Going Out [of my mind] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Going Out [of my mind]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Tallstar
Catministrator
Going Out [of my mind] 4pt8gz
☙Emma☙
16931
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedi 25 jun 2019 - 16:32

Een stap, en nog een stap, en nog een stap, en nog... Naja, Tall snapte het idee van lopen in ieder geval, een belangrijk onderdeel van wat er voor vandaag op de planning stond. Het was zijn geliefde sort-of dochter geweest die hem het idee gegeven had en hoewel hij nog steeds een beetje cross met haar was, kon dit wel eens de oplossing voor hun stroeve discussie zijn. Hij vond dat ze niet had hoeven weten van Windclan, zij was beledigd. Tsja, that happens.

Either way, om de strijdbijl te begraven besloot de kater te doen wat hij het beste kon. Afleiding verzorgen. Dus werden een paar apprentices opgetrommeld, en stonden ze nu met z'n allen voor de kampuitgang. Tall had nog niet gezegd wat ze gingen doen, maar misschien was het inmiddels duidelijk. Het was namelijk heidens vroeg en zelfs de dauw besloot dat het nog geen tijd was om op de bloemen te liggen. Aan de andere kant was het perfect, nu konden ze de zonsopgang bekijken. Als hij de bende van veel apprentices in toom kon houden that was. "Yo squad," Begon hij, zijn blik vrolijk maar toon serieus. "We hebben een lange reis voor de boeg, wie kliert laten we achter, wie onaardig doet ook," Dat waren een beetje de twee duidelijkste regels. Al had hij misschien moeten specificeren dat goede grapjes getolereerd werden aangezien die niet onder klieren vielen.. Afijn.

"Zometeen pikken we nog iemand op, maar voor nu koersen we naar de westrand van ons Territorium, wie weet waar dat is?" Hij wist het ook alleen maar omdat een kittypet het hem ooit had uitgelegd, maar het was blijven hangen. Who knew, misschien wist een van hen het ook wel.

@Apprentice squad richting highstones. Ze zijn nu nog in SC territory, Tall legt de regels uit en vraagt wie de weg kan leiden


Going Out [of my mind] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
Going Out [of my mind] Yx3a1dao_o
Babs
1962
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedi 25 jun 2019 - 17:45


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw moest zeggen dat ze het haar vader nog lang niet vergeven had. Hij had voor haar achtergehouden dat Windclan was aangevallen en dat hij er zelfs nog bij was geweest. Windclan, haar eerste thuis waar nog steeds katten woonden die ze als familie beschouwde en waar ze ontzettend van hield. Pepperpaw kon er nauwelijks bij met haar hoofd dat hij het voor haar achter had willen houden. Zeker omdat ze er nu op zo'n rotte manier achter had moeten komen, via een apprentice van Riverclan notabene. Het was hem zeer zeker nog niet vergeven en zoals een echte puber, was Pepperpaw dwars.

Het nam niet weg dat ze toch wel een sprong van haar hart voelde toen ze samen met andere apprentices moest verzamelen bij de kamp ingang. Pepperpaw keek om zich heen naar de andere apprentices en wierp daarna toch weer een blik met onverhuld enthousiasme naar haar vader. Ondanks dat ze boos was geweest, was Pepperpaw niet het type om lang boos te blijven. De kleine flamepoint leefde in het moment. Ze begon zachtjes heen en weer te hippen op haar voetjes toen haar papa vroeg waar dat was. Oh! Oh! Zij wist dat wel! Maar toch hield ze haar lippen nog even op elkaar, nog een keer om zich heen kijkend of iemand anders het misschien ook wist. Pepperpaw wilde geen betweter zijn.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Going Out [of my mind] LAuc8H3
Renske
896
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedi 25 jun 2019 - 18:02

Tallstar had hem op een goddeloos tijdstip gewekt, samen met enkele andere apprentices. Het was tijd voor avontuur, maar zijn brein sliep nog. Tot zijn plezier mocht Pepperpaw ook mee. Hoe kon het ook niet, dochtertje van de leider. Strompelend kwam hij de den uit en verzamelde zich bij de rest bij het kampuitgang. Het was zelfs zo vroeg, dat hij nog geen honger had. Settledpaw ging zitten, sperde zijn bek open in een enorme gaap op vervolgens in zijn ogen te wrijven. Hij moest de slaap echt uit zijn kopje slaan. Tallstar besloot de regels vast te leggen van zijn avontuur. Eén niet klieren, twee aardig zijn. Die waren simpel genoeg om aan te houden. Settledpaw smakte nog een paar keer met zijn bek, voor zijn groene ogen langs het reisgezelschap gingen. Ja hoor, dit zooitje ongeregeld was Tallstar en de squad.
Toen kwamen echter de interessante mededelingen. Ze wisten immers nog niet waar ze heen gingen. Al had Settledpaw een ideetje en hij hoopte dat het waar was. Maar voor nu wilde Tallstar West. Westwattes? Hij keek zijn leider even vragend aan, maar hij was meer geïnteresseerd in het begin van de mededeling. ‘Wie gaan we oppikken?’ miauwde hij nieuwsgierig. Was het reisgezelschap nog niet compleet?
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Going Out [of my mind] BBTakD
Bunny
159
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedi 25 jun 2019 - 18:21

Hoewel sommigen misschien wat geïrriteerd waren dat ze zo vroeg opgewekt werden, was Southernpaw heel blij. Dit was his time to shine! Hoewel hij nog niet wist waarheen, natuurlijk. Met rechte rug stond hij ongeveer vooraan de bende apprentices, zijn gele ogen gericht op de leider waar hij niet altijd respect voor had. Maar dat had niet per se te maken met Tallstar; eerder met het feit dat hij liever Acornstar zag. Maar dat deed er niet toe. De tabby kater legde de regels uit -er waren er twee; niet stout zijn en niet onvriendelijk zijn, simpel genoeg met andere woorden- en vroeg daarna of iemand wist waar west was. Southernpaw wist natuurlijk héél goed waar west was, hij was immers niet dom en had hun territorium al heel goed uitgevogeld! Daarnaast, zijn naam was letterlijk een richting, dan moest hij toch wel een goed richtingsgevoel hebben? Dus stapte de relatief grote kater naar voren in het groepje. "West is die kant uit!", mauwde hij, zijn pootje vooruit stekend in de richting die volgens hem west was. Tallstar zou het vast wel zeggen als hij fout was - maar dat was hij heus niet, want Southernpaw was vastberaden in zijn antwoord.


Going Out [of my mind] BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Going Out [of my mind] DPKsfdL
Cynthia
367
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedi 25 jun 2019 - 19:10

Tallstar had een aantal apprentices opgetrommeld, maar had er niet bij verteld waarvoor. Ergens had ze hem willen negeren om gewoon zelf wat te gaan doen, maar ze was toch wel nieuwsgierig geworden naar wat de leider van plan was om te gaan doen. Het was tenslotte niet alsof haar vader mee zou gaan, dus dan zou het nog wat leuks kunnen gaan zijn. Ze stapte op de paar apprentices af die er al waren en ving net de vraag plus het antwoord van haar broer op. Ze kon het niet helpen om haar ogen kort te rollen, want natuurlijk dacht hij te weten waar west was. "Je denkt het weer het beste te weten." Mompelde ze alleen, terwijl ze ging zitten en afwachtte wat Tallstar te zeggen zou hebben verder.


Going Out [of my mind] S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Going Out [of my mind] 4pt8gz
☙Emma☙
16931
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedo 27 jun 2019 - 18:05

De meeste apprentices leken zin te hebben in het avontuur ook al was het waanzinnig vroeg en was ook Tall's haar niet van plan te luisteren naar zijn wensen. Naja, zolang deze squad dat wel deed zou de dag waarschijnlijk soepel en succesvol verlopen. En tot nu toe ging het prima, aangezien Southern hard riep dat West de verkeerde richting uit was - hij was close maar Tall vroeg zich toch af of de ander wist waar hij het nou precies over had. Aan de andere kant, de opmerking van Beech maakte dat hij het toch maar goedkeurde. "Schitterend, die kant moeten we inderdaad uit," Prees hij de apprentice, om vervolgens zelf de weg te leiden zodat ze toch de goede kant uit zouden gaan. Ondertussen was de interesse van de anderen gewekt en werden de eerste vragen over de mysterieuze special guest al gesteld. Tall glimlachte enkel, ze zouden wel zien. "Een ding is zeker," Mauwde hij grinnikend, "Niemand kent de route beter dan onze mystery guest,".


Going Out [of my mind] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
Going Out [of my mind] Yx3a1dao_o
Babs
1962
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedo 27 jun 2019 - 21:29


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Oef Pepper had het inderdaad goed aangevoeld. Southernpaw kwam meteen met een richting en kreeg op zijn kop van zijn zusje. Pepperpaw legde haar oor toch even kort achteruit. Gelukkig maar dat zij niks gezegd had dan! Gelukkig leek Southernpaw het wel goed te hebben want haar papa keurde het goed. Spontaan begon Pepperpaw kort te snorren en keek ze vol bewondering naar Southernpaw. Was zij maar zo slim! Ze drukte haar pels vervolgens kort maar begroetend tegen Settledpaw aan, haar grote geadopteerde broer, waarna ze achter haar vader aan liep met vlugge passen. "Maar wie is de mystery guest dan?" vroeg ze, de vraag van haar grote broer herhalend.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Going Out [of my mind] LAuc8H3
Renske
896
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedo 27 jun 2019 - 22:08

Meteen was er een kort onderonsje tussen zijn mentors kinderen. Wat was West? Southernpaw wees een richting aan, maar Settledpaw wist nog niet eens heel zeker of dat wel de goede richting was. Al werd al snel door Tallstar besloten dat het correct was en zonder protest wilde Settledpaw achteraan de patrouille aansluiten. Maar voordat hij weg kon gaan werd hij nog even kort begroet door Pepperpaw. Snorrend glimlachte hij naar de kleine pluizenbol en gaf haar nog een likje over haar oor voor ze vertrok. Settledpaw stond op en schudde de dauw die zich had lijken ze verzamelen op zijn vacht af. Ja ze konden maar beter aan de wandel gaan, anders vielen ze hier nog in slaap. Tallstar bleef echter mysterieus over de kat die zou aansluiten bij hun eerste pitstop. Pepperpaw vroeg opnieuw en Settledpaw was oprecht benieuwd, maar hij verwachtte dat Tallstar zijn geheimpje niet zomaar los zou laten.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Going Out [of my mind] DPKsfdL
Chi
3517
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedo 27 jun 2019 - 22:11

De kleine grijze kattin bewoog zich al trippelende verder over het kale, intussen al iets groener wordende, landschap. Haar eveneens groene blik keek strak voor zich uit. Ook haar oortjes waren naar voren gespitst en haar neus ving regelmatig de verscheidene geuren uit de lucht op. Sinds dat ze als Rogue door het leven ging was ze eens zo oplettend, elk greintje gevaar dat zich voordeed opmerkende en als ze kon ook ontwijkende. Geen geheim, Little was niet zo sterk. Was ze nooit en zou ze ook nooit worden. Haar overlevingsmotto was dan ook 'drama vermijden when possible'. Ze wist dat ze het anders geen maan zou uithouden op haar eentje. Intussen waren er echter al vele manen verstreken én ze leefde nog altijd. Toch een teken dat haar strategie werkte, not?
Nu liep de grijze kattin echter naar een plek waar ze met iemand afgesproken had. Op deze dag zou er meer gebeuren dan afgelopen twee manen. Zo'n saai leven had ze intussen gekregen. Nouja,er gebeurde wel veel. Maar ze was constant alleen, in haar ukkie. Niemand dus om deze verhalen mee te delen. Tot ze onlangs Tall nog eens was tegengekomen. En omdat Little zo'n sukkel voor gevaar en drama was, had ze opnieuw met hem afgesproken. Little did she knew, dat hij niet alleen zou zijn.
Haar blik vernauwde zich een tikkeltje toen ze in de verte een hele groep katten zag arriveren. Haar hart stopte even met kloppen en de moed zonk naar haar poten. Ohnee.. als dit een patrouille katten was, dan zou ze zich nooit in haar eentje kunnen verdedigen. Het was intussen ook te laat om weg te lopen, afgezien het feit dat ze zich al in diens zichtveld bevond. Pas toen de groep zich enkele meters van haar vandaag bevond, zag ze dat het Tall was... Enkel was hij niet alleen. Apprentice's? Haar lichte groene ogen keken hem voor een tel vragend en beledigd aan. Maar ze schudde dit algauw van zich af en lachte schaapachtig naar de jonge katten. Zelf-introductie dan maar? "Dag allemaal, ik ben Littlestream." miauwde ze. Ze waren te jong om haar nog te herkennen als voormalig Shadowclan lid en zelfs voorganger van Acefray. Haar tijd als medicine cat was allang gedaan, al kenden de meeste warriors haar nog wel. Ze wist echter dat deze apprentice's te jong waren om haar nog te herkennen. Misschien uit verhalen van de elders, al dacht ze niet dat ze zo'n besproken onderwerp was in de Clan. De grijze poes keek de bruine kater weer aan, een blik doe genoeg zei. What the h, Tall?


We were together.... I forgot the rest♥️
Going Out [of my mind] Kqpab
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Going Out [of my mind] 4pt8gz
☙Emma☙
16931
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimevr 28 jun 2019 - 10:42

Pepper bleef vragen wie de mystery guest was, maar Tall hield zijn mond stijf dicht en grinnikte enkel in antwoord. Ze zouden er vanzelf achter komen, en heel snel zelfs, want nog voor ze goed en wel bij de grens waren rook hij een vertrouwde geur en keek hij vrolijk in de groene ogen van Littlestream. Met een grijns presenteerde hij zijn mini-patrouille, al keek de poes hem meer aan alsof hij haar larven voorschotelde. Wat schaapachtig glimlachte Tall, misschien was hij vergeten te vertellen dat er nogal wat apprentices meegingen op hun tocht. Oeps.

Maar, Little zou Little niet zijn als ze het niet allemaal onder controle had, dus stelde ze zichzelf voor alsof het de normaalste zaak van de wereld was, en volgde Tall haar lead - as always. "Dit is een van mijn beste vrienden, en een slimmere poes dan Little zul je niet snel tegenkomen," Prees hij de poes die voor hem stond, met een grijns naar de apprentices. "Zij gaat met ons mee in de richting van Highstones, een plek die ze vanwege haar achtergrond als medicine cat kent als geen ander," Trots keek hij weer naar de poes, die hem inmiddels met een duidelijke blik op zijn plek pinde. Hehehe, oke, misschien had hij het moeten zeggen van de apprentices. Voor de volgende keer.


Going Out [of my mind] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bloodpaw
Med. cat apprentice
Going Out [of my mind] Tenor
Mark
460
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimevr 28 jun 2019 - 13:01

Bloodpaw lag in een diepe slaap, vannacht was het immers laat geworden voor de medicine cat apprentice. Zo had hij niet in slaap kunnen vallen omdat hij dacht dat het een goed idee was om de benen even te strekken op een late tijdstip. De koude nachtlucht had hem klaarwakker gemaakt waardoor de tom pas, na lang gewoeld te hebben in zijn mosbed, eindelijk de slaap had kunnen pakken. Nu was hij dus eindelijk net een uurtje in dromenland toen hij plots de nest uitgeschopt werd. Geschrokken sprong Bloodpaw op en keek verward naar zijn mentor die met een brede grijns naar hem staarde. "Wat is er aan de poot!?" Vroeg hij geschrokken maar ook niet al te best gehumeurd. Het was toch geen tijd voor Acefray zijn onnuttige trainingen, waar hij bijna honderd procent zeker van was, dat zijn mentor enkel gaf om hem te plagen. De grijze grote tom schudde zijn kop en vertelde hem dat het tijd was voor een bonding time met zijn clangenoten. De maine coon duwde zijn oren in zijn nek. "Maar waarom?" Vroeg hij zeurend terwijl hij naar zijn mentor keek. Hij had dus echt geen zin om met andere apprentice op pad te gaan. Acefray nam geen tijd om te discussiëren en likte zijn warrige vacht op zijn kopje plat voor hij hem uit de den duwde met zijn grote kop. Brommend schudde hij zijn vacht uit en liep de richting op waar de geur hing van enkele leerlingen en Tallstar. Great, ook hij was er..

Na wat gelopen te hebben kwam hij uit op de plek waar de stoet gezellig bij elkaar stond. Tallstar mauwde wat maar het wat nog te ver om te horen. Snel versnelde de maine coon zijn tempo en sloot zich aan bij de groep. Direct viel zijn groen kopper kleurige ogen op Beechpaw waardoor een glimlach op zijn snoet kroop. De tom begroette iedereen kort en ging toen meteen naar de she-cat toe die hij een extra begroeting gaf om haar oor aan te raken met zijn neus. "Hey," Sprak hij blij. Gelukkig was er tenminste nog iemand waarmee hij mee kon opschieten. Zijn oren spitste zich wel kort geintereseerd toen de Shadowclan leader sprak over een mystery quest. Wie zou dat kunnen zijn? De medicine cat apprentice liet zijn ogen rond glijden maar zag niks totdat ze met ze alle vlakbij de grens aankwamen. Een grijze she-cat stond hen daar op te wachten, de tom was niet helemaal zeker als dit een gevaar kon vormen voor de groep en duwde daardoor zijn oren wantrouwend in zijn nek. Pas toen de zilverkleurige kat zich voorstelde en dat kennelijk Tallstar deze zwerver kende ontsnappende hij een beetje. Al duwde hij zijn- nog licht gewonde lichaam- tegen die van Beechpaw aan als een soort beschermende muur, mocht er toch iets gebeuren. "Zij gaat met ons mee in de richting van Highstones, een plek die ze vanwege haar achtergrond als medicine cat kent als geen ander," Huh? Verrast keek de maine coon kort op, en toen viel het kwartje bij de tom. Was dit de kat die voor Acefray de medicine cat was? De goeie vriendin van zijn mentor? Acefray had hem wel eens positieve dingen over een ene Littlestream verteld! Was zij echt de kat van de verhalen? "Was u de medicine cat van Shadowclan voor Acefray?" Vroeg hij dan ook. Hij moest er wel zeker van zijn dat dit wel echt de goeie kat was en niet één of andere dubbelganger.


Going Out [of my mind] Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Going Out [of my mind] DPKsfdL
Cynthia
367
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimevr 28 jun 2019 - 20:17

Tallstar gaf Southernpaw gelijk en ergens wilde ze haar mond erover opentrekken, maar besloot dat niet te doen toen ze Bloodpaw opmerkte en een glimlach verscheen op haar gezicht. Kort drukte ze haar vacht tegen de zijne als begroeting. "Hey," Het feit dat Bloodpaw er was maakte het al beter. Ze liepen verder tot er een onbekende geur haar neus binnen kwam en het deed haar haren overeind staan. Wat deed een rogue in Shadowclan gebied? Ze vernauwde haar ogen naar de poes en merkte dat Bloodpaw ook dichter naast haar was komen zijn. Kort liet ze haar staart over zijn rug gaan en liet haar blik van Tallstar naar de poes gaan die zich voorgesteld had als Littlestream. Blijkbaar was ze de medicine cat voor Acefray? Maar ze was duidelijk geen Shadowclan meer, dus waarom was zij de mystery guest? "Waarom laat je een rogue ons begeleiden?" Stelde ze de vraag aan Tallstar. Ze wilde misschien absoluut niet op haar vader lijken, maar als het hierop aankwam was ze ergens toch hetzelfde. "Ze mag misschien Shadowclan geweest zijn, maar dat is ze niet meer. Waarom ben je eigenlijk rogue geworden?" Die laatste vraag was aan de poes gericht. Ze mocht misschien een vriendin van Tallstar zijn en een ex-medicine cat, maar toch vertrouwde ze het niet. Ze dwong haar vacht dan ook niet om plat te liggen en hield haar spieren gespannen voor het geval er iets zou gebeuren. Ze merkte dat Bloodpaw naast haar al iets ontspannender was, maar zelf zou ze dat nog absoluut niet doen.


Going Out [of my mind] S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Going Out [of my mind] 4pt8gz
☙Emma☙
16931
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 17:33

De apprentices keken allemaal nog steeds verbaasd, ook al had Tall een schitterende uitleg gegeven over de aanwezigheid van de grijze poes. Bijna rolde hij met zijn ogen, maar wist het in te houden en focuste in plaats daarvan op hun vragen, even naar Little kijkend voor hij antwoordde. "Little was inderdaad de mentor van Acefray," Mauwde hij vrolijk, maar even achterwege latend dat dat allemaal heel gek gelopen was maar ook weer positief omdat ze toen een relatie konden beginnen. Kuch, awkward, kuch. Vervolgens stapte hij over naar de vraag van Beech, met een opgetrokken wenkbrauw. "Omdat Littlestream die plek kent als geen ander vanwege haar achtergrond als medicine cat," Herhaalde hij opnieuw, duidelijk een beetje verbaasd dat de poes het de eerste keer niet begrepen had. "Of heb je liever iemand die er niets vanaf weet?" Want dat viel ook te regelen maar was uitermate saai. "Bovendien is ze super gezellig," Grinnikte hij verder, weer naar de poes kijkend en de laatste vraag voor haar over latend, hij wilde wel antwoorden maar wilde ook weer niet voor zijn beurt praten. Iets wat hij maar al te vaak deed.

Note: Posten hoeft trouwens niet per se op volgorde, als je kan posten, lekker doen!


Going Out [of my mind] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Going Out [of my mind] BBTakD
Bunny
159
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedo 11 jul 2019 - 13:38

Southernpaw trok grote ogen toen duidelijk werd dat de speciale "gast" een rogue was. Er werd wel uitgelegd dat het Acefray's mentor was geweest en dat ze dus door haar achtergrond veel wist over de plek waar ze naartoe gingen. Maar daar was hij niet mee opgezet. "Ik ga echt geen rogue volgen!", antwoordde hij verontwaardigd, voor een keer blij dat Beechpaw hetzelfde idee leek te hebben. Dit zorgde er alleen maar voor dat hij nog minder respect had voor Tallstar. Een Rogue, serieus? Ze waren gevaarlijk, agressief en onbetrouwbaar, want anders waren ze gewoon de clan in gebleven. En zelfs als ze de clan niet uitgeschopt was, was er geen enkele reden om iemand die vrijwillig de clan verlaten had te vertrouwen. Daarbij had de leider nog altijd niet gezegd waarom deze zogenaamde Littlestream de clan verlaten had. Was ze clanverrader? Had ze iemand vermoord? Nee, dit zinde hem niet. Hij zou nog liever doodgaan dan een rogue te vertrouwen. Zijn vader zou hier uitgebreid over horen als ze teruggingen.


Going Out [of my mind] BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Going Out [of my mind] LAuc8H3
Renske
896
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedo 11 jul 2019 - 15:33

Het eerste wat Settledpaw opmerkte was een vreemde geur waardoor zijn haren overeind kwamen en al snel verscheen een muisgrijze poes. Maar Tallstar, nonchalant als altijd, was blij haar te zien. Ze stelde zich voor als Littlestream. Settledpaw was meteen in de war. Ex medicine cat, voor Acefray? Ze was ShadowClan! Waarom was ze dan.. rogue? Maar een woordje bleef in Settledpaw zijn brein hangen. ‘Gaan we naar Highstones?’ vroeg hij verbaasd, maar ergens ook heel enthousiast. Zouden ze de moonstone zien? Nee toch, dat was alleen voor medicine cats en leiders toch, niet voor een groepje ongeregelde apprentices!
Tallstar bleef stellig op zijn mening, nadat al een paar van Acorndust zijn kittens vragen begonnen te stellen over de betrouwbaarheid van Littlestream. Settledpaw moest eerlijk zijn, hij voelde zich ook niet op zijn gemak bij een rogue. Maar ze was ooit ShadowClan. Tallstar leek haar te vertrouwen… En zelfs voor Tallstar leek het hem vergezocht dat hij een gemeen plot zou verzinnen dat ze zouden opgegeten worden door een groep rogues. Helemaal niet met Pepperpaw erbij. Hij keek Southernpaw aan toen hij sprak dat hij geen rogue zou volgen. ‘Dan ga je toch lekker niet mee naar Highstones,’ kwam er iets feller uit dan de bedoeling. Settledpaw had niet verwacht dat hij zoiets zou zeggen, en keek dus snel weg van de jonge kater en weer naar Tallstar en Littlestream. Ze gingen naar Highstones! Niet veel zouden dat kunnen zeggen.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Going Out [of my mind] DPKsfdL
Chi
3517
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimema 15 jul 2019 - 10:39

Er kwam redelijk veel ophef over haar aanwezigheid. Little keek even met een schuine blik naar Tall, haar groene blik duidelijk makende wat er rondging in haar hoofd. Wat doe je me aan, Tall.. Nu moest ze niet alleen doen alsof het de bedoeling was all along dat ze meeging, nu zou ze de rest ook nog eens moeten overtuigen dat ze geen bedreiging was. Al vond ze dat een beetje vergezocht. Zij? Gevaarlijk? Haar groene blik gleed richting de eerste apprentice die sprak. Deze vroeg waarom ze zelfs rogue geworden was. Bijna wou ze terug naar de grote, bruine tabby kijken. Maar Little wist dat dat niet de subtielste hint van ze allemaal zou zijn. "Ze hebben mij verbannen omdat ik een machtsgreep wou plegen." miauwde ze doodserieus, haar schouders ophalende. Little rolde even met haar ogen. In de tijd dat ze nog in Shadowclan zat, was haar moeder leader. Zeer logisch dat ze deze wou afzetten dus. De volgende die sprak beaamde dat hij niet mee wou gaan, geleid door een rogue. Maar nog voordat ze kleine grijze poes hierop kon ingaan, was een andere apprentice's haar al voor. Deze zei dat de ander dan maar thuis moest blijven. Littlestream greens. "Je kunt nog altijd teruggaan inderdaad. Het is al eventjes geleden maar... volgensmij was het kamp die kant op?" ze wees met haar neus richting Shadowclan gebied en keek de leerling met een schaapachtige lach aan. "Dus, vooraleer we al onze energie verspillen aan deze nutteloze discussie... Zullen we maar eens gaan?" stelde ze vervolgens voor. Ze was te oud geworden voor kibbelende apprentice's.


We were together.... I forgot the rest♥️
Going Out [of my mind] Kqpab
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
Going Out [of my mind] Yx3a1dao_o
Babs
1962
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 14:41


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw's vraag werd al vlug beantwoord, want een prachtige slanke kat met zachte groene ogen verscheen uit het struikgewas. Met grote blauwe ogen keek Pepperpaw naar de kattin, die niet rook naar Shadowclan. "Hallo Littlestream," miauwde de jonge apprentice zachtjes. Eerst had Pepperpaw geen woorden en observeerde ze alleen maar, luisterend naar hoe de andere katten op haar reageerde. Maar vervolgens keek ze wat verbaasd naar haar papa. Huh? Waarom had hij haar niet genoemd bij zijn lijstje van vrienden dan? Ook Bloodpaw verscheen en Pep snorde kort naar hem, maar hij leek geen acht op haar te slaan en voegde zich meteen bij Beechpaw. Huh oké dan? Beechpaw vroeg ook meteen waarom een rogue ze begeleide. Daar was toch niks mis mee? En Southernpaw weigerde het helemaal. Pep draaide haar oren iets naar achteren en wierp een dankbare blik op Settledpaw, wie het probeerde te sussen. Littlestream leek ook klaar met het hele gedonder en noemde dat ze een machtgreep had willen plegen. Pepperpaw's ogen werden even groot en ze schuifelde naar Tallstar toe. "Papa..? Als ze een machtsgreep had willen plegen, is ze dan niet gevaarlijk?" Goedgelovig dat Pep was, geloofde ze het meteen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Going Out [of my mind] DPKsfdL
Cynthia
367
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 23:18

Waarom moest het deze rogue zijn die meeging? Er waren meerdere katten in Shadowclan die de weg wisten en ze was er vrij zeker van dat Tallstar er een van moest zijn, want anders had de kater geen negen levens. "Jij kent de plek toch?" Sprak ze dan ook tegen de kater. "Je hebt er tenslotte je negen levens moeten halen." En naar haar mening hadden ze veel beter Acefray dan mee kunnen nemen of een medicine cat uit een andere clan. Waarom een rogue die naar eigen zeggen zelfs een machtsgreep heeft geprobeerd te doen. "Weet je zeker dat ze geen machtsgreep nu zou willen doen met jou aan te vallen? Zo'n iemand kun je toch niet vertrouwen?" En zou ze hem dan helpen? Dat was de grote vraag. De kater was dan tenslotte zelf zo dom om close met een rogue te worden. "En Acefray had dan toch ook meegekund?" Ze was het er nog steeds niet mee eens dat ze met een rogue samen zouden gaan en dat liet ze dan ook goed merken.


Going Out [of my mind] S3YH7X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Going Out [of my mind] BBTakD
Bunny
159
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 20:27

Southernpaw klemde zijn kaken op elkaar en keek de groep rond. Toen de rogue vertelde dat ze verbannen was voor een machtsgreep en toen ook nog eens het lef had om hem in de richting van het camp te wijzen, leken ook Pepperpaw en Beechpaw twijfels te hebben bij het volgen van deze rogue. Dit sterkte hem in zijn mening, zelfs als Settledpaw - de halfclanner die hij was - er schijnbaar niets op tegen had. "Is dit een test? Want we zijn niet dom genoeg om als kippen zonder kop achter een rogue aan te lopen hoor!", sprak hij tegen Tallstar, ervan overtuigd dat dit niet kon zijn wat het leek. Zo dom was hun leider toch ook weer niet, hoopte hij.


Going Out [of my mind] BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Going Out [of my mind] 4pt8gz
☙Emma☙
16931
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Going Out [of my mind]   Going Out [of my mind] Icon_minitimedo 29 aug 2019 - 16:08

Zijn grote glimlach wankelde kort even toen er een apprenticeopstand kwam, maar voor hij goed en wel de groep tot de orde kon roepen gaf Little antwoord en keek hij de poes met grote ogen aan. Vervolgens barstte het onder de youngsters weer los, terwijl Tall kort stomgeslagen stond, voor hij proestend op de grond viel. Hier rolde hij even luid lachend rond om vervolgens op te staan en zijn poot op te steken.

Nadat hij zijn adem weer had, en bovendien de constante lach in toom wist te houden keek hij de groep aan. "Little is vrijwillig weggegaan nadat wij.. privezaken meegemaakt hadden, ik vertrouw haar met mijn leven en heb haar meegenomen omdat het in onrustige tijden als deze gewenst is zoveel mogelijk warriors en medicine cats in het kamp te houden," Hij keek de groep rustig rond. "Little is ongeveer zo gevaarlijk als een vlinder," Niet dus, "Heeft meerdere malen mijn leven gered en zou nog geen machtsgreep herkennen als die voor haar danste," Hij keek haar grinnikend aan, it was true. "Dus ja Little gaat mee, nee dit is geen test, wie niet mee wilt hoeft niet, zoals Little al zei 'daar is het kamp'," Terwijl hij met zijn poot wees en duidelijk de groep rond keek. Het was nu of nooit voor de rakkers, Tall werd het gezeur een beetje zat.


Going Out [of my mind] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Going Out [of my mind]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Highstones-
Ga naar: