You could be the greatest, you could be the best. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 You could be the greatest, you could be the best.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
You could be the greatest, you could be the best.  DPKsfdL
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Coldstreak
BerichtOnderwerp: You could be the greatest, you could be the best.    You could be the greatest, you could be the best.  Icon_minitimeza 22 jun 2019 - 15:01

Het was een zonnige dag; Coldstreak had het na vijf minuten rennen al behoorlijk warm. Zijn zwarte pels trok de warmte meer aan dan dat het de warmte afstootte en dus voelde hij het zweet in zijn pels hangen na een poosje. Hij besloot dan ook om het wat rustiger aan te doen. Gelukkig weerhield de warmte de prooi niet om uit hun holen tevoorschijn te komen. Coldstreak had inmiddels al drie muizen en één eekhoorn weten te vangen. Een tevreden grijns gleed om zijn lippen terwijl hij halt hield en zijn oren spitste om de verschillende geluiden en geuren op te vangen die zich in het woud bevonden. Het waren dagen zoals deze dat hij het heerlijk vond om buiten te zijn. De laatste sporen van leabare waren volledig verdwenen en het zou niet meer lang duren voordat greenleaf zich zou aankondigen. Dat de jacht nu al zo goed was, zei veel over hoe het de komende periode zou zijn. Het waren momenten zoals deze dat Coldstreak weer hoop kreeg in de toekomst, zelfs al leek deze voor hem een beetje onzeker te zijn. Een zoete geur drong zijn neusgaten binnen en heel even gleden zijn gedachten automatisch naar Meltingglacier. Toen besefte hij zich dat hij bij de Blooming Woods stond. Zijn blik bleef kort hangen op de bloesems die aan de takken hingen. En terwijl hij zo naar boven keek, brak één roze bloesem geluidloos van de tak af en landde netjes op zijn neusje.


+ Eerste post voor Windblade
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windblade
Member
You could be the greatest, you could be the best.  MLZqLrz
San
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▽18 Moons▽
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Windblade
BerichtOnderwerp: Re: You could be the greatest, you could be the best.    You could be the greatest, you could be the best.  Icon_minitimema 24 jun 2019 - 21:15

De poes kwam hier graag, vooral om deze tijd van het jaar. De bloemen waren simpelweg prachtig, niet te vergeten dat het aangenaam aroma af gaf. De calico poes was hier te vinden enkel om wat te rusten, na een dag had werken vond ze wel dat ze even wat rust mocht hebben. De poes keek verrast op echter, toen ze iets zwarts in de verte zag bewegen. Dat moest wel een andere kat zijn, Windblade die wil zin had een praatje besloot daarom om de ander af te stappen. Eenmaal aangekomen merkte ze op dat de kat een bloem op zijn neus had. De kattin grinnikte zachtjes. 'Het staat je wel goed.' sprak ze vriendelijk, maar toch wat speels.


You could be the greatest, you could be the best.  J2uTo5j

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
You could be the greatest, you could be the best.  DPKsfdL
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Coldstreak
BerichtOnderwerp: Re: You could be the greatest, you could be the best.    You could be the greatest, you could be the best.  Icon_minitimewo 24 jul 2019 - 20:59

Coldstreak behoedde zichzelf om ook nog eens achterlijk te gaan niezen nadat de bloesem op zijn neusje was geland. En dat was maar goed ook, want opeens stond Windblade naast hem die hem complimenteerde op hoe hij eruit zag. Hij probeerde een vleugje van sarcasme te bespeuren, maar zo ver hij had kon beoordelen, klonk het juist vriendelijk en oprecht. De tom wreef gauw met zijn poot over zijn neusje zodat de bloesem eraf zou vallen en keek de she-cat vervolgens met samengeknepen ogen aan, maar met een geamuseerde glimlach om zijn lippen. Hoewel hij zich vaak nors en chagrijnig opstelde, waren er ook momenten dat hij wel echt aardig kon zijn. Bij hem was het gewoon een kwestie van door het pantser heen kijken. “Ja, het kleurt goed bij mijn vacht, vind je ook niet?” Hij rolde met zijn ogen en keek vervolgens van de bloesems naar haar. “Ik denk dat het jou beter zou staan. Waarom probeer je niet om er eentje te vangen? Je mag enkel je achterpoten gebruiken en je neus.” Hé, als zij een grappig zicht mocht hebben, mocht hij dat ook, niet dan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You could be the greatest, you could be the best.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: