekrijgt, bijvoorbeeld).

Als het me niet lukt actief met hem te worden, beloof ik dat jullie hem weg mogen geven. Daar heb ik geen enkel probleem mee. Al hoop ik natuurlijk lekker actief te kunnen worden en hem samen te laten opgroeien in dit geweldige nest met andere actieve kittens <3 (Dat is immers altijd het leukst!).


No Greater Gift [KS] Cloud_divider_by_aries0ram-d7i1n8i

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No Greater Gift [KS] Untitl10
Mark
547
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 56 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimedo 27 jun 2019 - 17:05


» G E N E R A L «

Name: Mountainkit
Future names: Mountainpaw > Mountainlion/puma/tiger
Why: Mountain krijgt zijn naam door zijn grote bouw, hij is net zo hoog en groot als de bergen waar de clans naar toe verhuist waren toen er in het woud vele rampen waren. Ook verschuilt zijn naam de plek waar zijn oudere sibling, Ravenpaw, overleden is.
Age: Unborn
Gender: Tom-cat
Sexuality: hetero (biseksueel?)
Bloodline: Riverclan bloodline
Living style: (Riverclan) clan cat


» F A M I L Y // OTHER «

not important tbh :'D

» OUTSIDE «

Fur color: Zandkleurig/cream
Fur pattern: None
Fur length: Kortharig maar zacht
Type of body: CHONKY BOI
Eye color(s): Honingkleurig
Nose & pawpads: Prob zacht roze
Ears: Klein en rond
Tail: Dik maar redelijk kort
Whiskers: Lang
Paws: Groot en stevig
Legs: Middellang/kort
Claws: Normaal
Teeth: Sterk en vlijmscherp
Scars: None (yet)


» PERSONALITY «


Dus,,, ik kon niet echt een keuze maken wat voorn karakter ik Mountain gaven zal dus ik heb twee (basic) karaktereigenschappen uitgeschreven. Het zijn twee redelijk verschillende karakters en zelfs dan kan ik nooit beloven hoe de kitten uiteindelijk worden zal. Ik gebruik altijd een soort base en daarmee ga ik veder in de rpgg, ik hou nog wel eens van af wisseling en plots dus waarschijnlijk, mocht ik gekozen worden, zal Mountain het meeste gecreëerd worden IC. Hier voel ik me altijd het prettigst bij waardoor ik sneller actief blijf! RPG vormt dus meestal mijn karakters c:

Idee 1.

Mountiankit zal geboren worden als een Britse shorthair met een cream kleurige vacht. Hij is een grote tom die zijn vaders dikke kop, poten, schouders en borstkas geërfd heeft. Zijn naam is dan ook gebaseerd op zijn chonkie bouw maar ook naar de bergen waar de clans zich een tijdje gevestigd hadden toen hun thuis getroffen werd door rampen. Ook schuilt zijn naam de plek in waar zijn oudere broer Ravenpaw overleden is. Hij zal kwa karakter ook erg op de zwarte tom lijken. Hij heeft namelijk een hoog verantwoordelijke gevoel dat hij overal de beste in moet zijn vanwege zijn ouders hun reputatie. Hij komt dan ook erg snel zelfverzekerd over bij zijn clangenoten terwijl hij eigenlijk stiekem een beetje onzeker is van binnen. Dit verschuilt hij door stoer over te komen en soms andere uit te dagen om zijn talenten te showen. Een vader die deputy is zou veel verwachten van zijn kinderen en daar streef Mountain dan ook erg naar, hij wilt DE perfecte kind zijn en de trotsheid zien in zijn beide ouders hun ogen. Zijn achtervoegsel Lion krijgt hij door zijn dappere karakter, zijn zandkleurige pels, en om een extra vinger te wijzen op zijn grote sterke bouw. De tom zal zijn naam eer doen en draagt het elke dag met trots. Dapper zal hij zijn voor zijn clan, zijn loyaliteit is hoog aangelegd en hij zal voor zijn thuis vechten als een onverslaanbare leeuw. Ondanks dat hij op een perfecte zoon of geweldige warrior lijkt is dit niet altijd zo, Mountain heeft net als iedereen ook slechtere karaktereigenschappen. Zo is hij erg jaloers en hebberig, als hij ooit het geluk heeft om een vriendinnetje aan de haak te slaan dan wilt hij alles weten wat ze doet. Andere toms zijn verboden terrein en hier in kan hij nog wel in doordraaien, als een andere kater al naar zijn vrouwtje kijkt dan denkt hij al dat ze uit zijn om aan zijn eigendom te komen. Mountain heeft dit niet alleen met katten maar ook met ‘spullen’. Als hij bijvoorbeeld een mooie schelp vind (wanneer hij bvb nog wat jonger is) en iemand wilt het beschouwen dan kan Mountain er heel beschermend er over heen gaan hangen zodat niemand in de buurt kan komen van zijn schelpje. Als iemand dus wel aan zijn schelpje komt en het per ongeluk sloopt dan sloopt Mountain ook jouw.. (:

Idee 2.

Mountainkit word geboren als een Britse shorthair met een cream kleurige pels. Hij is kwa uiterlijk het zelfde als de aanmelding hier boven enkel is zijn karakter hier iets anders. In plaats van dat hij sterk, talentvol en hebberig is is hij hier heel erg verlegen en zelfstandig. Hij zal zich zo over hem heen laten lopen terwijl hij eigenlijk prima voor zichzelf zou kunnen opkomen. Een grote beer zoals hem zouden katten bang van moeten worden maar hij is geen gevaarlijke grizzly maar eerder een vriendelijke reus. Hij is gek op spelletjes en verhaaltjes en is vaak druk met oudere katten lastig te vallen om naar hun verhalen te luisteren dan dat hij met leeftijdsgenootjes speelt. De tom voelt zich erg snel geïntimideerd en dat hij er niet bij hoort dus hij is al heel snel zelfstandig en alleen. Dit vind die overigens niet erg! Hij houdt namelijk er wel van om zijn eigen ding te doen zoals zijn nest onder knutselen met takjes of aan Elders hun oren trekken. Het is dan niet gek dat zijn vader of moeder hem vaak daar weg moet trekken of hem moeten gaan zoeken omdat hij ineens iets interessants ziet zitten in het kampwand zoals een lieveheersbeestje. Zijn mentor zal een geduldige kat moeten zijn want Mountain schrikt snel als iemand boos word als hij iets fout's doet of droomt graag weg. Als hij bang is dan klapt hij dicht of kan erg emotioneel worden, dit komt echter ook omdat hij graag net als zijn ouders wil zijn en dit niet echt lukt. Hij is eenmaal geen snelle leerling en durft zijn kracht die hij veel bezit niet te gebruiken -vanwege een plotje die ik wil gaan uitvoeren in de rpg) Zoals gezegd is Mountain dus een vriendelijke reus en is druk met het helpen van zijn clan op zijn manier, want patrouilles lopen is niks voor hem. Zo organiseert hij liever bijvoorbeeld speurtochten en spelletjes voor apprentices om te doen dan dat hij helpt met gevecht’s trainingen.


Dit zijn dus atm mijn ideeën voor Mountain, al kan het ofcourse met mij altijd veranderen (a)


» M O T I V A T I O N «

Heyyoo, Marlie in da house! Voor als een van jullie mij niet kennen- maar dat lijkt me onwaarschijnlijk *kijkt naar lolo* dan hier een korte beschrijving over moi: Mijn naam is Mar(k)/Marlie of gewoon simpel M. Ik ben nogal een snotneus die hier vaak rond rolt, al sinds 20unknown. Wss ergens rond 2015. Naja, ik ben sindsdien ik hier kwam altijd wel actief geweest en keek altijd met enorm veel respect naar jullie op ;w; Nu is dit wss mijn laatste kans om ooit een kitten te spelen van twee fantastische mensen hier op deze site van twee geweldige chars, ik zal dan ook (mocht ik gekozen worden) ook mijn stinkende best doen om deze jongen actief te maken en ofc ook actief te houden!! RC is niet de clan waar ik vaak mijn account actief kan houden, enkel Ravenfall was toen mijn main. Nu moet deze pracht herinnering van mijn dode jongen vervangen worden door een gloednieuwe actieve account die mij weer de pret geeft om in riverclan te posten. Zoals ik al bij het stukje personality verteld heb heb ik twee verschillende karakters gekozen voor mijn kind, al kan ik nooit 100% mezelf hier aan houden. Ik ben altijd erg vrij IC en doe graag mee aan plotjes en drama. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat Mountain uit eindelijk heel anders zal zijn dan gepland! Ondanks dat ik geen echte vaste karakter heb voor deze kitten heb ik wel ECHT super veel zin om een kitten van jullie te spelen<3

Liefs, M


No Greater Gift [KS] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amare
Member
No Greater Gift [KS] 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
695
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 62 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Amare
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimedo 27 jun 2019 - 17:14

The basics
Name: Tinykit - Tinypaw - Tinywish?
Meaning name: Tinykit is bij geboorte meteen al duidelijk kleiner gebouwd dan de rest van zijn broers en zussen. Naarmate hij ouder wordt wordt dit verschil steeds groter.
Gender: Tomcat

Appearance
Fur: Zwartbruine tabby, kort, zacht en dun
Eyes: Groen
Nose and paw pads: Bruinroze
Build: Klein, slank en lenig. Hij is absoluut niet sterk, maar zijn bouw maakt hem behendig. Hij is goed in klimmen en zwemmen.

Personality
As a kit: Als kitten is hij erg onzeker en teruggetrokken. Omdat hij zo klein is wordt hij buitengesloten en mag hij niet meedoen met de spelletjes voor de "grote" kits. Hierdoor leert hij maar weinig sociale vaardigheden.
As an apprentice: Als apprentice leert hij langzaamaan dat zijn kleine bouw hem niet weerhoudt van goed zijn in dingen. Zo blijkt klein en slank zijn best handig te zijn bij jagen, klimmen en zwemmen. Hij blijft nog steeds een introverte kater, maar komt toch wat meer uit zijn schulp en maakt makkelijker vrienden.
As a warrior: We zien wel hoe hij zich ontwikkelt ^^

Motivation
Ik zit al jaren op dit forum en kom net terug van een inactieve periode. Het schrijven heeft me weer helemaal gegrepen en ik kom al weer drie weken met veel plezier en liefde elke dag even langs. Het leek me erg leuk om te beginnen aan een nieuw karakter. Ik ben eerder begonnen als kit in een nestje (Dawnwhisper), maar de hele familie werd inactief. In een actieve familie spelen lijkt me ongelofelijk leuk. En actief zijn moet me wel lukken. Zeker omdat Tinykit een prioriteit zou zijn. Ik heb al een account voor Tinykit dat werd aangemaakt voor een verhaallijn, maar de bedenkers hiervan gingen inactief. De naam en het karakter trekken me nog steeds.

Veel plezier en succes met kiezen

-Eline


Theme/Theme
Extra's:


Laatst aangepast door Amare op di 2 jul 2019 - 17:55; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No Greater Gift [KS] BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimedo 27 jun 2019 - 19:59


Stille waters hebben diepe gronden.
Bellkit is een relatief kleine, fragiel gebouwde kattin. Ze heeft die typische lange glanzende Riverclanvacht, maar de bouw en kracht van een Windclanner. Haar ogen zijn een indringend hemelsblauw en haar gezicht is een open boek. Dat moet ook wel, want lichaamstaal en uitdrukkingen zijn de enige manier waarop ze zich kan uitdrukken. Bellkit is immers mute; een feit dat des te ironisch is aangezien ze vernoemd is naar Butterstar, die sinds een straf van Starclan ook geen woord meer kan uitbrengen.. Bellkit's onbestaande stem heeft echter niets te maken met een straf van Starclan; het is wie ze is, het is een deel van haar hele bestaan. Er is niets "kapot" aan haar. Haar stem werkt fysiek; maar het is in haar hoofd dat het probleem zit. Ze zal altijd weigeren te praten, vooral als kitten, misschien dat dat later evolueert. In ieder geval zal ze nooit luidruchtig zijn. Zwijgen is gewoon zo veel simpeler. En het is niet eens dat ze asociaal is, dat ze de drukte niet aankan; ze is verlegen tot op het extreme maar zou wel heel graag meedoen. Wanneer ze meegetrokken word, aangemoedigd word, kan ze zich ontpoppen tot een snelle en accurate kattin, kwaliteiten die in haar apprenticetijd zeker door haar mentor gewaardeerd kunnen worden. Ze leert snel en vind vooral het vechten fijn; de snelheid, de adrenaline, en het feit dat woorden niet nodig zijn. Bellkit mag dan eeuwig muisstil zijn, dit poesje heeft diepere gronden dan je op het eerste zich zou denken.


No Greater Gift [KS] SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
No Greater Gift [KS] Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimedi 2 jul 2019 - 16:43

De deadline is vanavond om 12 uur! (Of nou ja, als je een all nighter aan je aanmelding wilt zitten mag dat, want wij gaan morgen de knoop doorhakken c;)


No Greater Gift [KS] EHnbxOu        0        No Greater Gift [KS] 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
No Greater Gift [KS] 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimedi 2 jul 2019 - 17:14

Iedereen heel veel succes! Yanthe en Loïs heel veel plezier en sterkte met kiezen. Ik ben benieuwd!


No Greater Gift [KS] Oceano10
No Greater Gift [KS] LcrIgCQNo Greater Gift [KS] JwNO92gNo Greater Gift [KS] EjrsROFNo Greater Gift [KS] UK1ajoINo Greater Gift [KS] 3qCkg2fp_oNo Greater Gift [KS] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No Greater Gift [KS] DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimezo 7 jul 2019 - 12:21

Gaat dit nog door? : )


No Greater Gift [KS] BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
No Greater Gift [KS] Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimedo 11 jul 2019 - 14:04

De uitslag is hier!

Het heeft even geduurd, maar we zijn eruit! Door de vele aanmeldingen was het echt zo moeilijk om te kiezen, en ze waren allemaal zo mooi ;w; We willen jullie echt bedanken voor jullie moeite en het mooie nest wat nu gemaakt kan worden <3
Dit zijn de kittens geworden;
Kitten 1:
Kitten 2:
Kitten 3:
Kitten 4:
En ik zal zelf de vijfde kitten spelen!

Jullie mogen de kits aanmaken en klaarmaken voor dat ze geboren worden <3 Wanneer de geboortepost komt is nog niet bekend! De volgorde van de geboorte mogen jullie zelf uitkiezen, maar dat is niet verplicht, als jullie geen voorkeur hebben dan zullen wij dit gewoon doen c;


No Greater Gift [KS] EHnbxOu        0        No Greater Gift [KS] 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rookchirp
StarClan
No Greater Gift [KS] Tumblr_obync3JGIe1upe1ufo2_540
Kip
244
Actief
Don't tell me I can't, because I can
and don't tell me I won't, because I will!

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 14 moons forever
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rookchirp
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimedo 11 jul 2019 - 14:33

Gefeliciteerd iedereen!! Wat een leuk nest. Hier is grote (kleine) zus Rookpaw en ze staat altijd open om haar broertjes en zusjes te ontmoeten <3


Icarus flew too close to the sun
No Greater Gift [KS] Rook2
but at least he flew
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
No Greater Gift [KS] 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimedo 11 jul 2019 - 14:44

Awhhh<3333 Harstikke bedankt!! Ik zal haar vandaag proberen aan te maken! Iedereen die gekozen is, gefeliciteerd!!
Kip, we gaan sowieso een topic doen!

Honorkit zal denk ik voor de emotionele power in de geboorte de eerste of laatste kit moeten zijn, denk dat, dat het mooiste is?


No Greater Gift [KS] Oceano10
No Greater Gift [KS] LcrIgCQNo Greater Gift [KS] JwNO92gNo Greater Gift [KS] EjrsROFNo Greater Gift [KS] UK1ajoINo Greater Gift [KS] 3qCkg2fp_oNo Greater Gift [KS] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mark
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: 4ever Apprentice
Mountainpaw
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimedo 11 jul 2019 - 15:11

Aaa dank jullie both! <33 kwa geboorte volgorde ben ik niet heel moeilijk voor Mountain. Misschien eerste vanwege zijn chonky bouw, maar hij past ook prima als ene laatste ofzo! kijk maar (;


No Greater Gift [KS] Mounta18
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tinypaw.
Member
No Greater Gift [KS] DPKsfdL
Eline
129
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Tinypaw.
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimedo 11 jul 2019 - 15:49

Superbedankt! Ik heb hier echt zin in ^^

Hier is Tinykit. De volgorde van de geboorte maakt me niet zoveel uit. Is er trouwens nog ergens een stamboom? Het lijkt me leuk om daar in te koekeloeren
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No Greater Gift [KS] Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitimedo 11 jul 2019 - 16:02

Hier is Honorkit!


No Greater Gift [KS] Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: No Greater Gift [KS]   No Greater Gift [KS] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
No Greater Gift [KS]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: