Berries 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Berries

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lethal
Member

Berries Mini10

Dark lord of Middle-Earth
1404
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Berries   Berries Icon_minitimema 17 jun 2019 - 16:41

Haar tanden omklede de nek van een duif toen de Bloodclan member vanuit haar schuilplaats boven op de prooidier sprong. De she-cat was op jacht geweest en had de grijze vogel gevonden die rustig in het zonnetje was gaan zitten om zijn veren op te doffen. Erg mooi vogel, je gewassen veren zullen nu prachtig over de grond heen verspreid liggen met je warme bloed in een poeltje erom heen. Een grijns lag op haar lippen toen ze haar kaken nog wat dichter op elkaar drukte om er voor te zorgen dat de nek van de duif tussen haar tanden verbrijzelde. Een heerlijk geluid was het, het gaf haar zelfs kippenvel hmm. Toen Lethal zeker wist dat de grijze vogel niet meer leefde hield ze haar kop terug en bekeek ze haar aanwinst. Het was geen mooie vangst geweest, de duif had aardig geleden onder haar scherpe tanden. Zo lag zijn hele nek aan diggelen en waren zijn vleugels doormidden gebroken. Aghja, het smaakte nog altijd het zelfde.Berries Sww10
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blueberry
Member
Berries DPKsfdL
Blue <3
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueberry
BerichtOnderwerp: Re: Berries   Berries Icon_minitimema 17 jun 2019 - 21:18

Blueberry liep door het park. Ze was op jacht voor zichzelf en de moederkatten. Ze had niet veel zin om te jagen. Het werd echt eens tijd dat die kittens zelf konden gaan jagen. Ze gromde een beetje inzichzelf terwijl ze stevig door liep. Het zonnetje scheen rustig, een koele wind blaaste door haar vacht, het weer was perfect. Ze rook, de wind voerde de lucht van honden mee, ook een enkele eekhoorn. Ze rook nogmaals, hij was niet ver weg. Ze trippelde zo stil mogelijk richting de geur. Al snel zag ze het kleine beestje op wat beukennootjes knabbelen. Nietswetend genoot hij van de omgeving. Blueberry dook in de sluiphouding en kwam langzaam dichterbij. Toen sprong ze boven op het nu spartelende dier. In een snelle maar stevige beet was het dier dood. Ze hield zijn nek vast. Ze beet er nog een extra keer in. Bloede liep langzaam in haar mond. De heerlijke geur was onweer staanbaar, maar ze kon de prooi niet hier opeten. Ze moest hem naar het kamp brengen, maar eerst nog veder jagen. Ze liep veder met de eekhoorn in haar bek. Blueberry sloot haar ogen terwijl het warme zonnetje op haar vacht scheen. Een windstoot bracht allemaal nieuwe geuren mee, waaronder een van een bloodclan cat. Blueberry dacht even na. Als ze de kat opzocht konden ze samen jagen. Dat zou een stuk makkelijker zijn en ook een stuk sneller. Ze draaide zich om en rende in de richting van de kat, met de eekhoorn nog steeds in haar mond. Toen ze dichterbij kwam rook ze de geur van bloed, geen katten bloed dat was zeker, duif waarschijnlijk toen ze ook wat vogel rook. Door de struiken heen zag ze de kattin met een dode duif lopen. Het was Lethal de verbrande windclan kat. Blueberry had haar altijd al gemogen. Snel tippelde ze op de she-cat af. "Hi Lethal, lekker aan het jagen?"


Berries Ij7AZ05
Berries 2gxnp75 Berries 10pvxmw Berries 34nodx3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Berries
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: